You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 601
- Εμφανίσεις 161K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Πότε πήγες συναγωνιστή; Εγώ πέρασα χθες το απόγευμα αλλά δεν υπήρχε Βερόνικα. Μόνο αυτές που ανέφερα παραπάνω. Η Βερόνικα τι λέει;; Δεν την γνωρίζω!!...και Βερόνικα
Σήμερα αλλά δεν έκατσα, όχι επειδή με χάλασε αυτό που περιμένει να δει κανείς σ'αυτό το μαγαζί αλλά επειδή πήγα μόνο για να δώ!
Βερόνικα: Στα στάνταρ του μαγαζιού, μπορεί 39, μπορεί 40, μπορεί και 50 παρά ετών. Ρωσίδα νομίζω,ξανθό σπαστό και πυκνό μαλί με λεπτά ποδαράκια, νεανικό κολαράκι(έτσι το είδα πάνω απ'το σορτσακι) και φουσκωτά αλλά όχι μεγάλα βυζάκια.Ναζιάρικη συμπεριφορά,με γλυκούλικο πρόσωπο και πολύ καλή οδοντοστοιχία(στον πούτσο σου αλλά μ'άρεσε και το γράφω). Την Άννα την ξέρετε, μου είπαν 60 και για τις 2 τους. Θα το σκεφτόμουν για κάποια φορά γιατί μ'αρέσει αυτό το κοριτσίστικο που έχουν αυτές οι θείες!
Βερόνικα: Στα στάνταρ του μαγαζιού, μπορεί 39, μπορεί 40, μπορεί και 50 παρά ετών. Ρωσίδα νομίζω,ξανθό σπαστό και πυκνό μαλί με λεπτά ποδαράκια, νεανικό κολαράκι(έτσι το είδα πάνω απ'το σορτσακι) και φουσκωτά αλλά όχι μεγάλα βυζάκια.Ναζιάρικη συμπεριφορά,με γλυκούλικο πρόσωπο και πολύ καλή οδοντοστοιχία(στον πούτσο σου αλλά μ'άρεσε και το γράφω). Την Άννα την ξέρετε, μου είπαν 60 και για τις 2 τους. Θα το σκεφτόμουν για κάποια φορά γιατί μ'αρέσει αυτό το κοριτσίστικο που έχουν αυτές οι θείες!
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
η τατιανα γυρισε ξερει κανεις?
Φιλος ανεφερε οτι την ειδε στη φραντζη
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Παιδιά κάποιος φίλος να μας ενημερώσει για εμφάνιση και υπηρεσίες για Άννα και υπηρεσίες Βερονικα
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οι υπηρεσιες σε αυτο το μαγαζι ειναι γνωστες μασαζ και φραπεδια. με ειρηνη εχω κανει μια φορα αρκετο καιρο πριν απο οτι θυμαμαι μιλαγε πολυ. τωρα αυτη την βερονικα δεν την ξερω.Παιδιά κάποιος φίλος να μας ενημερώσει για εμφάνιση και υπηρεσίες για Άννα και υπηρεσίες Βερονικα
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ναι και κανει full τωραΦιλος ανεφερε οτι την ειδε στη φραντζη
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
ναι και κανει full τωρα
εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας
αλλη η Τατιανα του Φραντζη 4 (και πρωην Φραντζη 7) που ειναι πιο νεα
και αλλη η Τατιανα του Σολωμου 33 που καμια σχεση δεν εχει με την Τατιανη της Φραντζη
εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας
και αλλη η Τατιανα του Σολωμου 33 που καμια σχεση δεν εχει με την Τατιανη της Φραντζη
και αλλη η Τατιάννα της Ματζαγριωτάκη.......που τη θυμήθηκα αυτή τωρα........
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
και αλλη η Τατιάννα της Ματζαγριωτάκη.......που τη θυμήθηκα αυτή τωρα........
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Φίλε σε πιάνω αδιάβαστο, εκτός εαν η Τατιάνα της Σολωμού είναι διαφορετική απο την Τατιάνα της Κρίτωνος ,πράγμα απίθανο ,η Τατιάνα της Κρίτωνος είναι η Τατιάνα της Φραντζή πάντως!εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εγω παντος την τελευταια φορα που πηγα για μασαζ στην κριτωνος τον ιουλιο μου ειχαν πει οτι η τατιανα ειχε γυρισει ελλαδα και οταν ρωτησα αν θα ξαναγυρναγε για δουλεια εκει μου ειπαν οχι. δεν την πολυ γουσταραν εκει την τατιανα γιατι ειχε προβλημα με το ποτο , επινε πολυ.
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Εχει κανεις ιδεα τι ρολο βαραει η Βερονικα; ειναι πιο ομορφη απο τις υπολοιπες του ιδρυματος;
Ρουχα βγαζε;
Ρουχα βγαζε;
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Στο νημα Κριτωνος 17-19 εχεις αναφερθει πως Αγγελική εχει παρει μεταγραφή για εδώ. Ποιες αλλες ειναι εδω περαν της Αγγελικής;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Η Αννα και μία απο τις Ειρήνη, Βερόνικα δεν είμαι σίγουρος.Στο νημα Κριτωνος 17-19 εχεις αναφερθει πως Αγγελική εχει παρει μεταγραφή για εδώ. Ποιες αλλες ειναι εδω περαν της Αγγελικής;
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Αννα Αγγελική Βερόνικα είναι προς το παρόν το ρόστερ με εναλλασόμενα ρεπό.Στο νημα Κριτωνος 17-19 εχεις αναφερθει πως Αγγελική εχει παρει μεταγραφή για εδώ. Ποιες αλλες ειναι εδω περαν της Αγγελικής;
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Αννα κ Βερονικα τι λένε από επίπεδο υπηρεσιών;
Βερόνικα που έχω δοκιμάσει 2 φορές από μασαζ δεν λεει τιποτα το ιδιαίτερο αλλα προσωπικά γουστάρω το σωματάκι της επειδή κρατιέται παρα πολύ καλά και επισης τις πεταχτες ρώγες της. Και τις 2 έμεινε με εσώρουχο αλλά έπεσε κανονικά και δάκτυλο.
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Ακουσα οτι εχει ερθει νεα κοπελα που τη λενε ναταλια. Λεω να περασω απο βδομαδα να δω τι λεει. Την εχει συναντησει κανενας μεχρι σημερα; τι λεει απο εμφανιση;