Ετσι οπως τα λες ειναι αλλα μην ξεχνας οτι τοσα χρονια που υπαρχει αυτο το μαγαζι καποιοι αρκουνται σε αυτες τις υπηρεσιες η τους αρεσουν. Περι ορέξεως ..........
Ακριβώς ;)
Ετσι οπως τα λες ειναι αλλα μην ξεχνας οτι τοσα χρονια που υπαρχει αυτο το μαγαζι καποιοι αρκουνται σε αυτες τις υπηρεσιες η τους αρεσουν. Περι ορέξεως ..........
thanks man εισαι πρωτος!!!! αυτη στην φωτο ειναι η μαρινα??? η χριστινα? και κατι αλλο την φραπεδια την εχω σιγουρη?
thanks man εισαι πρωτος!!!! αυτη στην φωτο ειναι η μαρινα??? η χριστινα? και κατι αλλο την φραπεδια την εχω σιγουρη?
ειναι με ραντεβου η παω ετσι? σκεφτομαι να παω καμμια βολτα . αν παω θα ενημερωσω
οχι δυστυχως . το μονο που μου ειπε ειναι οτι ηταν αυτη και αλλη μια κοπελα.Ποιές άλλες δουλεύουν?
Έμαθες?
εχει και τηλεφωνο για πληροφοριες.Τελικά ξέρει κανείς να μας πει ποιες δουλεύουν στο ίδρυμα?
Η Χριστίνα κάνει συνεδρίες? Η Μαρίνα ειναι ακόμη επί το έργο/
ητανε με κοντο μαλλι και γαλανα ματια? αν ναι τοτε ηταν η αννα που εκανε και σε εμενα.Καλημέρες και από μένα, πρωινή επίσκεψη σήμερα με 2 κοπέλες στο ρόστερ.
Φωτεινή, σώμα κανονικό με λίγα πιασήματακια
Και η κοπέλα που με θεράπευσε (της οποίας το όνομα δυστυχώς μου διαφεύγει), MILF ξανθό ψιλοαδύνατο.
Ο χώρος ήσυχος, φιλόξενος και καθαρός.
Στα του αγώνα, αρκετά καλό μασάζ με αρκετά καλό φραπεδάκι στο τέλος και γενίκα καλό social time.
Όπως προείπαν και οι προηγούμενοι συναγωνιστές συνιστάται σε φραπεδόφιλους που γουστάρουν όμως και μασάζ κάποιου επιπέδου.
Δεν νομίζω ότι συνίσταται σε φίλους που θέλουν κάτι παραπάνω από μασάζ και φραπέ.
Η τιμή ήταν στα 45 ευρώ για 40' καθαρής συνεδρίας.
Κλείνοντας θα ήθελα να ξαναπώ οτι ειναι μια καλή Value For Money εμπειρία για κάποιον vegeterian μασαζοαγωνιστή, όπως εγώ.
συνεχίζει 45 €Ηθελα να παω αυτή τη βδομάδα αλλά δεν πρόλαβα. Η καινούρια τιμή ακούγεται ελκυστική. Κάπου ειπώθηκε ότι είναι μόνο μέχρι το Πάσχα. Ας ελπίσουμε να μην είναι έτσι. Θα προσπαθήσω για την επόμενη να δούμε αν έμεινε στα 45 ή το πάνε πάλι 60.
η θεραπεύτρια σου πρέπει να ήταν η ειρήνη...Καλημέρες και από μένα, πρωινή επίσκεψη σήμερα με 2 κοπέλες στο ρόστερ.
Φωτεινή, σώμα κανονικό με λίγα πιασήματακια
Και η κοπέλα που με θεράπευσε (της οποίας το όνομα δυστυχώς μου διαφεύγει), MILF ξανθό ψιλοαδύνατο.
Ο χώρος ήσυχος, φιλόξενος και καθαρός.
Στα του αγώνα, αρκετά καλό μασάζ με αρκετά καλό φραπεδάκι στο τέλος και γενίκα καλό social time.
Όπως προείπαν και οι προηγούμενοι συναγωνιστές συνιστάται σε φραπεδόφιλους που γουστάρουν όμως και μασάζ κάποιου επιπέδου.
Δεν νομίζω ότι συνίσταται σε φίλους που θέλουν κάτι παραπάνω από μασάζ και φραπέ.
Η τιμή ήταν στα 45 ευρώ για 40' καθαρής συνεδρίας.
Κλείνοντας θα ήθελα να ξαναπώ οτι ειναι μια καλή Value For Money εμπειρία για κάποιον vegeterian μασαζοαγωνιστή, όπως εγώ.