Αυτή η Τατιάνα από τα γραφόμενα φαίνεται καινούρια. Μπορεί να στρώσει στο μέλλον αλλά από την περιγραφή μάλλον δύσκολο. Αν δεν μπορούν ούτε μια μαλακία της προκοπής να τραβήξουν θα τη χάσουν την πελατεία τελείως. Εφόσον δεν είναι διατεθειμένες να τον αρπάξουν οι κυρίες επιβάλλεται μείωση τιμών και φραπεδιά τουλάχιστον επιπέδου Μαρίνας, και στην τεχνική αλλά και στη διάθεση (νομίζω και η Ειρήνη δείχνει ανάλογο ζήλο αλλά δεν την έχω δοκιμάσει).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 601
- Εμφανίσεις 161K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
""""Μετά από ένα γελάκι μου "άνοιξε την καρδιά της" και μου είπε πως αυτή ηταν η ιστορια της ζωης της και πως πολλοί πελάτες της προσέφεραν 200 και 300 ευρω για φραπε, αλλά αυτή τα χεράκια της τα είχε ταγμένα μόνο στο μασαζ και στον πρίγκηπα που περιμένει.""""""
όταν άλλοι παρακαλάνε να δώσουν 300αρια για μια μαλακία που μποορεί νάναι και "μαλακία" και 45 θα ζητήσουν και 145 ....
όταν άλλοι παρακαλάνε να δώσουν 300αρια για μια μαλακία που μποορεί νάναι και "μαλακία" και 45 θα ζητήσουν και 145 ....
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
ανοιχτα τις κυριακεσ ειναι να δουμε τι παιζει??
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.332
- Πόντοι
- 42.697
ανοιχτα τις κυριακεσ ειναι να δουμε τι παιζει??
απο οσο θυμαμαι ναι
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Είναι ναζιάρα και κάνει απολαυστικό φραπέ. Τουλάχιστον δείχνει να το γουστάρει αυτό που κάνει. Σε όλη τη διάρκεια του μασάζ ήταν με τα εσώρουχα και άφηνε να την αγγίζω παντού (βυζιά κώλο μουνί) αλλά πάνω από τα εσώρουχα. Δεν άφηνε να βάλω χέρι από μέσα.
ετσι μαλιστα. Δεν μας αρεσουν τα ευκολα ξεβρακωματα. Ετσι θυμωμαστε τις γκομενιτσες που ξεμοναχιαζαμε στα παρτυ και το κουλο μας εφτανε το πολυ μεχρι το εσωρουχο
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
η μαρινα εχει γυρισει?
Ax..γιατί μου τό κάμης ΑΥΤΟ ??
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
??????Ax..γιατί μου τό κάμης ΑΥΤΟ ??
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
ναι εχει γυρισει τελη σεπτεμβρη θα λειψει για καιρο απο οτι ειπε...
Η Ειρήνη είναι επίσης πολύ καλή, και στο μασάζ και στο φραπέ.Αυτή η Τατιάνα από τα γραφόμενα φαίνεται καινούρια. Μπορεί να στρώσει στο μέλλον αλλά από την περιγραφή μάλλον δύσκολο. Αν δεν μπορούν ούτε μια μαλακία της προκοπής να τραβήξουν θα τη χάσουν την πελατεία τελείως. Εφόσον δεν είναι διατεθειμένες να τον αρπάξουν οι κυρίες επιβάλλεται μείωση τιμών και φραπεδιά τουλάχιστον επιπέδου Μαρίνας, και στην τεχνική αλλά και στη διάθεση (νομίζω και η Ειρήνη δείχνει ανάλογο ζήλο αλλά δεν την έχω δοκιμάσει).
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Ειρήνη είναι η χειρότερη και από εμφάνιση μπαλότσα.Η Ειρήνη είναι επίσης πολύ καλή, και στο μασάζ και στο φραπέ.
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
σωστος!!!!!σουπερ επιλογη για φραπε η Μαρίνα!
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
γουσταρουμε ματσουρια!!!!Στις γριές θα έβαζα Μαρίνα και Χριστίνα. Οι άλλες είναι milf.
Η Ειρήνη είναι η χειρότερη και από εμφάνιση μπαλότσα.
Από εμφάνιση όντως δε λέει και πολλά, αλλά σαν υπηρεσίες έχει αποσπάσει θετικά σχόλια. Είχες κακή προσωπική εμπειρία; Για την ιστορία έχω δοκιμάσει Μαρίνα και Χριστίνα, εξαιρετική η πρώτη, πολύ καλή η δεύτερη. Τι να κάνουμε, όπως είπε και ο συναγωνιστής από πάνω, γουστάρουμε ματσούρια! (στο μασαζ τουλάχιστον, η εμπειρία μετράει).
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...και στο κρεββατι... ;)Από εμφάνιση όντως δε λέει και πολλά, αλλά σαν υπηρεσίες έχει αποσπάσει θετικά σχόλια. Είχες κακή προσωπική εμπειρία; Για την ιστορία έχω δοκιμάσει Μαρίνα και Χριστίνα, εξαιρετική η πρώτη, πολύ καλή η δεύτερη. Τι να κάνουμε, όπως είπε και ο συναγωνιστής από πάνω, γουστάρουμε ματσούρια! (στο μασαζ τουλάχιστον, η εμπειρία μετράει).
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο,τι γράφω είναι βασισμένο σε προσωπική εμπειρία, ή σε εμπειρία αξιόπιστων εξωθεσμικών συναγωνιστών. Προφανώς ναι, για να απαντήσω στο ερώτημα σου. Για την εμφάνιση άποψη μου είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να μας πληρώνει για να ασχοληθούμε μαζί τηςΑπό εμφάνιση όντως δε λέει και πολλά, αλλά σαν υπηρεσίες έχει αποσπάσει θετικά σχόλια. Είχες κακή προσωπική εμπειρία; Για την ιστορία έχω δοκιμάσει Μαρίνα και Χριστίνα, εξαιρετική η πρώτη, πολύ καλή η δεύτερη. Τι να κάνουμε, όπως είπε και ο συναγωνιστής από πάνω, γουστάρουμε ματσούρια! (στο μασαζ τουλάχιστον, η εμπειρία μετράει).