Από Ειρήνη θα έπαιρνε άνετα τη φραπεδιά.. Βέβαια βλέπω αύξηση του τιμοκατάλογου, από 45 στα 50..
Εγώ που πήγα πριν καμιά βδομάδα 45 ήταν. Μπορεί να μπερδεύτηκε η συγκεκρίμενη.
Από Ειρήνη θα έπαιρνε άνετα τη φραπεδιά.. Βέβαια βλέπω αύξηση του τιμοκατάλογου, από 45 στα 50..
Εχει σταματησει είναι η επίσημη απάντηση, έκτοτε αγνοείται.Εχει κανεις νεα απο Τατιανα? εχει σταματησει εδω και λιγους μηνες και δουλευε και κριτονως εναλλαξ, προφανως δεν παρεχουν πληροφοριες στα ελαιοτριβεια αν αλλαξε καταστημα και εργαζεται καπου αλλου.
Δεν έχει σταματήσει. Συνεργάζεται με την Φωτεινή (που δούλευε και αυτή παλιότερα εκεί). Τώρα και οι δύο τους είναι σε χώρο που διατηρεί η Φωτεινή στην Καλλιθέα.Εχει σταματησει είναι η επίσημη απάντηση, έκτοτε αγνοείται.
Δώσε καμιά λεπτομέρεια παραπάνω αν δεν μπορείς εδώ, στείλε μου π.μ παρακαλώ.Δεν έχει σταματήσει. Συνεργάζεται με την Φωτεινή (που δούλευε και αυτή παλιότερα εκεί). Τώρα και οι δύο τους είναι σε χώρο που διατηρεί η Φωτεινή στην Καλλιθέα.
..στη Θησεως...Δεν έχει σταματήσει. Συνεργάζεται με την Φωτεινή (που δούλευε και αυτή παλιότερα εκεί). Τώρα και οι δύο τους είναι σε χώρο που διατηρεί η Φωτεινή στην Καλλιθέα.
που ρε παιδια πειτε η στειλτε πριβε λεπτομερειες.....στη Θησεως...
Στις εστειλα μόλις. Πάντως για εμένα η Τατιάνα όταν την είχα πάρει στην Σολωμού, ήταν μια άσχημη εμπειρία και τα έκλαψα τα λεφτά μου.που ρε παιδια πειτε η στειλτε πριβε λεπτομερειες...
Προχθές π'ετυχα μια Αλίνα. Αβυζο τελείως και αντικαυλωτικό, αλλά κάνει βαθύ κωλοδάχτυλο (με γάντι και λάδι) χωρίς καν να της το ζητήσεις. Μασάζ μέτριο προς το καλό.