You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 601
- Εμφανίσεις 160K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
παιδια δεν ξερω τι φραπε κανει αλλα μολις την ειδα τις προαλες που πηγα πρωτη φορα,εφυγα τρεχοντας !
η γυναικα πρεπει να πλησιαζει τα 60 !
έτσι είναι. Πρέπει να μην το σκέφτεσε και να απολαύσεις το μασάζ με κλειστά μάτια
παιδια δεν ξερω τι φραπε κανει αλλα μολις την ειδα τις προαλες που πηγα πρωτη φορα,εφυγα τρεχοντας !
η γυναικα πρεπει να πλησιαζει τα 60 !
φιλε κλεινης τα ματια "ερμητικα κλειστα που λενε" και απολαμβανεις το πολυ καλο μασαζ και πολυ καλη φραπεδια
απο μαρινα σε στυλ ανατολιτικο. την εχω τιμησει πολλες φορες αξιζει.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Μάγκες.. πέρασα προχθές από εκεί αλλά κουδούνι σχετικό με μασάζ δεν βρήκα. Εκτός από τα κουδούνια των υπολοίπων γραφείων, υπάρχει ένα κουδούνι που γράφει 5ος, χωρίς περιγραφή, ένα κουδούνι που γράφει 6ος, επίσης χωρίς περιγραφή και καναδυό άλλα εντελώς κενά. Κουδούνι για 7ο όροφο ή κάποια σχετική επωνυμία που να παραπέμπει σε μασάζ δεν είδα.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
δεν θυμάμαι ακριβώς κουδούνι, αλλά καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο και να σου ανοίξουν
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
επισκεψη στο συγκεκριμενο μαγαζι αρχες αυγουστου με παροντες Αννα και Χριστινα. επελεξα χριστινα η οποια πολυ καλο μασαζακι και πολυ καλη φραπεδια . η χριστινα εχει τεραστιες πραγμα που μου αρεσει και τα οποια χουφτωσα . οταν βεβαια της ειπα να μου τα βγαλει εξω αρνηθηκε παρα την επιμονη μου αλλα το χουφτωμα εγινε μεσα απο το μπλουζακι της. εδω τα γνωστα για οποιον θελει ενα καλο μασαζ και σιγουρη φραπεδια απο milf στα 45 ευρο..... στην επομενη επισκεψη θα παρω την μαρινα μιας και λεγονται πολλα για αυτην.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
επισκεψη στο συγκεκριμενο μαγαζι αρχες αυγουστου με παροντες Αννα και Χριστινα. επελεξα χριστινα η οποια πολυ καλο μασαζακι και πολυ καλη φραπεδια . η χριστινα εχει τεραστιες πραγμα που μου αρεσει και τα οποια χουφτωσα . οταν βεβαια της ειπα να μου τα βγαλει εξω αρνηθηκε παρα την επιμονη μου αλλα το χουφτωμα εγινε μεσα απο το μπλουζακι της. εδω τα γνωστα για οποιον θελει ενα καλο μασαζ και σιγουρη φραπεδια απο milf στα 45 ευρο..... στην επομενη επισκεψη θα παρω την μαρινα μιας και λεγονται πολλα για αυτην.
..Καλά ρε...να πας για φραπέ το καταλαβαίνω. Να σκας 50άρικο και ναναι η άλλη ντυμένη, όχι. Για μαλάκες θα σας περνάνε...
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Σωστά, οχι για 45 αλλα ουτε με 30 δεν λέει. Δεν εχουν παρει χαμπάρι ότι έχουν αλλάξει οι εποχές και το φούλ ειναι προυπόθεση για να κρατηθεί το μαγαζί (αν δεν έκλεισε)
Δεν νομίζω οτι θα ήθελες φουλ σε αυτό το μαγαζι! Εκτός και αν είσαι τόσο πολυ μιλφακιας!
Δεν νομίζω οτι θα ήθελες φουλ σε αυτό το μαγαζι! Εκτός και αν είσαι τόσο πολυ μιλφακιας!
Φουλ ίσως όχι, αλλά μια πιπούλα και μια ισπανική κατά περίσταση δε θα ήταν άσχημα.
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
σωστος ο παιχτης........Φουλ ίσως όχι, αλλά μια πιπούλα και μια ισπανική κατά περίσταση δε θα ήταν άσχημα.
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Από τις υπάρχουσες, μέχρι κανένα γλύψιμο ή φιλί στο εργαλείο, μόνο από την Μαρίνα, αν έχει κάβλες...Φουλ ίσως όχι, αλλά μια πιπούλα και μια ισπανική κατά περίσταση δε θα ήταν άσχημα.
Θα έλεγα να ψαχτείς αλλού.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.209
- Πόντοι
- 4.365
Από τις υπάρχουσες, μέχρι κανένα γλύψιμο ή φιλί στο εργαλείο, μόνο από την Μαρίνα, αν έχει κάβλες...
Θα έλεγα να ψαχτείς αλλού.
Για την ιστορία, εκεί μέσα μόνο η Ταμάρα τον έπαιρνε στο στόμα, αλλά έχει φύγει εδώ και χρόνια..
Για την ιστορία, εκεί μέσα μόνο η Ταμάρα τον έπαιρνε στο στόμα, αλλά έχει φύγει εδώ και χρόνια..
ξέρει κανείς που βρίσκεται η Ταμάρα ? πολύ καλό άτομο και πολύ καλό μασάζ, κρίμα που χάθηκε....
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου από το μασατζίδικο αυτό.
Το επισκέφτηκα 2 φορές μέσα στον Αύγουστο. Την πρώτη φορά έκανα με την Άννα. Συμπαθητική παρουσία, περίπου στα 40, ομιλητική, σε κάνει να αισθανθείς οικεία από την πρώτη στιγμή που θα μπεις στο δωμάτιο. Το μασάζ ήταν καλό. Έκανε δυνατά σε κάποια σημεία που είχα πρόβλημα και μέτριας δύναμης στο υπόλοιπο σώμα. Είναι ναζιάρα και κάνει απολαυστικό φραπέ. Τουλάχιστον δείχνει να το γουστάρει αυτό που κάνει. Σε όλη τη διάρκεια του μασάζ ήταν με τα εσώρουχα και άφηνε να την αγγίζω παντού (βυζιά κώλο μουνί) αλλά πάνω από τα εσώρουχα. Δεν άφηνε να βάλω χέρι από μέσα.
Τη δεύτερη φορά που πήγα πέτυχα Χριστίνα και Τατιάνα που πρέπει να είναι μάλλον η μικρότερη εκεί μέσα. Γύρω στα 28 την "έκοψα"
Ζήτησα από τη Χριστίνα να περάσω μαζί της, αλλά επέμενε να πάρω την Τατιάνα και δυστυχώς μαλακία μου που δεν αρνήθηκα.
Η κοπέλα ένιωθε σαν να κάνει αγγαρεία. Το καταλάβαινες από το βλέμμα που σε κοιτούσε. Προσπαθούσα να πω κάτι να σπάσω τον πάγο αλλά τίποτα. Απαντούσε μονολεκτικά και πάντα στον πληθυντικό. Μου έκανε ένα μέτριο μασάζ από την κορφή ως τα νύχια και μπρούμυτα αλλά ανάσκελα αλλά δεν πλησίαζε το επίμαχα σημεία. Ούτε καν άγγιζε δήθεν καταλάθος για να σε προϊδεάσει του τι θα επακολουθήσει. Είχε κλείσει το 40λεπτο και είχα αγχωθεί μήπως έφευγα αφραπέδιαστος από κει μέσα.
Στο τελευταίο 5λεπτο που απέμεινε μου τράβηξε μια "μαλακία"..... σκέτη μαλακία.
Φοβόταν να πιάσει τον πούτσο. Με το ζόρι τον ακούμπαγε.. Δεν με άφηνε να την αγγίξω πουθενά. Ούτε καν στα μπούτια. Με το που έχυσα σηκώθηκε και έφυγε από το δωμάτιο σφεντόνα. Ούτε καν να πάρει μαντηλάκι να σκουπίσει το σπέρμα, όπως κάνουν οι περισσότερες.
Απογοήτευση σκέτη. Τα έκλαψα τα 45€. Θα ξαναπάω όμως κάποια στιγμή να δοκιμάσω και τις άλλες κοπέλες τις οποίες έχουν αναφέρει οι συναγωνιστές, ότι δουλεύουν εκεί.
ΥΓ: Και στις δύο επισκέψεις μου η Μαρίνα "έτυχε" να έχει ρεπό.
Αυτά
Το επισκέφτηκα 2 φορές μέσα στον Αύγουστο. Την πρώτη φορά έκανα με την Άννα. Συμπαθητική παρουσία, περίπου στα 40, ομιλητική, σε κάνει να αισθανθείς οικεία από την πρώτη στιγμή που θα μπεις στο δωμάτιο. Το μασάζ ήταν καλό. Έκανε δυνατά σε κάποια σημεία που είχα πρόβλημα και μέτριας δύναμης στο υπόλοιπο σώμα. Είναι ναζιάρα και κάνει απολαυστικό φραπέ. Τουλάχιστον δείχνει να το γουστάρει αυτό που κάνει. Σε όλη τη διάρκεια του μασάζ ήταν με τα εσώρουχα και άφηνε να την αγγίζω παντού (βυζιά κώλο μουνί) αλλά πάνω από τα εσώρουχα. Δεν άφηνε να βάλω χέρι από μέσα.
Τη δεύτερη φορά που πήγα πέτυχα Χριστίνα και Τατιάνα που πρέπει να είναι μάλλον η μικρότερη εκεί μέσα. Γύρω στα 28 την "έκοψα"
Ζήτησα από τη Χριστίνα να περάσω μαζί της, αλλά επέμενε να πάρω την Τατιάνα και δυστυχώς μαλακία μου που δεν αρνήθηκα.
Η κοπέλα ένιωθε σαν να κάνει αγγαρεία. Το καταλάβαινες από το βλέμμα που σε κοιτούσε. Προσπαθούσα να πω κάτι να σπάσω τον πάγο αλλά τίποτα. Απαντούσε μονολεκτικά και πάντα στον πληθυντικό. Μου έκανε ένα μέτριο μασάζ από την κορφή ως τα νύχια και μπρούμυτα αλλά ανάσκελα αλλά δεν πλησίαζε το επίμαχα σημεία. Ούτε καν άγγιζε δήθεν καταλάθος για να σε προϊδεάσει του τι θα επακολουθήσει. Είχε κλείσει το 40λεπτο και είχα αγχωθεί μήπως έφευγα αφραπέδιαστος από κει μέσα.
Φοβόταν να πιάσει τον πούτσο. Με το ζόρι τον ακούμπαγε.. Δεν με άφηνε να την αγγίξω πουθενά. Ούτε καν στα μπούτια. Με το που έχυσα σηκώθηκε και έφυγε από το δωμάτιο σφεντόνα. Ούτε καν να πάρει μαντηλάκι να σκουπίσει το σπέρμα, όπως κάνουν οι περισσότερες.
Απογοήτευση σκέτη. Τα έκλαψα τα 45€. Θα ξαναπάω όμως κάποια στιγμή να δοκιμάσω και τις άλλες κοπέλες τις οποίες έχουν αναφέρει οι συναγωνιστές, ότι δουλεύουν εκεί.
Αυτά
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
..Ρε σεις..πόσες φορές θα το πούμε?? ΜΑΥΡΟ σ αυτά τα κωλομάγαζα...άκου να δίνουν τα 50άρικα και να μην τους αφήνουν να αγγίζουν...Για συνέλθετε ορισμένοι...
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Καμμια φορά η περιεργεια υπερισχύει της λογικής
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
εγώ θα έλεγα πολλές φορές...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
το συγκεκριμένο κατάστημα αν είχε πιτσιρίκες που κάνουν μασάζ και μια φραπεδιά στα 30 ευρώ, θα έκανε θραύση
εδώ άλλοι σε μαγαζιά, λίγο πιο πάνω προς Κολωνάκι πληρώνουν κάτι 100άρες για μια φραπεδιά
και μόνο για την περιέργεια ο κόσμος θα πήγαινε
εδώ άλλοι σε μαγαζιά, λίγο πιο πάνω προς Κολωνάκι πληρώνουν κάτι 100άρες για μια φραπεδιά
και μόνο για την περιέργεια ο κόσμος θα πήγαινε
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου από το μασατζίδικο αυτό.
Αυτά
Πηγαινε να δοκιμασεις και τις αλλες. Και πετα τα 45αρια αλλα μην διαμαρτυρεσαι μετα. τοσα και τοσα εχουν γραψει τοσοι.