Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ουτε καν! Απλα πηγα μου πηρανε αιματακι κ μου ειπανε να περασω σε 2 εβδομαδες να παρω τα αποτελεσματα!
+1
το Σεμπεμβρη που εκανα εξετασεις παρομοιως...κ υποψιν δεν εκανα μονο για hiv,αλλα κ για ηπατιτιδα,συφιλη,κτλ,κτλ...μονο που τα δικα μου αποτελεσματα βγηκαν σε λιγοτερο απο μια βδομαδα..
προτεινω σε ολους τους συναγωνιστας καθε 6 μηνες (τουλαχιστον) οπωσδηποτε εξετασεις...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όχι, το συγκρίνω με το να φοράς πάντα καπότα και κάποιες φορές να τύχει να σου σπάσει. Είναι πρακτικά μηδενικές οι πιθανότητες μετάδοσης.

και το να σκοτωθεις απο αεροπλανο ή κεραυνο εχουν μικρες πιθανοτητες αλλα συμβαινουν...απλα βαζεις προφυλακτικο και κανεις εξετασεις συστηματικα....εδω κανω εγω που δεν παω στις πουτανες...δηλαδη τι το παραλογο ενεχει ολο αυτο? τες παν σπαμαρω και δε μου αρεσει στο συγκεκριμενο θρεντ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πιστευω τραβαει αρκετα η συζητηση...

και σπαμαριζεται αδικα το θεμα.

Οσοι θελουν να κανουν κουβεντα για τους οροθετικους γενικα

να πανε σε αλλο φορουμακι. ΕΠισης το πως κολαει και δεν κολαει το ειτζ

υπαρχουν οι αντιστοιχες σελιδες κτλπ. Ας σεβαστουμε επιτελους ορισμενους συναγωνιστες.

ΣΟβαρα το προτεινω. Ας παρει μετρα ο Αντισθενης μπηκε ο καθενας και γραφει τα δικα του.

Δεν μας ενδιαφερουν οι κουβεντες γενικα για το ειτζ νομιζω και γενικα για τους οροθετικους
απο αλλες μερες.

kataskopos123

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
φυσικα και γινοταν ! δεν σου φταιω εγω που το αποφευγεις επειδη εχεις πανικοβληθει και δεν ξερεις πως να το χειριστεις ! παρε τηλεφωνο και ρωτα ! και για το καλο σ βγες απο εδω και προσπαθησε να λυσεις σοβαρα το προβλημα σου ! για το καλο σ το λεω .

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και το να σκοτωθεις απο αεροπλανο ή κεραυνο εχουν μικρες πιθανοτητες αλλα συμβαινουν...απλα βαζεις προφυλακτικο και κανεις εξετασεις συστηματικα....εδω κανω εγω που δεν παω στις πουτανες...δηλαδη τι το παραλογο ενεχει ολο αυτο? τες παν σπαμαρω και δε μου αρεσει στο συγκεκριμενο θρεντ...

δεν σπαμαρεις. Απαντας στον πικερ που λεει μαλακιες,μπας και κανενας ακουσει και προστατευσει τον εαυτο του και τους αλλους

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
+1
το Σεμπεμβρη που εκανα εξετασεις παρομοιως...κ υποψιν δεν εκανα μονο για hiv,αλλα κ για ηπατιτιδα,συφιλη,κτλ,κτλ...μονο που τα δικα μου αποτελεσματα βγηκαν σε λιγοτερο απο μια βδομαδα..
προτεινω σε ολους τους συναγωνιστας καθε 6 μηνες (τουλαχιστον) οπωσδηποτε εξετασεις...
Κ εγω γ ολα ειχα κανει! Μαλιστα την εξεταση γ το hiv μου την ειχαν χρεωσει!! Κ θυμαμαι μεχρι να παω να τις παρω καθε φορα που ακουγα το κιν να χτυπαει εκλανα μεντες!

:rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φαντασου να εσκαγε καμια τετοια κλεημουρ για σιτιτουριστρια τι εχει να γινει.

μπααααα αδυνατο. μαλακια ειπα  :grin:
ρε μαλάκα δεν υπάρχει αυτή η ράτσα......
έχει γίνει τωρα της πουτάνας το καγκελούι με την πουτάνα που βγήκε οροθετική.

χρειαζεται βλέπεις πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι όταν γαμάς μια γυναίκα που πηγαίνει κατά μέσο όρο με καμμια 50αριά μαλάκες τη βδομάδα το λιγότερο που μπορεί να έχει είναι έρπης και το περισσότερο ΗIV.
προκαλώ ΕΝΑ Μαλάκα εδώ μέσα που εξασκεί το σπορ να μου δηλώσει να πάμε στοίχημα οτι εάν κάνει τα τεστ για όλα τα ΣΜΝ θα βγει κλιν αζ α ντιαμοντ.
παρεμπιπτόντως να αναφέρουμε ότι η νέα μαστιγα στις ΗΠΑ είναι η εφηβική έκθεση σε ΣΜΝ.
της πουτάνας γίνεται εδώ και μερικά χρόνια και το πράγμα έχει ξεφύγει πλήρως απ τον ελεγχο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω εχω να πω βλεποντας τα σχολια, οτ οι περισσοτεροι δυστυχως εχετε αγνοια των κυνδυνων που μπορει να εκτεθειτε πηγαινοντας με την οποιαδηποτε χωρις προφυλαξη.εσκασε το θεμα με την τυπισσα και οι περισσοτεροι δεν γνωριζετε καν τα στοιχειωδη οσο αφορα το θεμα aids.και δεν ειναι μονο αυτο.υπαρχουν και τα κονδυλωμωτα που κολανε ακομα και με χρηση προφυλακτικου,και φυσικα οι αντρες ειναι φορεις μεταφεροντας τα στην οποια συντροφο τους με δυσαρεστες συνεπειες για την συντροφο, και οτιδηποτε αλλο μπορει να εχει καποια απο αυτες.καλο απογευμα!
ετσι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Κ εγω γ ολα ειχα κανει! Μαλιστα την εξεταση γ το hiv μου την ειχαν χρεωσει!! Κ θυμαμαι μεχρι να παω να τις παρω καθε φορα που ακουγα το κιν να χτυπαει εκλανα μεντες!

:rockon: :rockon:
για το αγχος σε καταλαβαινω απολυτα...ειμαι ομοιοπαθης... :grin: :grin:
επισης κ γω πληρωσα για μια εξεταση (νομιζω για το Αυστραλιανο αντιγονο)...
Να αναφερω επισης οτι σε ολα τα δημοσια νοσοκομεια της χωρας μπορει να εξεταστει οποιοσδηποτε δωρεαν για HIV.

kataskopos123

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μην το αφηνετε , ειναι σημαντικο . και υποψιες να μην εχεις πρεπει να πας να κανεις ! δεν υπαρχει μονο το συγγρος. σε ολα τα μεγαλα δημοσια νοσοκομεια γινετε η εξεταση και σε εφημερευοντα.

Laura123

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως,σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για καλλονή!Επειδή είναι ρωσίδα,δε σημαίνει ότι είναι και καλλονή!!!Απλά,νομίζω,ότι το AIDS σε συνδυασμό με το καλλονή-Ρωσίδα-ιερόδουλη σπέρνει περισσότερο πανικό...Φιλάκια,παίδες!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Το θεμα το εχετε γαμησει στο spam!!!

Ας πω και κατι ουσιώδες.

Την τάνια ή νατάσα (εχει ανακοινωθεί στο σαλόνι και με τα δυο ονοματα) την έχω πετύχει στα εξής μαγαζια

Φυλής 74 Αριστερά.
Φωκαίας 22
Φυλής 71 υπόγειο

Σπυρου πάτση 50.

Αυτά για να μην νομίζουν οτι οσοι ηταν σε στούντιο ηταν ασφαλείς!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το ΚΕΕΛΠΝΟ πρέπει να βγάλει ανακοίνωση και για τα υπόλοιπα μαγαζιά.

Εκτός και αν υπονοούν ότι μόνο όποιος την πήρε στο 22 κινδυνεύει...

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6

αφου το χε απο τη ρωσσια η κοπελα και στα αλλα μαγαζια οταν ηταν ειχε τον ιο και μπορουσε να τον μεταδωσει

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

τα πραγματα ειναι απλα...οποιος θυμαται οτι πηγε μαζι της,αυριο το πρωι εξετασεις για hiv+ΣΜΝ////
στην βραση κολλαει το σιδερο.

Επισκέπτης
δεν σπαμαρεις. Απαντας στον πικερ που λεει μαλακιες,μπας και κανενας ακουσει και προστατευσει τον εαυτο του και τους αλλους

Μαλακίες λες εσύ. Εγώ απλά είμαι λογικός και δεν τρομοκρατώ τον κόσμο. Και όσοι με ξέρουν εδώ, ξέρουν επίσης ότι είμαι φανατικά υπέρ του ασφαλούς σεξ.

Ξέρεις πόσα παιδιά είναι σήμερα αγάμητα και δυστυχισμένα επειδή δεν είναι ενημερωμένα για τις ελάχιστες πιθανότητες μετάδοσης και τρέμουν το AIDS?

Ε όχι, δεν θα αφήσετε τον κόσμο αγάμητο λέγοντάς του ότι το AIDS κολλάει εύκολα. Η αλήθεια είναι ότι από γυναίκα σε άντρα κολλάει πάρα πολύ δύσκολα!

kataskopos123

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
και σε ιδιωτικα εργαστηρια μπορει να παει κανεις για εξετασεις. στην βιοιατρικη αυθημερων η την επομενη μερα μπορεις να εχεις τα αποτελεσματα με 50 ευρω παρα πανω κοστος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom