Νέα

Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 602
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
το βυζι της μαρινασ ειναι μεγαλο? την ωρα του μασαζ ειναι χωρις ρουχα?

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.434
Πόντοι
5.595
το βυζι της μαρινασ ειναι μεγαλο? την ωρα του μασαζ ειναι χωρις ρουχα?

Το έχουμε αναφέρει ξανά.. ΔΕΝ θες να την δεις χωρίς ρούχα.. Κλείσε μάτια και απόλαυσε

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...είχα καιρό να πάω......σε προχθεσινή μου επίσκεψη με υποδέχθηκε μία θεραπεύτρια ουκρανή ..άνω των 55 ..,ρώτησα για την ουκρανή την Άννα έλειπε στην πατρίδα της...η Μαρίνα απουσίαζε.. ήταν και μία άλλη milf που έκανε θεραπεία... πέρασα για θεραπεία (κλείνοντας τα μάτια), πολύ καλό μασάζ και με αρκετή πείρα στον φραπέ...., κόστος 45 φεύγοντας έμπαινε και η Μαρίνα με την οποία
τα είπαμε για λίγο ......

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πέρασα πριν 2-3 μέρες από εδώ. Προηγήθηκε τηλέφωνο όπου ενημερώθηκα ότι δουλεύουν η Μαρίνα και η Τζούλια. Φτάνοντας βρήκα μόνο τη Τζούλια (καινούρια μάλλον γιατί δεν την έχω ξαναδεί) και την Χριστίνα. Η Μαρίνα μάλλον θα είχε πελάτη. Πρότεινα στη Χριστίνα αλλά διακριτικά αρνήθηκε, 'πλασάροντάς" μου την Τζούλια, ότι είναι καλή κλπ κλπ.
Η Τζούλια είναι γύρω στα 50, ψηλή, ξανθιά ωραίο σώμα και βυζί για την ηλικία της, αλλά από κοινωνική συμπεριφορά πάγος. Το παγόβουνο που αποκολλήθηκε από την Αλάσκα πριν μερικούς μήνες, αυτή θα το κατάπιε. Αμίλητη, αγέλαστη, ανέκφραστη, τόσο στο σαλονάρισμα όσο και στο δωμάτιο.

Μπήκα μέσα ξάπλωσα, ήρθε σε λίγο αυτή και χωρίς να βγάλει τσιμουδιά άρχισε να με τρίβει. Από μασάζ κάνει καλύτερα από τις άλλες, αλλά τι να το κάνεις όταν δεν σε προδιαθέτει για τίποτα άλλο. Η μόνη φορά που άκουσα τη φωνή της ήταν όταν μου είπε να γυρίσω ανάσκελα.

Μου τον πήρε στα χέρια, τον λάδωσε, τον έπαιξε, έχυσα, με καθάρισε. Αυτοματοποιημένες κινήσεις όλες, σαν ρομπότ που το είχαν προγραμματίσει για αυτή τη δουλειά.

Ούτε ένα γέλιο, ούτε ένα μορφασμό, ούτε τίποτα. Της σήκωσα τη φούστα, της έβαλα δάχτυλο... τίποτα αυτή. Κούτσουρο.  Λες και είχε πέσει μέσα στο καζάνι με το botox.

Απειρία;; Έλλειψη χημείας;; Δεν ξέρω.. Θα αργήσω να ξαναπάω εκεί.. Το μόνο σίγουρο..!!!

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Λες και είχε πέσει μέσα στο καζάνι με το botox. :2funny: :2funny: :2funny:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πέρασα πριν 2-3 μέρες από εδώ. Προηγήθηκε τηλέφωνο όπου ενημερώθηκα ότι δουλεύουν η Μαρίνα και η Τζούλια. Φτάνοντας βρήκα μόνο τη Τζούλια (καινούρια μάλλον γιατί δεν την έχω ξαναδεί) και την Χριστίνα. Η Μαρίνα μάλλον θα είχε πελάτη. Πρότεινα στη Χριστίνα αλλά διακριτικά αρνήθηκε, 'πλασάροντάς" μου την Τζούλια, ότι είναι καλή κλπ κλπ.
Η Τζούλια είναι γύρω στα 50, ψηλή, ξανθιά ωραίο σώμα και βυζί για την ηλικία της, αλλά από κοινωνική συμπεριφορά πάγος. Το παγόβουνο που αποκολλήθηκε από την Αλάσκα πριν μερικούς μήνες, αυτή θα το κατάπιε. Αμίλητη, αγέλαστη, ανέκφραστη, τόσο στο σαλονάρισμα όσο και στο δωμάτιο.

Μπήκα μέσα ξάπλωσα, ήρθε σε λίγο αυτή και χωρίς να βγάλει τσιμουδιά άρχισε να με τρίβει. Από μασάζ κάνει καλύτερα από τις άλλες, αλλά τι να το κάνεις όταν δεν σε προδιαθέτει για τίποτα άλλο. Η μόνη φορά που άκουσα τη φωνή της ήταν όταν μου είπε να γυρίσω ανάσκελα.

Μου τον πήρε στα χέρια, τον λάδωσε, τον έπαιξε, έχυσα, με καθάρισε. Αυτοματοποιημένες κινήσεις όλες, σαν ρομπότ που το είχαν προγραμματίσει για αυτή τη δουλειά.

Ούτε ένα γέλιο, ούτε ένα μορφασμό, ούτε τίποτα. Της σήκωσα τη φούστα, της έβαλα δάχτυλο... τίποτα αυτή. Κούτσουρο.  Λες και είχε πέσει μέσα στο καζάνι με το botox.

Απειρία;; Έλλειψη χημείας;; Δεν ξέρω.. Θα αργήσω να ξαναπάω εκεί.. Το μόνο σίγουρο..!!!
...ήταν για μεγάλο διάστημα στην πατρίδα της ..μια εβδομάδα έχει που επέστρεψε...καλό είναι να την αποφεύγει κανεις....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
...ήταν για μεγάλο διάστημα στην πατρίδα της ..μια εβδομάδα έχει που επέστρεψε...καλό είναι να την αποφεύγει κανεις....
εχει να γινει παλι,λαικο προσκυνημα....

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Βλέπω ότι είναι γνωστή σε ορισμένους.. Εγώ δεν την ήξερα,, είπα να την δοκιμάσω και την πάτησα.. Δεν πειράζει συμβαίνουν και αυτά.. Τώρα που το γνωρίζω θα την αποφεύγω...

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
επισκεψη και εγω στο συγκεκριμενο μαγαζι εκανα μασαζ με την μαρινα μιας και ειχα ακουσει πολυ καλα λογια απο τους συναδελφους εδω μεσα οπου επιβεβαιωσα και εγω τα λεγομενα να τους. απο μασαζ με ρωτησε αν θελω δυνατο χαλαρο η αισθισιακο κατι για το οποιο δεν ξετρελαθηκα κι ολας αλλα στο μερος του φραπε ηταν ολα τα λεφτα . ειναι ανοιχτος χαρακτηρας μιλαει πολυ και σε κανει να νιωθεις ανετα απο την πρωτη στιγμη.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.722
Πόντοι
5.006
Περασμα σήμερα το πρωι απο το ίδρυμα πέτυχα μαρίνα περασμα στο δωμάτιο χαλάρωση και γευτηκα φραπέ που μονο αυτή προσφέρει τόσο καλά....

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πέρασα και από εδώ την Τετάρτη. Στην πόρτα και μοναδική που ήταν στο μαγαζί η Τζούλια. Ωραίο μιλφ με ζηλευτά  :boobies: τα οποία και λιγουρεύτικα. Το πρόγραμμα όμως (μόνο φραπέ με ρούχα) δεν ήταν του γούστου μου οπότε αναχώρησα.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καλά έκανες.. Διάβασε παρα πάνω την κριτική μου και θα καταλάβεις

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.016
Πόντοι
96
45€ για να στον παίξει μια μπαλότσα είναι πάρα πολλά για μένα.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Για να πω την αλήθεια τη γούσταρα την Τζούλια αλλά για πλήρες πρόγραμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom