Νέα

Σοκαριστική αποκάλυψη: ΑΝΑΒΡΥΤΑ, η σχολή των illuminati στην Ελλάδα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα voltaire45
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 279
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Αυτά είναι.

Ένας, ένας αποκαλύπτονται οι Illuminati.

Δεν περιμέναμε και να το παραδεχθείς, εεεεε.......
εμ αν δεν υπηρχε και αυτη η ρημαδα η φαντασια,πως θα πουλαγε και ο Λιακοπουλος :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Δυστυχώς οι πιο πολλοί Έλληνες και όχι λόγω αφέλειας αλλά λόγω ελλειψης χρόνου και διάθεσης να ψάξουν δεν έχουν ιδέα τι εστι Μασώνος ή illuminati...Δεν ξέρουν καν τι απεικονίζεται στο πίσω μέρος του δολλαρίου με την πυραμίδα και το μάτι..Ούτε για τους μασώνικους χαιρετισμούς σε ελληνικά χαρτονομίσματα και μιλάω για το πεντακοσάρικο που έχει τον Καποδίστρια ο οποίος ήταν Μασώνος (τυχαίο δεν νομίζω)..

Εμένα δεν με απασχολεί αν έχουν κρυφά μυστήρια και συναντήσεις.δεν με απασχολει κι αν κάνουν θυσίες στον εωσφορο ή σε όποιον μαλάκα θέλουν.Με ενοχλεί ομως ότι έχουν καταστρέψει τον κόσμο..Πόλεμοι για το πετρέλαιο που ακούστηκαν;;Αεροψεκασμοί με δηλητήρια να μας αρρωσταίνυον και να μας έχουν υπο εξάρτηση..Αλλοίωση θρησκείας με αιρέσεις και ύπουλα τεχνάσματα για να μην έχει ηθική ο κόσμος.Ηλεκτρονικές ταυτότητες ως προγεφύρωμα για να μας εμφυτευουν σε καμια δεκαριά χρόνια μικροτσιπ..

Το ΔΝΤ μασωνικο όργανο είναι.Με λεφτά από τους Ναζί από το 1944 ώστε να κάνουν προγεφύρωμα για το Τρίτο Ραιχ κάποτε..Οι προεδροι των ΗΠΑ και ο Ομπάμα σκυλάκια πιστά και πολλοί Μασώνοι.πολλοί χαιρετουν και κάνυον με το χέρι τους το σήμα του διαβόλου..Ο Ομπάμα υπάρχουν φωτογραφίες όταν αποφοιτούσε από το κολλε΄γιο που φόραγε το δαχτυλίδι των illuminati..

Μιλάνε για παγκόσμια διακυβέρνηση.Να καταργήσουν σύνορα όπου τους συμφέρει..Τα Σκόπια Μακεδονία γιατί έτσι συμφέρει ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.Το Καστελόριζο δεν ανήκει και καλά στο Αιγαίο.Προωθούν ανεξαρτητοποιηση της Κρήτης και τρώνε κουτόχορτο πολλοί μαλάκες Κρητικοί.Η Ανεξαρτητοποιηση της <κρήτης γίνεται για να πατήσουν πόδι οι Ισραηλίτες στη Μεσόγειο..

Δεν ξέρω αλήθεια τι μπορούμε να κάνουμε..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Λες να έχουμε ξανά τέτοιες σκηνές με τα εγγόνια και τα δισέγγονα τους;;;
ceb2ceb1cf83ceb9cebbceb9ceaccf82-cebacf89cebdcf83cf84ceb1cebdcf84ceafcebdcebfcf82-cebaceb1ceb9-ceb3ceb5cf8ecf81ceb3ceb9cebfcf82-cf80.jpg

Τον Γαρουφαλιά άραγε ποιός θα τον παίξει ......

Τί λες για Παπουτσή;
Έχει αυτή την αγελαδίσια ματια...

OP
OP
voltaire45

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δυστυχώς οι πιο πολλοί Έλληνες και όχι λόγω αφέλειας αλλά λόγω ελλειψης χρόνου και διάθεσης να ψάξουν δεν έχουν ιδέα τι εστι Μασώνος ή illuminati...Δεν ξέρουν καν τι απεικονίζεται στο πίσω μέρος του δολλαρίου με την πυραμίδα και το μάτι..Ούτε για τους μασώνικους χαιρετισμούς σε ελληνικά χαρτονομίσματα και μιλάω για το πεντακοσάρικο που έχει τον Καποδίστρια ο οποίος ήταν Μασώνος (τυχαίο δεν νομίζω)..

Εμένα δεν με απασχολεί αν έχουν κρυφά μυστήρια και συναντήσεις.δεν με απασχολει κι αν κάνουν θυσίες στον εωσφορο ή σε όποιον μαλάκα θέλουν.Με ενοχλεί ομως ότι έχουν καταστρέψει τον κόσμο..Πόλεμοι για το πετρέλαιο που ακούστηκαν;;Αεροψεκασμοί με δηλητήρια να μας αρρωσταίνυον και να μας έχουν υπο εξάρτηση..Αλλοίωση θρησκείας με αιρέσεις και ύπουλα τεχνάσματα για να μην έχει ηθική ο κόσμος.Ηλεκτρονικές ταυτότητες ως προγεφύρωμα για να μας εμφυτευουν σε καμια δεκαριά χρόνια μικροτσιπ..

Το ΔΝΤ μασωνικο όργανο είναι.Με λεφτά από τους Ναζί από το 1944 ώστε να κάνουν προγεφύρωμα για το Τρίτο Ραιχ κάποτε..Οι προεδροι των ΗΠΑ και ο Ομπάμα σκυλάκια πιστά και πολλοί Μασώνοι.πολλοί χαιρετουν και κάνυον με το χέρι τους το σήμα του διαβόλου..Ο Ομπάμα υπάρχουν φωτογραφίες όταν αποφοιτούσε από το κολλε΄γιο που φόραγε το δαχτυλίδι των illuminati..

Μιλάνε για παγκόσμια διακυβέρνηση.Να καταργήσουν σύνορα όπου τους συμφέρει..Τα Σκόπια Μακεδονία γιατί έτσι συμφέρει ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.Το Καστελόριζο δεν ανήκει και καλά στο Αιγαίο.Προωθούν ανεξαρτητοποιηση της Κρήτης και τρώνε κουτόχορτο πολλοί μαλάκες Κρητικοί.Η Ανεξαρτητοποιηση της <κρήτης γίνεται για να πατήσουν πόδι οι Ισραηλίτες στη Μεσόγειο..

Τουλάχιστον τους αποκαλύπτουμε ρε τύπε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Το ΔΝΤ μασωνικο όργανο είναι.Με λεφτά από τους Ναζί από το 1944 ώστε να κάνουν προγεφύρωμα για το Τρίτο Ραιχ κάποτε..Οι προεδροι των ΗΠΑ και ο Ομπάμα σκυλάκια πιστά και πολλοί Μασώνοι.πολλοί χαιρετουν και κάνυον με το χέρι τους [size=16pt]το σήμα του διαβόλου[/size]..Ο Ομπάμα υπάρχουν φωτογραφίες όταν αποφοιτούσε από το κολλε΄γιο που φόραγε το δαχτυλίδι των illuminati..

εναν ευαισθητουλη ειχε το φορουμ κ ειχα ανησυχησει αλλα νταξει, ολα τα κουτακια στη θεση τους ξανα :2funny:

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
72
Πόντοι
1
[size=15pt]Σοκαριστική αποκάλυψη : Ανάβρυτα - Σχολή των illuminati στην Ελλάδα ![/size]

Ο Myron Fagan κατονομάζει τρία σχολεία ως "σχολεία των   Illuminati" και είναι τα εξής :

1) Η Βρετανική Σχολή Salem του Gourdonstoun στη Σκωτία ()
2) Schule Schloss Salem στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, Νότια Γερμανία ()
3) [size=20pt]Σχολή στα Ανάβρυτα  στην Ελλάδα  ()[/size]

Anavryta-school-logo.gif
anavryta-front-images.jpg

Μάλιστα αγαπητοί μου αναγνώστες !!! Σχολή των πεφωτισμένων , των illuminati , στην Ελλάδα !!!

Read more: ]

AΠΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ

OP
OP
voltaire45

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τί λες για Παπουτσή;
Έχει αυτή την αγελαδίσια ματια...

Μπααααα, ο Γαρουφαλιάς ήταν διαόλου κάλτσα.

Βλέπω δε ότι είχε συγγράψει και το έργο "Σοσιαλισμός και επιστήμη στην Ελλάδα" το 1945. Περίεργος να έβλεπα τι θα λέει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κόφτε την πλάκα με τον Τέως.

Γαμώ τα γλέντια κέρασε το καλοκαίρι στις Σπέτσες.

510px-Royal_Coat_of_Arms_of_Greece.svg.png

OP
OP
voltaire45

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κόφτε την πλάκα με τον Τέως.

Γαμώ τα γλέντια κέρασε το καλοκαίρι στις Σπέτσες.

Δεν ξέρω τι λες.

Εδώ μιλάμε για το Σχολείο του και αν είναι δυνατόν να έβγαζε Illuminati.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Πόσο ηλίθιος θα πρέπει να ναι κανείς να θελει Βασιλιά και τι Βασιλιά!!Τον Γλύξμπουργκ!!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
ελα ρε τωρα το ειδα το θεμα!
Αναβρυτα τελειωσα εγω!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πόσο ηλίθιος θα πρέπει να ναι κανείς να θελει Βασιλιά και τι Βασιλιά!!Τον Γλύξμπουργκ!!!!
μονο με τον Μεγαλειοτατο θα παει η ελλαδα μπροστα τυπε :rockon:
δεν σαρεσει ο κοκός τυπε?
ειναι και καρατεκα :2funny:
5176315418_f21e6db024.jpg

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450