jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Αμέ.Επειδή πάω για ύπνο λόγω βραδινής εξόδου θα σου στείλω pm να μου λύσεις κάποιες απορίες αν προτίθεσαι τύπε
Αμέ.Επειδή πάω για ύπνο λόγω βραδινής εξόδου θα σου στείλω pm να μου λύσεις κάποιες απορίες αν προτίθεσαι τύπε
9 βρε Βόλδεμορτ...Θες να πας ΟΥΚ? 6 μηνες σχολειο ειναι θα περάσεις πολυ ωραια
9 κι 7 είναι το Σ.Υ.Κ. ...
9 κι 7 είναι το Σ.Υ.Κ. ...9? α ακομα καλυτερα
Θες να πας ΟΥΚ? 6 μηνες σχολειο ειναι θα περάσεις πολυ ωραια
Όρεξη να χεις και αρχίδια.Σ.Υ.Κ ή sick and tired?
Όρεξη να χεις και αρχίδια.
Άσε τύπε το έχω ψάξει το θέμα πάραααααααα πολύυυυ
Ακριβώς...Ψυχή και θέληση θα προσθέσω επίσης!!
Μαγκες Σ.Ο.Σ!!!!!!Μολις γυρισα απο Κολωνου 47 πανω στον οροφο που ειναι η Βραζιλιανα η κοκκινομαλα πλεον,που απο την Συγχυση μου ξεχασα και το Ονομα της.Ειχα κατι Καυλες αλλα μια η κουραση και μια το περπατημα που εριξα εκει στα σπιτακια,ειπα θα την δωσω απλα μια πιπα ετσι για ξεκαυλωμα.Την περιμενα ορθιος καθεται αυτη στο κρεβατι και ξεκιναει την πιπα με σκουφακι.Στο 3λεπτο περιπου μου λεει δεν ξαπλωνεις καλυτερα για να μην κουραζεσαι και της λεω οτι σιχαινομαι να ξαπλωσω στα σεντονια και τι μου λεει...Καλα κανεις και εγω σιχαινομαι γιατι στην Απογευματινη βαρδια που δουλευει η κοπελα εχει ΕΙΤΣ!!λεω τι;;Λεει ΝΑΙ την ειχανε πιασει τοτε στην Ομονοια με τις Ιεροδουλες που ειχανε ΕΙΤΣ και εγω δεν την ηθελα να Δουλεψει μαζι μου και το αφεντικο την εβαλε μονη της στην Απογευματινη βαρδια.Λεω το Ονομα της;;Mου λεει ΑΣΤΟ απλως μην ερχεσαι τα Απογευματα!!!!!....ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
SOS Προσοχη απο ολουs δεν πρεπει να ειναι η μαυρη αλλα μια καινουργια ξανθια πρεζου που δουλευουν μαζι ειναι πιθανον η τελευταια του video
Δεν είναι ηρωίνη. Η επίδραση της ηρωίνης είναι σμίκρυνση της κόρης του ματιού και όχι διεύρυνση όπως είναι της κοπέλας στην photo!
Αν λες αυτη την ξανθια που ειναι τελειος στα δεξια της εικονας την εχω δει απεανντη απο το χοτελ ελιζιουμ,να συνομηλη με κατι τυπουςTo βιντεο δεν παιζει ομως!Ποια λες?αυτη που φαινεται δεξιά της εικόνας;
τυπε το συνδιασες με τις εκλογες?Αν παω ποτε με πολλη προσοχη... αλλα πλεον τα έχω κοψει έχω να πατησω απο τον Μαιο του '12
πρεπει να εισαι προσεκτικος ρε φιλε αμα δεν θες να υποφερεις μετά. Δεν ειναι μαγκια τωρα να το παιζεις ταρζάν. Αράξτε
τυπε το συνδιασες με τις εκλογες?