You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σορτσάκια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmakos1971
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 196
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Είμαι 100% σίγουρος ότι πίσω από ένα ηλίθιο ψευδώνυμο,κρύβεται ένα άσχημομούρικο αγάμητο κοριτσάκι.Με καμιά 20αριά περιττά κιλά και βλέμμα αγελάδας.
εννοεις οτι εχω ηλιθιο νικ??/??? κ ειναι καλυτερο.. το... πφφ φαζερ??? χα!
δεν νομιζωω να χω τετοιο βλεμμα... πρεπει να εχω τρομακτικο βλεμμα.. ταυρου τουλαχιστον.. ενα παιδι που ηξερα δεν ηθελε να τον κοιταω στα ματια.. φοβοταν χαχα
κ να σου πω.. πιο πολυ με ρωσικο ζωακι μοιαζω.. παρακαλω να βαζεις τις σωστες πικς...
κ να σου πω.. πιο πολυ με ρωσικο ζωακι μοιαζω.. παρακαλω να βαζεις τις σωστες πικς...
Αυτό;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ανταλντιζμι... η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω ν αφησω κατι να πεσει κατω.. πρεπει να το κοιταξω σε ψυχολογο χαχαχα ειναι υπερανω των δυναμεων μου χαχαχα
φαζερ αυτο εχει απειρο τριχωμα δεν με αντιπροσωπευει!
οχι δεν ηθελε γιατι φοβοταν το βλεμμα μου.. αδιανοητο!
φαζερ αυτο εχει απειρο τριχωμα δεν με αντιπροσωπευει!
οχι δεν ηθελε γιατι φοβοταν το βλεμμα μου.. αδιανοητο!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
φιλε εγω προσπαθω να μην χαλασω το θεμα.....!!μιλαμε για το καλυτερο τοπικ.ο fazer τη λεει στη biteme που με τη σειρα της δεν αφηνει να πεσει τιποτα κατω και ο θανος κανει κατασταση με τις φωτο του αγερωχος!!!!παμε γερα,συνεχιστε ετσι
αλλα φενεται οτι μερικοι εδω μεσα εχουνε ορεξη για τσαμπουκαδες...!! τοσο τους κοβει....!!πισω απο το πληκτρολογιο και απο μια οθονη ολοι μαγκες ειναι.....!!!
αρε κατι κουραδομαγκες............................................!
adaldizmi
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
εγω ρε θανο μαζι σου ειμαι,και να σου πω την αληθεια αντε καταλαβαινω και την biteme μεχρι ενα σημειο ομως,απο εκει και περα τι ζορι τραβαει ο fazer ιδεα δεν εχω,ας της τα πει σε Pm οτι θελει τουλαχιστον,εκτος κι αν το ζορι του ειναι να γραφει posts
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
κ ειναι καλυτερο.. το... πφφ φαζερ??? χα!
Μη το ξαναπείς αυτό!! Από τη Yamaha Fazer προέρχεται! Και μη ξαναχαρακτηρίσεις ηλίθιο ότι έχει σχέση με ΜΗΧΑΝΕΣ!
adaldizmi
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
συγνωμη ρε νεοκλη που ριχνουμε το ανεβασμενο επιπεδοΟ thanoss κ ο adaldizmi χαλάνε το θρεντ, 2 σελίδες τώρα εχω μαμηθεί στο γέλιο με τις απαντήσεις που δίνουν η Bite k o Fazer
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Μη το ξαναπείς αυτό!! Από τη Yamaha Fazer προέρχεται! Και μη ξαναχαρακτηρίσεις ηλίθιο ότι έχει σχέση με ΜΗΧΑΝΕΣ!
το μαθα.. οκ... ο αλτεκ να ναι καλα χαχαχα