Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις καταλάβει MariaQ ότι είμαστε μια ΠΑΡΕΑ που γράφουμε ποστ στο ιδιο

νικ " Λαδάκης "?  :2funny: :2funny:

Παρεμπιπτόντως το νικ "Λαδάκης " είναι ίδιο με την εταιρεία "Λαδάκης " που

αντιπροσωπεύει καρδιακούς βηματοδότες .ΔΕΝ γράφουν άτομα από την εταιρεία ,και δεν είμαστε ούτε εταίροι ,ούτε υπάλληλοι της εταιρείας .Υπάρχουν

πολλοί στην ελλάδα με το επώνυμο Λαδάκης ,έτσι δεν "φωτογραφίζεται " η εταιρεία .

Όπως αν βάλεις νικ "Μυτιληναίος " δεν σημαίνει ότι εχεις σχέση με την εταιρεία ,αλλά

μάλλον το εμπνεύστηκες από αυτη .

Ανάμεσα στην παρεα υπάρχουν γιατροί ,ο ενας καρδιολόγος και ο άλλος λοιμωξιολόγος .

Επομένως δεν περιμένουμε απο σενα,που δεν εισαι γιατρος , να μάθουμε Ιατρική .

:jerking:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Είπα εγω πουθενά οτι η τεκμηρίωση είναι το ίδιο πραγμα με την αυξημένη πιθανοτητα να έχεις πάθει κάτι;;;

ΥΓ Δεν μου λες καθε που κανεις log off τρεχεις στον λοιμωξιολογο μπας και σου πει κάτι που θα σε βοηθήσει να βγείς απο πάνω;;;Φιλο ιατροδικαστή δεν έχεις  :2funny:

Οχι πήγα να ψηφίσω ,καθώς  και η υπόλοιπη παρέα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μου λες MariaQ ,δεν πιστεύω να εχεις φοβηθεί από το διαβασμα για

το AIDS και να μην κάνεις σεξ ? !

Αν σε ρωτήσω ,MariaQ ,πόσο καιρό εχεις να κάνεις σεξ ?

Θα μου απαντήσεις : ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !

Σαν λυκανθρωπάκι ?  :2funny: :2funny:

Δεν πιστεύω να είσαι λυκανθρώπισσα σαν την Βε...

images

:2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αυτα δεν είναι σοβαρά site για μελέτη.Είναι site των αρνητών του AIDS.Αν θελετε σοβαρά επιστημονικά στοιχεία επισκεφτητε το που περιέχει συγκεντρωμένα τόσο τα στοιχεια που αποδεικνύουν την συνδεση HIV-AIDS (με την συνοδό επιστημονική βιβλιογραφία) όσο και τις παραπλανητικές τακτικές των αρνητών.

δεν θέλω να σχολιάσω εδώ ,τη σύνδεση hiv - aids , ούτε για την πν. εμβολή και την εν τω βάθει φλεβοθρόμωση ,ούτε για τους αρνητές ούτε για τους μη αρνητές.

μπορείς να μας πείς κάποια πράγματα που είναι στο δικό σου αντικείμενο και όχι στο ιατρικό πχ :

Με ποιό μηχανισμό και σε τι ποσοστό τα τεστ αντισωμάτων για aids βγάζουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα ?

Γειά σου γιατρέ !

Εξήγησε στην ΑΣΧΕΤΗ MariaQ ότι άλλο πράγμα είναι το

ότι οι πάσχοντες από AIDS  παρουσιάζουν αυξημένη πιθανότητα

θρομβώσεων και ΑΛΛΟ πράγμα είναι

να ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ότι η θρόμβωση της Παπαγιαννιδου ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ  στο Aids .

Ακόμα και σε μία πάσχουσα από AIDS ,το να πάθει θρόμβωση εν τω βάθει φλέβας

στο κάτω άκρο ,ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ περιπτώσεις ΔΕΝ οφείλεται στο AIDS .

Όπως το να πάθει ΕΜΦΡΑΓΜΑ του ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ ενας πάσχων από AIDS ,συνήθως ΔΕΝ οφείλεται

στο AIDS .

Για να τεμηριωθεί οτι η θρόμβωση στο πόδι της Παπαγιαννίδου οφειλόταν στο AIDS

πρέπει να υπάρχουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ευρήματα ,όπως π.χ. λοίμωξη (λόγω AIDS που έχει) επεκταθεί

στην γαστροκνημία ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ διαταραχή της πηκτικόκτητας του αίματος που

να αποδίδεται στο AIDS κτλ .

Εξήγησε στην "βιολόγο " ,για να καταλάβει μερικά ΒΑΣΙΚΑ πράγματα.

γεία σου συνάδελφε  ;)

φίλε μου δεν θα κάνουμε τώρα διαγνώσεις απο το site , θα μας πάρουν για γραφικούς
εξάλλου έχω γράψει πως θα σκεφτόμουν διαφοροδιαγνωστικά σε περιστατικά π.ε. και ε.φ.θ.

οπότε σε ορίζω εκπρόσωπο τύπου μου , γιατί λές σωστά πράγματα  ;)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
γεία σου συνάδελφε  ;)

φίλε μου δεν θα κάνουμε τώρα διαγνώσεις απο το site , θα μας πάρουν για γραφικούς
εξάλλου έχω γράψει πως θα σκεφτόμουν διαφοροδιαγνωστικά σε περιστατικά π.ε. και ε.φ.θ.

Φίλε RIGOR MORTIS είμαστε μια παρέα

που ποσταρει με το νικ "λαδάκης " .

Ανάμεσα στην παρέα υπάρχουν και γιατροί .

Αλλά και μηχανικοί ,καθώς και δικηγόρος .

Το θρεντ αυτό ,έχει και ΙΑΤΡΙΚΑ ,αλλά και ΝΟΜΙΚΑ ζητήματα .

Δεν έχει ζητήματα που αφορούν μηχανικούς ,αλλά όσον αφορά την ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ και

τις ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ,που έχουν σχέση με το θρεντ ,αφού το ζητούμενο ειναι οι πιθανότητες

να κολλησεις HIV , τα μαθηματικά των πιθανοτήτων και της Στατιστικής τα ξέρουν καλύτερα

οι μηχανικοί ,έτσι μπορουν κάπως να συμβάλλουν.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δεν θέλω να σχολιάσω εδώ ,τη σύνδεση hiv - aids , ούτε για την πν. εμβολή και την εν τω βάθει φλεβοθρόμωση ,ούτε για τους αρνητές ούτε για τους μη αρνητές.

μπορείς να μας πείς κάποια πράγματα που είναι στο δικό σου αντικείμενο και όχι στο ιατρικό πχ :

Με ποιό μηχανισμό και σε τι ποσοστό τα τεστ αντισωμάτων για aids βγάζουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα ?

γεία σου συνάδελφε  ;)

Τα τεστ αντισωμάτων για το AIDS βγάζουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα σε μικρο όμως ποσοστό.

Κύρια αιτία είναι φυσικά οι διασταυρούμενες αντιδράσεις.

Διασταυρουμενη αντιδραση έχουμε όταν ένα άλλο βιολογικό μόριο και οχι το αντιγόνο για το οποιο εχει παρασκευαστεί το αντίσωμα,αντιδράει και συνδέεται με το αντίσωμα.

Οι διασταυρούμενες αντιδράσεις είναι γνωστές στον εργαστηριακό τομέα.Γιαυτό και κάθε θετικό αποτέλεσμα επιβεβαιώνεται με δεύτερη μέθοδο.Δευτερη μέθοδος μπορεί να είναι η πολυ πιο ακριβής Western blot ή ακομα καλύτερα μοριακές μεθόδοι όπως η PCR που ανιχνεύει οχι αντίσώματα που είναι ουσιες που παράγονται απο το αμυντικο σύστημα ως αντιδραση στην παρουσια των αντιγονων του ιου αλλά τα ΙΔΙΑ τα νουκλεικά οξεα του ιου.

Κατα τα άλλα μην προσπαθείς να κρυφτείς,είσαι αρνητής του AIDS,όλες σου οι δημοσιευσεις υποστηριζουν τις θεσεις των αρνητών και περιέχουν υπερσυνδέσμους απο τα sites των αρνητών.

Δεν θα σας περάσει.

Οσο περνάει απο το χέρι μου θα σας αποτρέψω απο το να στείλετε και αλλους ανθρώπους στον τάφο.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
αν καποιο ατομο εχει aids και περνει φαρμακευτικη αγωγη ειναι αληθεια οτι δεν κολλαει τον αλλο?δηλαδη εαν εγω μενω μαζι μια κοπελα που εχει μολυνθει με τον ιο θα με κολησει και εμενα και ας περνει φαρμακα :think: :think: :think:

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αν καποιο ατομο εχει aids και περνει φαρμακευτικη αγωγη ειναι αληθεια οτι δεν κολλαει τον αλλο?δηλαδη εαν εγω μενω μαζι μια κοπελα που εχει μολυνθει με τον ιο θα με κολησει και εμενα και ας περνει φαρμακα :think: :think: :think:

Αν η αντιρετροική αγωγή ρίξει το ιικό φορτίου του HIV σε χαμηλά επίπεδα μειώνονται κατα πολύ οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οχι πήγα να ψηφίσω ,καθώς  και η υπόλοιπη παρέα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μου λες MariaQ ,δεν πιστεύω να εχεις φοβηθεί από το διαβασμα για

το AIDS και να μην κάνεις σεξ ? !

Αν σε ρωτήσω ,MariaQ ,πόσο καιρό εχεις να κάνεις σεξ ?

Θα μου απαντήσεις : ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !

Σαν λυκανθρωπάκι ?  :2funny: :2funny:

Δεν πιστεύω να είσαι λυκανθρώπισσα σαν την Βε...

images

:idiot: :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
αυτο πως μπορει να το μαθει καποιος κανοντας αλλες εξετασεις :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φίλε RIGOR MORTIS είμαστε μια παρέα

που ποσταρει με το νικ "λαδάκης " .

Ανάμεσα στην παρέα υπάρχουν και γιατροί .

Αλλά και μηχανικοί ,καθώς και δικηγόρος .

Το θρεντ αυτό ,έχει και ΙΑΤΡΙΚΑ ,αλλά και ΝΟΜΙΚΑ ζητήματα .

Δεν έχει ζητήματα που αφορούν μηχανικούς ,αλλά όσον αφορά την ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ και

τις ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ,που έχουν σχέση με το θρεντ ,αφού το ζητούμενο ειναι οι πιθανότητες

να κολλησεις HIV , τα μαθηματικά των πιθανοτήτων και της Στατιστικής τα ξέρουν καλύτερα

οι μηχανικοί ,έτσι μπορουν κάπως να συμβάλλουν.
ok δεκτό ! ;)

αλλά ποιοί άλλοι είναι του ιατρικού χώρου?
(στείλε πμ αν θές)  ;)

Τα τεστ αντισωμάτων για το AIDS βγάζουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα σε μικρο όμως ποσοστό.

Κύρια αιτία είναι φυσικά οι διασταυρούμενες αντιδράσεις.

Διασταυρουμενη αντιδραση έχουμε όταν ένα άλλο βιολογικό μόριο και οχι το αντιγόνο για το οποιο εχει παρασκευαστεί το αντίσωμα,αντιδράει και συνδέεται με το αντίσωμα.

Οι διασταυρούμενες αντιδράσεις είναι γνωστές στον εργαστηριακό τομέα.Γιαυτό και κάθε θετικό αποτέλεσμα επιβεβαιώνεται με δεύτερη μέθοδο.Δευτερη μέθοδος μπορεί να είναι η πολυ πιο ακριβής Western blot ή ακομα καλύτερα μοριακές μεθόδοι όπως η PCR που ανιχνεύει οχι αντίσώματα που είναι ουσιες που παράγονται απο το αμυντικο σύστημα ως αντιδραση στην παρουσια των αντιγονων του ιου αλλά τα ΙΔΙΑ τα νουκλεικά οξεα του ιου.

Κατα τα άλλα μην προσπαθείς να κρυφτείς,είσαι αρνητής του AIDS,όλες σου οι δημοσιευσεις υποστηριζουν τις θεσεις των αρνητών και περιέχουν υπερσυνδέσμους απο τα sites των αρνητών.

Δεν θα σας περάσει.

Οσο περνάει απο το χέρι μου θα σας αποτρέψω απο το να στείλετε και αλλους ανθρώπους στον τάφο.

Σ'ευχαριστώ καταρχήν για τις βιολογικές πληροφορίες  ;)

για τ'άλλα που λές , μπορείς να με αποτρέψεις απο το να στέλνω άλλους ανθρωπους στον τάφο
κάνοντας μου  τις εφημερίες μου στο αγροτικό ή τη λάτζα (εφόσον μάλλον είσαι πιο αρμόδια απο εμένα) ή κάνοντας εσύ τις διαγνώσεις και τις θεραπείες, οπότε θα χω ελεύθερο χρόνο να τον αξιοποιώ κατα βούλήση

σ'ευχαστώ ξανά !  ;)

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ok δεκτό ! ;)

αλλά ποιοί άλλοι είναι του ιατρικού χώρου?
(στείλε πμ αν θές)  ;)

Σ'ευχαριστώ καταρχήν για τις βιολογικές πληροφορίες  ;)

για τ'άλλα που λές , μπορείς να με αποτρέψεις απο το να στέλνω άλλους ανθρωπους στον τάφο
κάνοντας μου  τις εφημερίες μου στο αγροτικό ή τη λάτζα (εφόσον μάλλον είσαι πιο αρμόδια απο εμένα) ή κάνοντας εσύ τις διαγνώσεις και τις θεραπείες, οπότε θα χω ελεύθερο χρόνο να τον αξιοποιώ κατα βούλήση

σ'ευχαστώ ξανά !  ;)

Ισχυριζεσαι οτι είσαι γιατρός;;;

Στην ιατρική δεν σου έμαθαν οτι για ένα επιστημονικό ζήτημα τα αξιόπιστα στοιχεία προέρχονται απο τις δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες και οχι απο βιντεάκια,συνεντεύξεις και δηλώσεις "αυθεντιών";;;

Οταν θες να μάθεις αν ένα φάρμακο είναι αποτελεσματικό πας και ψάχνεις τι δήλωσε ο χ νομπελίστας ή πας να βρείς τι λένε οι δημοσιευμένες κλινικές μελέτες που έχουν γίνει με αυτό το φάρμακο;;;;

GNR

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
sta dimosia nosokomia einai dwrean oi exetaseis me ika? kai an oxi poso kanoun?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ισχυριζεσαι οτι είσαι γιατρός;;;

Στην ιατρική δεν σου έμαθαν οτι για ένα επιστημονικό ζήτημα τα αξιόπιστα στοιχεία προέρχονται απο τις δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες και οχι απο βιντεάκια,συνεντεύξεις και δηλώσεις "αυθεντιών";;;

Οταν θες να μάθεις αν ένα φάρμακο είναι αποτελεσματικό πας και ψάχνεις τι δήλωσε ο χ νομπελίστας ή πας να βρείς τι λένε οι δημοσιευμένες κλινικές μελέτες που έχουν γίνει με αυτό το φάρμακο;;;;

αν και δεν ήθελα να κοινοποιώ πληροφορίες μου απο το νετ
αλλά δυστυχώς κοινοποιούνται, οπότε ναι είμαι γιατρός

κατα τ'άλλα δεν δέχομαι αμφισβητήσεις αυτών (ολίγων) που ξέρω
έχω αυτογνωσία και φιλοδοξία να μαθαινώ αυτά που δεν ξέρω (και είναι πολλά αυτά)

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1

έχω αυτογνωσία και φιλοδοξία να μαθαινώ αυτά που δεν ξέρω (και είναι πολλά αυτά)

Να απαντήσεις στην ερώτηση παρακαλώ.

Οταν θες να μάθεις εαν φάρμακο είναι αποτελεσματικό ή οχι ψάχνεις πληροφορίες σε ντοκιμαντέρ ή δηλώσεις "αυθεντιών" ή αναζήτας στοιχεία στις δημοσιευμένες κλινικές μελέτες που εγιναν με αυτο το φάρμακο;;;

Οταν αναζητάς πληροφορίες για μια ασθένεια τις παίρνεις απο πηγές με παραπομπές σε δημοσιευμένες μελέτες πάνω στην ασθένεια ή σε ντοκιμαντέρ,συνεντεύξεις και δηλώσεις;;;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Να απαντήσεις στην ερώτηση παρακαλώ.

Οταν θες να μάθεις εαν φάρμακο είναι αποτελεσματικό ή οχι ψάχνεις πληροφορίες σε ντοκιμαντέρ ή δηλώσεις "αυθεντιών" ή αναζήτας στοιχεία στις δημοσιευμένες κλινικές μελέτες που εγιναν με αυτο το φάρμακο;;;

Οταν αναζητάς πληροφορίες για μια ασθένεια τις παίρνεις απο πηγές με παραπομπές σε δημοσιευμένες μελέτες πάνω στην ασθένεια ή σε ντοκιμαντέρ,συνεντεύξεις και δηλώσεις;;;
σοβαρέψου ρε συ Μαρία , ξέρεις τις απαντήσεις  ;)

απλώς  για να σου δώσω μερικές πληροφορίες για το πως σκέφτομαι :
προσπαθώ να κατανοήσω τον παθοφυσιολογικό μηχανισμό αντλώντας πληροφορίες απο βιβλία ή internet και στην πορεία μέσω της κλινικής εμπειρίας ( το πιο σημαντικό) και με την καθοδήγηση των μεγαλυτέρων μου , μαθαίνω να αντιμετωπίζω με σιγουριά μια κατάσταση.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

εσυ και ο δρ ντινος απ τη σιρινα :2funny:

Επισκέπτης
προσπαθώ να κατανοήσω τον παθοφυσιολογικό μηχανισμό αντλώντας πληροφορίες απο βιβλία ή internet και στην πορεία μέσω της κλινικής εμπειρίας ( το πιο σημαντικό) και με την καθοδήγηση των μεγαλυτέρων μου , μαθαίνω να αντιμετωπίζω με σιγουριά μια κατάσταση.
Οι πηγές που έκανες παράθεση βοηθούν τον κλινικό σου συλλογισμό ρε γιατρέ;
Συνταγογραφείς  σκεύασμα σε ασθενή σου ποτέ, βασιζόμενος σε στοιχεία που παρέχονται από blogs-συνεντεύξεις-βιντεάκια και με πλημμελή ερευνητική τεκμηρίωση;
Οι πηγές που μας παρέθεσες  είναι "κάτι σοβαρό για μελέτη";Γιατί; :think:

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
σοβαρέψου ρε συ Μαρία , ξέρεις τις απαντήσεις  ;)

μπράβο, φίλε. έχω μια φίλη ή οποία έκανε 10 φορές το τεστ για HIV. έβγαλάν 4 θετικά, 4 αρνητικά και 2 αδιευκρίνιστα! εν τω μεταξύ, στην ισπανία, μια ομάδα καθηγητών γιατρών και καθηγητών βιολογίας, και το περιοδικό discovery salud έχουν ζητήσει ξανά και ξανά τις αποδείξεις, από το ισπανικό υπουργείο υγείας, ότι ο HIV υπάρχει. τις 3, μάλιστα, επικοινώνησε με το υπουργείο ο βασιλιάς juan carlos. καμία απάντηση από το υπουργείο. αγνοούν ακόμη και τον βασιλιά.

άρα... η ιστορία αυτή βρωμάει πάααααρα πολύ.

εναν αυτός ο ιός ήτο τόσο τρομερός (αν υπάρχει, τελικά), θα είχε πεθάνει η μισή καλιφόρνια. ξέρεις πόσα ακάποτα κάνουν εκεί;

διάβαζα στοιχεία του καναδικού κράτους πρόσφατα. το 25% των κοριτσιών έχουν κολλήσει κάτι από σεξουαλικές επαφές έως τα 16. έξαρση του AIDS, πάντως, δεν υπάρχει στην χώρα.

στι κάτω κάτω, όλες οι <<γιατρικές έρευνες>> χρηματοδοτούνται από τις εταιρίες που χέζονται στα λεφτά από τα φάρμακα. και τούτο τα λέει όλα, νομίζω.

καιρός να πάμε σε ανεξάρτητες, μή κερδοσκοπικές έρευνες από καθαρούς επιστήμωνες που δεν τα παίρνουν από συμφέροντα και να τελειώνουμε με τις δημαγωγίες, τις απειλές και τη λασπολογία.

καλή συνέχεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom