Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ναι μόνο που οταν συγκρίνονται Αφρικανικες χώρες με τα ίδια επίπεδα υγιεινής και διατροφής,τα περισσοτερα περιστατικα AIDS παρατηρούνται στην χώρα με τον μεγαλύτερο επιπολασμό του HIV

Mόνο που πριν ξεσπασει επιδημια AIDS σε μια χώρα,προηγείται πάντα η διάδοση του HIV στον πληθυσμό της.

Το AZT είναι ενας αναστολέας της ανάστροφης τρασνκριπτασης του ιου.Ανακοπτει τον πολλαπλασιασμο του HIV στο κύτταρο μπλοκάρωντας την μεταγραφη του ιικου RNA σε DNA.Το ΑΖΤ βρίσκεται ακόμα σε χρήση μαζί με άλλα φάρμακα (πχ αντιπρωτεάσες) στην συνδυασμένη αντιρετροική θεραπεία και μαζί με αυτά σώζει ζωές όπως δείχνουν πολυαριθμες κλινικές μελέτες απο όλο τον κόσμο,ριχνωντας το ιικο φορτιο και αποτρέποντας την καταστροφη του ανοσοποιητικού και την εμφανιση του AIDS.

Οσο για την τοξικότητα εδω αξιολογείται η οφέλεια σε σχέση με την βλάβη.Οταν η θεραπεια για μια ασθενεια κρίνεται οτι οφελει τον ασθενη πιο πολυ απο ο,τι τον βλαπτει τότε αυτη η θεραπεια χρησιμοποιείται.

κοίταξε, εγώ δεν θα ασχοληθώ με νοηματικούς διαξιφισμούς της κουμπούρας. δε μ'ενδιαφέρει να πείσω κανέναν. προτείνω προσοχή σε όλλους και να αποφασίσουν μόνοι τους τί θα κάνουν με τον οργανισμό τους και όχι να πιστεύουν τυφλά σε θρησκείες που φορούν ρουχισμό <<επιστήμης>>. να ερευνήσουν και τα δύο τεστ και να δούνε άν είναι έγκυρα ή όχι.

πάντως οι ισπανοί, δεν έχουν καν αποδείξεις ότι υπάρχει ο ιός. ούτε μία φωτογραφία από μικροσκόπιο δεν έχουν παρουσιάσει, και η κατάσταση οδηγείτε στον εισαγγελέα.

αγνοούν τους πιο σημαντικούς καθηγητές του πανεπιστημίου της μαδρίτης και να μας εξηγήσουν το γιατί.

συνεχίστε τον διάλογο.... πολιτισμένα, όμως! :grin:

Επισκέπτης
τι λες ρε μπετοβλακα;
Για δες μερικά που'χεις πει γιατρέ μου.(αν και σκιάχτηκα κομματάκι τώρα που μ'έβρισες)
η καταθλιψη εχει να κανει με χαμηλη τεστο οποτε ολα στα παπακια σας γραφτετα :rockon: :rockon:
Παράθεση από: Lucent51 στις 06/12/11, 04:04
Κατι εχει παρει το αυτι μου για αυτους που γυριζουν ταινιες οτι χρησιμοποιουν κατι τετοιο.

Πολυ ενημερωμενος φαινεσαι Δημητρακη. Για γιατρο σε κοβω.
ακριβως ετσι ειναι :sunglasses:
ladose seroxat kai zoloft σωστα.ειμαι γνωστης αλλου κολαω
πιθανως θα υποφερε και απο ιδεοληπτικη διαταραχη
α ωραια παρενεργεια.εγω προσωπικα θα ανεβαζα την δοση :dancing:
θα χρειαστεις λογικα φαρμακοθεραπεια και ψυχαναληση :o
Και πολλά ακόμα στο θρεντ .
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Η ρωσσίδα που προφυλακίστηκε από τον οίκο της ανοχής δεν έχει AIDS.
Της έχουν κάνει 3 τεστ διαφορετικά και είναι αρνητική,
αύριο βγαίνουν και τα αποτελέσματα του τελευταίου τεστ.
Η πληροφορία είναι από τον δικηγόρο της...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

και εδω ερχεσε στα λεγομενα μου...
ιεροδουλη λεγετε μονο η γυνεκα που εκδιδετε σε οικους ανοχης
επιασαν αυτη που οπως ειπαμε πιο πισω της τα εδωσαν χοντρα και οπως ειπε καποιος
θα κανει διακοπες στας ανατολας...
την επιασαν για να μπορουν να δωσουν τον ορο ιεροδουλες στις ναρκομανης και να εχουν πατημα για το παραθυρακι του νομου
και να ξεκινησουν αυτο τον πανικο και να κανουν αλλα οπως ειπα πιο πισω
οπως ηδη ειπα και κανεις δεν εδωσε σημασια

ενα προχειρο αν και οχι ιδιαιτερος ακριβης  ειναι αυτο

ιερόδουλος η [ieróδulos] Ο36 & ιερόδουλη η [ieróδuli] Ο32 : (συνήθ. επίσ.) η πόρνη, η γυναίκα που εκδίδεται κατ΄ επάγγελμα.
[λόγ. < ελνστ. ἱερόδουλος `δούλη που εργάζεται ως εταίρα σε ναό΄· ιερόδουλ(ος) μεταπλ. -η κατά τα άλλα θηλ. σε -η για προσαρμ. στη δημοτ.]

εξου και το ναοι της ιδονης/οικοι ανοχης κοινος μπουρδελα σε πιο καινουριο λεξικο πληρος ενημερωμενο θα δεις οτι οι ναοι που λεει εδω αναφεροντε σε οικοι ανοχης απλα δεν εβρισκα αλλο ονλαιν λεξικο και δεν εχω χρονο να ψαξω

παραθετω και λινκ

www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82&dq=]http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82&dq=[/url]

:offtopic:

αυτο που μου κανει ομως τρελη εντυπωση ειναι οτι
την βδομαδα αυτη που εχει ξεσπασει το θεμα με το ειντζζ εχουν γινει καποια πραγματα και κανεις δεν εχει νοιαστει
1)συζητηση για την παραχωρηση του ελληνικου fir σε αλλο κρατος
2)πουληθηκε η μιση ΕΥΔΑΠ και ΟΣΕ
3)ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΛΥΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΗΛΙΝΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΗΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
www.gazzetta.gr/politiki/article/286173-edosan-ti-marina-mytilinis-se-toyrkoys]http://www.gazzetta.gr/politiki/article/286173-edosan-ti-marina-mytilinis-se-toyrkoys[/url]
λινκ για τους δυσπιστους

και ολα αυτα υπο την σκια του ειτζ και της τρομοκρατησης που δημιουργησαν μεσω των υποτιθεμενων ιεροδουλων
τις οποιες ονομασαν ετσι για να εχεουν πατημα στο παραθυρακι του νομου που προανεφερα
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

σκεφτητε και λιγο....

Κι εγώ δηλώνω αστροναύτης. Προσκύνα με .

Α και χέσε με με το λαδάκη , δεν είναι ο κολλήτος μου να τον δικαιολογίσω κιόλας.

δεν νομιζω να σου μιλησα πουθενα ασχημα οπως εκανες για ξανακοιτα τι σου ειπα ;)

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Mην μου λες για βιβλία παρέπεμψε με σε δημοσιευμενες επιστημονικές μελέτες εστω και μια που να υποστηριζει τα λεγόμενα σου.

Aν δεν εμπιστευεσε τις δοκιμασιες αντισωματων να κάνεις PCR που ανιχνευει τον ίδιο τον ιό.

κοίταξε, ο kary mullis, που ανακάλυψε το pcr λέει ότι το τεστ είναι μούφα και ότι ο ιός δεν υπάρχει. ας μην οδηγηθούμε εκεί.

προφανώς, είσαι χαζή/ός...

τα υπουργεία υγείας, δεν έχουν παρουσιάσει ούτε μία φωτό του ιού. ας αρχίσουν αυτοί με τις αποδείξεις.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
κοίταξε, εγώ δεν θα ασχοληθώ με νοηματικούς διαξιφισμούς της κουμπούρας. δε μ'ενδιαφέρει να πείσω κανέναν. προτείνω προσοχή σε όλλους και να αποφασίσουν μόνοι τους τί θα κάνουν με τον οργανισμό τους και όχι να πιστεύουν τυφλά σε θρησκείες που φορούν ρουχισμό <<επιστήμης>>. να ερευνήσουν και τα δύο τεστ και να δούνε άν είναι έγκυρα ή όχι.

πάντως οι ισπανοί, δεν έχουν καν αποδείξεις ότι υπάρχει ο ιός. ούτε μία φωτογραφία από μικροσκόπιο δεν έχουν παρουσιάσει, και η κατάσταση οδηγείτε στον εισαγγελέα.

αγνοούν τους πιο σημαντικούς καθηγητές του πανεπιστημίου της μαδρίτης και να μας εξηγήσουν το γιατί.

συνεχίστε τον διάλογο.... πολιτισμένα, όμως! :grin:

Τι εννοείς οι Ισπανόι δεν έχουν τις αποδείξεις;;;

Οι αποδείξεις περιέχονται στις δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες.

Η πρώτη επιστημονικη ομάδα που τον απομονωσε ήταν γαλλική απο το ινστιτουτο Pasteur του Παρισιου.

Η επιστημονικη τους εργασια δημοσιευτηκε το 1983.

Εδώ ξερουμε πλεον οχι μονο οτι υπαρχει αλλά και την δομή του και τι εκφράζει το κάθε του γονίδιο.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αν θες να με κανεις με το ζορι γιατρο κανε με.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
κοίταξε, ο kary mullis, που ανακάλυψε το pcr λέει ότι το τεστ είναι μούφα και ότι ο ιός δεν υπάρχει. ας μην οδηγηθούμε εκεί.

προφανώς, είσαι χαζή/ός...

τα υπουργεία υγείας, δεν έχουν παρουσιάσει ούτε μία φωτό του ιού. ας αρχίσουν αυτοί με τις αποδείξεις.

Ο K.Mullis δεν είναι ιολόγος είναι βιοχημικός.Δεν έχει ακαδημαικα διαπιστευτηρια στην ιολογια.Γιατι ακους εναν βιοχημικο και οχι τους ιολόγους;;;Θα ακουγες ενα μηχανικό αν ήθελες να ρωτήσεις τι φάρμακο θα πάρεις;;;

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τι εννοείς οι Ισπανόι δεν έχουν τις αποδείξεις;;;

Οι αποδείξεις περιέχονται στις δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες.

Η πρώτη επιστημονικη ομάδα που τον απομονωσε ήταν γαλλική απο το ινστιτουτο Pasteut του Παρισιου.

Η επιστημονικη τους εργασια δημοσιευτηκε το 1983.

Εδώ ξερουμε πλεον οχι μονο οτι υπαρχει αλλά και την δομή του και τι εκφράζει το κάθε του γονίδιο.

τί μαλακείες μας λές; ο montagnier, στον οποίο προφανώς αναφέρεσαι, δεν έχει παρουσιάσει τίποτα! για δες τον στο house of numbers και δες και τον kary mullis να λέει ότι οι έρευνες στις οποίες αναφέρεσαι δεν υπάρχουν. δηλαδή... αυτοί που ανακάλυψαν τον ιό και το pcr δεν δέχονται τίποτα από αυτά που λες, τα λένε οι ίδιοι, και να μη σου πώ ότι πρώτα μας είχαν πει ότι ο gallo είχε ανακαλύψει τον ιό αλλά είπε ψέματα!

όλα αυτά στο ντοκυμαντέρ house of numbers από τα ίδια τα στόματά τους.

και ευχαριστώ τον άλλον πιο πάνω που το ανέφερε, γιατί αλλιώς δεν θα το είχα δει!

όσον αφορά την ισπανία, διάβασε πιό πάνω.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Ουτε μια φωτο του ιου  :2funny:

948_AIDS02bbb_lores.jpg

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θα ανεβει και κριτικη σε λιγο...

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
τί μαλακείες μας λές; ο montagnier, στον οποίο προφανώς αναφέρεσαι, δεν έχει παρουσιάσει τίποτα! για δες τον στο house of numbers και δες και τον kary mullis να λέει ότι οι έρευνες στις οποίες αναφέρεσαι δεν υπάρχουν. δηλαδή... αυτοί που ανακάλυψαν τον ιό και το pcr δεν δέχονται τίποτα από αυτά που λες, τα λένε οι ίδιοι, και να μη σου πώ ότι πρώτα μας είχαν πει ότι ο gallo είχε ανακαλύψει τον ιό αλλά είπε ψέματα!

όλα αυτά στο ντοκυμαντέρ house of numbers από τα ίδια τα στόματά τους.

και ευχαριστώ τον άλλον πιο πάνω που το ανέφερε, γιατί αλλιώς δεν θα το είχα δει!

όσον αφορά την ισπανία, διάβασε πιό πάνω.

Barré-Sinoussi F, Chermann JC, Rey F, Nugeyre MT, Chamaret S, Gruest J, Dauguet C, Axler-Blin C, Vézinet-Brun F, Rouzioux C, Rozenbaum W, Montagnier L (1983). "Isolation of a T-lymphotropic retrovirus from a patient at risk for acquired immune deficiency syndrome (AIDS)". Science 220

Ναι δεν εχει παρουσιασει τίποτα γιαυτο και κερδισε το νόμπελ για την ανακάλυψη του ιου.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ο K.Mullis δεν είναι ιολόγος είναι βιοχημικός.Δεν έχει ακαδημαικα διαπιστευτηρια στην ιολογια.Γιατι ακους εναν βιοχημικο και οχι τους ιολόγους;;;Θα ακουγες ενα μηχανικό αν ήθελες να ρωτήσεις τι φάρμακο θα πάρεις;;;

μεγαλοφυία είναι και γνωρίζει πολύ καλά τί λέει. πήρε νόμπελ για τη ανακάληψη του pcr, που εσύ λες ότι είναι καλή μέθοδος για την ανίχνευση του ιού. αυτός λέει ότι δεν ανιχνεύει τίποτα. ποιά είσαι ΕΣΥ που θα τα βάλεις με τον νομπελίστα που ανακάλυψε πώς μπορούμε να αναπαράγουμε dna; εσύ καταλαβαίνεις την τεχνολογία του καλύτερα απ'αυτόν;

σου εξηγώ τον τρόπο σκέψης σου - μόνο αυτοί που βγάζουν λεφτά από μία ασθένια, είναι αρμόδιοι να μιλήσουν γι' αυτήν. όλλοι οι άλλοι, δε μετρούν. όπως δε μετράει και ή ανθρώπινη ζωή, μόνο τα δόγματα.

αυτή είσαι.

άντε γειά!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Barré-Sinoussi F, Chermann JC, Rey F, Nugeyre MT, Chamaret S, Gruest J, Dauguet C, Axler-Blin C, Vézinet-Brun F, Rouzioux C, Rozenbaum W, Montagnier L (1983). "Isolation of a T-lymphotropic retrovirus from a patient at risk for acquired immune deficiency syndrome (AIDS)". Science 220

Ναι δεν εχει παρουσιασει τίποτα γιαυτο και κερδισε το νόμπελ για την ανακάλυψη του ιου.

είσαι τελείως ηλίθια! δες τί λέει ο mullis και μετά μίλα μας. παραθέτω -

ο montagnier δεν είχε τίποτα να του παρουσιάσει!

να τί λέει ο ίδιος ο montagnier -

σας αφήνω, τα υπόλοιπα να τα σκεφτεί ο κόσμος μόνος του.

Επισκέπτης

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε Μαρια ακομα τσακώνεσαι?  :P

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλοφυία είναι και γνωρίζει πολύ καλά τί λέει. πήρε νόμπελ για τη ανακάληψη του pcr, που εσύ λες ότι είναι καλή μέθοδος για την ανίχνευση του ιού. αυτός λέει ότι δεν ανιχνεύει τίποτα. ποιά είσαι ΕΣΥ που θα τα βάλεις με τον νομπελίστα που ανακάλυψε πώς μπορούμε να αναπαράγουμε dna; εσύ καταλαβαίνεις την τεχνολογία του καλύτερα απ'αυτόν;

σου εξηγώ τον τρόπο σκέψης σου - μόνο αυτοί που βγάζουν λεφτά από μία ασθένια, είναι αρμόδιοι να μιλήσουν γι' αυτήν. όλλοι οι άλλοι, δε μετρούν. όπως δε μετράει και ή ανθρώπινη ζωή, μόνο τα δόγματα.

αυτή είσαι.

άντε γειά!

Είμαι αυτή που γνωρίζει πολύ καλά αυτή την τεχνολογία και έχει δουλέψει με αυτην.

Η PCR είναι μια μέθοδος με την οποία μπορούμε να αναπαράγουμε πολλαπλά αντιτυπα ενός τμηματος DNA.Δεν έχει τίποτα μαγικό και δουλεύει μια χαρά και με το γενετικό υλικό του HIV.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
είσαι τελείως ηλίθια! δες τί λέει ο mullis και μετά μίλα μας. παραθέτω -

ο montagnier δεν είχε τίποτα να του παρουσιάσει!

να τί λέει ο ίδιος ο montagnier -

σας αφήνω, τα υπόλοιπα να τα σκεφτεί ο κόσμος μόνος του.

:uglystupid:

Ρε Μαρια ακομα τσακώνεσαι?  Tongue

Tσακώνομαι για κάτι περιπτώσεις σαν και αυτές

Πριν μερικές μέρες είχα πάει για την καθιερωμένη ανά τετράμηνο αιμοληψία μου.
Τώρα θα σας πω τι μου συνέβη κατά την διάρκεια της αιμοληψίας.

Υπάρχει μια μερίδα οροθετικών ατόμων οι οποίοι αρνούνται επίμονα ότι υπάρχει ο HIV και μερικοί άλλοι ότι ναι μεν υπάρχει, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι κακό.
Οι λεγόμενοι αρνητές του HIV.

Λοιπόν αφού μου πήρε αίμα η νοσοκόμα μας, περίμενα την γιατρίνα μου.
Μόλις μπήκε μέσα λέει οοοοοοοο!!! καλημέρα σας! Τι κάνει το καλύτερο παιδί;
Καλημέρα της λέω εδώ με ρούφηξε η νοσοκόμα.
Εκείνη την στιγμή κτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα μια κυρία.
Της είπε καλημέρα κλπ. Τώρα είχε ή τον αδελφό της ή τον γιο της στην εντατική δεν θυμάμαι ακριβώς.
Ας υποθέσουμε ότι ήταν ο αδελφός της ο οποίος είναι οροθετικός αρκετά χρόνια, και παρακολουθείτε στην ίδια μονάδα με μένα.

Αρχισε η γιατρίνα μου και της έριχνε πακέτα.
Τον αδελφό σου τον παραχαϊδεύεται και να η κατάληξη.
Τι να του κάνουμε είπε αυτή; Δεν άκουγε κανέναν. Και άρχισε να κλαίει.

Να σας πω μέσες άκρες τι είχε γίνει όπως μου τα πε μετά η γιατρός μου.
Αυτός γύρω στα 38 οροθετικός, επηρεάστηκε από διάφορους αρνητές, και κυρίως από μια δημοσιογράφο αρνήτρια, η οποία είναι οροθετική.
Αποφασίζει να διακόψει την θεραπεία του, μιας που γι αυτόν δεν υπάρχει hiv.
Εκεί που πήγαινε μια χαρά το παιδί του ήρθε ταμπλάς.
Τον πήγαν στην εντατική.

Οι ενδείξεις έδειξαν οξεία εγκεφαλική τοξοπλάσμωση.
Ένδειξη ότι νοσούσε από πλήρη AIDS.
Αν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2010 να αρρωσταίνει κανείς από AIDS.

Του μέτρησαν τα cd4 και είχε μηδέν. Ιικό φορτίο κάτι εκατομμύρια
Με λίγα λόγια το ανοσοποιητικό του ήταν υπό πλήρη κατάρρευση, με αποτέλεσμα και μία απλή γρίπη θα μπορούσε να τον σκοτώσει.

Δεν φτάνει αυτό είχε πάθει και ρήξη εντέρου από κάποια άλλη μόλυνση λόγω ότι δεν είχε άμυνα, με αποτέλεσμα του έκαναν παρά φύση έδρα.

Η γιατρός μου βέβαια έκανε τα μαγικά της και τον έσωσε.
Του ανέβασε λίγο την άμυνα και του θεράπευσε την τοξοπλάσμωση.
Και τώρα είπε μπροστά μου στην αδελφή του.
Ο αδελφός σου αν δεν πάρει τα χάπια του το πολύ σε 1 χρόνο θα πάθει καρκίνο, αν δεν έχει πάθει ήδη.
Ηδη τον βγάλαμε μέσα από τον τάφο.

Η άμυνά του δεν θα επανέλθει ποτέ εκεί που ήταν.
Από εδώ και πέρα είναι σαν λαθρεπιβάτης στην ζωή.

Η θα παίρνει τα φάρμακά του ή πεθαίνει λίαν συντόμως
Ηταν λίγο απότομη αλλά έτσι έπρεπε για μένα να φερθεί.
Θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε ότι πρέπει να παίρνει τα φάρμακά του είπε η κοπέλα και άρχισε να λέει χίλια ευχαριστώ στην γιατρίνα μου, και να την παρακαλάει να την κεράσει έστω κι ένα καφέ.

Της είπε " Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν γίνετε τώρα έχω πολύ δουλειά.
Και της λέει δες εδώ τον φίλο μας (εμένα δηλ) που είναι τακτικός στην θεραπεία του πως είναι!

Μετά μου είπε η γιατρίνα μου είναι η δεύτερη φορά που εισάγεται για τον ίδιο λόγο, μόνο που τώρα ήταν πανίσχυρη η λοίμωξη που είχε πάθει.

ΥΓ1: Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Τρελοί είναι και δεν παίρνουν τα χάπια τους;
Τι να πει κανείς.
Δεν άκουσε την γιατρό του, και άκουσε τις μαλακίες που του είπε μια δημοσιογράφος.

ΥΓ2: Εμένα μου είπε ότι είμαι από τους λίγους που δεν με φοβάται για τίποτα.
Και έχει δίκιο. Είμαι τόσο αφοσιωμένος στην θεραπεία μου, ώστε δεν έχω παραλείψει ούτε 1 χάπι. Γι αυτό έχω πανίσχυρο ανοσοποιητικό.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Είμαι αυτή που γνωρίζει πολύ καλά αυτή την τεχνολογία και έχει δουλέψει με αυτην.

Η PCR είναι μια μέθοδος με την οποία μπορούμε να αναπαράγουμε πολλαπλά αντιτυπα ενός τμηματος DNA.Δεν έχει τίποτα μαγικό και δουλεύει μια χαρά και με το γενετικό υλικό του HIV.

τύφλα νά 'χει ο νομπελίστας και τεραστίων διαστάσεων μεγαλοφυία ,ο mullis, ο οποίος την ανακάληψε. να του στείλεις email, να τον διδάξεις με τη σοφία σου, αφού καταλαβαίνεις καλύτερα από αυτόν, την ανακάληψή του.

άσε μας, τώρα, έχω μικροβιολόγο στην οικογένοιά μου. ξέρω πόσα αντίθετα τεστ pcr έχει βγάλει στην καρίερα της. αλλά δεν μπορεί να το πεί, φυσικά, θα της πάρουν την άδεια!

κρίμα που υπάρχει και άλλη πτυχή αυτού του θέματος. από τη στιγμή που οι γιατροί πιστεύουν τυφλά ότι τους πούνε και δεν ερευούν ποτέ τίποτα από μόνοι τους και βασίζονται σε εμπορικά χρηματοδοτούμενες έρευνες, δεν έχουμε και μεγάλο λόγο να τους εμπιστευόμαστε, εκτός κι'αν μας χτυπήσει καμιά νταλίκα, και χρειαζόμαστε ορό.

έκανες τον κόπο να δεις τη συνέντευξή του montagnier, τον οποίο μας παρέθεσες, αλλά λέει τα αντίθετα από αυτά που λες εσύ; ή απλά μας βγάζεις το  :uglystupid:, σαν κακομαθημένο 13 ετών κοριτσάκι;

η απλά.... αρλουμπολογείς, σαν κι'αυτούς τους ηλίθιους πολιτικους στα κανάλια, που μας κοροϊδεύουν άνευ τέλους με τις ανοησίες και τις ασυναρτισίες τους;

σου είπα, ο καθένας είναι υπεύθος για τον εαυτό του και τις ιδέες του. εγώ προτείνω μόνο την ανοιχτόμυαλη έρευνα και τίποτα άλλο. ΧΩΡΙΣ ιδιωτικά εμπορικά συμφέροντα στη μέση.

καλή διασκέδαση, φίλοι, και πάντα με υπευθυνότητα, γιατί ναι, υπάρχουν κίνδυνοι στην ακάποτη συνουσία.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
τύφλα νά 'χει ο νομπελίστας και τεραστίων διαστάσεων μεγαλοφυία ,ο mullis, ο οποίος την ανακάληψε

τι τεραστιων διαστασεων μεγαλοφυια βρε φιλε,η αναπαραγωγή του DNA ήταν γνωστό φαινόμενο το μόνο που έκανε αυτός ήταν να την κυκλοποιήσει ώστε να αναπαράγονται πολλαπλά αντιτυπα...

άσε μας, τώρα, έχω μικροβιολόγο στην οικογένοιά μου. ξέρω πόσα αντίθετα τεστ pcr έχει βγάλει στην καρίερα της. αλλά δεν μπορεί να το πεί, φυσικά, θα της πάρουν την άδεια!

Τι εννοείς με τον όρο "αντιθετα τεστ";;;

Και η άδεια της δεν κινδυνεύει φυσικά αν πεί οτι αντιμετωπίζει πρόβλημα με οποιαδήποτε μέθοδο.Η αναφορά σφαλμάτων ενθαρύνεται ώστε να αξιολογούνται και να βελτιώνονται οι μέθοδοι!

έκανες τον κόπο να δεις τη συνέντευξή του montagnier, τον οποίο μας παρέθεσες, αλλά λέει τα αντίθετα από αυτά που λες εσύ; ή απλά μας βγάζεις το  Uglystupid, σαν κακομαθημένο 13 ετών κοριτσάκι;

Tη παρακολουθησα πριν απο 3 χρόνια.Για βρες μου ενα σημειο που λεει οτι ο HIV δεν προκαλει AIDS ή οτι τα αντιρετροικα είναι άχρηστα.Μπορείς;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom