You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 602
- Εμφανίσεις 162K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
η χριστινα ειναι η ιδιοκτητρια κανει πιο σπανια μασαζ αλλα αμα την ζητησεις λογικα θα σου κανει
όταν δεν βγάζει μπλούζα τι να την κάνεις;
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η χριστινα ειναι η ιδιοκτητρια κανει πιο σπανια μασαζ αλλα αμα την ζητησεις λογικα θα σου κανει
αναλογα πως ηταν η ημερα που θα πας εαν δεν εχει πατησει κανενας θα σου κανει
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
επισκεψη στο μαγαζι. η χριστινα δυστυχως ελειπε και ηταν μονο η τατιανα και η αννα . απο προηουμενο ποστ ειδα οτι η τατιανα ειναι ξενερωτη οποτε πηγα με αννα . καναμε απαλο μασαζ χωρις λαδια μπορω να πω αρκετα καλο και στο τελος φραπεδια.....τιμη στα ιδια 45€.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
+1Τατιάνα πολύ χειρότερη από απλώς ξενέρωτη, μακριά !!!
δες προηγούμενη κριτική μου μερικές σελίδες παραπίσω.
bartanestis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Παιδιά στο Σ33 έχει κανείς πάρει ποτέ καλαμάκι πέρα από απλό φραπέ, κι από ποια κοπέλα αν ναι; Εξαιρετικό μασάζ όλες οι παλιές κοπέλες, δε λέω, αλλά κάτι παραπάνω?
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Δεν το νομίζω......κι αν έχει συμβεί θα είναι 1/1000......Παιδιά στο Σ33 έχει κανείς πάρει ποτέ καλαμάκι πέρα από απλό φραπέ, κι από ποια κοπέλα αν ναι; Εξαιρετικό μασάζ όλες οι παλιές κοπέλες, δε λέω, αλλά κάτι παραπάνω?
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Πάρα πολύ δύσκολο στο συγκεκριμένο λαδοτριβείο.Παιδιά στο Σ33 έχει κανείς πάρει ποτέ καλαμάκι πέρα από απλό φραπέ, κι από ποια κοπέλα αν ναι; Εξαιρετικό μασάζ όλες οι παλιές κοπέλες, δε λέω, αλλά κάτι παραπάνω?
ingr2
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κάποιος μου είπε ότι η Μαρίνα γύρισε και πρέπει να βρίσκεται στο έτερον μαγαζί της Χριστίνας, και ότι η Φωτεινή (το καλύτερο μασάζ μαζί με την Ταμάρα που μου έχουν κάνει ποτέ) σταμάτησε και άνοιξε καινούργιο χώρο δικό της κάπου στην Καλλιθέα. Αληθεύει;
Θα προσπαθήσω να βρω κι' εγώ περισσότερες πληροφορίες.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
πες και σε μένα τον αδαή, ποιό είναι το έτερο μαγαζι της Χριστίνας;Κάποιος μου είπε ότι η Μαρίνα γύρισε και πρέπει να βρίσκεται στο έτερον μαγαζί της Χριστίνας, και ότι η Φωτεινή (το καλύτερο μασάζ μαζί με την Ταμάρα που μου έχουν κάνει ποτέ) σταμάτησε και άνοιξε καινούργιο χώρο δικό της κάπου στην Καλλιθέα. Αληθεύει;
ingr2
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πες και σε μένα τον αδαή, ποιό είναι το έτερο μαγαζι της Χριστίνας;
Το άλλο νομίζω είναι αυτό πίσω από Caravel στο Παγκράτι.
Εδώ περισσότερες πληροφορίες
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.570
- Πόντοι
- 42.697
Το άλλο νομίζω είναι αυτό πίσω από Caravel στο Παγκράτι.
Εδώ περισσότερες πληροφορίες
Κριτωνος 17-19 πολυ παλιο μαγαζι
Κάποιος μου είπε ότι η Μαρίνα γύρισε και πρέπει να βρίσκεται στο έτερον μαγαζί της Χριστίνας, και ότι η Φωτεινή (το καλύτερο μασάζ μαζί με την Ταμάρα που μου έχουν κάνει ποτέ) σταμάτησε και άνοιξε καινούργιο χώρο δικό της κάπου στην Καλλιθέα. Αληθεύει;
Η Ταμάρα έκανε πολύ καλό μασάζ, αλλά εξαφανίστηκε, κάποιος μου είπε όμως πως είναι ακόμα στην Ελλάδα, ξέρει κανείς ?
ingr2
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Ταμάρα έκανε πολύ καλό μασάζ, αλλά εξαφανίστηκε, κάποιος μου είπε όμως πως είναι ακόμα στην Ελλάδα, ξέρει κανείς ?
Πράγματι, πολύ καλό. Δυστυχώς όμως εξαφανίστηκε και δεν ξέρω καν αν βρίσκεται στην Ελλάδα.
Ένα τηλέφωνο που είχα δεν ισχύει πια. Μάλλον το άλλαξε.