Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Διάμετρος είναι τα 5 εκ. Θα βγάλω μια νέα φωτο για όλους τους άπιστους…Φιλτατε τι τον ρωτας τον ανθρωπο ??? 5 εκ. διαμετρος η περιμετρος...???
Να απαντησουμε με μαθηματικη αποδειξη. Αν ειναι 5 εκ. η περιμετρος, τοτε η διαμετρος (παραδεχομενοι οτι η διατομη πεους ειναι κυκλος) ειναι 5 εκ. / π (3.14) = 1,59 εκ, δηλαδη σαν δυο μολυβια μαζι.
Επομενως αποδεικνυεται και σε επιστημονικη βαση οτι "beyond reasonable doubt" οι μεχρι στιγμης ενδειξεις τεινουν προς 5 εκ. διαμετρος πεους του εν λογω φιλου, παρα 5 εκ. περιμετρος.
Αν παμε σε πιο πρακτικη προσεγγιση, για σκεψου τι σημαινει 20 εκ. μηκος και 1,59 εκ. διαμετρος, κατι λιγο να στραβωσει και κρακκκ!!!...παει το κριτσινι!!!
Το εννοεί?Διάμετρος είναι τα 5 εκ. Θα βγάλω μια νέα φωτο για όλους τους άπιστους…
Χαχχαχα συγγνώμη κολλητέ. Αλλά δεν έχουν το Θεό τους μερικοί.Λανθασμένη παράθεση έκανες, φίλος.
Συγχωρείσαι λόγω υπογραφής (καθότι υπάρχει αδυναμία στον ΤσιώληΧαχχαχα συγγνώμη κολλητέ. Αλλά δεν έχουν το Θεό τους μερικοί.
Μέγας ΣταύροςΣυγχωρείσαι λόγω υπογραφής (καθότι υπάρχει αδυναμία στον Τσιώλη)
Γεγονός.χιλιες φορες να λες οτι εισαι μικροτσουτσουνος (εγω προσθετω και το ακακος και ακινδυνος ) και εχεις το κεφαλι σου ησυχο
ασε που μπορεις να παρεις κωλαρακι πανευκολα ..της λες μωρο μου μια σταλιτσα ειναι ουτε που θα το καταλαβεις ...
Σημασία δεν έχει το μέγεθος αλλά πώς τον χρησιμοποιείς. Έτσι λένε τουλάχιστον όσοι δεν τον έχουν μεγάλοΠαιδιά εμένα είναι μικρός... Μήπως να διαγράψω τον λογαριασμό μου;;
τί να πω κι εγω που οι μισες δε μου δινουν ουτε μουνιΌλα αυτά τα χρόνια στην πορνό καριέρα μου οι περισσότερες μου έλεγαν ότι τον έχω μεγάλο και δεν μου έδιναν κωλο.Ακόμα και η Αντριάννα η Βουλγαρα που είναι φημησμένη για το πρωκτικο δεν ήθελε να μου κάτσει και τελικά με τα πολλά το κάναμε στο πλαι και σιγά σιγά.
Όμως αυτό δεν γινόταν με τις συντρόφους που είχα, ποτέ καμία δεν σχολίασε το μέγεθος.Αναλ δεν έτυχε να κάνει ποτέ καμία.
Οποτε δεν τις πίστευα και θεωρούσα ότι απλά έλεγαν ψέματα και λογικά λένε τα ίδια σε όλους…
Εσείς τον εχετε μετρήσει; Ποσό τον εχετε; Εχετε αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με τις ιεροδουλες και το πρωκτικο;
Εγώ σήμερα τον μέτρησα και είναι χοντρός φάρδος γύρω στα 5 και μήκος περίπου 20 cm.
Αυτες χάνουν....τί να πω κι εγω που οι μισες δε μου δινουν ουτε μουνι
εσυ ποτε θα μου δωσεις κωλο να σου γραψω κριτικη να σε αποθεωσω για το ποσο μεγαλη πουτανα εισαι ??Αυτες χάνουν....
Ψάχνω να βρω χάρακαΕσύ τι κάνεις εδώ μέσα, τέτοια ώρα; Τι σου συνέβη;
Δυσκολεύεσαι να βρεις τόσο μεγάλο, ε;Ψάχνω να βρω χάρακα![]()
Πήγα στο φαρμακείο και με βοήθησε τελικά ο φαραμακοποιόςΔυσκολεύεσαι να βρεις τόσο μεγάλο, ε;
![]()
Άντε πάλι, σου φεξε.![]()
Γιατί τον κατεβάζεις από το σύννεφο του?Από το 6μετρας?13 τον έχεις
Στον τύπο που μου το έστειλε είπα το ίδιο ;)Από το 6μετρας?13 τον έχεις
Εγώ το ξέρωΣτον τύπο που μου το έστειλε είπα το ίδιο ;)