Νέα

Sos Προσοχη απο ολουs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koleou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

actionathens

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολες οι βρωμιάρες εκει εχουν μαζευτει και ο Πικερ λεει οτι ειναι καθαροτερες απο τις εξω γκομενες χαχαχαχα  :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ολες οι βρωμιάρες εκει εχουν μαζευτει και ο Πικερ λεει οτι ειναι καθαροτερες απο τις εξω γκομενες χαχαχαχα  :2funny: :2funny:
τυπε εχεις παει στο μπουρδελο που λεει αυτος που ανοιξε το θρεντ?
πολυ καλτιλα :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πορνώδες πολύ.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Λοιπόν μια τρισάθλια πρεζού που χρησίμευσε για ψηφοθηρικούς σκοπούς έπειτα από την απελευθέρωση της συνέχισε να εκδίδεται όχι απλά στον δρόμο όπως προηγουμένως αλλά σε μπουρδέλο.Η ΜΚΟ που την ανέλαβε και έβαλε δικηγόρους προς υπεράσπιση της φυσικά και την παρουσίαζε ως θύμα που την εκμεταλλεύονταν τα γουρούνια οι άντρες (και φυσικά εμείς οι μαλάκες οι φορολογούμενοι πληρώσαμε την οδύνη και την διαπόμπευση της,αυτηνής και των άλλων σκατοπρέζονων που πιάστηκαν).
Πίσω στο θέμα,όντως το πρεζόσκυλο δούλευε Κολωνού 47 όροφο και μάλιστα είχε αναφερθεί από τους χύστες στην ημερήσια ενημέρωση.Αυτή η εγκληματική λοιπόν πράξη πέρασε στο ντούκου,διπλά στάνταρς γαρ-ποιος χέστηκε για την υγεία των πελατάκων-.Μας έχουν παντελώς χεσμένους σαν πελάτες να γαμάμε τρισάθλιες συφιλικές πόρνες σε ετοιμόρροπους οίκους που η βρώμα τους θα χρησιμοποιηθεί ως χημικό όπλο για τον τρίτο π.π
Προσοχή λοιπόν μπουρδελιάρηδες όλοι και όλα είναι εναντίον μας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο μπολντης δεν παει στα μπουρδελα τυπε

Αν παω ποτε με πολλη προσοχη... αλλα πλεον τα έχω κοψει έχω να πατησω απο τον Μαιο του '12

πρεπει να εισαι προσεκτικος ρε φιλε αμα δεν θες να υποφερεις μετά. Δεν ειναι μαγκια τωρα να το παιζεις ταρζάν. Αράξτε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αν παω ποτε με πολλη προσοχη... αλλα πλεον τα έχω κοψει έχω να πατησω απο τον Μαιο του '12

πρεπει να εισαι προσεκτικος ρε φιλε αμα δεν θες να υποφερεις μετά. Δεν ειναι μαγκια τωρα να το παιζεις ταρζάν. Αράξτε
:thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Παντου θελει προσοχη φιλε μου. Ακομα και στην γυμναστικη , η υπερβολη πάντα βλάπτει.

σκεψου ειμαι κατα των Μαραθωνιων πιστευω οτι μπορουν να δημιουργησουν καρδιακα προβληματα ακομα και αν εισαι υγιης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παντου θελει προσοχη φιλε μου. Ακομα και στην γυμναστικη , η υπερβολη πάντα βλάπτει.

σκεψου ειμαι κατα των Μαραθωνιων πιστευω οτι μπορουν να δημιουργησουν καρδιακα προβληματα ακομα και αν εισαι υγιης.
Σπριντακια να κανεις μπολντη σε κρατανε νεο,υγιη,και σου μεγαλωνουν και την πουτσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σπριντακια να κανεις μπολντη σε κρατανε νεο,υγιη,και σου μεγαλωνουν και την πουτσα.

Πρωινη γυμναστικη ...  :S

6:20 Έγερση

6:25 Προετοιμασια για πρωινη γυμναστικη

6:30 Αναφορά για πρωινη γυμναστικη

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

παν μέτρον άριστον τύπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να σε δω αμα εχεις και βάρδια 1 με 4 το βραδυ

εκει ειναι για οποιον έχει αυπνια ή δυσκολευεται να ξυπνησει

ύπνος στις 11:30 ξύπνημα στις 12:45 και μετα ύπνος 4 και 10 με 6:15  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom