stakaman75
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΣΟΚ.ΦΙΛΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
Για τεστ πρέπει να πάει οποιοσδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να έχει εκτεθεί στον ιό HIV. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν πάτε να κάνετε ένα τεστ HIV προηγείται μία μίνι συνέντευξη, που θα βοηθήσει αυτόν που κάνει τα τεστ να διαπιστώσει αν χρειάζεται να κάνετε το τεστ τώρα ή όχι.
Υποστηρίζω ότι για να μειώσουμε τις πιθανότητες να κολλήσουμε HIV, δεν πρέπει να κάνουμε διεισδυτικό σεξ χωρίς προφύλαξη.υποστηριζεις οτι μπορουμε να κανουμε σεξ ακαποτο γιατι δεν κολλαει;
μπήκα στο site του στούντιο, και αν και είναι καλυμμένο το πρόσωπο, μοιάζει κάπως! Ελπίζω πώς όχι!παιδια μηπως ειναι η βαλερια απο το βουρβαχη 19? ξερει κανεις
Eφοσον το γνωριζεις κι εσυ και οι υπολοιποι που πατε σε μπουρδελα στουντιο κτλ, οτι δλδ παιζει να ειναι πολλες οι οροθετικες, καλο θα ταν να κανετε τακτικα τις εξετασεις κι οχι μονο οταν δημοσιοποιειται καποιο ονομα κατα τυχη....
πως το γνωριζεις αυτο?Ή να φοράμε πάντα καπότα και να μην εξεταζόμαστε ποτέ. Το ίδιο είναι, ακόμα και αν κάποιες φορές η καπότα σπάσει.
Σκεφτείτε απλά ότι ο άντρας της Παπαγιαννίδου που πέθανε από AIDS δεν είναι οροθετικός και έκαναν ελεύθερο σεξ.
Κακώς. Δεν σε ρωτήσανε γιατί θέλεις να κάνεις το τεστ;Ωπα ωπα μισό HIV guy! Είσαι όντως γνωστης του αντικειμενου????? Η μας λες παπαριες??? Εχω κανει εξέταση πιο παλια απο ενα ατυχημα κ ουτε καν με ρωτησανε κατι!!!
Ή να φοράμε πάντα καπότα και να μην εξεταζόμαστε ποτέ. Το ίδιο είναι, ακόμα και αν κάποιες φορές η καπότα σπάσει.
Σκεφτείτε απλά ότι ο άντρας της Παπαγιαννίδου που πέθανε από AIDS δεν είναι οροθετικός και έκαναν ελεύθερο σεξ.
θα τους επαιρνε ματι φαινεταιπως το γνωριζεις αυτο?
Υποστηρίζω ότι για να μειώσουμε τις πιθανότητες να κολλήσουμε HIV, δεν πρέπει να κάνουμε διεισδυτικό σεξ χωρίς προφύλαξη.
Ουτε καν! Απλα πηγα μου πηρανε αιματακι κ μου ειπανε να περασω σε 2 εβδομαδες να παρω τα αποτελεσματα! Μετα επιασα εναν γιατρο τον απομονωσα του ειπα το περιστατικο κ μου ειπε να μην ανυσηχω!Κακώς. Δεν σε ρωτήσανε γιατί θέλεις να κάνεις το τεστ;
το θεμα με την Παπαγιαννιδου ειναι πολυ ιδιαιτερο...μιλας για ενα ζευγαρι το οποιο ειχε πληρη γνωση και προφανως πληρη ενημερωση και προφυλαξη για το πως θα εχουν σεξουαλικες επαφες....επισης ηταν ζευγαρι...ητοι δεν εφευγε ο αντρας της παπαγιαννιδου και αυτη πηδιοταν με αλλους 125....το συγκρινεις με το να γαμας ιεροδουλες εχοντας την υποψια hiv ή ακομα και για μια κοπελα το να γαμιεται με οποιον βρει μπροστα της χωρις προφυλαξεις?
αν κανεις πλακα εισαι πολυ τρομπαςπαιδια μην ακουτε μαλακιες απο κανεναν. ειστε στο λαθος μερος αν περιμενετε απο εδω να βγαλετε ακρη. ενα τηλεφωνο το συγγρο η στα τηλεφωνα ποθ δινει η αστυνομια εστω ανωνυμα πρεπει να γινει ! και για οσους πηγαν προσφατα υπαρχει προληπτικη φαρμακευτικη αγωγη για να το καταπολεμισεις τωρα. πριν σε φαει. καντε κατι τωρα . οσο πιο νωρις καλυτερα ..
Ή να φοράμε πάντα καπότα και να μην εξεταζόμαστε ποτέ. Το ίδιο είναι, ακόμα και αν κάποιες φορές η καπότα σπάσει.