Νέα

Sos Προσοχη απο ολουs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koleou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
9? α ακομα καλυτερα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άσε τύπε το έχω ψάξει το θέμα πάραααααααα πολύυυυ

Kαλη τυχη τοτε.

Εξετάσεις στις κάμψεις και τους κοιλιακους έχουμε και εμεις ... ποσες μπορεις να βγάλεις σε ένα λεπτο η βάση ειναι 22 αν θυμαμαι καλα.
Και απο εκει και πέρα ειναι το ΚΑΛΟΣ ... ΑΡΙΣΤΟΣ κτλπ

1000αρι στα 4 λεπτά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
To 30 καμψεις που λεει στους ΟΥΚΑΔΕΣ τι ειναι? το ελαχιστο?

ε νταξει οι καμψεις δεν ειναι τιποτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω εχω μια αλλη απορια παντως στα ΟΥΚΙΑ οι εξετασεις οι υγειονομικες ποιες ειναι? ζητανε και τεστ κοπώσεως καρδιάς?

δεν ξερω κατα ποσο ενα απλο ΗΚΓ ή ενα τριπλεξ ηρεμίας δειχνει τα πάντα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μαγκες Σ.Ο.Σ!!!!!!Μολις γυρισα απο Κολωνου 47 πανω στον οροφο που ειναι η Βραζιλιανα η κοκκινομαλα πλεον,που απο την Συγχυση μου ξεχασα και το Ονομα της.Ειχα κατι Καυλες αλλα μια η κουραση και μια το περπατημα που εριξα εκει στα σπιτακια,ειπα θα την δωσω απλα μια πιπα ετσι για ξεκαυλωμα.Την περιμενα ορθιος καθεται αυτη στο κρεβατι και ξεκιναει την πιπα με σκουφακι.Στο 3λεπτο περιπου μου λεει δεν ξαπλωνεις καλυτερα για να μην κουραζεσαι και της λεω οτι σιχαινομαι να ξαπλωσω στα σεντονια και τι μου λεει...Καλα κανεις και εγω σιχαινομαι γιατι στην Απογευματινη βαρδια που δουλευει η κοπελα εχει ΕΙΤΣ!!λεω τι;;Λεει ΝΑΙ την ειχανε πιασει τοτε στην Ομονοια με τις Ιεροδουλες που ειχανε ΕΙΤΣ και εγω δεν την ηθελα να Δουλεψει μαζι μου και το αφεντικο την εβαλε μονη της στην Απογευματινη βαρδια.Λεω το Ονομα της;;Mου λεει ΑΣΤΟ απλως μην ερχεσαι τα Απογευματα!!!!!....ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
SOS Προσοχη απο ολουs δεν πρεπει να ειναι η μαυρη αλλα μια καινουργια ξανθια πρεζου που δουλευουν μαζι ειναι πιθανον η τελευταια του video

στον όροφο έχω πάει και με την μαύρη και με την άσπρη
και με τις δύο παρτούζα

στο ισόγειο έχω πάει με μια ξανθιά καινούρια και παλαιότερα
με μια μελαγχροινη μιλφο-τζίλφ με ακάποτη πίπα

μάλλον πρέπει να είμαι στα τελευταία μου  :priest: :priest: :priest:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν είναι ηρωίνη. Η επίδραση της ηρωίνης είναι σμίκρυνση της κόρης του ματιού και όχι διεύρυνση όπως είναι της κοπέλας στην photo!

αν ειναι σε φάση στερητικών , το συμπαθητικό επενεργεί και μπορεί να κάνει μυδρίαση (διευρυμένη κόρη)  ;)
στο "μέλωμα" όντως κάνει μύση (σμίκρυνση)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
To βιντεο δεν παιζει ομως!Ποια λες?αυτη που φαινεται δεξιά της εικόνας;
Αν λες αυτη την ξανθια που ειναι τελειος στα δεξια της εικονας την εχω δει απεανντη απο το χοτελ ελιζιουμ,να συνομηλη με κατι τυπους  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν παω ποτε με πολλη προσοχη... αλλα πλεον τα έχω κοψει έχω να πατησω απο τον Μαιο του '12

πρεπει να εισαι προσεκτικος ρε φιλε αμα δεν θες να υποφερεις μετά. Δεν ειναι μαγκια τωρα να το παιζεις ταρζάν. Αράξτε
τυπε το συνδιασες με τις εκλογες? :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom