You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σορτσάκια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmakos1971
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 196
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ρε παιδιά πως γίνεται ν' αρχίσουν να "πλακώνονται" λεκτικά δύο άγνωστοι σ' ένα thread που δεν αφορά σε ανταλλαγή απόψεων για κάποιο θέμα? Βλέπω θέμα "Σορτσάκια" υποθέτω ότι θα εξειδικεύσει ο Gent και ο Lefty και πέφτω σε διασταυρούμενα πυρά.
Μπας και γνωρίζονται αυτοί και βιώνουμε τη μεταφορά της διαπάλης (sic!)από τον φυσικό στον ψηφιακό κόσμο?
Για συνεχίστε με τις φωτό να διαμορφώσουμε άποψη!
Μπας και γνωρίζονται αυτοί και βιώνουμε τη μεταφορά της διαπάλης (sic!)από τον φυσικό στον ψηφιακό κόσμο?
Επισκέπτης
Ευχαριστώ! Ευρηματικό και το όνομα του jpg!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
θανουλη σορτσακια ειναι τα τελευταια? χαχαχα
κ εγω το ιδιο αναρωτιεμαι αχαχαχαχα οχι δεν γνωριζομαστε
Ρε παιδιά πως γίνεται ν' αρχίσουν να "πλακώνονται" λεκτικά δύο άγνωστοι σ' ένα thread που δεν αφορά σε ανταλλαγή απόψεων για κάποιο θέμα? Βλέπω θέμα "Σορτσάκια" υποθέτω ότι θα εξειδικεύσει ο Gent και ο Lefty και πέφτω σε διασταυρούμενα πυρά.
κ εγω το ιδιο αναρωτιεμαι αχαχαχαχα οχι δεν γνωριζομαστε
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
δόστε πράμα στο λαό
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
φιλε δεν ξερω γιατι...!!αλλα ορισμενοι εχουνε ορεξη για τσαμπουκα..!!το θεωρω λιγο μαλακια...!!σε καποια φαση εκφραστικα υβριστικα αλλα το διεεγραψα το μηνηματακι γιατι δεν θελω εξετιας καποιων να φαω warned..!!εβαζα φωτος μεχρι που παρακαλεσα να μην χαλανε το θρεντ συνεχιζα και στην τελικη την ακουσα και απο πανω...!!μιλησα και ευγενικα μια δυο τρεις...!!ελεος..!!φαντασου να μιλουσα με τσαμπουκα...!τεσπα ειναι ανουσιο να το συζηταμε...!!!μην χαλασουμε το ωρεο θεματακι.!Ρε παιδιά πως γίνεται ν' αρχίσουν να "πλακώνονται" λεκτικά δύο άγνωστοι σ' ένα thread που δεν αφορά σε ανταλλαγή απόψεων για κάποιο θέμα? Βλέπω θέμα "Σορτσάκια" υποθέτω ότι θα εξειδικεύσει ο Gent και ο Lefty και πέφτω σε διασταυρούμενα πυρά.
Επισκέπτης
1. προφανως αστειευομουν κλασσικε ελληνα
2. δεν ειναι κακο να βλεπαμε το γουστο σας ω ανδρες στα σορτσακια γυναικων
3. σιγα να μην εβαζα εδω μεσα φωτο μου με σορτσακι η με οτιδηποτε αλλο χαχαχα
Καλά ΟΚ, με έπεισες!!!
Συγγνώμη που σας χάλασα το θέμα και την ονείρωξη του thanoss.Πάντως,σήμερα θα αγοράσω ένα fisheye φακό για την περίπτωση που θα δω την bite με σορτσάκι.Οι άλλοι φακοί δεν έχουν ικανοποιητική γωνία κάλυψης...Και αυτή είναι ελέφαντας!!!!
Επισκέπτης
ας βάλω και εγώ ενα λιθαράκι. 3 φωτο απο super paradise.
την τελευταία την έχω κάνει desktop, η αγαπημένη μου.
Η τελευταία μεγάλε (αυτή που έχεις και στο desktop σου) πρέπει να μπει και στην ενότητα "Θεϊκοί κώλοι"!!!
Επισκέπτης
Φίλε Fazer, πως είσαι τόσο σίγουρος βρε παιδί μου ? Και ακόμη και αν χρειάζεται φακό 10άρι τι μας απασχολεί εμάς? Μας κατηγόρησε κανείς που ανέβηκε το ποσοστό λίπους στο 6% ?
Συγγνώμη δηλαδή που ρωτάω, αλλά έχω παρακολουθήσει έντονες συζητήσεις για θεμελιώδη θέματα (Windows Linux, Amstel Heineken, street ή off road) και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος ν' ασχοληθεί με το αν μία κυρία που συμμετέχει σ' ένα ανοιχτό forum (ουφ! το γλύτωσα τον πληθυντικό! ) έχει μεγάλη περιφέρεια ή όχι.
Και ξαναθέτω το ερώτημα που με καίει : Πως είσαι τόσο σίγουρος βρε παιδί μου
Συγγνώμη δηλαδή που ρωτάω, αλλά έχω παρακολουθήσει έντονες συζητήσεις για θεμελιώδη θέματα (Windows Linux, Amstel Heineken, street ή off road) και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος ν' ασχοληθεί με το αν μία κυρία που συμμετέχει σ' ένα ανοιχτό forum (ουφ! το γλύτωσα τον πληθυντικό! ) έχει μεγάλη περιφέρεια ή όχι.
Και ξαναθέτω το ερώτημα που με καίει : Πως είσαι τόσο σίγουρος βρε παιδί μου