Νέα

Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι οπως τα λες ειναι αλλα μην ξεχνας οτι τοσα χρονια που υπαρχει αυτο το μαγαζι καποιοι αρκουνται σε αυτες τις υπηρεσιες η τους αρεσουν. Περι ορέξεως ..........

Ακριβώς ;)

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εχει κανεις τηλ???

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1
thanks man εισαι πρωτος!!!! αυτη στην φωτο ειναι η μαρινα??? η  χριστινα? και κατι αλλο την φραπεδια την εχω σιγουρη?

Η Χριστίνα είναι,δεν εμφανίζεται όμως καθόλου στο σαλόνι, μόνο αν είναι απασχολημένες οι λαδοκόρες,, φραπεδιά παίζει παντα εκεί μέσα αλλά μέχρι εκεί!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τωρα δεν δουλεύει η Χριστίνα?

Παλια τουλάχιστον είχε να διαλέξεις μεταξύ Χριστίνα - Μαρίνα - Ταμαρα για καλό μασαζ και φραπέ.
Τώρα Τι?

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ειναι με ραντεβου η παω ετσι? σκεφτομαι να παω καμμια βολτα . αν παω θα ενημερωσω

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ειναι με ραντεβου η παω ετσι? σκεφτομαι να παω καμμια βολτα . αν παω θα ενημερωσω

σου λένε με ραντεβού, αλλά και έτσι να πας δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα μονη διαθεσιμη ηταν η αννα οπου εκανα και το μασαζακι μου.απο μασαζ θα ελεγα πολυ καλο και  δυνατο στην πλατη στα ποδια και στο τελος και στα α....δια. κατα την διαρκεια του μασαζ φαινοταν ο κωλος της κατω απο την φουστα (που εβγαλε αργοτερα ) κοιταζοντας στον μεγαλο καθρεπτη που εχει το δωματιο πραγμα που ηταν λιγο καβλωτικο. στο τελος ειχε φραπεδια παρα πολυ καλη , χουφτωμα κανονικα κωλο και   :tits:. κατα την κινηση μου να πιασω και λιγο το αναμεσα απο τα ποδια της τα εσφιγγε οποτε ηταν κλειστες οι πορτες. το μαγαζι ειναι οπως το εχουν παρουσιασει οι συναδελφοι παραπανω με καλο μασαζ , φραπεδια σιγουρη αλλα οχι για κατι παραπανω . για τους φαν αυτου του ειδους ειναι μια καλη περιπτωση το συγκεκριμενο λαδοτριβειο. οσο για την αννα ειναι γυρω στα 50 ηλικιακα ( συνηθως δεν πετυχαινω τις ηλικιες ) ξανθια με κοντο μαλλι γαλανοματα και ομιλιτικη. σε κανει απο την αρχη να νιωθεις ανετα και αυτο που κανει προσπαθει να το κανει οσο πιο καλυτερα μπορει.
τελος το κοστος της συνεδριας ειναι 45 € τα 40 λεπτα .

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ποιές άλλες δουλεύουν?
Έμαθες?

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Επίσκεψη και μασαζάκι με Ειρήνη. Τα ίδια με Άννα της προηγούμενης περιγραφής. Καλό μασάζ και φραπεδάκι πολύ γλυκό με πολύ γάλα… Στο τέλος με έκπληξη άκουσα ότι το κόστος είναι 45 ευρώ λόγω προσφοράς μέχρι το Πάσχα. Πιστεύω είναι ένα τίμιο μαγαζί.

gatos29

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρες και από μένα, πρωινή επίσκεψη σήμερα με 2 κοπέλες στο ρόστερ.
Φωτεινή, σώμα κανονικό με λίγα πιασήματακια
Και η κοπέλα που με θεράπευσε (της οποίας το όνομα δυστυχώς μου διαφεύγει), MILF ξανθό ψιλοαδύνατο.
Ο χώρος ήσυχος, φιλόξενος και καθαρός.
Στα του αγώνα, αρκετά καλό μασάζ με αρκετά καλό φραπεδάκι στο τέλος και γενίκα καλό social time.
Όπως προείπαν και οι προηγούμενοι συναγωνιστές συνιστάται σε φραπεδόφιλους που γουστάρουν όμως και μασάζ κάποιου επιπέδου.
Δεν νομίζω ότι συνίσταται σε φίλους που θέλουν κάτι παραπάνω από μασάζ και φραπέ.
Η τιμή ήταν στα 45 ευρώ για 40' καθαρής συνεδρίας.
Κλείνοντας θα ήθελα να ξαναπώ οτι ειναι μια καλή Value For Money εμπειρία για κάποιον vegeterian  μασαζοαγωνιστή, όπως εγώ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τελικά ξέρει κανείς να μας πει ποιες δουλεύουν στο ίδρυμα?
Η Χριστίνα κάνει συνεδρίες? Η Μαρίνα ειναι ακόμη επί το έργο/

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Και η κοπέλα που με θεράπευσε (της οποίας το όνομα δυστυχώς μου διαφεύγει), MILF ξανθό ψιλοαδύνατο.
Στα του αγώνα, αρκετά καλό μασάζ με αρκετά καλό φραπεδάκι στο τέλος και γενίκα καλό social time.
Όπως προείπαν και οι προηγούμενοι συναγωνιστές συνιστάται σε φραπεδόφιλους που γουστάρουν όμως και μασάζ κάποιου επιπέδου.
Δεν νομίζω ότι συνίσταται σε φίλους που θέλουν κάτι παραπάνω από μασάζ και φραπέ.
Κλείνοντας θα ήθελα να ξαναπώ οτι ειναι μια καλή Value For Money εμπειρία για κάποιον vegeterian  μασαζοαγωνιστή, όπως εγώ.
ητανε με κοντο μαλλι και γαλανα ματια? αν ναι τοτε ηταν η αννα που εκανε και σε εμενα.

robocock

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Ηθελα να παω αυτή τη βδομάδα αλλά δεν πρόλαβα. Η καινούρια τιμή ακούγεται ελκυστική. Κάπου ειπώθηκε ότι είναι μόνο μέχρι το Πάσχα. Ας ελπίσουμε να μην είναι έτσι. Θα προσπαθήσω για την επόμενη να δούμε αν έμεινε στα 45 ή το πάνε πάλι 60.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Ηθελα να παω αυτή τη βδομάδα αλλά δεν πρόλαβα. Η καινούρια τιμή ακούγεται ελκυστική. Κάπου ειπώθηκε ότι είναι μόνο μέχρι το Πάσχα. Ας ελπίσουμε να μην είναι έτσι. Θα προσπαθήσω για την επόμενη να δούμε αν έμεινε στα 45 ή το πάνε πάλι 60.
συνεχίζει 45 €

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Κλείνοντας θα ήθελα να ξαναπώ οτι ειναι μια καλή Value For Money εμπειρία για κάποιον vegeterian  μασαζοαγωνιστή, όπως εγώ.
η θεραπεύτρια σου πρέπει να ήταν η ειρήνη...

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
τελικα ποια ειναι πιο ωραια απο ολες? και ποια εχει τα μεγαλυτερα  :tits: γιατι  με ενδιαφερει το θεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom