Νέα

Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
...και Βερόνικα

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
1
Σήμερα αλλά δεν έκατσα, όχι επειδή με χάλασε αυτό που περιμένει να δει κανείς σ'αυτό το μαγαζί αλλά επειδή πήγα μόνο για να δώ!
Βερόνικα: Στα στάνταρ του μαγαζιού, μπορεί 39, μπορεί 40, μπορεί και 50 παρά ετών. Ρωσίδα νομίζω,ξανθό σπαστό και πυκνό μαλί με λεπτά ποδαράκια, νεανικό κολαράκι(έτσι το είδα πάνω απ'το σορτσακι) και φουσκωτά αλλά όχι μεγάλα βυζάκια.Ναζιάρικη συμπεριφορά,με γλυκούλικο πρόσωπο και πολύ καλή οδοντοστοιχία(στον πούτσο σου αλλά μ'άρεσε και το γράφω). Την Άννα την ξέρετε, μου είπαν 60 και για τις 2 τους. Θα το σκεφτόμουν για κάποια φορά γιατί μ'αρέσει αυτό το κοριτσίστικο που έχουν αυτές οι θείες!

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Παιδιά κάποιος φίλος να μας ενημερώσει για εμφάνιση και υπηρεσίες για Άννα και υπηρεσίες Βερονικα

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά κάποιος φίλος να μας ενημερώσει για εμφάνιση και υπηρεσίες για Άννα και υπηρεσίες Βερονικα
οι υπηρεσιες σε αυτο το μαγαζι ειναι γνωστες μασαζ και φραπεδια. με ειρηνη εχω κανει μια φορα αρκετο καιρο πριν απο οτι θυμαμαι μιλαγε πολυ. τωρα αυτη την βερονικα δεν την ξερω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
ναι και κανει full τωρα

εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας

αλλη η Τατιανα του Φραντζη 4 (και πρωην Φραντζη 7) που ειναι πιο νεα
και αλλη η Τατιανα του Σολωμου 33 που καμια σχεση δεν εχει με την Τατιανη της Φραντζη

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

και αλλη η Τατιανα του Σολωμου 33 που καμια σχεση δεν εχει με την Τατιανη της Φραντζη

και αλλη η Τατιάννα της Ματζαγριωτάκη.......που τη θυμήθηκα αυτή τωρα........ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456

Φίλε σε πιάνω αδιάβαστο, εκτός εαν η Τατιάνα της Σολωμού είναι διαφορετική απο την Τατιάνα της Κρίτωνος ,πράγμα απίθανο ,η Τατιάνα της Κρίτωνος είναι η Τατιάνα της Φραντζή πάντως!

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγω παντος την τελευταια φορα που πηγα για μασαζ στην κριτωνος τον ιουλιο  μου ειχαν πει οτι η τατιανα ειχε γυρισει ελλαδα και οταν ρωτησα αν θα ξαναγυρναγε για δουλεια εκει μου ειπαν οχι. δεν την πολυ γουσταραν εκει την τατιανα γιατι ειχε προβλημα με το ποτο , επινε πολυ.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Εχει κανεις ιδεα τι ρολο βαραει η Βερονικα; ειναι πιο ομορφη απο τις υπολοιπες του ιδρυματος;
Ρουχα βγαζε;

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ειναι η μονη που δεν εχω κανει μασαζ σε αυτο το μαγαζι. ασ μας πει καποιος που εχει κανει μαζι της. 

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Στο νημα Κριτωνος 17-19 εχεις αναφερθει πως Αγγελική εχει παρει μεταγραφή για εδώ. Ποιες αλλες ειναι εδω περαν της Αγγελικής;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Στο νημα Κριτωνος 17-19 εχεις αναφερθει πως Αγγελική εχει παρει μεταγραφή για εδώ. Ποιες αλλες ειναι εδω περαν της Αγγελικής;
Η Αννα και μία απο τις Ειρήνη, Βερόνικα δεν είμαι σίγουρος.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Αννα Αγγελική Βερόνικα είναι προς το παρόν το ρόστερ με εναλλασόμενα ρεπό.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Αννα κ Βερονικα τι λένε από επίπεδο υπηρεσιών;

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Βερόνικα που έχω δοκιμάσει 2 φορές από μασαζ δεν λεει τιποτα το ιδιαίτερο αλλα προσωπικά γουστάρω το σωματάκι της επειδή κρατιέται παρα πολύ καλά και επισης τις πεταχτες ρώγες της. Και τις 2 έμεινε με εσώρουχο αλλά έπεσε κανονικά και δάκτυλο.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Ακουσα οτι εχει ερθει νεα κοπελα που τη λενε ναταλια. Λεω να περασω απο βδομαδα να δω τι λεει. Την εχει συναντησει κανενας μεχρι σημερα; τι λεει απο εμφανιση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom