Νέα

Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

robocock

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Αυτή η Τατιάνα από τα γραφόμενα φαίνεται καινούρια. Μπορεί να στρώσει στο μέλλον αλλά από την περιγραφή  μάλλον δύσκολο. Αν δεν μπορούν ούτε μια μαλακία της προκοπής να τραβήξουν θα τη χάσουν την πελατεία τελείως. Εφόσον δεν είναι διατεθειμένες να τον αρπάξουν οι κυρίες επιβάλλεται μείωση τιμών και φραπεδιά τουλάχιστον επιπέδου Μαρίνας, και στην τεχνική αλλά και στη διάθεση (νομίζω και η Ειρήνη δείχνει ανάλογο ζήλο αλλά δεν την έχω δοκιμάσει).

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
997
Πόντοι
96
""""Μετά από ένα γελάκι  μου "άνοιξε την καρδιά της" και μου είπε πως αυτή ηταν η ιστορια της ζωης της και πως πολλοί πελάτες της προσέφεραν 200 και 300 ευρω για φραπε, αλλά αυτή τα χεράκια της τα είχε ταγμένα μόνο στο μασαζ και στον πρίγκηπα που περιμένει.""""""

όταν άλλοι παρακαλάνε να δώσουν 300αρια για μια μαλακία που μποορεί νάναι και "μαλακία"  και 45 θα ζητήσουν και 145 ....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
να βαλουν μυαλο

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
:fuck2:την μαλακία πολλές εμισησαν, τους μαλακας καμία.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Είναι ναζιάρα και κάνει απολαυστικό φραπέ. Τουλάχιστον δείχνει να το γουστάρει αυτό που κάνει. Σε όλη τη διάρκεια του μασάζ ήταν με τα εσώρουχα και άφηνε να την αγγίζω παντού (βυζιά κώλο μουνί) αλλά πάνω από τα εσώρουχα. Δεν άφηνε να βάλω χέρι από μέσα.

:rockon:
ετσι μαλιστα. Δεν μας αρεσουν τα ευκολα ξεβρακωματα.  Ετσι θυμωμαστε τις γκομενιτσες που ξεμοναχιαζαμε στα παρτυ και το κουλο μας εφτανε το πολυ μεχρι το εσωρουχο

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
η μαρινα εχει γυρισει?

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
ναι εχει γυρισει τελη σεπτεμβρη θα λειψει για καιρο απο οτι ειπε...

bubaloo

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή η Τατιάνα από τα γραφόμενα φαίνεται καινούρια. Μπορεί να στρώσει στο μέλλον αλλά από την περιγραφή  μάλλον δύσκολο. Αν δεν μπορούν ούτε μια μαλακία της προκοπής να τραβήξουν θα τη χάσουν την πελατεία τελείως. Εφόσον δεν είναι διατεθειμένες να τον αρπάξουν οι κυρίες επιβάλλεται μείωση τιμών και φραπεδιά τουλάχιστον επιπέδου Μαρίνας, και στην τεχνική αλλά και στη διάθεση (νομίζω και η Ειρήνη δείχνει ανάλογο ζήλο αλλά δεν την έχω δοκιμάσει).
Η Ειρήνη είναι επίσης πολύ καλή, και στο μασάζ και στο φραπέ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Η Αννα τι λέει απο υπηρεσίες?
Εχει κάνει κανείς μαζί της τελευταία?

robocock

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Η Ειρήνη είναι η χειρότερη και από εμφάνιση μπαλότσα.

Από εμφάνιση όντως δε λέει και πολλά, αλλά σαν υπηρεσίες έχει αποσπάσει θετικά σχόλια. Είχες κακή προσωπική εμπειρία; Για την ιστορία έχω δοκιμάσει Μαρίνα και Χριστίνα, εξαιρετική η πρώτη, πολύ καλή η δεύτερη. Τι να κάνουμε, όπως είπε και ο συναγωνιστής από πάνω, γουστάρουμε ματσούρια! (στο μασαζ τουλάχιστον, η εμπειρία μετράει).

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Από εμφάνιση όντως δε λέει και πολλά, αλλά σαν υπηρεσίες έχει αποσπάσει θετικά σχόλια. Είχες κακή προσωπική εμπειρία; Για την ιστορία έχω δοκιμάσει Μαρίνα και Χριστίνα, εξαιρετική η πρώτη, πολύ καλή η δεύτερη. Τι να κάνουμε, όπως είπε και ο συναγωνιστής από πάνω, γουστάρουμε ματσούρια! (στο μασαζ τουλάχιστον, η εμπειρία μετράει).
...και στο κρεββατι... ;)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ο,τι γράφω είναι βασισμένο σε προσωπική εμπειρία, ή σε εμπειρία αξιόπιστων εξωθεσμικών συναγωνιστών. Προφανώς ναι, για να απαντήσω στο ερώτημα σου. Για την εμφάνιση άποψη μου είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να μας πληρώνει για να ασχοληθούμε μαζί της  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom