Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟΥ 66, 2ος, "ΜΑΤΕΙ"- πρώην Ιουλιανού 39

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kebaaap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697
 μην βγαζειs αυθαιρετα συμπερασματα και να λεs οτι θελειs.    λιγη κριση δεν βλαπτει.     συνεβη με 2 μελη που πηγαν και δεν τουs ανοιξαν  και επαιρναν και τηλ.  και δεν απαντουσαν.     επισηs  ουτε και ξερουν,   ποιοs χτυπαει απο κατω,  ουτε και ποιοs παιρνει τηλεφωνο.   επισηs πριν μερικεs  μερεs που μιλησα με την ολγα, η ιδια το επιβεβαιωσε οτι επειδη εχουν πολλη δουλεια πλεον, καλυτερα ειναι να προηγειται τηλεφωνο.

μάλλον εσύ βγάζεις - ηλίθια- συμπεράσματα και λές ότι θέλεις
μπορεί να είχαν πολύ δουλεια, μπορεί να ηταν μια ημερα κλειστά.
Εχω παει σε αυτό το μαγαζι τουλαχιστον 10 φορες και μου εχουν ανοιξει, τις δε 4 φορες μεσα στον προηγούμενο μήνα.
αυτα και αν θες να το συνεχίσουμε εδώ ειμαστε    ;)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Εχω παει σε αυτό το μαγαζι τουλαχιστον 10 φορες και μου εχουν ανοιξει, τις δε 4 φορες μεσα στον προηγούμενο μήνα.

καλε μου φιλε zero

σε παρακαλω βγάλε αυτον τον μαλάκα τον Κουνέλη απο το avatar σου
οχι τιποτα αλλο τον ειχα και συμαθητη τον πανιβλακα
λες να του εμεινε απο τις πολλες φάπες που ετρωγε

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
   επιμενειs ε?      δεν νομιζω να ειπα  κατι το διαφορετικο  η το περιεργο.    καταλαβεs πολυ καλα τι ειπα.   ημουν σαφεστατοs.   γιατι  το αρχισεs  και θεs να το συνεχισειs σε αυτο το  στυλ ?      οτι εγινε,  εγινε  αυτην την βδομαδα  λογω πολληs δουλειαs.   δεν ανοιγαν και δεν απαντουσαν στο τηλεφωνο.   και οχι σε μενα , οπωs ηθελεs να εννοηθει.    κατηγορηθηκε κανεναs?    εισαι εσυ υπευθυνοs που δεν ανοιξαν και δεν απαντησαν ?    εγω δεν βγηκα να διαψευσω εσενα, για το τι γινοταν     πριν ενα μηνα, οταν πηγαινεs.    ξερω πολυ καλα, τι γινοταν .   απλα ειπα τι συνεβη, την τελευταια βδομαδα.    οτι θελειs, στην διαθεση σου.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οφείλω να προσθέσω και εγώ ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί πηγαίνω πολύ συχνά, είτε για συνεδρία είτε για να δω το ρόστερ και να μιλήσω με κάποια κοπέλα. Συνολικά τους τελευταίους μήνες πρέπει να έχω χτυπήσει το κουδούνι πάνω από 15 φορές. Πάντα μου ανοίγουν. Ποτέ δε, δεν διαπίστωσα πολυκοσμία. Λίγες φορές είναι πιασμένο το ένα δωμάτιο. Ακόμα και τις ημέρες που έλειπε η Όλγα, πάντα μου άνοιγαν. Καμιά φορά υπάρχουν και άλλοι λόλοι για να μην ανοίξει μια πόρτα.????????????????????? 

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Τέλος νομίζω ότι η κρίση έχει σπάσει τα νεύρα μερικών. Είναι λόγος αυτός για το πιό πάνω ύφος των δύο συναγωνιστών? Δηλαδή τι θα γινίταν αν τσακωνόσαστε για μία γκόμενα. Θα βγάζατε μαχαίρια?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
Τέλος νομίζω ότι η κρίση έχει σπάσει τα νεύρα μερικών. Είναι λόγος αυτός για το πιό πάνω ύφος των δύο συναγωνιστών? Δηλαδή τι θα γινίταν αν τσακωνόσαστε για μία γκόμενα. Θα βγάζατε μαχαίρια?

...Λες και μιλάνε για κανένα σπουδαίο μαγαζί...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697

Καθόλου νευρα φιλε. Απλα οταν γινεται παραπληροφορηση (εσκεμενη ή μη) οφείλουμε να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους...
Ο τζερη βγηκε και δηλωσε επι λεξη πως "τωρα πλεον το μαγαζι αυτο λειτουργει ΜΟΝΟ με τηλεφωνικο ραντεβου (!!!) και αυτό ΑΝ εισαι τυχερός, γιατι ουτε το τηλεφωνο δεν σηκωνουν πλεον...(!!!!)" :idiot:
και μιλαμε για ενα μαγαζι που γενικα βαραει μυγες, και παντα σου ανοιγουν!!!! :helpplea:
και πως δουλεουν δηλαδη αυτες εκει μεσα????εχουν τοση δουλεια που πρεπει να κλεισεις τηλ ραντεβου και αν σε δεχτουν??? :think: :uglystupid:

μπαινει λοιπον ο Χ χρηστης εδω να διαβασει μια πληροφορια που αφορα το μαγαζι και διαβαζει αρλουμπες (τουλαχιστον)...
αυτο ειναι ενημερωση?

ΥΓ.οσο για το μαγαζι συμφωνω με τον ανατολΔΕΝγαμει οτι ειναι γενικα για το πεος.. :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ακριβος....ο χωρος ειναι χαλια πολυ παλιος κ απο τοτε που εφυγε η στελλιτσα το χαος(για τα γουστα μου)
...αληθεια αυτη η στελλιτσα,σε πιο μαγαζι εθεαθη παλι?...καπου πισω διαβασα οτι εκανε εμφανιση στην πιστα παλι...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697
...αληθεια αυτη η στελλιτσα,σε πιο μαγαζι εθεαθη παλι?...καπου πισω διαβασα οτι εκανε εμφανιση στην πιστα παλι...

ρωτα τον jerry και n.smirni76 να σου πουνε...αυτοι δηλωσαν οτι την ειδαν τις προαλλες, αλλα οχι που... ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232
ρωτα τον jerry και n.smirni76 να σου πουνε...αυτοι δηλωσαν οτι την ειδαν τις προαλλες, αλλα οχι που... ;)
αστους να διαβαζουν....κ να ψαχνουν λιγο...ολα ετοιμαα στο πιατο τα θελουν  ;) ετσι?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697
αστους να διαβαζουν....κ να ψαχνουν λιγο...ολα ετοιμαα στο πιατο τα θελουν  ;) ετσι?

οχι δεν ειναι ετσι κυριε υποτακτικε...λάθος σου τα μαθανε
εσυ δηλ, δεν διαβαζεις πληροφοριες απο αυτον τον ιστιοτοπο?
ή μηπως φοβασαι μην σου γαμησουν την Στέλλα???
αν ειναι για το δευτερο μην ανησυχεις παρθενα ειναι και σε περιμένει...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232
οχι δεν ειναι ετσι κυριε υποτακτικε...λάθος σου τα μαθανε
εσυ δηλ, δεν διαβαζεις πληροφοριες απο αυτον τον ιστιοτοπο?
ή μηπως φοβασαι μην σου γαμησουν την Στέλλα???
αν ειναι για το δευτερο μην ανησυχεις παρθενα ειναι και σε περιμένει...
φιλε ζερο σημερα βλεπω εχεις μπει με διαθεση να αρπαχτεις κ τα περνεις ολα της μετρητης...εγω δυστυχος ανοικω σε αυτους τους ελαχιστους που οχι μονο διαβαζουν αλλα ποιο πολυ ενημερωνω...
η στελλιτσα δεν ειναι γκομενα μου κ μπορει να γαμιεται με οποιον θελει....
απλα επειδη ειμαι ανθρωπος σεβομαι που μου ζητησε να μην αποκαλυψω που δουλευει...
σκοπος μου δεν ειναι να ερθω σεε αντιπαραθεση με εσενα ,ειμαι σχετικα καινουργιο μελος ,διαβασα εδω μεσα για 10 μερες κ μολις βγηκα στον στιβο του μασαζ συνεχεια ενημερωνω κ μαλιστα με λεπτομεριες οποτε αυτα γραφτα σε κανεναν αλλο  ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697
φιλε ζερο σημερα βλεπω εχεις μπει με διαθεση να αρπαχτεις κ τα περνεις ολα της μετρητης...εγω δυστυχος ανοικω σε αυτους τους ελαχιστους που οχι μονο διαβαζουν αλλα ποιο πολυ ενημερωνω...
η στελλιτσα δεν ειναι γκομενα μου κ μπορει να γαμιεται με οποιον θελει....
απλα επειδη ειμαι ανθρωπος σεβομαι που μου ζητησε να μην αποκαλυψω που δουλευει...
σκοπος μου δεν ειναι να ερθω σεε αντιπαραθεση με εσενα ,ειμαι σχετικα καινουργιο μελος ,διαβασα εδω μεσα για 10 μερες κ μολις βγηκα στον στιβο του μασαζ συνεχεια ενημερωνω κ μαλιστα με λεπτομεριες οποτε αυτα γραφτα σε κανεναν αλλο  ;)

αστους να διαβαζουν....κ να ψαχνουν λιγο...ολα ετοιμαα στο πιατο τα θελουν  ;) ετσι?

ας σεβαστουμε λοιπον ολοι μαζι την επιθυμια της Στελλας να μην γραψουμε σε ποιο μαγαζι πηδιεται...  :priest:
ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.... :rolleyes:

και στον στιβο του μασαζ καλος εισαι , αλλα στην κωλοτουμπα ακόμα καλυτερος! :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232
ας σεβαστουμε λοιπον ολοι μαζι την επιθυμια της Στελλας να μην γραψουμε σε ποιο μαγαζι πηδιεται...  :priest:
ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.... :rolleyes:

και στον στιβο του μασαζ καλος εισαι , αλλα στην κωλοτουμπα ακόμα καλυτερος! :2funny:
ας το κλεισουμε εδω...καλο βραδυ παω να κανω κωλοτουμπες  :grin: :grin: :grin:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Παντως για το που δουλευει η Αννα η Σερβα το κραταω επτασφραγιστο μυστικο.....δε το ζητησε αλλα θελω να τη χαρω για κανα 2 βδομαδες τωρα που γυρισε....!!!

nude

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
44
Πόντοι
0
Η  Αννα η Σερβα επανεμφανιστηκε σε studio η σε μασατζιδικο;

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Μια Άννα που δηλώνει Σέρβα δουλεύει στην Ποσειδώνος 67. Δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
πήγα χθες ώρα 5.30 και δεν άνοιγε κανένας...μνήσθητί μου κύριε...καλά τι γίνεται εκεί ρε παιδιά, δουλεύουν χωρίς ωράριο ή κάνουν face control;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom