You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SOS πρόβλημα με μέγεθος πέους!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NickEustathiou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 153
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
assofmaria
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 212
- Πόντοι
- 20
Δεν ξέρω αν ο δικός μου είναι μεγάλος, μεσαίος ή μικρός. Πάντως, στα 60+ χρόνια που βρίσκομαι, αν με ρώταγε ο Θεός θα του έλεγα ότι θα προτιμούσα να τον είχα ακόμα και κάτω από 10 πόντους, αρκεί να δούλευε όπως όταν ήμουν 20 χρονών...
Τελευταία τροποποίηση:
NickEustathiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 158
- Πόντοι
- 0
Διάμετρος είναι τα 5 εκ. Θα βγάλω μια νέα φωτο για όλους τους άπιστους…Φιλτατε τι τον ρωτας τον ανθρωπο ??? 5 εκ. διαμετρος η περιμετρος...???
Να απαντησουμε με μαθηματικη αποδειξη. Αν ειναι 5 εκ. η περιμετρος, τοτε η διαμετρος (παραδεχομενοι οτι η διατομη πεους ειναι κυκλος) ειναι 5 εκ. / π (3.14) = 1,59 εκ, δηλαδη σαν δυο μολυβια μαζι.
Επομενως αποδεικνυεται και σε επιστημονικη βαση οτι "beyond reasonable doubt" οι μεχρι στιγμης ενδειξεις τεινουν προς 5 εκ. διαμετρος πεους του εν λογω φιλου, παρα 5 εκ. περιμετρος.
Αν παμε σε πιο πρακτικη προσεγγιση, για σκεψου τι σημαινει 20 εκ. μηκος και 1,59 εκ. διαμετρος, κατι λιγο να στραβωσει και κρακκκ!!!...παει το κριτσινι!!!
Διαγραμμένο μέλος 241026
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 987
- Πόντοι
- 301
Το εννοεί?Διάμετρος είναι τα 5 εκ. Θα βγάλω μια νέα φωτο για όλους τους άπιστους…
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Χαχχαχα συγγνώμη κολλητέ. Αλλά δεν έχουν το Θεό τους μερικοί.Λανθασμένη παράθεση έκανες, φίλος.
Συγχωρείσαι λόγω υπογραφής (καθότι υπάρχει αδυναμία στον Τσιώλη )Χαχχαχα συγγνώμη κολλητέ. Αλλά δεν έχουν το Θεό τους μερικοί.
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Μέγας ΣταύροςΣυγχωρείσαι λόγω υπογραφής (καθότι υπάρχει αδυναμία στον Τσιώλη )
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.192
- Πόντοι
- 2.356
Γεγονός.χιλιες φορες να λες οτι εισαι μικροτσουτσουνος (εγω προσθετω και το ακακος και ακινδυνος ) και εχεις το κεφαλι σου ησυχο
ασε που μπορεις να παρεις κωλαρακι πανευκολα ..της λες μωρο μου μια σταλιτσα ειναι ουτε που θα το καταλαβεις ...
Άσε που εμείς οι χωρίς "μεγάλα προσόντα", φχαριστιόμαστε πίπα.
Εγώ τουλάχιστον ακούω συχνά "μέχρι τέρμα θα στον πάρω πίπα, μωρό μου".
Σημασία δεν έχει το μέγεθος αλλά πώς τον χρησιμοποιείς. Έτσι λένε τουλάχιστον όσοι δεν τον έχουν μεγάλοΠαιδιά εμένα είναι μικρός... Μήπως να διαγράψω τον λογαριασμό μου;;
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.380
- Πόντοι
- 25.186
τί να πω κι εγω που οι μισες δε μου δινουν ουτε μουνιΌλα αυτά τα χρόνια στην πορνό καριέρα μου οι περισσότερες μου έλεγαν ότι τον έχω μεγάλο και δεν μου έδιναν κωλο.Ακόμα και η Αντριάννα η Βουλγαρα που είναι φημησμένη για το πρωκτικο δεν ήθελε να μου κάτσει και τελικά με τα πολλά το κάναμε στο πλαι και σιγά σιγά.
Όμως αυτό δεν γινόταν με τις συντρόφους που είχα, ποτέ καμία δεν σχολίασε το μέγεθος.Αναλ δεν έτυχε να κάνει ποτέ καμία.
Οποτε δεν τις πίστευα και θεωρούσα ότι απλά έλεγαν ψέματα και λογικά λένε τα ίδια σε όλους…
Εσείς τον εχετε μετρήσει; Ποσό τον εχετε; Εχετε αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με τις ιεροδουλες και το πρωκτικο;
Εγώ σήμερα τον μέτρησα και είναι χοντρός φάρδος γύρω στα 5 και μήκος περίπου 20 cm.
Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.202
Αυτες χάνουν....τί να πω κι εγω που οι μισες δε μου δινουν ουτε μουνι
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.380
- Πόντοι
- 25.186
εσυ ποτε θα μου δωσεις κωλο να σου γραψω κριτικη να σε αποθεωσω για το ποσο μεγαλη πουτανα εισαι ??Αυτες χάνουν....
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.496
- Πόντοι
- 456
Ομοιοπαθής κι εγω...μουνάρες εχω ευχαριστηθεί κι εχω σκίσει αφθονες...κωλάρες ελάχιστες...2 τον αριθμό με ολη την ειλικρίνια που με διαπρέπει (κατα το λεξικο της Άντζελας)!!!!Και δεν ειναι μονο πρόβλημα της σεβαστής βαρβατόπουτσας μας...ειναι και ο εξοντωτικός ρυθμός που μπαινοβγαίνει στην υγρή της τρύπα..μιλάμε για αγριο σφυροκόπημα οχι αγαπουλίστηκες καταστάσεις....με σάλιο δάχτυλο και υπομονη ο κώλος γινεται μουνι λέγαν οι παλιοτεροι και εχουν απολυτο δίκιο...αλλα με τον αχαλίνωτο ρυθμό τι κάνεις???Γαμάς με "χειρόφρενο"...αδύνατον!!!!Ας ειναι...στα μουνιά αισθανόμαστε παντα πιο...καλοδεχούμνοι έτσι κι αλλιώς!!!Οι σφηνόπουτσες...ας χτυπάνε "back door" μέχρι να βγάλουν την πουλάδα τους καφέ!!!!Kαλα γαμήσαααα....!!!!!!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.121
- Πόντοι
- 3.506
Ψάχνω να βρω χάρακαΕσύ τι κάνεις εδώ μέσα, τέτοια ώρα; Τι σου συνέβη;
Δυσκολεύεσαι να βρεις τόσο μεγάλο, ε;Ψάχνω να βρω χάρακα
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.121
- Πόντοι
- 3.506
Πήγα στο φαρμακείο και με βοήθησε τελικά ο φαραμακοποιόςΔυσκολεύεσαι να βρεις τόσο μεγάλο, ε;
Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.202
Άντε πάλι, σου φεξε.
Συνημμένα
Γιατί τον κατεβάζεις από το σύννεφο του?Από το 6μετρας?13 τον έχεις
Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 2.497
- Πόντοι
- 441
Στον τύπο που μου το έστειλε είπα το ίδιο ;)Από το 6μετρας?13 τον έχεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ το ξέρωΣτον τύπο που μου το έστειλε είπα το ίδιο ;)
Σε αυτόν πες το !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 14