Πέρασα πριν 2-3 μέρες από εδώ. Προηγήθηκε τηλέφωνο όπου ενημερώθηκα ότι δουλεύουν η Μαρίνα και η Τζούλια. Φτάνοντας βρήκα μόνο τη Τζούλια (καινούρια μάλλον γιατί δεν την έχω ξαναδεί) και την Χριστίνα. Η Μαρίνα μάλλον θα είχε πελάτη. Πρότεινα στη Χριστίνα αλλά διακριτικά αρνήθηκε, 'πλασάροντάς" μου την Τζούλια, ότι είναι καλή κλπ κλπ.
Η Τζούλια είναι γύρω στα 50, ψηλή, ξανθιά ωραίο σώμα και βυζί για την ηλικία της, αλλά από κοινωνική συμπεριφορά πάγος. Το παγόβουνο που αποκολλήθηκε από την Αλάσκα πριν μερικούς μήνες, αυτή θα το κατάπιε. Αμίλητη, αγέλαστη, ανέκφραστη, τόσο στο σαλονάρισμα όσο και στο δωμάτιο.
Μπήκα μέσα ξάπλωσα, ήρθε σε λίγο αυτή και χωρίς να βγάλει τσιμουδιά άρχισε να με τρίβει. Από μασάζ κάνει καλύτερα από τις άλλες, αλλά τι να το κάνεις όταν δεν σε προδιαθέτει για τίποτα άλλο. Η μόνη φορά που άκουσα τη φωνή της ήταν όταν μου είπε να γυρίσω ανάσκελα.
Μου τον πήρε στα χέρια, τον λάδωσε, τον έπαιξε, έχυσα, με καθάρισε. Αυτοματοποιημένες κινήσεις όλες, σαν ρομπότ που το είχαν προγραμματίσει για αυτή τη δουλειά.
Ούτε ένα γέλιο, ούτε ένα μορφασμό, ούτε τίποτα. Της σήκωσα τη φούστα, της έβαλα δάχτυλο... τίποτα αυτή. Κούτσουρο. Λες και είχε πέσει μέσα στο καζάνι με το botox.
Απειρία;; Έλλειψη χημείας;; Δεν ξέρω.. Θα αργήσω να ξαναπάω εκεί.. Το μόνο σίγουρο..!!!