Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟΥ 66, 2ος, "ΜΑΤΕΙ"- πρώην Ιουλιανού 39

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kebaaap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ενημερωση με καθυστερηση....
επισκεψη 20 Δεκ
παρουσες δυο αρκετα χοντρουλες (Ολγα + ???) και η αρκετα συζητημενη Στελα
περασα με Στελα, αλλα μαλλον απετυχε..
ισως κακη χημεια, ισως ηταν στις κακες της (οπως εχουν γραψει πολλοι συναγωνιστες), παντως πολλα ΜΗ και ΟΧΙ
ισως αργοτερα της δωσω και 2η ευκαιρια, μια και εχουν γραφτει τοσα καλα

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ενημερωση με καθυστερηση....
επισκεψη 20 Δεκ
παρουσες δυο αρκετα χοντρουλες (Ολγα + ???) και η αρκετα συζητημενη Στελα
περασα με Στελα, αλλα μαλλον απετυχε..
ισως κακη χημεια, ισως ηταν στις κακες της (οπως εχουν γραψει πολλοι συναγωνιστες), παντως πολλα ΜΗ και ΟΧΙ
ισως αργοτερα της δωσω και 2η ευκαιρια, μια και εχουν γραφτει τοσα καλα
Η Στέλλα ΟΧΙ γλωσσόφιλα ΟΧΙ κουλούρι ΟΧΙ δακτυλοσκόπηση.Κατά τάλλα ........... :rockon: :rockon: :rockon:

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
μπορει ν μοθυ πει καποιος για τα  :tits: της ολγας??αξιζουν?

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ποια σου είπε οτι ειναι τα προγράμματα της ακριβώς και σε ποιες τιμές φιλε Λιο???
μερικες φορες η Στέλλα εμφανιζεται εντελώς ξυνομουρα στο σαλόνι και άλλες φορες εμφανιζεται μεσα στην γλυκα...ειναι μυστηρια περιπτωση

Της βάζουν χέρι να δουλεύουν και οι υπόλοιπες και υποθέτω ότι υπάρχει διένεξη για αν πρέπει να βγαίνει ή όχι για σαλονάρισμα σε κάθε πελάτη.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Η Στέλλα ΟΧΙ γλωσσόφιλα ΟΧΙ κουλούρι ΟΧΙ δακτυλοσκόπηση.Κατά τάλλα ........... :rockon: :rockon: :rockon:

Η Στέλλα επιδιώκει γλωσσόφιλα και επιδιώκει και ασκούφωτο καλάμωμα. Εννοείται ότι είναι μαλακία να ψάχνεσαι και για το ένα και για το άλλο με τέτοιες γκόμενες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.088
Πόντοι
42.697
προσφατο περασμα απο το ιδρυμα...
ανοιξε η χοντρουλα μιλφ με τα στρογγυλα βυζια
μια κοπελα ηταν απασχολημενη στο δωματιο, οποτε μου παρουσιασε μια Χριστινα με πολυ καλο σωμα αλλα με μια μαπα και μυτη γαμισετα, σαν πτηνο ητανε...http://[URL unfurl="true"]www.goldostrich.gr/Portals/0/GoldOstrich/images0111.jpg[/img[/URL]]

ρωτησα που ειναι η Στελλα, και τοτε η κα πορτιερισα αρχισε να γινεται λαλιστατη και να θαβει την Στελλα
"σταματησε οριστικα, δεν θα ξαναδουλεψει εδω, ηταν η χειροτερη κοπελα και ο χειροτερος χαρακτηρας, δεν την ηθελε κανενας πελατης!" και αλλα πολλα... ;D

scorpioss

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλα η αληθεια ειναι οτι ητανε λιγακι παραξενη

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Κάπου αλλού θα την πετύχουμε την Στέλλα!!!!! Όποιος την βρει ενημερώνει για την επανεμφάνιση!

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
περασε κανεις τωρα τελευταια?....το σκεφτομαι να κανω καμια βολτα.... :think:

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
περασε κανεις τωρα τελευταια?....το σκεφτομαι να κανω καμια βολτα.... :think:
Χθες πέρασα και ήταν μια Μαρία (κοντή χοντρή που ψιλονύσταζε) και η Ολγα σε δωμάτιο, απ' ότι μου είπε. Αυτά...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Παρακμή δηλαδή.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
α ρε στέλλα που είσαι?
Μ' αρέσει που την εδιωξαν, λες και είχαν εναλλακτική

Johnyrotten

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Κριτικές
17
Like
521
Πόντοι
290
  με σκανδαλιζετε με τα  μικρα και μετα δεν ξερω με ποια να πρωτοπαω και αγχωνομαι. :2funny:      πηγα και εγω για πρωτη φορα, ετσι αναγνωριστικα.    ανοιξε η ολγα.    ηταν και μια αλλη μεγαλη ηλικιακα και νταρντανοβυζαρου.    μιλησα με την στελλα.      μου ειπε τα προγαμματα τηs.    οταν σηκωθηκα νομιζε οτι θα περασω.    οταν τηs ειπα θα ερθω αλλη φορα, μου λεει την αλλη φορα μπορει να μην ειμαι ευκαιρη.          θα σε περιμενω τηs ειπα.    να ειχε καβλεs σημερα η στελλα?

Λοιπόν καλησπερίζω μια που είναι η πρώτη μου παρέμβαση αν και παρακολουθώ το site πάνω από τρία χρόνια. Το εν λόγω θεραπευτήριο προσφέρει μασάζ με φραπέ και μπριζόλα στα 70€ αλλά και τα παραπάνω χωρίς το νασάζ στα 50€. Ίσως είναι και η κρίση... Στο παρελθόν τα ρώσικα milf Galina, Olga και Irina τιμούσαν τα 70€ με το παραπάνω. Τελευταία φορά βρήκα ένα καινούργιο milf (δεν θυμάμαι όνομα, όχι συνηθισμένο) και έκανε το ίδιο πρόγραμμα, γεμάτη (όχι όσο η Όλγα) και πολύ gfe κατάσταση...Αυτά για πρώτη φορά από τον Johnyrotten!

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε  αγόρι  μου  πας  πηδάς  και  έχεις  κατά  νου  να  ενημερώσεις.  Δεν  ρωτάς  τουλάχιστον  το  όνομα  αυτής  που  πήδηξες?  Αυτή  άμα  τη  ρωτήσουμε  θα  θυμάται  το  όνομά  σου  και  ας  περνάναι  διάφορα  άτομα  από  εκεί.  Ας  πούμε  το  τρακ  του  πρωτάρη  στο  σάΙτ

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σίγουρα θα το θυμάται, δε νομίζω να περνούν και πολλοί πλέον από εκεί με τα μπαζα που έχει στο ρόστερ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.023
Πόντοι
46.232
Σίγουρα θα το θυμάται, δε νομίζω να περνούν και πολλοί πλέον από εκεί με τα μπαζα που έχει στο ρόστερ
τιποτα η στελιτσα με τις βυζαρες της και το περιπου btb μασαζ ηταν ολα τα λεφτα εκει μεσα....τωρα που εφυγε μονο γριες εχει.......

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
που να ναι άραγε αυτή η κοπέλα, σταμάτησε?

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη σήμερα. Στην πόρτα η σέριφ Όλγα. Αυτή η γυναίκα έχει πολύ ερεθιστικό πρόσωπο αλλά από κιλά είναι δύο σε ένα. Κρίμα. Επίσης μια 50άρα με πολύ ωραία μάτια μελαχροινή, πολύ γελαστή και ζεστή. Δυστυχώς ο χρόνος όμως έχει αφήσει τα σημάδια του. Δείχνει πλαδαρή. Μία εμφανίσιμη με όνομα Λίλιαν ή κάτι τέτοιο νομίζω που έθεσα στα υπ΄ όψη. Συνεδρία με την Ελένη. Τριαντάρα με κόκκινο μαλί. Στήθος 1,5 με 2, σώμα με πιασίματα. Είναι έμπειρη στο σεξ, με πολύ καλή συμετοχή, πρόθυμη σε ότι της ζητήσεις εκτός κουλουρίου. Εκεί μόνο δακτυλάκι. Έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος αφού το 70άρι έπιασε τόπο.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom