You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SOS! Γλείψιμο πατούσες!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα corab4
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 176
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Απο οτι ξερω οι περισσότερες ιερόδουλες δέχονται κάτι τέτοιο , αρκει να μην γαργαλιούνται. Αν εισαι θεσσαλονικη η Αθήνα ειδικά δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρεις ... σε ιερόδουλη τουλάχιστον.καλησπέρα παιδιά
ψάχνω απεγνωσμένα κοπέλες είτε ιερόδουλες είτε όχι που να μου δίνουν πατούσες για γλύψιμο μπορείτε να βοηθήσετε?
καλησπέρα παιδιά
ψάχνω απεγνωσμένα κοπέλες είτε ιερόδουλες είτε όχι που να μου δίνουν πατούσες για γλύψιμο μπορείτε να βοηθήσετε?
Φίλε είναι κάτι πολύ απλο αυτό που ζητάς ! Όλες το κάνουν! Όπου και να πας θα το βρεις ! Κάποιες το αναφέρουν στις υπηρεσίες ! Καλή τύχη !
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.995
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε καθαρη η βρωμικη τη προτιμας? :S
Αφού είναι απεγνωσμένος δε νομίζω να εχει θεμα.
Μην σου πω και καλύτερα βρώμικη... :S :S
corab4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2017
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Απο οτι ξερω οι περισσότερες ιερόδουλες δέχονται κάτι τέτοιο , αρκει να μην γαργαλιούνται. Αν εισαι θεσσαλονικη η Αθήνα ειδικά δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρεις ... σε ιερόδουλη τουλάχιστον.
είμαι Αθήνα
αλλά σχεδόν όλες σου λένε 40 50 ευρώ ενώ τους λες δεν θέλω κάτι άλλο πχ σεξ κ για αυτό ρωτάω μήπως βρούμε κ κάποια κοπέλα π να κάνει μόνο αυτό
corab4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2017
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Φίλε είναι κάτι πολύ απλο αυτό που ζητάς ! Όλες το κάνουν! Όπου και να πας θα το βρεις ! Κάποιες το αναφέρουν στις υπηρεσίες ! Καλή τύχη !
γειά σου φίλε να σ καλά
Απλά ψανχω μόνο αυτό χωρίς να πληρώνω άλλες υπηρεσίες
corab4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2017
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Τυπε καθαρη η βρωμικη τη προτιμας? :S
Θέλω καθαρή αλλά κ κάτω να πατήσει μια φορά δεν έγινε κάτι
corab4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2017
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Αφού είναι απεγνωσμένος δε νομίζω να εχει θεμα.
Μην σου πω και καλύτερα βρώμικη... :S :S
Μακάρι να βρούμε φίλε μου να χαλάρωσω λίγο
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
πας μεταξουργειο τυπε σκας 10 ευρω και της ζητας αυτό το πρόγραμμα,αν θες καθαρο ποδι τη βαζεις να τα πλυνει.καλησπέρα παιδιά
corab4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2017
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
πας μεταξουργειο τυπε σκας 10 ευρω και της ζητας αυτό το πρόγραμμα,αν θες καθαρο ποδι τη βαζεις να τα πλυνει.
[/quote
υπάρχει κάτι περιποιημένο (όχι 40 κ 50 χρόνον) ξέρουμε κάποιο συγκεκριμένο
corab4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2017
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
χαχαχαχαχ
Χαχαχαχαχ!
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.033
- Πόντοι
- 6.515
είμαι Αθήνα
αλλά σχεδόν όλες σου λένε 40 50 ευρώ ενώ τους λες δεν θέλω κάτι άλλο πχ σεξ κ για αυτό ρωτάω μήπως βρούμε κ κάποια κοπέλα π να κάνει μόνο αυτό
τωρα το ξεκαθαρισες τυπε, βιζιτα παντως είναι δυσκολο να στο κανει αυτό χωρις να σου χρεωσει ολοκληρη ωρα
ουτε ο ποδολαγνος ειναι πουστης,dick friendly ειναιτυπε
Δεν είμαι πο.. στις γράφω ξεκάθαρα τι ψάχνω οπότε καλύτερα αν δεν μπορείς να βοηθήσεις μην μπαίνεις στον κόπο
corab4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2017
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
ασ είναι κ δυνατός πεοφορος πόσος με ενδιαφέρει το θέμα έχει άλλο λόγο οπότε ψάξε αλλού για να κάνεις σχόλιαουτε ο ποδολαγνος ειναι πουστης,dick friendly ειναι
corab4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2017
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
τωρα το ξεκαθαρισες τυπε, βιζιτα παντως είναι δυσκολο να στο κανει αυτό χωρις να σου χρεωσει ολοκληρη ωρα
ναι δυστυχώς φίλε μου
για αυτό ρωτάω μήπως βρούμε τίποτα π απλά να την νοιάζει να βγάλει κάτι κ όχι όπως λένε μια ώρα κλτπ τόσο
Αν βρεις κάτι πάντως θα με βοηθούσε
Νομιζω οτι αυτό που πρότεινε ο jean cleaud πιο πάνω είναι το καλύτερο , και πιο οικονομικό , τωρα αν θες παραπάνω ωρα απο το 10λεπτο κάνεις μια συννενοηση για παραπάνω χρόνο με το ανάλογο αντίτιμο , λογικα για διπλό χρόνο θα δινεις τα διπλά λεφτά φαντάζομαι.ναι δυστυχώς φίλε μου
για αυτό ρωτάω μήπως βρούμε τίποτα π απλά να την νοιάζει να βγάλει κάτι κ όχι όπως λένε μια ώρα κλτπ τόσο
Αν βρεις κάτι πάντως θα με βοηθούσε
corab4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2017
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Ναι ίσως το δοκιμάσω κα αυτό ξέρουμε μήπως κάποιο συγκεκριμένο που έχει δοκιμάσει κανείς να πάω?Νομιζω οτι αυτό που πρότεινε ο jean cleaud πιο πάνω είναι το καλύτερο , και πιο οικονομικό , τωρα αν θες παραπάνω ωρα απο το 10λεπτο κάνεις μια συννενοηση για παραπάνω χρόνο με το ανάλογο αντίτιμο , λογικα για διπλό χρόνο θα δινεις τα διπλά λεφτά φαντάζομαι.
Όχι δεν θέλω παραπάνω χρόνο είναι καλά τα δέκα λεπτά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 6