Νέα

Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george20p

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Like
6
Πόντοι
0
παιδια δεν ξερω τι φραπε κανει αλλα μολις την ειδα τις προαλες που πηγα πρωτη φορα,εφυγα τρεχοντας !
η γυναικα πρεπει να πλησιαζει τα 60 !

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
παιδια δεν ξερω τι φραπε κανει αλλα μολις την ειδα τις προαλες που πηγα πρωτη φορα,εφυγα τρεχοντας !

έτσι είναι. Πρέπει να μην το σκέφτεσε και να απολαύσεις το μασάζ με κλειστά μάτια

sebi86

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0

φιλε κλεινης τα ματια "ερμητικα κλειστα που λενε" και απολαμβανεις το πολυ καλο μασαζ και πολυ καλη φραπεδια
απο μαρινα σε στυλ ανατολιτικο. την εχω τιμησει πολλες φορες αξιζει.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μάγκες.. πέρασα προχθές από εκεί αλλά κουδούνι σχετικό με μασάζ δεν βρήκα. Εκτός από τα κουδούνια των υπολοίπων γραφείων, υπάρχει ένα κουδούνι που γράφει 5ος, χωρίς περιγραφή, ένα κουδούνι που γράφει 6ος, επίσης χωρίς περιγραφή και  καναδυό άλλα εντελώς κενά. Κουδούνι για 7ο όροφο ή κάποια σχετική επωνυμία  που να παραπέμπει σε μασάζ δεν είδα.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
δεν θυμάμαι ακριβώς κουδούνι, αλλά καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο και να σου ανοίξουν

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
επισκεψη στο συγκεκριμενο μαγαζι αρχες αυγουστου με παροντες Αννα και Χριστινα. επελεξα χριστινα η οποια πολυ καλο μασαζακι και πολυ καλη φραπεδια . η χριστινα εχει τεραστιες  :tits2: πραγμα που μου αρεσει και τα οποια χουφτωσα . οταν βεβαια της ειπα να μου τα βγαλει εξω αρνηθηκε παρα την επιμονη μου αλλα το χουφτωμα εγινε μεσα απο το μπλουζακι της. εδω τα γνωστα για οποιον θελει ενα καλο μασαζ και σιγουρη φραπεδια απο milf στα 45 ευρο..... στην επομενη επισκεψη θα παρω την μαρινα μιας και λεγονται πολλα για αυτην.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
επισκεψη στο συγκεκριμενο μαγαζι αρχες αυγουστου με παροντες Αννα και Χριστινα. επελεξα χριστινα η οποια πολυ καλο μασαζακι και πολυ καλη φραπεδια . η χριστινα εχει τεραστιες  :tits2: πραγμα που μου αρεσει και τα οποια χουφτωσα . οταν βεβαια της ειπα να μου τα βγαλει εξω αρνηθηκε παρα την επιμονη μου αλλα το χουφτωμα εγινε μεσα απο το μπλουζακι της. εδω τα γνωστα για οποιον θελει ενα καλο μασαζ και σιγουρη φραπεδια απο milf στα 45 ευρο..... στην επομενη επισκεψη θα παρω την μαρινα μιας και λεγονται πολλα για αυτην.

..Καλά ρε...να πας για φραπέ το καταλαβαίνω. Να σκας 50άρικο και ναναι η άλλη ντυμένη, όχι. Για μαλάκες θα σας περνάνε...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Σωστά, οχι για 45 αλλα ουτε με 30 δεν λέει. Δεν εχουν παρει χαμπάρι ότι έχουν αλλάξει οι εποχές και το φούλ ειναι προυπόθεση για να κρατηθεί το μαγαζί (αν δεν έκλεισε)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Σωστά, οχι για 45 αλλα ουτε με 30 δεν λέει. Δεν εχουν παρει χαμπάρι ότι έχουν αλλάξει οι εποχές και το φούλ ειναι προυπόθεση για να κρατηθεί το μαγαζί (αν δεν έκλεισε)

Δεν νομίζω οτι θα ήθελες φουλ σε αυτό το μαγαζι! Εκτός και αν είσαι τόσο πολυ μιλφακιας!  :uglystupid:

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Φουλ ίσως όχι, αλλά μια πιπούλα και μια ισπανική κατά περίσταση δε θα ήταν άσχημα.
Από τις υπάρχουσες, μέχρι κανένα γλύψιμο ή φιλί στο εργαλείο, μόνο από την Μαρίνα, αν έχει κάβλες...

Θα έλεγα να ψαχτείς αλλού.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.209
Πόντοι
4.365
Από τις υπάρχουσες, μέχρι κανένα γλύψιμο ή φιλί στο εργαλείο, μόνο από την Μαρίνα, αν έχει κάβλες...

Θα έλεγα να ψαχτείς αλλού.

Για την ιστορία, εκεί μέσα μόνο η Ταμάρα τον έπαιρνε στο στόμα, αλλά έχει φύγει εδώ και χρόνια..  :woldman:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Για την ιστορία, εκεί μέσα μόνο η Ταμάρα τον έπαιρνε στο στόμα, αλλά έχει φύγει εδώ και χρόνια..  :woldman:

ξέρει κανείς που βρίσκεται η Ταμάρα ? πολύ καλό άτομο και πολύ καλό μασάζ, κρίμα που χάθηκε....

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου από το μασατζίδικο αυτό.

Το επισκέφτηκα 2 φορές μέσα στον Αύγουστο. Την πρώτη φορά έκανα με την Άννα. Συμπαθητική παρουσία, περίπου στα 40, ομιλητική, σε κάνει να αισθανθείς οικεία από την πρώτη στιγμή που θα μπεις στο δωμάτιο. Το μασάζ ήταν καλό. Έκανε δυνατά σε κάποια σημεία που είχα πρόβλημα και μέτριας δύναμης στο υπόλοιπο σώμα. Είναι ναζιάρα και κάνει απολαυστικό φραπέ. Τουλάχιστον δείχνει να το γουστάρει αυτό που κάνει. Σε όλη τη διάρκεια του μασάζ ήταν με τα εσώρουχα και άφηνε να την αγγίζω παντού (βυζιά κώλο μουνί) αλλά πάνω από τα εσώρουχα. Δεν άφηνε να βάλω χέρι από μέσα.

Τη δεύτερη φορά που πήγα πέτυχα Χριστίνα και Τατιάνα που πρέπει να είναι μάλλον η μικρότερη εκεί μέσα. Γύρω στα 28 την "έκοψα"
Ζήτησα από τη Χριστίνα να περάσω μαζί της, αλλά επέμενε να πάρω την Τατιάνα και δυστυχώς μαλακία μου που δεν αρνήθηκα.

Η κοπέλα ένιωθε σαν να κάνει αγγαρεία. Το καταλάβαινες από το βλέμμα που σε κοιτούσε. Προσπαθούσα να πω κάτι να σπάσω τον πάγο αλλά τίποτα. Απαντούσε μονολεκτικά και πάντα στον πληθυντικό. Μου έκανε ένα μέτριο μασάζ από την κορφή ως τα νύχια και μπρούμυτα αλλά ανάσκελα αλλά δεν πλησίαζε το επίμαχα σημεία. Ούτε καν άγγιζε δήθεν καταλάθος για να σε προϊδεάσει του τι θα επακολουθήσει. Είχε κλείσει το 40λεπτο και είχα αγχωθεί μήπως έφευγα αφραπέδιαστος από κει μέσα.
Στο τελευταίο 5λεπτο που απέμεινε μου τράβηξε μια "μαλακία"..... σκέτη μαλακία.

Φοβόταν να πιάσει τον πούτσο. Με το ζόρι τον ακούμπαγε.. Δεν με άφηνε να την αγγίξω πουθενά. Ούτε καν στα μπούτια. Με το που έχυσα σηκώθηκε και έφυγε από το δωμάτιο  σφεντόνα. Ούτε καν να πάρει μαντηλάκι να σκουπίσει το σπέρμα, όπως κάνουν οι περισσότερες.
Απογοήτευση σκέτη. Τα έκλαψα τα 45€. Θα ξαναπάω όμως κάποια στιγμή να δοκιμάσω και τις άλλες κοπέλες τις οποίες έχουν αναφέρει οι συναγωνιστές, ότι δουλεύουν εκεί.

ΥΓ: Και στις δύο επισκέψεις μου η Μαρίνα "έτυχε" να έχει ρεπό.

Αυτά

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
..Ρε σεις..πόσες φορές θα το πούμε?? ΜΑΥΡΟ σ αυτά τα κωλομάγαζα...άκου να δίνουν τα 50άρικα και να μην τους αφήνουν να αγγίζουν...Για συνέλθετε ορισμένοι...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Καμμια φορά η περιεργεια υπερισχύει της λογικής

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
εγώ θα έλεγα πολλές φορές...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
το συγκεκριμένο κατάστημα αν είχε πιτσιρίκες που κάνουν μασάζ και μια φραπεδιά στα 30 ευρώ, θα έκανε θραύση

εδώ άλλοι σε μαγαζιά, λίγο πιο πάνω προς Κολωνάκι πληρώνουν κάτι 100άρες για μια φραπεδιά

και μόνο για την περιέργεια ο κόσμος θα πήγαινε

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου από το μασατζίδικο αυτό.

Το επισκέφτηκα 2 φορές μέσα στον Αύγουστο. Την πρώτη φορά έκανα με την Άννα. Συμπαθητική παρουσία, περίπου στα 40, ομιλητική, σε κάνει να αισθανθείς οικεία από την πρώτη στιγμή που θα μπεις στο δωμάτιο. Το μασάζ ήταν καλό. Έκανε δυνατά σε κάποια σημεία που είχα πρόβλημα και μέτριας δύναμης στο υπόλοιπο σώμα. Είναι ναζιάρα και κάνει απολαυστικό φραπέ. Τουλάχιστον δείχνει να το γουστάρει αυτό που κάνει. Σε όλη τη διάρκεια του μασάζ ήταν με τα εσώρουχα και άφηνε να την αγγίζω παντού (βυζιά κώλο μουνί) αλλά πάνω από τα εσώρουχα. Δεν άφηνε να βάλω χέρι από μέσα.

Τη δεύτερη φορά που πήγα πέτυχα Χριστίνα και Τατιάνα που πρέπει να είναι μάλλον η μικρότερη εκεί μέσα. Γύρω στα 28 την "έκοψα"
Ζήτησα από τη Χριστίνα να περάσω μαζί της, αλλά επέμενε να πάρω την Τατιάνα και δυστυχώς μαλακία μου που δεν αρνήθηκα.

Η κοπέλα ένιωθε σαν να κάνει αγγαρεία. Το καταλάβαινες από το βλέμμα που σε κοιτούσε. Προσπαθούσα να πω κάτι να σπάσω τον πάγο αλλά τίποτα. Απαντούσε μονολεκτικά και πάντα στον πληθυντικό. Μου έκανε ένα μέτριο μασάζ από την κορφή ως τα νύχια και μπρούμυτα αλλά ανάσκελα αλλά δεν πλησίαζε το επίμαχα σημεία. Ούτε καν άγγιζε δήθεν καταλάθος για να σε προϊδεάσει του τι θα επακολουθήσει. Είχε κλείσει το 40λεπτο και είχα αγχωθεί μήπως έφευγα αφραπέδιαστος από κει μέσα.
Στο τελευταίο 5λεπτο που απέμεινε μου τράβηξε μια "μαλακία"..... σκέτη μαλακία.

Φοβόταν να πιάσει τον πούτσο. Με το ζόρι τον ακούμπαγε.. Δεν με άφηνε να την αγγίξω πουθενά. Ούτε καν στα μπούτια. Με το που έχυσα σηκώθηκε και έφυγε από το δωμάτιο  σφεντόνα. Ούτε καν να πάρει μαντηλάκι να σκουπίσει το σπέρμα, όπως κάνουν οι περισσότερες.
Απογοήτευση σκέτη. Τα έκλαψα τα 45€. Θα ξαναπάω όμως κάποια στιγμή να δοκιμάσω και τις άλλες κοπέλες τις οποίες έχουν αναφέρει οι συναγωνιστές, ότι δουλεύουν εκεί.

ΥΓ: Και στις δύο επισκέψεις μου η Μαρίνα "έτυχε" να έχει ρεπό.

Αυτά

Πηγαινε να δοκιμασεις και τις αλλες. Και πετα τα 45αρια αλλα μην διαμαρτυρεσαι μετα. τοσα και τοσα εχουν γραψει τοσοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom