You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 601
- Εμφανίσεις 160K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232
οτι ανεβαινει κατεβαινει....περασμενα μεγαλεια η μαρινα
Επισκέπτης
Επισκεψη μετά απο πολύ καιρό στο φραπεδοποιειο της Σολωμου...Στο μαγαζι μονο τα δυο καβλιαρικα μιλφακια η Ειρηνη γλυκια κοπελα απο Λευκορωσια και η Μαρίνα ναζιαρα ολο σκερτσο απο Ουκρανια..Πολυ φιλικές σε κάνουν να νοιώθεις αμέσως ανετα με χαλαρωτική κουβεντούλα. Αδειο το μαγαζι μονο οι τρεις μας..Αφου χαζολογησαμε λιγο στο σαλονακι μου προτειναν μασαζ τέσσερα χέρια.. Τους λεω οκ αλλα θα με ακολουθησετε στο μπανιο.. Μπαινω στη μπανιέρα και αυτες απ εξω μου καναν καβλωτικο μασαζ με τις σαπουναδες... τα χερια τους να κατεβαιναν και χαμηλά... Η αισθηση τεσσερα εμπειρα χερακια να με χαιδευουν παντου με ειχε απογειωσει..μετα γυριζω ακουμπαω στο τοιχο και τους τον δινω και με αρχιζουν σε ενα σαπουνιστο φραπεδακι... Η κ@βλα μου ειχε ξεχυλισει και τους ορμαω τους τραβαω τα φουστανακια και αρχιζω να χουφτωνω τις κωλ@ρες τους... Τους λεω γυριστε καβλι@ρες κουνηθητε και αρχισαν να κουνανε προκλητικα τα κωλαρακια τους...και εγω τους τα χουφτωνα και τους εριχνα φαπες.. Μετα μου ρθε η ιδεα και χωνω το κεφαλι μου αναμεσα στις κωλαρες τους και με εκαναν σαντουιτς.. Ηταν τοση η καβλα που τους ειπα να γδυθουν και να μπουν και αυτες μεσα αλλά μου παν οτι δε γινεται..
Προχωραμε στα ενδοτερα και με αρχιζουν σε ενα ωραιο μασαζακι..Η Ειρηνη δυνατο απ τη μεση και πανω η Μαρίνα απαλο απο τη μεση και κατω..Οσοι μασαζοφιλοι δε εχετε δοκιμασει διπλο μασαζ χανετε...Το μαγαζι εξαλλου φημιζεται για το πολυ καλο μασαζ που κάνουν. Παραλληλα χαλαρωτικη κουβεντουλα ενω τις χαιδευα τα ποδαρακια και τις κωλάρες.. Μετα απο κανα εικοσαλεπτο καλο μασαζακι το γυρισαν στο αισθησιακό και αρχισαν να με καβλώνουν εντεχνα...Δεν θελω και πολυ..Γυριζω και αρχιζουν η μια να με φραπεδιαζει και η άλλη να μου κανει μασαζ στο στηθος και να μου τσιμπάει τις ρωγες.. :-* Αρχισαμε και τα προστυχόλογα. Μου λεγαν πως τους αρεσει να τον πέρνουν και άλλα τέτοια καβλιάρικα..Τους λεω καβλιάρες ελάτε να μου κωλοτριφτητε και ερχεται η Μαρίνα και μου τριβε το κωλαρακι της στο εργαλειο και κουνιουνταν αισθησιακα οπως στα στριπ και παράλληλα η Ειρήνη με φραπέδιαζε.. Στο τέλος ηρθαν και οι δυο και κολλησαν τα κωλαρακια τους και μου τον εκαναν χοτ ντογκ Τα φλοκια δεν αργησαν να πεταχτουν απο τόση πίεση και κωλοτριψιμο. Πιτσιλισα τα χεράκια τους Με σκουπισαν επιμελώς και με οδηγησαν στη μπανιέρα όπου με σαπούνισαν πάλι..Εχουν και περιποιημενα ποδαρακια και νυχακια και κάνουν ποδολαγνεια και ποδοφραπε προς καθε ενδιαφερομενο..Με δυο λόγια με καναν να νοιώσω βασιλιάς με χαλάρωσαν πλήρως με πολύ καλό φραπεδάκι
Το μαγαζι λοιπόν προτεινεται για βετζετεριαν μασαζοφιλους που ψαχνουν το καλο μασαζακι με φραπεδακι και αισθησιασμό απο καβλιαρικα μιλφ σε ενα ωραιο καθαρο χώρο στο κέντρο..Αν θέλετε μπριζόλες ή πιπινια πάτε αλλου...Α και τα κοριτσια μου ειπαν οτι μερικοι γινονται πιεστικοι και ζητανε εξτρα υπηρεσιες χωρις λογο αφου το μαγαζι ειναι αυστηρα φραπεδαδικο. Υπαρχουν πολλά αλλά κοντινά μαγαζιά για αυτές τις υπηρεσίες..
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232
καταρχην ωραια περιγραφη...Επισκεψη μετά απο πολύ καιρό στο φραπεδοποιειο της Σολωμου...Στο μαγαζι μονο τα δυο καβλιαρικα μιλφακια η Ειρηνη γλυκια κοπελα απο Λευκορωσια και η Μαρίνα ναζιαρα ολο σκερτσο απο Ουκρανια..Πολυ φιλικές σε κάνουν να νοιώθεις αμέσως ανετα με χαλαρωτική κουβεντούλα. Αδειο το μαγαζι μονο οι τρεις μας..Αφου χαζολογησαμε λιγο στο σαλονακι μου προτειναν μασαζ τέσσερα χέρια.. Τους λεω οκ αλλα θα με ακολουθησετε στο μπανιο.. Μπαινω στη μπανιέρα και αυτες απ εξω μου καναν καβλωτικο μασαζ με τις σαπουναδες... τα χερια τους να κατεβαιναν και χαμηλά... Η αισθηση τεσσερα εμπειρα χερακια να με χαιδευουν παντου με ειχε απογειωσει..μετα γυριζω ακουμπαω στο τοιχο και τους τον δινω και με αρχιζουν σε ενα σαπουνιστο φραπεδακι... Η κ@βλα μου ειχε ξεχυλισει και τους ορμαω τους τραβαω τα φουστανακια και αρχιζω να χουφτωνω τις κωλ@ρες τους... Τους λεω γυριστε καβλι@ρες κουνηθητε και αρχισαν να κουνανε προκλητικα τα κωλαρακια τους...και εγω τους τα χουφτωνα και τους εριχνα φαπες.. Μετα μου ρθε η ιδεα και χωνω το κεφαλι μου αναμεσα στις κωλαρες τους και με εκαναν σαντουιτς.. Ηταν τοση η καβλα που τους ειπα να γδυθουν και να μπουν και αυτες μεσα αλλά μου παν οτι δε γινεται..
Προχωραμε στα ενδοτερα και με αρχιζουν σε ενα ωραιο μασαζακι..Η Ειρηνη δυνατο απ τη μεση και πανω η Μαρίνα απαλο απο τη μεση και κατω..Οσοι μασαζοφιλοι δε εχετε δοκιμασει διπλο μασαζ χανετε...Το μαγαζι εξαλλου φημιζεται για το πολυ καλο μασαζ που κάνουν. Παραλληλα χαλαρωτικη κουβεντουλα ενω τις χαιδευα τα ποδαρακια και τις κωλάρες.. Μετα απο κανα εικοσαλεπτο καλο μασαζακι το γυρισαν στο αισθησιακό και αρχισαν να με καβλώνουν εντεχνα...Δεν θελω και πολυ..Γυριζω και αρχιζουν η μια να με φραπεδιαζει και η άλλη να μου κανει μασαζ στο στηθος και να μου τσιμπάει τις ρωγες.. :-* Αρχισαμε και τα προστυχόλογα. Μου λεγαν πως τους αρεσει να τον πέρνουν και άλλα τέτοια καβλιάρικα..Τους λεω καβλιάρες ελάτε να μου κωλοτριφτητε και ερχεται η Μαρίνα και μου τριβε το κωλαρακι της στο εργαλειο και κουνιουνταν αισθησιακα οπως στα στριπ και παράλληλα η Ειρήνη με φραπέδιαζε.. Στο τέλος ηρθαν και οι δυο και κολλησαν τα κωλαρακια τους και μου τον εκαναν χοτ ντογκ Τα φλοκια δεν αργησαν να πεταχτουν απο τόση πίεση και κωλοτριψιμο. Πιτσιλισα τα χεράκια τους Με σκουπισαν επιμελώς και με οδηγησαν στη μπανιέρα όπου με σαπούνισαν πάλι..Εχουν και περιποιημενα ποδαρακια και νυχακια και κάνουν ποδολαγνεια και ποδοφραπε προς καθε ενδιαφερομενο..Με δυο λόγια με καναν να νοιώσω βασιλιάς με χαλάρωσαν πλήρως με πολύ καλό φραπεδάκι
Το μαγαζι λοιπόν προτεινεται για βετζετεριαν μασαζοφιλους που ψαχνουν το καλο μασαζακι με φραπεδακι και αισθησιασμό απο καβλιαρικα μιλφ σε ενα ωραιο καθαρο χώρο στο κέντρο..Αν θέλετε μπριζόλες ή πιπινια πάτε αλλου...Α και τα κοριτσια μου ειπαν οτι μερικοι γινονται πιεστικοι και ζητανε εξτρα υπηρεσιες χωρις λογο αφου το μαγαζι ειναι αυστηρα φραπεδαδικο. Υπαρχουν πολλά αλλά κοντινά μαγαζιά για αυτές τις υπηρεσίες..
δεν μας ειπε ομως δυο βασικα ,ποση ωρα και τι κοστος το 2πλο μπανιαρισμα και η φραπεδια με τα μπαζομιλφ????
Επισκέπτης
45 λεπτα 100 Ευρω με διπλο μασαζ
καταρχην ωραια περιγραφη...
δεν μας ειπε ομως δυο βασικα ,ποση ωρα και τι κοστος το 2πλο μπανιαρισμα και η φραπεδια με τα μπαζομιλφ????
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
Επισκεψη μετά απο πολύ καιρό στο φραπεδοποιειο της Σολωμου...Στο μαγαζι μονο τα δυο καβλιαρικα μιλφακια η Ειρηνη γλυκια κοπελα απο Λευκορωσια και η Μαρίνα ναζιαρα ολο σκερτσο απο Ουκρανια..Πολυ φιλικές σε κάνουν να νοιώθεις αμέσως ανετα με χαλαρωτική κουβεντούλα. Αδειο το μαγαζι μονο οι τρεις μας..Αφου χαζολογησαμε λιγο στο σαλονακι μου προτειναν μασαζ τέσσερα χέρια.. Τους λεω οκ αλλα θα με ακολουθησετε στο μπανιο.. Μπαινω στη μπανιέρα και αυτες απ εξω μου καναν καβλωτικο μασαζ με τις σαπουναδες... τα χερια τους να κατεβαιναν και χαμηλά... Η αισθηση τεσσερα εμπειρα χερακια να με χαιδευουν παντου με ειχε απογειωσει..μετα γυριζω ακουμπαω στο τοιχο και τους τον δινω και με αρχιζουν σε ενα σαπουνιστο φραπεδακι... Η κ@βλα μου ειχε ξεχυλισει και τους ορμαω τους τραβαω τα φουστανακια και αρχιζω να χουφτωνω τις κωλ@ρες τους... Τους λεω γυριστε καβλι@ρες κουνηθητε και αρχισαν να κουνανε προκλητικα τα κωλαρακια τους...και εγω τους τα χουφτωνα και τους εριχνα φαπες.. Μετα μου ρθε η ιδεα και χωνω το κεφαλι μου αναμεσα στις κωλαρες τους και με εκαναν σαντουιτς.. Ηταν τοση η καβλα που τους ειπα να γδυθουν και να μπουν και αυτες μεσα αλλά μου παν οτι δε γινεται..
..Μαζόχας είσαι ρε pirfore?? Εγώ θα τα ΒΙΑΖΑ επιτόπου τα Ρωσίδια...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
έτσι ακριβώς
δεν παιζει κάτι παραπάνω εκει, αλλά σε αυτόπου κανουν είναι πολύ καλές και έμπειρες
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
... κανένα 120ρι .....καταρχην ωραια περιγραφη...
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
... κανένα 120ρι .....
Γράφει, 2-3 ποστ πριν, 100. Νομίζω καλή τιμή για το συγκεκριμένο.
Εγώ δεν έχω δει κυτταριτιδα στη Μαρίνα. Είναι ενας ευχαριστος ανθρωπος, με καλή συμπεριφορα και έχει επίπεδο. Στη Σολωμου 33 πας για καλό μασαζ, για χαλάρωση και σωστή, σταθερή αντιμετώπιση, συν την καλή εκτόνωση όποιος θέλει. Ξέρεις τι θα δώσεις και τι θα πάρεις. Με τη Μαρινα και την Ειρήνη πάντα περνάω καλά. Αν θέλεις σεξ με κίνδυνο να κολλήσεις κάτι υπάρχουν τα γνωστά μαγαζιά όπου δεν τηρούνται οι κανόνες υγιενής (χωρίς προφύλαξη στοματικό για παράδειγμα). Αυτά είναι προσωπικές επιλογές.Επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα χτες το μεσημεράκι.
Παρουσες η Μαρίνα κ η Ειρήνη (κ οι δυο απο Οικονόμου)
Έίπα να πάρω τη Μαρίνα μιας κ είχα 6 χρόνια να τη δω, με τα νάζια κ τα σκέρτσα της φαντάστηκα οτι θα περάσω καλά , όπως παλιά.
Μάταια όμως , πλήρης απογοήτευση , αν κ έκανε φιλότιμες προσπάθειες , μασαζ με τα πόδια κ τα γνωστα της παιχνίδια, παίδες είναι φανερά γερασμένη θα έλεγα granny πλέον με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστηθώ καθόλου. Πεσμενο στήθος, πλαδαρή με κυταρρίτιδα τρόμαξα να τελειώσω...
Όπως αντιλαμβάνεστε για μένα ήταν η τελευταία φορά.
Προσφέρεται μόνο για όσους αρέσκονται σε ηλικίες 50 + κ διαθέτουν 60 € μόνο για φραπέ.
Δίπλα είναι η Στ 29 όπου με 70 € κερνάνε μπριτζόλα τα πιπίνια.
Προς γνώσιν των συναγωνιστών...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Εγώ δεν έχω δει κυτταριτιδα στη Μαρίνα. Είναι ενας ευχαριστος ανθρωπος, με καλή συμπεριφορα και έχει επίπεδο. Στη Σολωμου 33 πας για καλό μασαζ, για χαλάρωση και σωστή, σταθερή αντιμετώπιση, συν την καλή εκτόνωση όποιος θέλει. Ξέρεις τι θα δώσεις και τι θα πάρεις. Με τη Μαρινα και την Ειρήνη πάντα περνάω καλά. Αν θέλεις σεξ με κίνδυνο να κολλήσεις κάτι υπάρχουν τα γνωστά μαγαζιά όπου δεν τηρούνται οι κανόνες υγιενής (χωρίς προφύλαξη στοματικό για παράδειγμα). Αυτά είναι προσωπικές επιλογές.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
....δεν είδες κυτταρίτιδα ...αλλά για πιάσε το πόδι....για όλα τα άλλα που γράφεις συμφωνώ..Εγώ δεν έχω δει κυτταριτιδα στη Μαρίνα. Είναι ενας ευχαριστος ανθρωπος, με καλή συμπεριφορα και έχει επίπεδο. Στη Σολωμου 33 πας για καλό μασαζ, για χαλάρωση και σωστή, σταθερή αντιμετώπιση, συν την καλή εκτόνωση όποιος θέλει. Ξέρεις τι θα δώσεις και τι θα πάρεις. Με τη Μαρινα και την Ειρήνη πάντα περνάω καλά. Αν θέλεις σεξ με κίνδυνο να κολλήσεις κάτι υπάρχουν τα γνωστά μαγαζιά όπου δεν τηρούνται οι κανόνες υγιενής (χωρίς προφύλαξη στοματικό για παράδειγμα). Αυτά είναι προσωπικές επιλογές.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...55 + πες καλύτερα...Επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα χτες το μεσημεράκι.
Παρουσες η Μαρίνα κ η Ειρήνη (κ οι δυο απο Οικονόμου)
Έίπα να πάρω τη Μαρίνα μιας κ είχα 6 χρόνια να τη δω, με τα νάζια κ τα σκέρτσα της φαντάστηκα οτι θα περάσω καλά , όπως παλιά.
Μάταια όμως , πλήρης απογοήτευση , αν κ έκανε φιλότιμες προσπάθειες , μασαζ με τα πόδια κ τα γνωστα της παιχνίδια, παίδες είναι φανερά γερασμένη θα έλεγα granny πλέον με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστηθώ καθόλου. Πεσμενο στήθος, πλαδαρή με κυταρρίτιδα τρόμαξα να τελειώσω...
Όπως αντιλαμβάνεστε για μένα ήταν η τελευταία φορά.
Προσφέρεται μόνο για όσους αρέσκονται σε ηλικίες 50 + κ διαθέτουν 60 € μόνο για φραπέ.
Δίπλα είναι η Στ 29 όπου με 70 € κερνάνε μπριτζόλα τα πιπίνια.
Προς γνώσιν των συναγωνιστών...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232
εγω παντως δεν ημουν.........παίδες σήμερα γύρω στις 1 το μεσημέρι ποιός άνοιξε την πόρτα -εν μέσω θεραπείας- και είπε συγνώμη για το μπάνιο πήγαινα;;;.....
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
.... ..ένας λιγότερος...εγω παντως δεν ημουν.....
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
;άντε να δούμε αν θα τον βρούμε...Ούτε εγώ. Εχω να πάω εκεί πάνω από χρόνο!!
εγω παντως δεν ημουν.....
Ο Τρύφωνας Σαμαράς, είναι φίλος με τις κοπέλλες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.781
- Πόντοι
- 46.232