ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλά, εσύ γενικώς χάνεις λάδια.
Άσε που δεν ξέρεις και σύγχρονη Ελληνική ιστορία.
καλά καλά, εσύ τα ξέρεις όλα λέμε
Καλά, εσύ γενικώς χάνεις λάδια.
Άσε που δεν ξέρεις και σύγχρονη Ελληνική ιστορία.
εμ αν δεν υπηρχε και αυτη η ρημαδα η φαντασια,πως θα πουλαγε και ο ΛιακοπουλοςΑυτά είναι.
Ένας, ένας αποκαλύπτονται οι Illuminati.
Δεν περιμέναμε και να το παραδεχθείς, εεεεε.......
Λες να έχουμε ξανά τέτοιες σκηνές με τα εγγόνια και τα δισέγγονα τους;;;
Τον Γαρουφαλιά άραγε ποιός θα τον παίξει ......
Δυστυχώς οι πιο πολλοί Έλληνες και όχι λόγω αφέλειας αλλά λόγω ελλειψης χρόνου και διάθεσης να ψάξουν δεν έχουν ιδέα τι εστι Μασώνος ή illuminati...Δεν ξέρουν καν τι απεικονίζεται στο πίσω μέρος του δολλαρίου με την πυραμίδα και το μάτι..Ούτε για τους μασώνικους χαιρετισμούς σε ελληνικά χαρτονομίσματα και μιλάω για το πεντακοσάρικο που έχει τον Καποδίστρια ο οποίος ήταν Μασώνος (τυχαίο δεν νομίζω)..
Εμένα δεν με απασχολεί αν έχουν κρυφά μυστήρια και συναντήσεις.δεν με απασχολει κι αν κάνουν θυσίες στον εωσφορο ή σε όποιον μαλάκα θέλουν.Με ενοχλεί ομως ότι έχουν καταστρέψει τον κόσμο..Πόλεμοι για το πετρέλαιο που ακούστηκαν;;Αεροψεκασμοί με δηλητήρια να μας αρρωσταίνυον και να μας έχουν υπο εξάρτηση..Αλλοίωση θρησκείας με αιρέσεις και ύπουλα τεχνάσματα για να μην έχει ηθική ο κόσμος.Ηλεκτρονικές ταυτότητες ως προγεφύρωμα για να μας εμφυτευουν σε καμια δεκαριά χρόνια μικροτσιπ..
Το ΔΝΤ μασωνικο όργανο είναι.Με λεφτά από τους Ναζί από το 1944 ώστε να κάνουν προγεφύρωμα για το Τρίτο Ραιχ κάποτε..Οι προεδροι των ΗΠΑ και ο Ομπάμα σκυλάκια πιστά και πολλοί Μασώνοι.πολλοί χαιρετουν και κάνυον με το χέρι τους το σήμα του διαβόλου..Ο Ομπάμα υπάρχουν φωτογραφίες όταν αποφοιτούσε από το κολλε΄γιο που φόραγε το δαχτυλίδι των illuminati..
Μιλάνε για παγκόσμια διακυβέρνηση.Να καταργήσουν σύνορα όπου τους συμφέρει..Τα Σκόπια Μακεδονία γιατί έτσι συμφέρει ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.Το Καστελόριζο δεν ανήκει και καλά στο Αιγαίο.Προωθούν ανεξαρτητοποιηση της Κρήτης και τρώνε κουτόχορτο πολλοί μαλάκες Κρητικοί.Η Ανεξαρτητοποιηση της <κρήτης γίνεται για να πατήσουν πόδι οι Ισραηλίτες στη Μεσόγειο..
Δεν ξέρω αλήθεια τι μπορούμε να κάνουμε..
Δυστυχώς οι πιο πολλοί Έλληνες και όχι λόγω αφέλειας αλλά λόγω ελλειψης χρόνου και διάθεσης να ψάξουν δεν έχουν ιδέα τι εστι Μασώνος ή illuminati...Δεν ξέρουν καν τι απεικονίζεται στο πίσω μέρος του δολλαρίου με την πυραμίδα και το μάτι..Ούτε για τους μασώνικους χαιρετισμούς σε ελληνικά χαρτονομίσματα και μιλάω για το πεντακοσάρικο που έχει τον Καποδίστρια ο οποίος ήταν Μασώνος (τυχαίο δεν νομίζω)..
Εμένα δεν με απασχολεί αν έχουν κρυφά μυστήρια και συναντήσεις.δεν με απασχολει κι αν κάνουν θυσίες στον εωσφορο ή σε όποιον μαλάκα θέλουν.Με ενοχλεί ομως ότι έχουν καταστρέψει τον κόσμο..Πόλεμοι για το πετρέλαιο που ακούστηκαν;;Αεροψεκασμοί με δηλητήρια να μας αρρωσταίνυον και να μας έχουν υπο εξάρτηση..Αλλοίωση θρησκείας με αιρέσεις και ύπουλα τεχνάσματα για να μην έχει ηθική ο κόσμος.Ηλεκτρονικές ταυτότητες ως προγεφύρωμα για να μας εμφυτευουν σε καμια δεκαριά χρόνια μικροτσιπ..
Το ΔΝΤ μασωνικο όργανο είναι.Με λεφτά από τους Ναζί από το 1944 ώστε να κάνουν προγεφύρωμα για το Τρίτο Ραιχ κάποτε..Οι προεδροι των ΗΠΑ και ο Ομπάμα σκυλάκια πιστά και πολλοί Μασώνοι.πολλοί χαιρετουν και κάνυον με το χέρι τους [size=16pt]το σήμα του διαβόλου[/size]..Ο Ομπάμα υπάρχουν φωτογραφίες όταν αποφοιτούσε από το κολλε΄γιο που φόραγε το δαχτυλίδι των illuminati..
Μιλάνε για παγκόσμια διακυβέρνηση.Να καταργήσουν σύνορα όπου τους συμφέρει..Τα Σκόπια Μακεδονία γιατί έτσι συμφέρει ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.Το Καστελόριζο δεν ανήκει και καλά στο Αιγαίο.Προωθούν ανεξαρτητοποιηση της Κρήτης και τρώνε κουτόχορτο πολλοί μαλάκες Κρητικοί.Η Ανεξαρτητοποιηση της <κρήτης γίνεται για να πατήσουν πόδι οι Ισραηλίτες στη Μεσόγειο..
[size=15pt]Σοκαριστική αποκάλυψη : Ανάβρυτα - Σχολή των illuminati στην Ελλάδα ![/size]
Ο Myron Fagan κατονομάζει τρία σχολεία ως "σχολεία των Illuminati" και είναι τα εξής :
1) Η Βρετανική Σχολή Salem του Gourdonstoun στη Σκωτία ()
2) Schule Schloss Salem στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, Νότια Γερμανία ()
3) [size=20pt]Σχολή στα Ανάβρυτα στην Ελλάδα ()[/size]
Μάλιστα αγαπητοί μου αναγνώστες !!! Σχολή των πεφωτισμένων , των illuminati , στην Ελλάδα !!!
Read more: ]
ερχεται ο κοκός λεμε τυπεΠου' ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια που χες λουλούδια μες στην καρδιά!
AΠΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ...ελααααααααα....και εγω ελεγα οτι γραφαμε καμια μαλακια,λογω της περασμενης ωρας
Τί λες για Παπουτσή;
Έχει αυτή την αγελαδίσια ματια...
Κόφτε την πλάκα με τον Τέως.
Γαμώ τα γλέντια κέρασε το καλοκαίρι στις Σπέτσες.
μονο με τον Μεγαλειοτατο θα παει η ελλαδα μπροστα τυπεΠόσο ηλίθιος θα πρέπει να ναι κανείς να θελει Βασιλιά και τι Βασιλιά!!Τον Γλύξμπουργκ!!!!
ελα ρε τωρα το ειδα το θεμα!
Αναβρυτα τελειωσα εγω!