glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αρα μετα την τατιανα που εφυγε η μονη που τρωγετε εκει μεσα ειναι η ειρηνη.Δεν θα στο προτεινα. Τιμες ιδιες ομως και στο Σολωμου
αρα μετα την τατιανα που εφυγε η μονη που τρωγετε εκει μεσα ειναι η ειρηνη.Δεν θα στο προτεινα. Τιμες ιδιες ομως και στο Σολωμου
αρα μετα την τατιανα που εφυγε η μονη που τρωγετε εκει μεσα ειναι η ειρηνη.
Παρούσες η θρυλική Μαρίνα
Πέρασμα λίγο νωρίτερα από το κατάστημα.
Παρούσες η θρυλική Μαρίνα και η Αγγελική,ένα ψηλό ξανθό ωραίο μιλφ.
Η Μαρίνα έμπαινε σε δωμάτιο,ελεύθερη η Αγγελική που έσκιζε την κοντή φούστα της της διαβεβαιώνοντάς με ότι "εδώ δεν κάνουμε σε ή άλλα,μόνο μασάζ 45 λεπτών με 45 ευρά".
Μα μόνο μασσάζ κάνουν εκεί...και ο φραπές μασσάζ είναι ;)και προφανώς αποχώρησες.........καμμιά φορά όμως,άλλα λένε εξω και αλλα μέσα.........
...επίσης καμιά φορά όταν μπεις πια, σου λένε ότι κάνουν κι άλλα "έξω" όμως ;).........καμμιά φορά όμως,άλλα λένε εξω και αλλα μέσα.........
Μα μόνο μασσάζ κάνουν εκεί...και ο φραπές μασσάζ είναι ;)
παιζει και πιπουλα παντωςΕχθές πέρασα απο το μαγαζί ενω υπάρχει νωρίτερα τηλέφωνο και μου εξηγούν τα παντα αλλα οταν έφτασα στο μερος άλλαξε το έργο και άρχισε και έλεγε εμεις μονο μασαζ γιατι εισαι νεαρός κλπ πίπες τις λεω αν εχει και φραπα περναω. Και Τελικά αποχώρηση
Δεν χρειαζόταν να πεις τίποτα. Χτυπάς κουδούνι, ανεβαίνες "μασαζιάζεσαι", "φραπεδιάζεσαι" και φεύγεις.Εχθές πέρασα απο το μαγαζί ενω υπάρχει νωρίτερα τηλέφωνο και μου εξηγούν τα παντα αλλα οταν έφτασα στο μερος άλλαξε το έργο και άρχισε και έλεγε εμεις μονο μασαζ γιατι εισαι νεαρός κλπ πίπες τις λεω αν εχει και φραπα περναω. Και Τελικά αποχώρηση
Δεν θα το'λεγα.παιζει και πιπουλα παντως
Από πότε; Έπεσε και το τελευταίο κάστρο; Έχεις προσωπική εμπειρία;παιζει και πιπουλα παντως
Από πότε; Έπεσε και το τελευταίο κάστρο; Έχεις προσωπική εμπειρία;
Την θυμάμαι την Ταμάρα. Μια φορά την είχα επιλέξει και αν θυμάμαι καλά μου είχε κάνει μασάζ όρθια, πάνω μου, με τα πόδια, το κατείχε αυτό (μου την είχε προτείνει η Χριστίνα και είχε δίκιο)....οι πιο πολλές είναι η άσχετες η επικίνδυνες σ'αυτό και το αποφεύγω στα μαγαζιά. Πίπα πάντως όχι, αλλά δεν ζήτησα κάτι τέτοιο και εγώ.Πρώτη και τελευταία πίπα που μου πήραν εκεί ήταν πριν πολλά χρόνια από ένα μίλφαρο Ταμάρα ή κάπως έτσι.. Μάλιστα τα πήρε μόνη της στη μάπα. Τώρα δεν νομίζω να παίζει κάτι..
Μάλλον έβγαλε το άχτι της. Τελευταία μέρα πριν φύγει δια παντός μου έκανε τα χατήρια..Την θυμάμαι την Ταμάρα. Μια φορά την είχα επιλέξει και αν θυμάμαι καλά μου είχε κάνει μασάζ όρθια, πάνω μου, με τα πόδια, το κατείχε αυτό (μου την είχε προτείνει η Χριστίνα και είχε δίκιο)....οι πιο πολλές είναι η άσχετες η επικίνδυνες σ'αυτό και το αποφεύγω στα μαγαζιά. Πίπα πάντως όχι, αλλά δεν ζήτησα κάτι τέτοιο και εγώ.
She "went out with a bang" δηλαδή, όπως λένε στο Αμέρικα!!! ;)Μάλλον έβγαλε το άχτι της. Τελευταία μέρα πριν φύγει δια παντός μου έκανε τα χατήρια..
She "went out with a bang" δηλαδή, όπως λένε στο Αμέρικα!!! ;)
φοβερο deal φιλε!!!! well done!Χαχα ναι παίζει αυτό. Έτσι κατά τύχη είχα πάρει και μια Μαρία ξανθούλα στο Φ104 χωρίς να ξέρω ότι κρεμάει καπότα και δεν με άφηνε να φύγω με τίποτα. Πρέπει να είχα δώσει κανά 70αρι και καθήσαμε κανα δίωρο. Στο τέλος φύγαμε μαζί και δεν ξαναπάτησε κανένας μας από τότε εκεί!
Χαχα ναι παίζει αυτό. Έτσι κατά τύχη είχα πάρει και μια Μαρία ξανθούλα στο Φ104 χωρίς να ξέρω ότι κρεμάει καπότα και δεν με άφηνε να φύγω με τίποτα. Πρέπει να είχα δώσει κανά 70αρι και καθήσαμε κανα δίωρο. Στο τέλος φύγαμε μαζί και δεν ξαναπάτησε κανένας μας από τότε εκεί!