Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Αν κρίνω από την προφορά είναι ολλανδός αράπης και θα την βάλει κάτω και θα της κάνει την κωλότρυπα 8 καρώ.
κλαίω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχαχ
Αν κρίνω από την προφορά είναι ολλανδός αράπης και θα την βάλει κάτω και θα της κάνει την κωλότρυπα 8 καρώ.
γιατι λες οτι μου τα φοραει καταλαβες τιποτα απο αυτα που εγραψα τι σημαινουν;
ξερεις ολανδικα;καταλαβαινεις τι σημαινουν αυτα που εγραψα;
δηλαδη μπορεις να καταλαβεις τι σημαινουν αυτα που εγραψα;αν μπορεις κανε τη μαγκια σε παρακαλωΤι λέμε τώρα;;;
Είναι γνωστό τοις πάσοι ότι ήμουν μούτσος στον Ιπτάμενο Ολλανδό.
ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν και μου εδωσαν τουλαχιστον μια κατευθυνση,τουλαχιστον τωρα ξερω οτι πιθανοτατα ειναι γερμανικα.
οποιος γνωριζει καλα γερμανικα ή ξερει καποιον που ξερει καλα γερμανικα και μπορει να μεταφρασει αυτους τους διαλογους,σας παρακαλω πολυ ασ του δειξει αυτο το λινκ κι αν μπορει ο ανθρωπος ασ κανει την παλικαρια να μεταφρασει .ευχαριστω
1-αινε αντγρ;βασ γκιπτ εσ νοησ;
Με ένα τριαντάρι τι μου δίνεις;
2-ντι γκλάιχε
Τα ίδια.
1-βαιτερ φιτνεσ , εε;
Αδυνάτησες καθόλου μωρή μοσχάρω;
2-για,ζι βι ζι γιιν
Ναι, θα στον βάλω ανάμεσα στα βυζιά
1-γκουτ,ζι βάιτα ουντ ιητ;
Καλά, μετά θα στον βάλω κι από πίσω
2-βραζουχουν,άμπα σβιρχκαιτεν
Θα βράζεις χόρτα, και ταυτόχρονα θα μου τον καταπίνεις.
1-νιχτ γκετσαιχτεν, ζι ερσταουνλιχ κορπα
Όχι μουνί. Πίπα κώλο αυστηρά.
2-ντανκ
Ευχαριστώ.
στα σοβαρα τωρα εκτος απο κοροιδιες και ψεματα,οποιος μπορει ν αμεταφρασει μερος του διαλογου ή ολο το διαλογο οι καποιες λεξεις παρακαλω ασ γραψει τη μεταφραση.ευχαριστω
στα σοβαρα τωρα εκτος απο κοροιδιες και ψεματα,οποιος μπορει ν αμεταφρασει μερος του διαλογου ή ολο το διαλογο οι καποιες λεξεις παρακαλω ασ γραψει τη μεταφραση.ευχαριστω
Μετάφραση χωρίς αμοιβή;;;
Αντιδεοντολογικό!
Θα μας κάνει μήνυση η ομοσπονδία μεταφραστών ελλάδος, για αθέμιτο ανταγωνισμό.
1-αινε αντγρ; Eine andere(?) Κάποια άλλη? βασ Was γκιπτ gibt εσ es νοησ;neues? Τι νέα
2-ντι Die γκλάιχε gleiche. Τα ίδια (η ίδια?)
1-βαιτερ Weiter φιτνεσ fitness, εε; ? Συνεχίζει fitness? (δεν βγάζει νόημα)
2-για Ja,ζι βι ζι so wie so γιιν gehen. Ναι, ούτως ή αλλιώς πάω (πάει) (μαντεύω εδώ)
1-γκουτ Gut ,ζι sie βάιτα (weiter? wartet?) ουντ (und?) ιητ; καλώς, σε περιμένει (αυτή)? (και εδώ μαντεύω) καλώς, το συνεχίζει? (άλλη μαντεψιά)
2-βραζουχουν Versuchen,άμπα aber σβιρχκαιτεν Schwierigkeiten Θα δοκιμάσω, αλλά δύσκολα.
1-νιχτ nicht γκετσαιχτεν gezeichnet, ζι sie ερσταουνλιχ erstaunlich κορπα Koermper (δεν βγ΄ζει νόημα πριν το κόμμα), εχει (αυτή) καταπληκτικό κορμί
2-ντανκ ευχαριστώ
Ανέβασε το ηχογραφημένο μύνημα για περισσότερη βοήθεια.
Γιγαντα φανη μαλλον ειναι καλιαρντα και η δικια σου παλια ειχε πουλακι....
1-αινε αντγρ; Eine andere(?) Κάποια άλλη? βασ Was γκιπτ gibt εσ es νοησ;neues? Τι νέα
2-ντι Die γκλάιχε gleiche. Τα ίδια (η ίδια?)
1-βαιτερ Weiter φιτνεσ fitness, εε; ? Συνεχίζει fitness? (δεν βγάζει νόημα)
2-για Ja,ζι βι ζι so wie so γιιν gehen. Ναι, ούτως ή αλλιώς πάω (πάει) (μαντεύω εδώ)
1-γκουτ Gut ,ζι sie βάιτα (weiter? wartet?) ουντ (und?) ιητ; καλώς, σε περιμένει (αυτή)? (και εδώ μαντεύω) καλώς, το συνεχίζει? (άλλη μαντεψιά)
2-βραζουχουν Versuchen,άμπα aber σβιρχκαιτεν Schwierigkeiten Θα δοκιμάσω, αλλά δύσκολα.
1-νιχτ nicht γκετσαιχτεν gezeichnet, ζι sie ερσταουνλιχ erstaunlich κορπα Koermper (δεν βγ΄ζει νόημα πριν το κόμμα), εχει (αυτή) καταπληκτικό κορμί
2-ντανκ ευχαριστώ
Ανέβασε το ηχογραφημένο μύνημα για περισσότερη βοήθεια.