Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Η στατιστικη σε αυτο το θεμα ειναι σχετικη.Εαν η κοπελα που εργαζετε σε εναν οικο κανει ακοποτη πιπα καθημερινα σε 20 ατομα και τελειωνουν ολα μεσα στο στομα της ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ...ειναι μαθηματικα αυτα και δεν εχει κανενα νοημα γιατι θα χασουμε το μετρο..παντως οπως δειχνει θελει πλεον ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ απο πλευρας κυριως των εκδιδομενων γυναικων ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ...

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
αυτη η συζητηση θα επρεπε να εχει γινει πολυ πολυ νωριτερα και οχι με αφορμη αυτο το συμβαν, κατι μαγκακια που εγραφαν για ακαποτα και καταδρομικες που να εχουν εξαφανιστει αραγε;; οσο για τους κακομοιτους που παντου βλεπουν και μια συνωμοσια του κρατους λογω εκλογων...περαστικα τους
Και να μην ξεχναμε αυτούς που τους επιβράβευαν για τα κασκαντεριλίκια τους.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
ειχει αράχνες
αχαχαχαχαχαχα

επειδή είστε έτσι κομπλεξικές και καθυστερημένες και στερημένες έχουμε φτάσει εδώ που έχπυμε φτάσει.
Τις εξετάσεις σου κύριος αλλιώς δρόοομο..Ετσι θα είναι απο δω και μπρος. :rockon:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Η στατιστικη σε αυτο το θεμα ειναι σχετικη.Εαν η κοπελα που εργαζετε σε εναν οικο κανει ακοποτη πιπα καθημερινα σε 20 ατομα και τελειωνουν ολα μεσα στο στομα της ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΗ...ειναι μαθηματικα αυτα και δεν εχει κανενα νοημα γιατι θα χασουμε το μετρο..παντως οπως δειχνει θελει πλεον ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ απο πλευρας κυριως των εκδιδομενων γυναικων ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ...
ι νομιμεσ νε ινε αφου ελεγχοντε

ι πιο πολε δεν ινε νομιμεσ ομοσ

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Γιατι δεν μας κανουν και μας το rapid test να ξεμπερδευουμε να ουμε????

Πω πω φίλε έχω περάσει τη φάση σου πριν χρόνια και σε νοιώθω. Θυμάμαι στο δωματιάκι στο Συγγρός περίμενα να δώσω αίμα εγώ, τρείς μαυρές, δυο ανατολικοευρωπαίες και ένας χαρούμενος με ροζ μαντιλάκι στο λαιμό και σκεφτόμουνα οτι άμα με δεί η μάνα μου θα κατάπινε ένα μπουκάλι χλωρίνη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να σου γίνει και σένα μάθημα όπως έγινε και σε μένα τότε.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Mega Channel τώρα: Από τις 12 οροθετικές ιερόδουλες που βρέθηκαν ως τώρα με τη μέθοδο του RAPID TEST, οι 10 είναι Ελληνίδες και οι 2 ξένες.
[/quote,
Να και οι δικές μας οι καθαρές...Δείξτε τους κοριτσάρες μας! (Ελπίζω σοβαρά τώρα να είναι τίποτα εκδιδόμενα πρεζόνια από σύριγγες και όχι από οίκους ανοχής.Ελπίζω...)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ΒΜW, έτσι απο απορία να σε ρωτήσω.Αν θες απαντάς φυσικά. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα θα ξανακάνεις τίποτα απροφύλαχτο? Γλωσσόφιλα, στοματικό? Κι αν όλα είναι καλά τελικά, θα τα κόψεις αυτά? Δεν είναι οκ να αρκεστείς στα βασικά με προφυλακτικό?

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Πω πω φίλε έχω περάσει τη φάση σου πριν χρόνια και σε νοιώθω. Θυμάμαι στο δωματιάκι στο Συγγρός περίμενα να δώσω αίμα εγώ, τρείς μαυρές, δυο ανατολικοευρωπαίες και ένας χαρούμενος με ροζ μαντιλάκι στο λαιμό και σκεφτόμουνα οτι άμα με δεί η μάνα μου θα κατάπινε ένα μπουκάλι χλωρίνη. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να σου γίνει και σένα μάθημα όπως έγινε και σε μένα τότε.
Χεχε... την είχα κι εγώ αυτή την εμπειρία στο Συγγρός μια φορά, αλλά είχε πλάκα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τις εξετάσεις σου κύριος αλλιώς δρόοομο..Ετσι θα είναι απο δω και μπρος. :rockon:
κάτσε σε λίγο που θα πάρει μορφή επιδημίας θα τους βρίσκουν κατευθείαν απο το μπουρδέλα με αιπι και νικς.
γειά σας, εξέταση εάν είστε hiv positiv και μετά εάν ναι κατευθείαν αυτόφωρο για τις μαλακίες που γράφετε στο μπουρδέλα.

δυστυχώς στην ελλάδα για να μαζωχτεί το σκουπιδαριό πρεπει η μπόχα να φτάσει μεχρι τα ρετιρέ.
και μετά αρχίζει η μαζική απολύμανση και το ξεσκαρτάρισμα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Οταν πρόκειται να κάνεις εγχείρηση στις εξετάσεις αίματος  σε ελέγχουν για HIV ? 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μάγκα δε φταις εσύ ούτε οι πουτάνες.
το γαμωκράτος φταίει και κάτι μουνιά σαν τον Λοβέρδο που πρέπει να φτάσουμε εκλογές να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς χουλευτική αποζημίωση για να γίνει αυτό που πρέπει ούτως ή αλλως να γίνεται.
είμαι φανερά υπέρ της σεξουαλικής απελευθέρωσης αλλά με προστασία μέτρο παιδεία και έλεγχο.
είναι τόσο δύσκολο ας πούμε στην πουτάνα αυτή τη χώρα να υπάρχουν FKK οργανωμένα και πλήρως ελεγχόμενα;
τι διάλο γαμώ την αγανάκτηση.
Ακόμα και στις πουτάνες μπαγκαντές γίναμε.  :headbang:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Mega Channel τώρα: Από τις 12 οροθετικές ιερόδουλες που βρέθηκαν ως τώρα με τη μέθοδο του RAPID TEST, οι 10 είναι Ελληνίδες και οι 2 ξένες.
αρα πρεζακια στην Ομονοια... οι περισσοτερες οπως αναμενοταν, οι καμια γιαγια τελειωμενη που κανει ακαποτα κωλο να γαμησει και κανας υπερηλικας χωριατης... Επισης δεν βλεπω καμια φωτογραφια να βγαινει...
Οτι η Ρωσιδα εκδιδοταν οροθετικη σε οικο ανοχης ειναι παρα πολυ επικινδυνο για την δημοσια υγεια... και απλα αποδεικνυει οτι το νομοθετικο πλαισιο δεν μας καλυπτει διοτι απλα οι νομοι περι χαρτιων ελεγχων κλπ απλα δεν εφαρμοζονται... Σιγουρα θα βρεθουν και αλλες ιεροδουλες σε οικους ανοχης οροθετικες... Ειναι πολυ απλο... ο πελατης Α που γαμησε την οροθετικη πουτανα Α χωρις προφυλαξεις, θα γαμησει και την πουτανα Β ακαποτα και αυτη στην συνεχεια θα το μεταδωσει στον ακαποτο πελατη Β και παει λεγοντας....
Οι πελατες Α και Β ειναι εδω αναμεσα μας... ειναι πιθανοτατα μελη, ποσταρουν στο θρεντακι και δυστυχως απο ντροπη, απο ενοχη, ή απο φοβο δεν τολμουν να ομολογησουν οτι επιδιωκουν να γαμουν ακαποτα ιεροδουλες για οποιον λογο εχει καταβασει η κουτρα τους... νομιζουν οτι ειναι ατρωτοι? κωλοφαρδοι? εχουν αγνοια? ή εγκληματουν κι αυτοι εν γνωση τους οντας οροθετικοι...
Σιγουρα υπαρχουν και αλλες και αλλοι αναμεσα μας... Επισης ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το μαθουμε ποτε... γιατι αυτο το κρατος αν ειχε σκοπο να κανει κατι θα το εκανε οταν επρεπε και σωστα... Αντιθετως γινεται μια εκστρατια τρομοκρατιας και εκφοβισμου, με φημες να πετανε δεξια κι αριστερα... Γιατι νομιζετε αντι να συνεχισουν τους ελεγχους στην Φυλης αλλες μερες, σε αλλες βαρδιες, ή να πανε Λιοσιων και Μεταξουργειο... τραβηξαν Ομονοια μερια στις καλντεριμιτζουδες...? Μια απαντηση ειναι γιατι αυτες ειναι οι πιο επικινδυνες... Αλλη απαντηση ειναι οτι εκει ξερανε οτι θα βγαλουν μεγαλα νουμερα... και θα δημιουργηθει ο καταλληλος πανικος, με την βοηθεια των ΜΜΕ...

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Οταν πρόκειται να κάνεις εγχείρηση στις εξετάσεις αίματος  σε ελέγχουν για HIV ? 
αν μπανιαριστεισ νωριτερα οχι.ρε τυπε τη ειναι αυτα που ρωτασ ??εσυ αν πασ να δωσεισ αιμα θα το παρουν λεσ ωποσ ειναι και θα το μεταγγισουν σε αλλο χωρισ να δουν τι κουβαλασ εσυ :uglystupid: :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[/quote,
Να και οι δικές μας οι καθαρές...Δείξτε τους κοριτσάρες μας! (Ελπίζω σοβαρά τώρα να είναι τίποτα εκδιδόμενα πρεζόνια από σύριγγες και όχι από οίκους ανοχής.Ελπίζω...)
δεν υπαρχουν 10 ελλεεινιδες πουτανες σε μπουρδελα τυπε
σιγουρα θαναι πρεζονια

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
μάγκα δε φταις εσύ ούτε οι πουτάνες.
το γαμωκράτος φταίει και κάτι μουνιά σαν τον Λοβέρδο που πρέπει να φτάσουμε εκλογές να κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς χουλευτική αποζημίωση για να γίνει αυτό που πρέπει ούτως ή αλλως να γίνεται.
είμαι φανερά υπέρ της σεξουαλικής απελευθέρωσης αλλά με προστασία μέτρο παιδεία και έλεγχο.
είναι τόσο δύσκολο ας πούμε στην πουτάνα αυτή τη χώρα να υπάρχουν FKK οργανωμένα και πλήρως ελεγχόμενα;
τι διάλο γαμώ την αγανάκτηση.
Ακόμα και στις πουτάνες μπαγκαντές γίναμε.  :headbang:

Για να είμαι δίκαιος στην περιπτωσή μου δεν έφταιγε το κράτος αλλά εγώ. Και η κοπέλα δεν ήταν της δουλειάς αλλά διακόπευε σε ελληνικό νησί. Επίσης φαντάζομαι στα FKK κάνουν φούλ εξετάσεις αλλά οι ακα πίπες είναι στο πρόγραμμα. Απο την άλλη δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βάλουν μια τάξη. Μόνο συμφέρον έχει το κράτος να φτιάξει την κατάσταση σε αυτό τον τομέα.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
απολυτε με εχει ζωσει κρυοσ υδρωτασ εχω χασει τον υπνο μου...ασ ελπισουμε μην δουμε καμια γιαγια με ειτζ να δημοσιευουν φωτο δικε μου..δεν ξερω  θα κανω θα κανω τρελα ναι ναι ναι :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom