Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εδ ωαοπκλιετε γιατη ι ιδιοκτιιρια μας παει ι ιδια για εξετσεις για να βεβεωθη
Nα σου κάνω δυό ερωτήσεις:

απο την εμπειρία σου

1) υπάρχουν κοπέλες σε οίκους που να κάνουν ηρωϊνη ή τέλοσπάντων ναρκωτικά με ένεση ?

2) πηγαίνουν οι ηρωϊνομανείς σε οίκους ?

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Θα ειχε μονο ενδιαφερον να δειτε οσοι εχετε fb και ειστε συνδρομητες σε διαφορα blog ειδησεων, με τι χαιρεκακια γραφουν κατι ελεινηδες για το θεμα! αλλοι κατηγορουν αυτους που γαμανε σε μπουρδελα ακομα και καποιοι αντρες...

πραγματικα ποσο σαπια ειναι η κοινωνια ρε...ο,τι δεν μας αγγιζει, κατευθειαν να κρινουμε και να γινουμε σκληροι δικαστες...

και τι υποκρισια...οι ιδιες καριολες που θα δειτε στα νησια να κανουνε one night stand καθε βραδυ και να καυχιουνται στις φιλες τους....ειναι για να κλαις...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
πάντως κάπου πιστεύω οτι το φούσκωσαν λίγο το θέμα για να το χρησιμοποιήσουν ώς πρόφαση για εκκαθάριση της περιοχής, σφράγισμα οίκων, συλλήψεις ιερόδουλών εν όψη των εκλογών.

Τι συμπτωση ! :tooth:

v-man

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι θες να πουνε δηλαδη ?

απο την στιγμη που βγηκε αυτη στον αερα καταρρευσε ο μυθος της ασφαλειας τοσο σε οικους ανοχης οσο και σε στουντιο (εργαστηκε και σε δυο ? στουντιο και σαν εσκορτ)

Τα μπανερ των εν λογω στουντιο οπως και εν λογω οικων ανοχης, θα επρεπε να αποσυρθουν αμεσα, για λογο ασεβειας προς την υγεια ολων, επειδη ως φαινεται δεν ελεγχουν αυτες που εργαζονται σε αυτα και επικινδυνοτητας μεσω της εκθεσης των πελατων σε θανατηφορα αρρωστια χωρις να ενδιαφερονται για την δημοσια υγεια...

αντι αυτου βλεπουμε χαζορουμενες εικονες επιδημιας και διακωμωδησης ενος τοσο σοβαρου θεματος, απο τους γνωστους εξυπνακηδες
Η γνώμη τους μετρά γιατί είναι από άλλη οπτική γωνία. Τώρα το πρόβλημα της υγείας και του ελέγχου είναι λόγο της παρανομίας αλλά και της υποκρισίας που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία που κάνει ότι δεν βλέπει τους οίκους ανοχής. Οι προϋποθέσεις που βάζει ο νόμος είναι απαγορευτικές, αποστάσεις 200 μ. κλπ. Πάντως πράγματι το παραμύθι της ασφάλειας των studio φαίνεται να καταρρέει.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Εκανε και βιζιτες η 22χρονη Ρωσσιδα ΔΕΙΤΕ την αγγελία και πόσα ζητουσε   
πρωτα απο ολα φταιει αυτο ο μπουρδελο κρατος που τα εχει ολα ετσι ξεφραγο αμπελι και μετα φταινε αυτοι οι μαλακες που πηγεναν ετσι μαζι της.αλλα το βλεπω δυσκολο λογικος ανθρωπος να πηγαινε ετσι με πουτανα η τελειομενα ζακια θα ειναι η τιποτα αρρωστιαριδες που τα εχουν και αυτοι ολα πανω τους.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Θα ειχε μονο ενδιαφερον να δειτε οσοι εχετε fb και ειστε συνδρομητες σε διαφορα blog ειδησεων, με τι χαιρεκακια γραφουν κατι ελεινηδες για το θεμα! αλλοι κατηγορουν αυτους που γαμανε σε μπουρδελα ακομα και καποιοι αντρες...

πραγματικα ποσο σαπια ειναι η κοινωνια ρε...ο,τι δεν μας αγγιζει, κατευθειαν να κρινουμε και να γινουμε σκληροι δικαστες...

και τι υποκρισια...οι ιδιες καριολες που θα δειτε στα νησια να κανουνε one night stand καθε βραδυ και να καυχιουνται στις φιλες τους....ειναι για να κλαις...
ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω. ή πιο λαϊκά της μάνας τους ο μπουκαδοκόφτης  :uglystupid: :uglystupid:. λες και εάν υπήρχε σεξουαλική ισορροπία στην κοινωνία η πουτάνα θα γινόταν πουτάνα και εγώ θα γαμούσα και σε ρδέλα. ουστ ρε με τα λαμόγια  :birdman: :birdman: :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
συναγωνιστες οπως καταλαβατε τα ακαποτα παιχνιδακια...και η πιπες...και τα αλλα τα ποιο σκληρα...οσοι εχουν τετοια γουστα...και ειναι πολυ τολμηρη...πρεπει να τα κοψουν!!!!!! ευτυχως την συγκεκριμενη δεν την εχω πλησιασει ουτε στο χιλιομετρο...πολυ τυχερος νιωθω για αυτο...φυσικα στην ζωη μου εχω κανει της μαλακιες μου...ητε με γκομενες κανονηκες ητε με πουτανες...αλλα συγουρα με πουτανες ασχετα αν ειμουνα πολυ τολμηρος ειναι πολυ ελαχιστες αυτες που εκανα το κατι παρα πανω...και παει πολυς καιρος απο τοτε...ασχετα με το ολο θεμα αυτης της ρωσιδας που σκορπουσε τον θανατο...εδω και παρα πολυ καιρο εχω κοψει της μαλακιες...και τα τολμηρα...ακομα και σε μπουρδελο εχω να παω κανενα μηνα...και μετα το συμβαν αυτο...βλεπω να μην ξανα πηγαινω και καθολου στην τελικη...δεν εχω απαντησει σε οσους με κατακρειναν καποιες φορες...δεν μπαινω στην διαδικασια να εξηγω πραματα...η να απολογουμε για τα γουστα μου...εξαλλου ασχετα τι μαρεσε...δεν σημενει οτι εβρισκα αυτο που ηθελα...και φυσικα μαλλον ειμαι τυχερος σε αυτο..!!! ευτυχως η περισοτερες προσεχουν...και δεν ειναι καραχιμαδιο...να κανουν ακαποτα...κτλ..!! παντος σαν συμβουλοι οσοι εχουν τετοια γουστα...να κοψουν της μαλακιες...γιατι τα πραματα ειναι σοβαρα...καποιοι στο μυαλο μας μπορει να ειχαμε...ελα μωρε...τι να κολησω...δεν θα πεθανω κιολλας...αλλα τελικα βλεπουμε οτι υπαρχουν πολλες ανεγκεφαλες που ακομα και να το ξερουν μπορει να σε θεσουν σε κυνδυνο...!!! ολα αυτα δεν τα λεω σαν απολογια...εξαλλου επαναλαμβανω οτι εχω κανει της μαλακιες μου...και παρα πολυ εδωσε εχουν κανει τα ιδια....ασχετα αν δεν τα λενε...και τα γραφουν πριβε κτλ...προσοχη σε ολους...οι εποχες αλλαξαν...γεμισαμε πακιστανουν...αφρικανους...αλβανους...κτλ...και τα εξτραδακια τα παρανομα πανε συνεφο..!! καλη συνεχεια σε ολους σας...και με υγεια συναγωνιστες.
τυπε λιονταρη απο φανατικος των εξτρας εγινες πολεμιος τους?
κατι θα εγινε δικε μου
πες μας

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μαθαμε πως κολαμε aids μαθαμε πως κολαμε  ηπατιτιδα ( λες και δεν ηπηρχαν θεματα τοσο καιρο )
ακομη κανας οδηγος πως κολαμε με την ηλεκτροκοληση να ποσταριστει και νταξυ  :cheesy:

Μια λιστα με το που ειχε δουλεψει η κοπελα  και με τι ονοματα αν μπορει κανας μαγκας να φτιαξει ρε παιδια
και να κανει ενα θεματακι να ξεστραβωσει κοσμο ...
κοπυπαστατζηδες... παντου τις ιδιες γενικουρες λενε  :idiot:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
πρωτα απο ολα φταιει αυτο ο μπουρδελο κρατος που τα εχει ολα ετσι ξεφραγο αμπελι και μετα φταινε αυτοι οι μαλακες που πηγεναν ετσι μαζι της.αλλα το βλεπω δυσκολο λογικος ανθρωπος να πηγαινε ετσι με πουτανα η τελειομενα ζακια θα ειναι η τιποτα αρρωστιαριδες που τα εχουν και αυτοι ολα πανω τους.
Γαματα με κεφαλαια γραμματα.....

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
αν δεχτούμε ότι η ηπατίτιδα μεταδίδεται και με το σαλιο,φανταστείτε τι αρώστεια κυκλοφορεί στην Αθήνα βρε παιδιά!
Η ηπατίτιδα μεταδίδεται με το σαλιο;
Τι λες ρε;
Το 'χεις κάψει τελείως;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Nα σου κάνω δυό ερωτήσεις:

απο την εμπειρία σου

1) υπάρχουν κοπέλες σε οίκους που να κάνουν ηρωϊνη ή τέλοσπάντων ναρκωτικά με ένεση ?

2) πηγαίνουν οι ηρωϊνομανείς σε οίκους ?

εχω δει πρεζόνι σε μπουρδέλο αλλα είχε ζητήσει μόνο να δεί την κοπέλα και να φύγει.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
κρέμασμα θέλει η τύπισσα!!!

nikoloulos

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεις να μου δειξεις απο που το διαβασες?? που το λεει?

ευχαριστω

Παντως αν κυκλοφορει 1,5 χρονο... μιλαμε για πανδημια. Σκεφτειτε ποσοι την γαμησανε και γαμησανε αλλες πουτανες μετα και μπορει να ετυχε να εσπασε το προφυλακτικο η να τελιωσανε στο στομα τους. Μακαρι να μην εχει γινει κατι τετοιο.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

οντως

μιλαμε για τρελο θαψιμο απο καργιολες

οι καργιολες ασχολουνται με την ηλικια της (λενε οτι δεν ειναι 22 με τπτ) και με την εμφανιση της..

εαν βαρεσει κανονι η ευρωπη και  γυρισει στο νομισμα της καθε χωρα

τοτε οι καργιολες αυτες θα σκατοσκουπιζουν γερμανιδες και ολλανδεζες..

γιατι οι καργιολες τα θεωρουν ολα αυτονοητα και δεδομενα επειδη ο μπαμπας και ο μουνοδουλος τους φερνουν την παστα στο κρεβατι

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Police Spokesman GR ‏ @PoliceSpokesman  Reply  Retweet  Favorite · Open
Πάνω απο 600 τηλεφωνήματα δέχθηκε το Κεντρο Ελέγχου Λοιμώξεων σε 36 ώρες απο ανθρώπους που είχαν συνευρεθεί μαζι της. Κάποιοι άπροφύλακτα.

η ανακοίνωση του Κοκκάλα στο tweeter

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom