ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
..... μου ανοιξε η γνωστη ολγα(βουλγαρα ειναι??).....
Ρωσίς!
..... μου ανοιξε η γνωστη ολγα(βουλγαρα ειναι??).....
Αγαπητέ, αν αυτή η Φωτεινή είναι συνομίλικη της Ακρόπολης, η Όλγα άντε να είναι της Ρωμαικής περιόδου...κανείς από αυτούς δεν έχει αναφέρει ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί υπάρχει μια μιλφ Όλγα με τουλάχιστον 5άρια. Προχθές που πέρασα ήταν η Όλγα, Και μία Φωτεινή συνομίλικη της Ακρόπολης. Αν είναι δυνατόν.
Συμφωνώ. Μην τρέχετε τζάμπα...Αγαπητέ, αν αυτή η Φωτεινή είναι συνομίλικη της Ακρόπολης, η Όλγα άντε να είναι της Ρωμαικής περιόδου...
άσε που δεν έχει με τίποτα 5ρια... θα το είχα προσέξει
Δεν ξέρω, αλλά αν πας, λάβε υπόψη ότιξερουμε αν ειναι ανοιχτο σημερα ?
Δεν ξέρω, αλλά αν πας, λάβε υπόψη ότι
1. έχει μεταφερθεί στο 2ο όροφο, ακριβώς από πάνω απο το διαμέρισμα του 1ου που ηταν πριν
2. σε προσφατο περασμα, ειχε 2 σαυρες, μια γιαγια και μια νεότερη με κρεμαστα βυζια αλλά μεγαλο χαλι :S :S
thanx ξερεις κανενα αλλο με 50 ευρω ?
yeah!!!!! ....hardcore...!!!!Δεν ξέρω, αλλά αν πας, λάβε υπόψη ότι
1. έχει μεταφερθεί στο 2ο όροφο, ακριβώς από πάνω απο το διαμέρισμα του 1ου που ηταν πριν
2. σε προσφατο περασμα, ειχε 2 σαυρες, μια γιαγια και μια νεότερη με κρεμαστα βυζια αλλά μεγαλο χαλι :S :S
yeah!!!!! ....hardcore...!!!!
πεστο ψεματα....
Καλτίλα και παρακμή...
Μόνο για αληθινούς ήρωες
Μεγαλοκοπέλα η Εύα??...δυο μεγαλοκοπελες τζουλια και ευα που δεν ελεγαν...
σε προσφατο περασμα, ειχε 2 σαυρες, μια γιαγια και μια νεότερη με κρεμαστα βυζια αλλά μεγαλο χαλι :S :S
...καποτε δουλευε μια λιλιαν νεαρα,υπαρχει ακομα?...
πρεπει να χεις δικιο μαλλον ημουν επηρεασμενος απ τη μεγαλοκοπελα τζουλια...Μεγαλοκοπέλα η Εύα??
25 χρ κοπελα??
Μήπως είναι άλλη?
Μήπως δεν είδες καλά γιατί εκεί μέσα έχουν μια τάση για σκοτάδια για ευνόητους λόγους..
Για δες εδώ:
www.bourdela.com/masaz/athina/ioulianou-39/#jr_review_31295]http://www.bourdela.com/masaz/athina/ioulianou-39/#jr_review_31295[/url]