Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

μπράβο, φίλε rigor mortis. έχω μια φίλη ή οποία έκανε 10 φορές το τεστ για HIV. έβγαλάν 4 θετικά, 4 αρνητικά και 2 αδιευκρίνιστα! τότε, άρχισα να σκέφτομαι μπάς και τρέχει κάτι.

εν τω μεταξύ, στην ισπανία, μια ομάδα καθηγητών γιατρών και καθηγητών βιολογίας, και το περιοδικό discovery salud έχουν ζητήσει ξανά και ξανά τις αποδείξεις, από το ισπανικό υπουργείο υγείας, ότι ο HIV υπάρχει. τις 3, μάλιστα, επικοινώνησε με το υπουργείο ο βασιλιάς juan carlos. καμία απάντηση από το υπουργείο. αγνοούν ακόμη και τον βασιλιά.

άρα... η ιστορία αυτή βρωμάει πάααααρα πολύ.

εναν αυτός ο ιός ήτο τόσο τρομερός (αν υπάρχει, τελικά), θα είχε πεθάνει η μισή καλιφόρνια. ξέρεις πόσα ακάποτα κάνουν εκεί;

διάβαζα στοιχεία του καναδικού κράτους πρόσφατα. το 25% των κοριτσιών έχουν κολλήσει κάτι από σεξουαλικές επαφές έως τα 16. έξαρση του AIDS, πάντως, δεν υπάρχει στην χώρα.

στι κάτω κάτω, όλες οι <<γιατρικές έρευνες>> χρηματοδοτούνται από τις εταιρίες που χέζονται στα λεφτά από τα φάρμακα. και τούτο τα λέει όλα, νομίζω.

καιρός να πάμε σε ανεξάρτητες, μή κερδοσκοπικές έρευνες από καθαρούς επιστήμωνες που δεν τα παίρνουν από συμφέροντα και να τελειώνουμε με τις δημαγωγίες, τις απειλές και τη λασπολογία.

καλή συνέχεια!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
εσυ και ο δρ ντινος απ τη σιρινα :2funny:
σωστό φίλε υπάρχουν κοινά σημεία ;)

είμαι  , πορνο-εθισμένος το παραδέχομαι...όπως όλοι μας εδώ , εξάλλου ;)

Οι πηγές που έκανες παράθεση βοηθούν τον κλινικό σου συλλογισμό ρε γιατρέ;
Συνταγογραφείς  σκεύασμα σε ασθενή σου ποτέ, βασιζόμενος σε στοιχεία που παρέχονται από blogs-συνεντεύξεις-βιντεάκια και με πλημμελή ερευνητική τεκμηρίωση;
Οι πηγές που μας παρέθεσες  είναι "κάτι σοβαρό για μελέτη";Γιατί; :think:

όχι ρε παιδιά , κανένας δεν μίλησε για φάρμακα

απλά τυχαία έβαλα 2 link για τα "ψευδώς θετικά" αποτελέσματα των hiv τεστ.
Δεν  έχω ψάξει επίσημα στοιχεία των ποσοστών που αυτό συμβαίνει , εξάλλου δεν είμαι
πολύ των εργαστηριακών ειδικοτήτων...

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
σοβαρέψου ρε συ Μαρία , ξέρεις τις απαντήσεις  ;)

απλώς  για να σου δώσω μερικές πληροφορίες για το πως σκέφτομαι :
προσπαθώ να κατανοήσω τον παθοφυσιολογικό μηχανισμό αντλώντας πληροφορίες απο βιβλία ή internet και στην πορεία μέσω της κλινικής εμπειρίας ( το πιο σημαντικό) και με την καθοδήγηση των μεγαλυτέρων μου , μαθαίνω να αντιμετωπίζω με σιγουριά μια κατάσταση.

Με συγχωρείς αλλά αν κρίνω απο τα link που μου παράθεσες δεν μπορώ να είμαι καθολου σιγουrη γιαυτό σε παρακαλώ να απαντήσεις στα ερωτήματα μου.

Εαν έχεις αμφιβολίες για το οτι ο HIV προκαλεί AIDS θα πρέπει να ανατρέξεις στην διεθνή βιβλιογραφία οπου υπάρχει βουνό μελετών που δείχνουν:

α) οτι ο ιος HIV είναι κυτταροτοξικός για τα Τ λεμφοκύτταρα.

β)τους μηχανισμούς εξάλειψης των Τ λεμφοκυττάρων απο την παρουσία του HIV.

γ)την ανάλογη σχέση μεταξύ ιιικου HIV φορτίου και της πιθανότητας εμφάνισης AIDS στους οροθετικούς.

δ)την επιτυχία της αντιρετροικής αγωγής HAART στην αποτροπή εμφάνιση ΑIDS αν κρατηθεί το ιικό φορτίο σε χαμηλά επίπεδα.

ε)το γεγονός οτι απο τότε που ξεκίνησε ο ελεγχος των μονάδων αίματος για την παρουσία HIV σταμάτησε και η μετάδοση του AIDS απο τις μεταγγίσεις και μετάδοση πλεον εχουμε στις σπάνιες περιπτωσης που μια μολυσμένη μονάδα ξεφεύγει απο το έλεγχο.

Tα παραπανω είναι οι πιο βασικές αποδείξεις οτι ο HIV προκαλεί AIDS και υποστηρίζονται οπως είπα απο ΒΟΥΝΟ δημοσιευμενων μελετών απο διαφορα επιστημονικα πεδια (ιολογια,παθολογία,φαρμακολογία,επιδημιολογια κτλ).

Ενας επιστήμονας τις δημοσιευμένες επιστημονικες μελέτες ψάχνει δεν αναζητά πληροφοριες σε ντοκιμαντερ και συνεντευξεις.Οσο για την προσωπική εμπειρία είναι ο καλυτερος τροπος για να ξεγελαστεί κανείς επειδη υπάρχει έντονη η παρουσια του personal bias.Γιαυτο γίνονται επιστημονικες μελέτες σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ωστε αυτό να εξαλείφεται κατα το δυνατόν.Γιαυτο η αποτελεσματικοτητα ενος φαρμακου κρινεται απο πολλές πολυετείς και ειδικα σχεδιασμένες κλινικές δοκιμές και όχι απο το τι παρατηρεί σποραδικά ένας γιατρός (αν και οι αναφορες των γιατρων για το τι παρατηρουν στην διαρκεια της χρησης του λαμβάνονται φυσικα υποψη και υπαρχουν και ειδικα φυλλαδια αναφορας που αποστελλονται προς τους εθνικους οργανισμους φαρμακων).

Ψαξε στις δημοσιευμενες επιστημονικές μελέτες.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Δεν  έχω ψάξει επίσημα στοιχεία των ποσοστών που αυτό συμβαίνει , εξάλλου δεν είμαι
πολύ των εργαστηριακών ειδικοτήτων...ναι βρε για χαβαλε το πα ;)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μπράβο, φίλε. έχω μια φίλη ή οποία έκανε 10 φορές το τεστ για HIV. έβγαλάν 4 θετικά, 4 αρνητικά και 2 αδιευκρίνιστα! εν τω μεταξύ, στην ισπανία, μια ομάδα καθηγητών γιατρών και καθηγητών βιολογίας, και το περιοδικό discovery salud έχουν ζητήσει ξανά και ξανά τις αποδείξεις, από το ισπανικό υπουργείο υγείας, ότι ο HIV υπάρχει. τις 3, μάλιστα, επικοινώνησε με το υπουργείο ο βασιλιάς juan carlos. καμία απάντηση από το υπουργείο. αγνοούν ακόμη και τον βασιλιά.

εναν αυτός ο ιός ήτο τόσο τρομερός (αν υπάρχει, τελικά), θα είχε πεθάνει η μισή καλιφόρνια. ξέρεις πόσα ακάποτα κάνουν εκεί;

διάβαζα στοιχεία του καναδικού κράτους πρόσφατα. το 25% των κοριτσιών έχουν κολλήσει κάτι από σεξουαλικές επαφές έως τα 16. έξαρση του AIDS, πάντως, δεν υπάρχει στην χώρα.

στι κάτω κάτω, όλες οι <<γιατρικές έρευνες>> χρηματοδοτούνται από τις εταιρίες που χέζονται στα λεφτά από τα φάρμακα. και τούτο τα λέει όλα, νομίζω.

καιρός να πάμε σε ανεξάρτητες, μή κερδοσκοπικές έρευνες από καθαρούς επιστήμωνες που δεν τα παίρνουν από συμφέροντα και να τελειώνουμε με τις δημαγωγίες, τις απειλές και τη λασπολογία.

καλή συνέχεια!
Και στην Αφρικη απο τι πεθαινουν φιλαρακι;Δεν ειναι AIDS εκεινο;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
μπράβο, φίλε rigor mortis. έχω μια φίλη ή οποία έκανε 10 φορές το τεστ για HIV. έβγαλάν 4 θετικά, 4 αρνητικά και 2 αδιευκρίνιστα! τότε, άρχισα να σκέφτομαι μπάς και τρέχει κάτι.

εν τω μεταξύ, στην ισπανία, μια ομάδα καθηγητών γιατρών και καθηγητών βιολογίας, και το περιοδικό discovery salud έχουν ζητήσει ξανά και ξανά τις αποδείξεις, από το ισπανικό υπουργείο υγείας, ότι ο HIV υπάρχει. τις 3, μάλιστα, επικοινώνησε με το υπουργείο ο βασιλιάς juan carlos. καμία απάντηση από το υπουργείο. αγνοούν ακόμη και τον βασιλιά.

καλή συνέχεια!
ενδιαφέρον φίλε ;)

Mariaq , αλλού είναι οι ενστάσεις μου , όμως δυστυχώς δεν μπορώ τώρα να συζητήσω γι'αυτές (άλλη φορά με χαρά να συζητήσουμε) .
Ο καθένας ας μείνει στο κομμάτι του και μόνο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ας ζητήσει τη συνδρομή άλλων ειδικοτήτων.

Επισκέπτης

πολύ των εργαστηριακών ειδικοτήτων...
Επειδή λοιπόν είμαι σίγουρος ότι δεν συνταγογραφείς φάρμακα βασιζόμενος σε κουτσομπολιά,γι αυτό και τοποθετήθηκα έτσι στο σχόλιό σου.
Τα τυχαία λινκ δεν αποτελούν -όπως τα παρουσίασες λοιπόν- τροφή για σοβαρή μελέτη.
Mίλησέ μας για τα αντιψυχωσικά γιατρέ μου.Βγάλε καμιά ιντερνετική διάγνωση.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Τι είδους τεστ έκανε η φίλη σου;;;

Και γιατί δεν πήγαν στις διεθνείς βασεις δεδομένων που περιέχουν όλες τις δημοσιευμενες μελέτες πάνω στο θέμα;;;;

Λες να έχει σχέση το γεγονός οτι πήραν χαμπάρι οτι υπαρχει και

α)αρχισαν να κανουν πιο ασφαλες σεξ

β)αρχισαν να πετανε τους μολυσμενους ασκους αιματος

γ)εφτιαξαν αποτελεσματικες θεραπειες που κρατανε στη ζωη τους οροθετικους και δεν πεθαινουν σαν τις μυγες οπως παλια

δ)o ΗΙV κολάει σχετικα δύσκολα;;;

Λες να φταίνε τα μέτρα που πήρε το Καναδικό κράτος;;;

καλή συνέχεια!

Παράξενο που οι επιστήμονες που εργάστηκαν με τον ιό (και πριν βγει το οποιοδήποτε φάρμακο) παρατήρησαν στο εργαστήριο οτι έκανε τα Τ λεμφοκύτταρα πουρέ,παράξενο που οι επιστημονες που δουλεψαν με τον ιό και με τους ασθενεις με AIDS και που ανηκουν σε διεθνεις και ιδιωτικους οργανισμους απο διάφορες χώρες του κόσμου συμφωνούν οτι ο HIV προκαλει AIDS και οτι η αντιρετροική σώζει ζωές.Πραγματικά είναι οντως μια εντυπωσιακή παγκόσμια συνομωσία!!!!!!!!

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Επειδή λοιπόν είμαι σίγουρος ότι δεν συνταγογραφείς φάρμακα βασιζόμενος σε κουτσομπολιά,γι αυτό και τοποθετήθηκα έτσι στο σχόλιό σου.
Τα τυχαία λινκ δεν αποτελούν -όπως τα παρουσίασες λοιπόν- τροφή για σοβαρή μελέτη.Mίλησέ μας για τα αντιψυχωσικά γιατρέ μου.Βγάλε καμιά ιντερνετική διάγνωση.
τι λες ρε μπετοβλακα;

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ενδιαφέρον φίλε ;)

Mariaq , αλλού είναι οι ενστάσεις μου , όμως δυστυχώς δεν μπορώ τώρα να συζητήσω γι'αυτές (άλλη φορά με χαρά να συζητήσουμε) .
Ο καθένας ας μείνει στο κομμάτι του και μόνο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ας ζητήσει τη συνδρομή άλλων ειδικοτήτων.

Περιμένω οποτε έχεις διάθεση να μου εκθέσεις τους προβληματισμούς σου.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Και στην Αφρικη απο τι πεθαινουν φιλαρακι;Δεν ειναι AIDS εκεινο;

στην αφρική ήταν έτσι και πριν το AIDS. οι περισσότεροι δεν έχουν καθαρό νερό και πάσχουν από ηπατίτιδες, ελονοσία, παράσιτα, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. απλά, δε μας τα έδειχναν.

τώρα, όσον αφορά την κυταροτοξικότητα, που αναφέρθηκε, αυτό ισχύει και για τα φάρμακα. το azt ήταν φάρμακο για καρκίνο που δεν εγκρίθηκε λόγω της αυξημένης κυταροτοξικότητος που παρουσίαζε.

μία μόνο από τις πολλές έρευνες που έχουν γίνει. το φάρμακο σκοτώνει κύταρρα.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
παγκόσμια συνομόσια, ε???
μην το κοροιδευέτε, πότε δε ξέρεις

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Περιμένω οποτε έχεις διάθεση να μου εκθέσεις τους προβληματισμούς σου.
οκ ευχαριστώ, θα το έχω υπόψη μου , αν έχω κάποιο βιολογικό θέμα θα σου πώ  ;)

αν και έχω εκθέσει κάποιον συγκεκριμένο προβληματισμό που οι άλλοι τον ξέρουν
αλλά για να τεκμηριωθεί χρειάζεται κλινική εμπειρία και όχι τόσο στατιστικές

τέλοσπάντων , δεν έχω όρεξη γι'αυτά τώρα

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Λες να φταίνε τα μέτρα που πήρε το Καναδικό κράτος;;;

Παράξενο που οι επιστήμονες που εργάστηκαν με τον ιό (και πριν βγει το οποιοδήποτε φάρμακο) παρατήρησαν στο εργαστήριο οτι έκανε τα Τ λεμφοκύτταρα πουρέ,παράξενο που οι επιστημονες που δουλεψαν με τον ιό και με τους ασθενεις με AIDS και που ανηκουν σε διεθνεις και ιδιωτικους οργανισμους απο διάφορες χώρες του κόσμου συμφωνούν οτι ο HIV προκαλει AIDS και οτι η αντιρετροική σώζει ζωές.Πραγματικά είναι οντως μια εντυπωσιακή παγκόσμια συνομωσία!!!!!!!!

δεν κατάλαβες, δεν υπάρχουν μέτρα. πηδιούνται άνευ προφυλακτικού και κολλάνε τα πάντα εκτός απο AIDS. ούτε στους ομοφυλόφιλους δεν έχει εξαπλωθει παρά μόνο στους ναρκομανείς και χρήστες χημειοθεραπειών. για διάβασε τις σελίδες του κράτους και τις επίσημες στατιστικές τους, κοίτα και τη νέα ζηλανδία και τη φινλανδία, και μετά τα λέμε. και τα λεγόμενα του shiv chopra, πάνω από 30 χρόνια ερευνητής του υπουργείου υγείας του καναδά.

έχει γράψει και βιβλίο - ονομάζεται <<σάποιοι μέχρι το κόκκαλο>> και αναφέρεται στο υπουργείο υγείας. όπως λέει, ο πιο σάπιος και διεφθαρμένος οργανισμός στη χώρα του! τα λεγόμενά δικά του, όχι δικά μου. άν θες, διάβασε το.

μέγεθος της αμερικανικής οικονομίας - 14 τρις δολ.
τζίρος του κλάδου της ιατρικής -      3.5 τρις δολ. (= το 25% της οικονομίας)

εγώ δεν γράφω για να σε πείσω. πάντως, κάτω από 10 φορές eliza & western blot δεν θα έκανα με τίποτα. γιατί η φίλη μου δεν είναι η μόνη, υπάρχουν πάααααρα πολλές περιπτώσεις.

αυτά!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οτι μαλακια εχει ο καθενας στο μυαλο του πιστευει οτι ειναι και η αληθεια. :uglystupid: :headbang:

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
στην αφρική ήταν έτσι και πριν το AIDS. οι περισσότεροι δεν έχουν καθαρό νερό και πάσχουν από ηπατίτιδες, ελονοσία, παράσιτα, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. απλά, δε μας τα έδειχναν.

τώρα, όσον αφορά την κυταροτοξικότητα, που αναφέρθηκε, αυτό ισχύει και για τα φάρμακα. το azt ήταν φάρμακο για καρκίνο που δεν εγκρίθηκε λόγω της αυξημένης κυταροτοξικότητος που παρουσίαζε.

μία μόνο από τις πολλές έρευνες που έχουν γίνει. το φάρμακο σκοτώνει κύταρρα.

Ναι μόνο που οταν συγκρίνονται Αφρικανικες χώρες με τα ίδια επίπεδα υγιεινής και διατροφής,τα περισσοτερα περιστατικα AIDS παρατηρούνται στην χώρα με τον μεγαλύτερο επιπολασμό του HIV

Mόνο που πριν ξεσπασει επιδημια AIDS σε μια χώρα,προηγείται πάντα η διάδοση του HIV στον πληθυσμό της.

Το AZT είναι ενας αναστολέας της ανάστροφης τρασνκριπτασης του ιου.Ανακοπτει τον πολλαπλασιασμο του HIV στο κύτταρο μπλοκάρωντας την μεταγραφη του ιικου RNA σε DNA.Το ΑΖΤ βρίσκεται ακόμα σε χρήση μαζί με άλλα φάρμακα (πχ αντιπρωτεάσες) στην συνδυασμένη αντιρετροική θεραπεία και μαζί με αυτά σώζει ζωές όπως δείχνουν πολυαριθμες κλινικές μελέτες απο όλο τον κόσμο,ριχνωντας το ιικο φορτιο και αποτρέποντας την καταστροφη του ανοσοποιητικού και την εμφανιση του AIDS.

Οσο για την τοξικότητα εδω αξιολογείται η οφέλεια σε σχέση με την βλάβη.Οταν η θεραπεια για μια ασθενεια κρίνεται οτι οφελει τον ασθενη πιο πολυ απο ο,τι τον βλαπτει τότε αυτη η θεραπεια χρησιμοποιείται.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
και προσθέτω, ότι όταν τον έδιωξαν για αυτά που είπε, παραιτήθηκαν αμέσως δύο άλλοι επιστήμωνες ώς ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή, όπως είπαν, ήτο λογοκρισία κατα της αλήθειας! απίστευτο και όμως αληθινό.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
δεν κατάλαβες, δεν υπάρχουν μέτρα. πηδιούνται άνευ προφυλακτικού και κολλάνε τα πάντα εκτός απο AIDS. ούτε στους ομοφυλόφιλους δεν έχει εξαπλωθει παρά μόνο στους ναρκομανείς και χρήστες χημειοθεραπειών. για διάβασε τις σελίδες του κράτους και τις επίσημες στατιστικές τους, κοίτα και τη νέα ζηλανδία και τη φινλανδία, και μετά τα λέμε. και τα λεγόμενα του shiv chopra, πάνω από 30 χρόνια ερευνητής του υπουργείου υγείας του καναδά.

έχει γράψει και βιβλίο - ονομάζεται <<σάποιοι μέχρι το κόκκαλο>> και αναφέρεται στο υπουργείο υγείας. όπως λέει, ο πιο σάπιος και διεφθαρμένος οργανισμός στη χώρα του! τα λεγόμενά δικά του, όχι δικά μου. άν θες, διάβασε το.

μέγεθος της αμερικανικής οικονομίας - 14 τρις δολ.
τζίρος του κλάδου της ιατρικής -      3.5 τρις δολ. (= το 25% της οικονομίας)

εγώ δεν γράφω για να σε πείσω. πάντως, κάτω από 10 φορές eliza & western blot δεν θα έκανα με τίποτα. γιατί η φίλη μου δεν είναι η μόνη, υπάρχουν πάααααρα πολλές περιπτώσεις.

αυτά!

Mην μου λες για βιβλία παρέπεμψε με σε δημοσιευμενες επιστημονικές μελέτες εστω και μια που να υποστηριζει τα λεγόμενα σου.

Aν δεν εμπιστευεσε τις δοκιμασιες αντισωματων να κάνεις PCR που ανιχνευει τον ίδιο τον ιό.

Θα ηθελα ομως να μου πεις τι είδους τέστ έκανε η φίλη σου έτσι απο περιέργεια και σε ποια χρονικα διαστηματα αν είναι δυνατον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom