Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟΥ 66, 2ος, "ΜΑΤΕΙ"- πρώην Ιουλιανού 39

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kebaaap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Επίσκεψη σήμερα. Στην πόρτα η σέριφ Όλγα. Αυτή η γυναίκα έχει πολύ ερεθιστικό πρόσωπο αλλά από κιλά είναι δύο σε ένα. Κρίμα. Επίσης μια 50άρα με πολύ ωραία μάτια μελαχροινή, πολύ γελαστή και ζεστή. Δυστυχώς ο χρόνος όμως έχει αφήσει τα σημάδια του. Δείχνει πλαδαρή. Μία εμφανίσιμη με όνομα Λίλιαν ή κάτι τέτοιο νομίζω που έθεσα στα υπ΄ όψη. Συνεδρία με την Ελένη. Τριαντάρα με κόκκινο μαλί. Στήθος 1,5 με 2, σώμα με πιασίματα. Είναι έμπειρη στο σεξ, με πολύ καλή συμετοχή, πρόθυμη σε ότι της ζητήσεις εκτός κουλουρίου. Εκεί μόνο δακτυλάκι. Έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος αφού το 70άρι έπιασε τόπο.
Η Λίλιαν μόνο φραπάρει....εκτός αν τώρα μπριζολιάζεται..όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η  Λίλιαν προσφέρει  μπριζόλα

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Προτιμώ Ελένη. Πολύ καλή μπριζόλα

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
περασα πριν 2-3 μερες...μετριοτητα...
τεσσερεις συνολικα Ολγα - Ελενη - Γιαννα (ή καπως ετσι) - και αλλη μια
περασα με την Ελενη...απο μασαζ ασχετη...στα λοιπα καλουτσικη και φιλοτιμη
δεν το μετανοιωσα, δεν ξερω ομως αν ξαναπαω

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη στον οίκο.

Παρούσες, η σεριφ Όλγα, η προαναφερθείσα Ελένη και η γκράνι Βικτώρια με βάψιμο γκόθικ. Παραλίγο να περάσω μέσα από την πόρτα στην βιασύνη μου για να σωθώ. Ήμαρτον!!!

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, όταν έμπαινα στο ίδρυμα, έφευγε η υπεργκράνι Ντιάνα που εκδίδεται στον οίκο Περγάμου 1.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε sex-commando είχαμε περίπου παράλληλη αναζήτηση, μόνο που εγώ κάθησα εδώ με Ελένη. Εγώ τη βλέπω σαν πολύ καλή περίπτωση. Και όχι μεγάλη σε ηλικία, και βυζάκι σκληρούτσικο και στενή κάτω. Ίσως η χημεία. Και κάτι ακόμα. Λίγο μετά από μένα μπήκε άλλος πελάτης και πήρε Βικτώρια. Φεύγοντας την άκουσα στα προσποιητά αχ και βαχ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697
καλό μαγαζάκι με φιλότιμη πορτιερισσα.καλή τιμολογιακη πολιτικη (70 ευρω φουλ προγραμμα για 45 λεπτα)
καθε δωματιο εχει και καναπε που γινεται κρεβατι... ;)
ομως πάσχει απο κοπελες...όλες πολύ κατω του μετρίου απο εμφανιση, μόνο η Ελένη είναι καπως καλόυλα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.003
Πόντοι
46.232
καλό μαγαζάκι με φιλότιμη πορτιερισσα.καλή τιμολογιακη πολιτικη (70 ευρω φουλ προγραμμα για 45 λεπτα)
καθε δωματιο εχει και καναπε που γινεται κρεβατι... ;)
ομως πάσχει απο κοπελες...όλες πολύ κατω του μετρίου απο εμφανιση, μόνο η Ελένη είναι καπως καλόυλα...
ακριβος οπως τα γραφεις μονο που εμενα κ λογο ταρκγετ γρουπ δεν μου αρεσει ουτε η ελενη

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ακριβος οπως τα γραφεις μονο που εμενα κ λογο ταρκγετ γρουπ δεν μου αρεσει ουτε η ελενη
  η ελενη  βασιλευει εκει μεσα.  ειναι ακριβωs ,  οπωs o μονοφθαλμοs μεταξυ των τυφλων.  το παλευει παντωs.    οταν πηδιεται ειναι σαν ( δεν ξερω πωs να το πω), σαν κλαψομουνα μου θυμιζει. 

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Σημερινό πέρασμα, πιο πολύ διερευνητικό μήπως έχει εμφανιστεί κάτι νέο.
Μάταια. Παρούσες η Ελένη και μια άλλη που ούτε το όνομά της δεν μπορούσε να πει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.003
Πόντοι
46.232
επισκεψη παρασκευη μεσημερακι μαζι με τον jerry,παρουσες η ελενη(ο ερωτας??????)κατι πρεπει να εχει πεχτει με τον jerry γιατι μολις τον ειδε μονο που δεν λυποθυμησε!!!! τρομερη αμηχανια....δουλευε αυτη κ μια μελαχρινη που δεν θυμαμαι το ονομα(βοηθεια jerry)αδιαφορη...απο τον καιρο που εχει φυγει η στελιτσα δεν εχει κατι το αξιογαμητο για μενα...αφου ο jerry κ η ελενη τα ειπαν για κανα 10λεπτο αποχωρηση....

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη την προηγούμενη βδομάδα. Η σερίφ Όλγα εξακολουθεί να απουσιάζει. Παρούσες η Ελένη και η Λίλιαν. Αφού έχουν δοκιμαστεί και οι δύο  (ειδικά η Ελένη  τρεις φορές στο παρελθόν) και δεδομένου ότι υπήρχε ησυχία και ίσως αναδουλειές, αποφάσισα για δίδυμο. Βέβαια συζήτησα και το πρόγραμμα στο οποίο ζήτησα να υπάρχει και πλήρες πρόγραμμα μεταξύ τους. Αφού το συζήτησε η Ελένη με τη Λίλιαν, δέχτηκαν.
Δεν γράφω για την εμφάνιση των κοριτσιών γιατί λίγο πολύ τις ξέρεται. Έγιναν όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί 2 Χ 2 και μου έκανε εντύπωση ότι δεν υπήρξαν αναστολές πουθενά. Πλήρης περιποίηση της μιάς προς την άλλη. Φυσικά σεξ και με τις δύο και μάλιστα πες πες από τις προηγούμενες φορές πήραμε και back door από την Ελένη. Η άλλη δεν το συζητούσε καθόλου. Τι άλλο να επιθυμίσει ένας φτωχός και μόνος καουμπόϋ από 45 λεπτά σεξουαλικής πανδαισίας? Πάντως παίζει μεγάλη σημασία η σχέση που αναπτύσεις με τις κοπέλλες.  Έχω τρεις συνεδρίες με Ελένη και μια με Λίλιαν. Αυτά. Έχω και άλλα νέα για άλλα μαγαζιά. Αναμένεται.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
    πριν  καποιουs  μηνεs  να  πηγαινεs και να χτυπουσεs απο κατω, ανοιγαν με την μια.    τωρα πια μονο με τηλεφωνικο ραντεβου και αν σταθειs και τυχεροs  kai  το σηκωσουν και αυτο.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..η θεια ολγα και η θεια βικτωρια εχουν παει στην μαμα πατριδα(αυτο την προηγουμενη βδομαδα)-παρουσες η ελενη η γνωστη καιενα ρωσικο βουνο(αδιαφορη παντελως)-μονο αυτες οιδυο.σε παλιοτερη συνεδρια(πριν μηνα)μου ειχε προτεινει η ολγα να κανω διπλο με βικτωρια,αλλα δεν ειχα χρημα γιατι παντα κουβαλαω το ακριβες αντιτιμο σε καθε μαγαζι.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Διπλό με Βικτώρια λίγο δύσκολο. Θέλει και άλλη μία. Ποιά?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697
   πριν  καποιουs   μηνεs  να  πηγαινεs και να χτυπουσεs απο κατω, ανοιγαν με την μια.     τωρα πια μονο με τηλεφωνικο ραντεβου και αν σταθειs και τυχεροs  kai  το σηκωσουν και αυτο.

ΔΕΝ ισχυει.
εμενα τον τελευταιο μηνα μου εχουν ανοιξει παντα., και πηγα 4 φορες, και εκατσα την μια για συνεδρια...
τις αλλες ειδα τις κοπελες και την κοπνησα ευγενικα...
με εσενα καποιο προβλημα θα εχουν για να γινεται αυτο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.003
Πόντοι
46.232
    πριν  καποιουs   μηνεs  να  πηγαινεs και να χτυπουσεs απο κατω, ανοιγαν με την μια.     τωρα πια μονο με τηλεφωνικο ραντεβου και αν σταθειs και τυχεροs  kai  το σηκωσουν και αυτο.
jerry????????? εισαι σιγουρος?????

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ΔΕΝ ισχυει.
εμενα τον τελευταιο μηνα μου εχουν ανοιξει παντα., και πηγα 4 φορες, και εκατσα την μια για συνεδρια...
τις αλλες ειδα τις κοπελες και την κοπνησα ευγενικα...
με εσενα καποιο προβλημα θα εχουν για να γινεται αυτο
  μην βγαζειs αυθαιρετα συμπερασματα και να λεs οτι θελειs.    λιγη κριση δεν βλαπτει.    συνεβη με 2 μελη που πηγαν και δεν τουs ανοιξαν  και επαιρναν και τηλ.  και δεν απαντουσαν.    επισηs  ουτε και ξερουν,  ποιοs χτυπαει απο κατω,  ουτε και ποιοs παιρνει τηλεφωνο.  επισηs πριν μερικεs  μερεs που μιλησα με την ολγα, η ιδια το επιβεβαιωσε οτι επειδη εχουν πολλη δουλεια πλεον, καλυτερα ειναι να προηγειται τηλεφωνο.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom