n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
δες ρε λιγο τι σε ρωτω στο τραβελια-γενικη συζητησηαυριο επιστρέφω κύριοι έχοντας τιμήσει τα ελληνικά χρώματα στην παγωμένη κεντρικη Ευρώπη
δες ρε λιγο τι σε ρωτω στο τραβελια-γενικη συζητησηαυριο επιστρέφω κύριοι έχοντας τιμήσει τα ελληνικά χρώματα στην παγωμένη κεντρικη Ευρώπη
αυριο επιστρέφω κύριοι έχοντας τιμήσει τα ελληνικά χρώματα στην παγωμένη κεντρικη Ευρώπη
αυριο επιστρέφω κύριοι έχοντας τιμήσει τα ελληνικά χρώματα στην παγωμένη κεντρικη Ευρώπη
δες ρε λιγο τι σε ρωτω στο τραβελια-γενικη συζητηση
Με το καλο να μας ερθεις μιχαλη μου και παντα νικες . μας χρειαζονται αυτο τον καιρο. τουλαχιστον δειχνουμε πως γαμανε οι ελληνες ακομα...
επιστρεφω οποτε μεσα τα κεφαλια
[size=10pt]Επιστρεφει και φέρνει δώρο σε όλους απο ένα ζευγάρι καπότες του κώλου XXXL.[/size]
Αν είναι με γεύθη φράοθλαθ.να ετοιμαζεις το ποπουδακι σου
να πας να κανεις παρεα με τον κωλαρακιΑν είναι με γεύθη φράοθλαθ.
sonya ποτε θα ερθει ?????καιγομαι
ρε συ που το βρηκες αυτο ρε δικε μου εισαι κυνηγος της ποιησης να πουμεΦιλαράκι μου καλό σου είπα να έρθεις παρέα αλλά προτίμησες την αγκαλιά του Μορφέα.
Κανείς εδω μέσα δεν αμφισβητεί το βάρος των λεγομένων σου. Όσο για την διαφήμιση ποτέ δεν έχω κάνει ούτε και πρόκειται να κάνω και πιστεύω θυμάσαι τι σου είχα πει επι του θέματος αλλά δε με άκουσες γιατί ήσουν (και είσαι) αλλού για αλλού
(μετά το 2.20 είσαι)
ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΤΟ'ΠΑ ΠΩΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Η ΝΤΟΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ...ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΟΤΟΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΒΡΑΖΕΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΧΑΛΑΖΙ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕ-ΓΑΤΕ !!!! ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ !!!! και σε πάω με τα χίλια !!!!
γιατρε τι μαγαζι ειχε αν επιτρεπεται?ερωτηση. αυτη η σονια δενειχε μαγαζι παλια στον βολο και μετα εφυγε με αμορε στην γαλλια ? για την ιδια δεν λεμε???
ουτε που ειχα ιδεα αλ μου το ειπε μια φιλη τρανσ που ειναι διπλα μου και δουλευει σαν ντανα και την ξερει απο την φατσα της!!1βλεπετε μικρη η κοινωνια τους απλα την ρωτησα για αυτην και μου ειπε οτι ειναι τωρα με αμορα γαλλια αλλα τωρα ειναι στο δωματιο για να την ρωτησω ξαναγιατρε τι μαγαζι ειχε αν επιτρεπεται?
την εχεις στο δωματιο σου την τρανς γιατρε?ουτε που ειχα ιδεα αλ μου το ειπε μια φιλη τρανσ που ειναι διπλα μου και δουλευει σαν ντανα και την ξερει απο την φατσα της!!1βλεπετε μικρη η κοινωνια τους απλα την ρωτησα για αυτην και μου ειπε οτι ειναι τωρα με αμορα γαλλια αλλα τωρα ειναι στο δωματιο για να την ρωτησω ξανα
file den katalabew to mhnyma moy mallon den me diabazeiwτην εχεις στο δωματιο σου την τρανς γιατρε?
ποια ειναι που η τρανς που ξερει τοσο καλα τι σονια μας γιατρε?