You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 601
- Εμφανίσεις 161K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
και αν δεν μπορεις να το αποφυγεις κατσε και απολαυσε το.Μάλλον ο τύπος το άρπαξε κανονικά......
προχθεσινο περασμα απο δω εκανα μασαζ με μια μιλφ κοντο ξανθο μαλι απο μασαζ τιποτα ηταν και μια αλλη κοπελα μιλφ ανω των 40αρα κοκκινομαλα η μαρινα αν θυμαμαι καλα το ονομα της η μαστερ του φραπε ελειπε τωρα γιατι και πως δε ξερω
CROSSLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
προχθεσινο περασμα απο δω εκανα μασαζ με μια μιλφ κοντο ξανθο μαλι απο μασαζ τιποτα ηταν και μια αλλη κοπελα μιλφ ανω των 40αρα κοκκινομαλα η μαρινα αν θυμαμαι καλα το ονομα της η μαστερ του φραπε ελειπε τωρα γιατι και πως δε ξερω
Αδερφέ καλησπέρα.Η κοκκινομάλλα αν δεν με απατά η μνήμη μου λέγεται Όλγα,και σε συνεδρία μου απέδειξε ότι το έχει και το μασάζ (πολύ καλό χαλαρό που ζήτησα) και τη τέχνη του φραπέ.
astalavista
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Η Μαρίνα η τσαχπίνα τεχνίτρια του φραπέ δουλεύει ακόμα εδώ;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
H Tατιάνα έχει επιστρέψειΕχει κανεις νεα απο Τατιανα? εχει σταματησει εδω και λιγους μηνες και δουλευε και κριτονως εναλλαξ, προφανως δεν παρεχουν πληροφοριες στα ελαιοτριβεια αν αλλαξε καταστημα και εργαζεται καπου αλλου.
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
η μαρινα εχει σταματησει εδω και αρκετο καιρο. λογικα σταματησε γενικα να δουλευει.προχθεσινο περασμα απο δω εκανα μασαζ με μια μιλφ κοντο ξανθο μαλι απο μασαζ τιποτα ηταν και μια αλλη κοπελα μιλφ ανω των 40αρα κοκκινομαλα η μαρινα αν θυμαμαι καλα το ονομα της η μαστερ του φραπε ελειπε τωρα γιατι και πως δε ξερω
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τι εγινε επεστρεψε παλι? εφυγε απο την φωτεινη στην καλλιθεα?H Tατιάνα έχει επιστρέψει
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Θα γυρίσει απο Απρίλη ξανάη μαρινα εχει σταματησει εδω και αρκετο καιρο. λογικα σταματησε γενικα να δουλευει.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Ηταν πριν λίγες ημέρες στην Πρατίνουτι εγινε επεστρεψε παλι? εφυγε απο την φωτεινη στην καλλιθεα?
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
στην ΠρατίνουΗταν πριν λίγες ημέρες στην Πρατίνου
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Πηγαινοέρχεται.τι εγινε επεστρεψε παλι? εφυγε απο την φωτεινη στην καλλιθεα?
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
επισκεψη στο καταστημα προ ημερων , παρουσες αννα ( η μονιμη ) και ειρηνη την οποια δεν γνωριζα μιας και ειχα αρκετο καιρο να παω στο συγκεκριμενο λαδοτριβειον. μιας και με την αννα εχω κανει αρκετες φορες στο παρελθον επελεξα ειρηνη.
η ειρηνη για οποιον δεν την γνωριζει ειναι milf στα 50-55 ετη( στο περιπου παντα) απο λευκορωσια , στηθος δυαρακι θα το ελεγα και ωραιο πλαδαρο σφιχτο κολο, ειναι πολυ χαμογελαστος ανθρωπος την συμπαθεις απο την πρωτη στιγμη και φοραει και σιδερακια.
επι το εργο τωρα κανει παρα πολυ καλο και δυνατο μασαζ εχει δυνατα χερια το ευχαριστηθηκα δηλαδη αρκετα το μασαζ. τωρα στα υπολοιπα ξεκινησε με χαιδεμα στις μπαλες , εβγαλε φουστα , επεσε χουφτωμα , της ζητησα να βγαλει και εσωρουχο αλλα δεν το εκανε και εκει που εκανε την φραπεδια αρχισε να με χαιδευει στην πισω πορτα και μου πεταει το θεικο... :o :o :o ΄΄θελεις να σου βαλω δαχτυλακι???΄΄. οχι της λεω γιατι εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει.
κοστος κλασσικα στα 45€. να πω οτι εφυγα ευχαριστημενος και απο το μασαζ και απο την φραπεδια.
τελος η ειρηνη δουλευει απο οτι μου ειπε μονο στο καταστημα της σολωμου.
η ειρηνη για οποιον δεν την γνωριζει ειναι milf στα 50-55 ετη( στο περιπου παντα) απο λευκορωσια , στηθος δυαρακι θα το ελεγα και ωραιο πλαδαρο σφιχτο κολο, ειναι πολυ χαμογελαστος ανθρωπος την συμπαθεις απο την πρωτη στιγμη και φοραει και σιδερακια.
επι το εργο τωρα κανει παρα πολυ καλο και δυνατο μασαζ εχει δυνατα χερια το ευχαριστηθηκα δηλαδη αρκετα το μασαζ. τωρα στα υπολοιπα ξεκινησε με χαιδεμα στις μπαλες , εβγαλε φουστα , επεσε χουφτωμα , της ζητησα να βγαλει και εσωρουχο αλλα δεν το εκανε και εκει που εκανε την φραπεδια αρχισε να με χαιδευει στην πισω πορτα και μου πεταει το θεικο... :o :o :o ΄΄θελεις να σου βαλω δαχτυλακι???΄΄. οχι της λεω γιατι εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει.
κοστος κλασσικα στα 45€. να πω οτι εφυγα ευχαριστημενος και απο το μασαζ και απο την φραπεδια.
τελος η ειρηνη δουλευει απο οτι μου ειπε μονο στο καταστημα της σολωμου.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ποια κανει πιο καλο μασαζ εκει; Για ακραια χαλαρωση.
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Αχ,Μαρίνα