anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
..Έκλεισε αυτό, ρε??
το ιδιο απαραδεκτο ροστερ δηλαδη ημουν ιουλιανου περαστικος την παρασκευη χτυπησα και στο 39 (δεν ηξερα οτι εχι κλεισει) κτυπησα και ιοθλιανου 51-53 αλλα και εκει δεν μου ανοιξαν εχει κλεισει και αυτο? ξερει καποιος..METAΦΕΡΘΗΚΕ ΣΟΛΩΜΟΥ 66, 2ος, "ΜΑΤΕΙ"...Πέρασμα σήμερα...παρούσες η γνωστή χοντρη΄, κουτοπόνηρη Όλγα, σερίφισσα παλιά στο Ιουλιανού...και μια άλλη νεώτερη επίσης χοντρέλα, απαράδεκτη... Σε ερώτησή μου γιατί είναι μόνο 2, η Όλγα απάντησε "λόγω Πάσχα" (Μαλακίες)...Είναι φανερό ότι πάει για Σαυράδικο (και λουκέτο)...50 ευρώ...οι Mods αν θέλουν ας αλλάξουν τον τίτλο του thread...
..METAΦΕΡΘΗΚΕ ΣΟΛΩΜΟΥ 66, 2ος, "ΜΑΤΕΙ"...Πέρασμα σήμερα...παρούσες η γνωστή χοντρη΄, κουτοπόνηρη Όλγα, σερίφισσα παλιά στο Ιουλιανού...και μια άλλη νεώτερη επίσης χοντρέλα, απαράδεκτη... Σε ερώτησή μου γιατί είναι μόνο 2, η Όλγα απάντησε "λόγω Πάσχα" (Μαλακίες)...Είναι φανερό ότι πάει για Σαυράδικο (και λουκέτο)...50 ευρώ...οι Mods αν θέλουν ας αλλάξουν τον τίτλο του thread...
σοριν?.....σημαδιακο ονομα.....METAΦΕΡΘΗΚΕ ΣΟΛΩΜΟΥ 66, 2ος, "ΜΑΤΕΙ"...Πέρασμα σήμερα...παρούσες η γνωστή χοντρη΄, κουτοπόνηρη Όλγα, σερίφισσα παλιά στο Ιουλιανού...και μια άλλη νεώτερη επίσης χοντρέλα, απαράδεκτη... Σε ερώτησή μου γιατί είναι μόνο 2, η Όλγα απάντησε "λόγω Πάσχα" (Μαλακίες)...Είναι φανερό ότι πάει για Σαυράδικο (και λουκέτο)...50 ευρώ...οι Mods αν θέλουν ας αλλάξουν τον τίτλο του thread...
σοριν?.....σημαδιακο ονομα...
σοριν?.....σημαδιακο ονομα...
λες?....θα παω με ελικοπτερο,να δω...Ρουμάνικη ΜΑΦΙΑ...
Αυτό υπάρχει ή τις πήραν όλες στο Αττικό πάρκο για να κάνουν παρέα στο κομμόντο?
Η Σουζανα που ηταν στην ιουλιανου υπαρχει ακοομη εδω? ρωριδα μελαχρινη..
Η Σουζάνα αυτή είναι αυτή που δούλευε παλία στην Ζάνα και μετά 3'ης Σεπτεμβρίου?
Σε ευχαριστώΔούλευε κάποτε στο Γ΄Σεπτεμβρίου 54 - 2ος όροφος