Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 562K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
καλη η ειρωνεια μα δεν λεει.στη παρουσα φαση.
Και τι ειναι η αιματολογικη εξεταση για ανιχνευση νοσηματων,
προχειρο διαγωνισμα να το κανεις οποτε γουσταρεις.

Τρεις μηνες πρεπει να περιμενεις για να κανεις τις αναλογες εξετασεις και εξι για καποια αλλα νοσηματα.

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
το εχουμε καταλαβει αλλα σε μπουρδελο????
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΜΗΝ ΚΟΛΛΑς ΣΕ ΑΥΤΟ.ενας φιλος μου παλιος απο το σχολειο κολλησε απο την γκομενα του.το καταλαβες αυτο;ξεχαστε οτιδηποτε ακαποτο ολοι σας. :headbang: :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν ειμαι και γω τις αποψης οτι "απαγορευω την διαθεση τσιγαρων για να σε προφυλαξω".
Πρεπει να εχουμε το δικαιωμα της επιλογης, ΟΜΩΣ να υπαρχει και αναγκαια πληροφορηση για τους κινδυνους.

Εχετε τοσα μπανερακια για αγοραιο σεξ, ενα μπανερακι ή εστω συνδεσμος σε περιοπτη θεση για θεματα υγειας δεν εχετε βαλει.
Το ειχα γραψει και πριν, μαλακες-ανευθυνοι παντα θα υπαρχουν, το θεμα ειναι εσεις να προσφερετε και τις δυο μεριες της ενημερωσης.
Οφειλετε να βοηθατε στο ψαξιμο τους νεους και τους απειρους.

Και επειδη στο αρχικο ποστ που σε παρακινησε να μου απαντησεις, μιλησα για χρηματα,
μου φαινεται περιεργο να μην εχετε μεριμνησει για την προστασια (ενημερωση) των μελων σε τετοιο σημαντικο ζητημα.
Αυτην η εντυπωση μου εχει δημιουργηθει.

η παρατηρηση σου ειναι δεκτη και λογικη. Εγω παντως δε μπορω να σου δωσω καποια απαντηση για αυτο, ενα απλο μελος ειμαι που απλα μπορω να παρεμβαινω στο ΦΟΡΟΥΜ και οχι το ΣΑΙΤ συνολικα.

Για τα χρηματα ωστοσο δεν ισχυει κατι οσον αφορα εμενα που σου γραφω ως μελος.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν ειμαι και γω τις αποψης οτι "απαγορευω την διαθεση τσιγαρων για να σε προφυλαξω".
Πρεπει να εχουμε το δικαιωμα της επιλογης, ΟΜΩΣ να υπαρχει και αναγκαια πληροφορηση για τους κινδυνους.

Εχετε τοσα μπανερακια για αγοραιο σεξ, ενα μπανερακι ή εστω συνδεσμος σε περιοπτη θεση για θεματα υγειας δεν εχετε βαλει.
Το ειχα γραψει και πριν, μαλακες-ανευθυνοι παντα θα υπαρχουν, το θεμα ειναι εσεις να προσφερετε και τις δυο μεριες της ενημερωσης.
Οφειλετε να βοηθατε στο ψαξιμο τους νεους και τους απειρους.

Και επειδη στο αρχικο ποστ που σε παρακινησε να μου απαντησεις, μιλησα για χρηματα,
μου φαινεται περιεργο να μην εχετε μεριμνησει για την προστασια (ενημερωση) των μελων σε τετοιο σημαντικο ζητημα.
Αυτην η εντυπωση μου εχει δημιουργηθει.
Εκπλησομαι τα μαλα που συμφωνω μαζι σου, αλλα πρεπει να το κανω

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ελα ρε τυποι οσοι πηγατε με την ρωσσιδα ...αν ειναι και ρωσσιδα που λενε ηρεμηστε λιγο. την εχω πατησει παλιοτερα και μου τρεχαν τα τσισα μεχρι που εκανα 3 τεστακια και καθαρισα

Συνημμένα

• hiv-oral-test.jpg
    hiv-oral-test.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 22

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Η ομαδα γιατρων που βρηκε τη συγκεκριμενη πρεπει να δωσεις συγκεκριμενες πληροφοριες για το ποιες κοπελες και ποιοι οικοι ελενχθησαμ....πρεπει να δωσει αναλυτικες πληροφοριες για τα τεστ που εγιναν και να βοηθησει στον εντοπισμο παρομοιων περιπτοσεων....αν εγινε ελενχος σε 100 και βρεθηκε μονο μια τοτε πρεπει να αναψουμε 3μετρες λαμπαδες στον αγιο παντελεημωνα....αν ηταν το 1ο σπιτι που τη βρηκανε τοτε κατι αλλο συμβαινει.
Οταν γινεται ντου απο την αστυνομια τα μονα φωτακια που μενουν ανοιχτα ειναι το φωκ 22 φυλης 74 και ΜΠ(αετοφωλια)....

gkroverakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
300 ατομα διαβαζουν ενα thread για μια π εχει aids...! πεσατε απο τα συννεφα δλδ ετσι....?μ αρεσει π πολοι δεν πανε μεταξουργειο επειδη ειναι βρωμιαρες κ πανε με αλλες φυλες...-αλλα τα εχτρακια τους τα ζητανε κ τα δινουνε για ακαπωτα γαμησια κ τετοια...!α ρε ξυλο π θελουν μερικοι....!

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε τυποι οσοι πηγατε με την ρωσσιδα ...αν ειναι και ρωσσιδα που λενε ηρεμηστε λιγο. την εχω πατησει παλιοτερα και μου τρεχαν τα τσισα μεχρι που εκανα 3 τεστακια και καθαρισα
τι τεστ ειναι αυτο;ολοι μας καποια στιγμη εχουμε κανει λαθη αλλα ποτε τοσο σοβαρα!ημαρτον ρε σεις ξυπνηστε :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
μην κολλας σε αυτο στο ξαναλεω
στο ξαναλεω οτι το ξερω και προσεχω, αλλα σου ξαναλεω δεν ειναι το ιδιο η γκομενα που εχει παει με χ αντρες με την γκομενα που παει με 15-30 την ημερα και που μαλιστα προσφερει και ακαποτο στο προγραμμα της :headbang: :headbang: :headbang:

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στο ξαναλεω οτι το ξερω και προσεχω, αλλα σου ξαναλεω δεν ειναι το ιδιο η γκομενα που εχει παει με χ αντρες με την γκομενα που παει με 15-30 την ημερα και που μαλιστα προσφερει και ακαποτο στο προγραμμα της :headbang: :headbang: :headbang:
αυτη που σου λεω ειχε 2 δεσμους και ομως με τη δευτερη τον κολλησε!2 δεσμους και δεν ηταν εκδιδομενη.βεβαια αυτος το αντιμετωπιζει με τα αναλογα φαρμακα

vasilisvasilis

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες,
να ρωτήσω αλλά και να πω κάτι άλλο.

Στο 22 πάνω δεξιά, μετά τις 12 το βράδυ ήταν μια καστανή ή μαυρομάλλα, δεν θυμάμαι που έκανε σαν χαζό και φορούσε συχνά μπλέ σκιά στα μάτια.
Παίζει να είναι και αυτή;
Είχα λίγο κοιλίτσα κιόλας νομίζω.
Την ξέρετε αυτή;;

Θα ήθελα να πω επίσης σε όλους αυτά τα τσουτσέκια, τους μάγκες δηλαδή, που φοβούνται και τη σκιά τους
να αφήσουν τα σχόλια του τύπου: ''για να ψοφάνε σιγά σιγά'' και να κράζουν.
Το επίπεδο σας ρε ζωάκια μέχρι εκεί φτάνει;
Έστω και ένας απο εδώ μέσα να έχει χεστεί πάνω του εσύ του απαντάς έτσι;;
Τόσο μάγκες είστε ρε πίσω απο την οθόνη;

Συντονιστή συνέχισε να τους κλείνεις το στόμα, είναι χρέος σου.-

Για αυτήν ξέρουμε κάτι;;

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΛΗ που ειχε 70 γκομενους!τι εχεις να πεις τωρα; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω ειχα φανταστει οτι την  :knockinb: χωρις καποτα.Ειχα μπει στο μπουρδελακι και βγηκε στο σαλονι αν ειχε πιασει το πομολο της πορτας πριν απο μενα και μετα επιασα εγω το πομολο για να ανοιξω την πορτα μερικα λεπτα μετα πηγα και κατουρισα και εχεσα λιγο παρακατω.υπαρχει περιπτωση να κολισα τιποτα?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
αυτη που σου λεω ειχε 2 δεσμους και ομως με τη δευτερη τον κολλησε!2 δεσμους και δεν ηταν εκδιδομενη.βεβαια αυτος το αντιμετωπιζει με τα αναλογα φαρμακα
Χεσε μας μωρη παπαρω με τις Οικογενειακες Ιστοριες.
Τραβα στην Στεφανιδου να τα πεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η ομαδα γιατρων που βρηκε τη συγκεκριμενη πρεπει να δωσεις συγκεκριμενες πληροφοριες για το ποιες κοπελες και ποιοι οικοι ελενχθησαμ....πρεπει να δωσει αναλυτικες πληροφοριες για τα τεστ που εγιναν και να βοηθησει στον εντοπισμο παρομοιων περιπτοσεων....αν εγινε ελενχος σε 100 και βρεθηκε μονο μια τοτε πρεπει να αναψουμε 3μετρες λαμπαδες στον αγιο παντελεημωνα....αν ηταν το 1ο σπιτι που τη βρηκανε τοτε κατι αλλο συμβαινει.
[size=20pt]Οταν γινεται ντου απο την αστυνομια τα μονα φωτακια που μενουν ανοιχτα ειναι το φωκ 22 φυλης 74 και ΜΠ(αετοφωλια)....[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom