Και 1 φορά αρκεί αστοιχείωτε.Μου αρέσει που τους τα χώνεις κιόλας.ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΗ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑΝΑΙ 4 - 5 ΦΟΡΕς . ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 562K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
οι μαλακιες που χω ακουσει εδω μεσα ειναι απιστευτες πια.
Ναι ειναι σχεδον αδυνατον να κολησεις απο στοματικο ειδικα απο αντρα σε γυναικα ειναι 1στις 2500 και αυτο αφορα τη γυναικα και οχι τον αντρα. αλλα ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
η Νατασσα Ειναι ψηλη , ρωσιδα , ξανθια με μαλι λιγο πιο πανω απο τους ωμους που μαλιστα ειχε τη συνηθεια να το μαζευει σε κοτσο στο σεξ, ελαφρως πεσμενο στηθος ,πολυ γλυκο προσωπακι γαλανα ματια πολυ ωραιο χαμογελο , και σιγουρα δεν ειχε χαλασμενα δοντια ασχετα τι ειπε ο πιο πανω μπαχαλακιας. ΔΕΝ εκανε κωλο ουτε ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ (αοποσο ξερω γιατι δεν ειναι τωνπροτιμησεων μου αυτα) ΕΚαΝΕ ΟΜΩΣ ακαποτη πιπα που ευτυχως δεν ειχα προτιμησει. Μπορει να εκανε τιποτα μπαφους ή μυτιες , αλλα ηρωινη δεν νομιζω γιατι ειχα κοιταξει τα χερια της και σημαδια απο τρυπηματα δεν υπηρχαν.
Παρολα αυτα, Η ΝΑΤΑΣΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΦΥΛΗΣ 74 ΥΠΟΓΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡ ΤΗΣ 11, ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΦΩΚΑΙΑΣ ΣΤΟ 22 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΟΡΤΑ. ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕς ΠΗΓΕς ΤΟΥς ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕς ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕς Ας ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΙΣΧΥΕΙ. ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ Η ΝΑΤΑΣΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕς , Ο ΚΙΝΔΥΝΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟς ΞΕΡΙΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕς ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΧΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙς 11 ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ. τωρα μια εξεταση καλο εινα να την κανουμε ολοι βεβαια ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΗΔΗΞΑΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ Η ΟΧΙ . ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΗΔΕς ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ. ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΑΛΒΑΙΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗς ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΣΔΕς ΦΟΡΕς ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ , ΝΑ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΗ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑΝΑΙ 4 - 5 ΦΟΡΕς . ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗ
(γιατι βιτσιο ειναι)
Φιλε εγραψες .......................
Το γλυφομούνι σε πουτάνα μπορεί να είναι σιχαμένο, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο:
Η ακάποτη πίπα είναι πιο επικίνδυνη. Ας μη συγχέουμε τη σιχαμάρα μας με τους βιολογικούς μηχανισμούς μετάδοσης των ΣΜΝ.
Η ακάποτη πίπα είναι πιο επικίνδυνη. Ας μη συγχέουμε τη σιχαμάρα μας με τους βιολογικούς μηχανισμούς μετάδοσης των ΣΜΝ.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
[URL unfurl="true"]http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/2263368.stm[/url]
To αν ειναι σε στουντιο η μπουρδελο η CITY TOUR η αν γαμιουνται με πακηδες, μια και ΣΥΝΗΘΩΣ τα πιο πολλα απο αυτα τα " καλουδια" τα κουβαλανε απο τις χωρες τους , και μαλιστα μπορει και μη κανοντας αυτο το επαγγελμα. Γαμιουνται αβερτα κουβερτα απο τα 14-15 και εκει εχουν ενα ζητημα με την καποτα.
To αν ειναι σε στουντιο η μπουρδελο η CITY TOUR η αν γαμιουνται με πακηδες, μια και ΣΥΝΗΘΩΣ τα πιο πολλα απο αυτα τα " καλουδια" τα κουβαλανε απο τις χωρες τους , και μαλιστα μπορει και μη κανοντας αυτο το επαγγελμα. Γαμιουνται αβερτα κουβερτα απο τα 14-15 και εκει εχουν ενα ζητημα με την καποτα.
και να μην ξεχνάμε και τις πίπες και γαμήσια στα κωλόμπαρα μιας και εκεί δεν ισχύει το κάθε 15 μέρες εξετάσεις που υποτίθεται κάνουν οι κορασίδες των σπιτιών. Γενικά θέλει προσοχή και μια άγγραφη συμφωνία όσων μπλέκοντε στο θέμα του αγοραίου έρωτα να κάνουμε εξετάσεις ..... λέμε τώρα
νομιζω πως την ειχα πετυχει στα κασσανδραςοι μαλακιες που χω ακουσει εδω μεσα ειναι απιστευτες πια.
Ναι ειναι σχεδον αδυνατον να κολησεις απο στοματικο ειδικα απο αντρα σε γυναικα ειναι 1στις 2500 και αυτο αφορα τη γυναικα και οχι τον αντρα. αλλα ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
η Νατασσα Ειναι ψηλη , ρωσιδα , ξανθια με μαλι λιγο πιο πανω απο τους ωμους που μαλιστα ειχε τη συνηθεια να το μαζευει σε κοτσο στο σεξ, ελαφρως πεσμενο στηθος ,πολυ γλυκο προσωπακι γαλανα ματια πολυ ωραιο χαμογελο , και σιγουρα δεν ειχε χαλασμενα δοντια ασχετα τι ειπε ο πιο πανω μπαχαλακιας. ΔΕΝ εκανε κωλο ουτε ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ (αοποσο ξερω γιατι δεν ειναι τωνπροτιμησεων μου αυτα) ΕΚαΝΕ ΟΜΩΣ ακαποτη πιπα που ευτυχως δεν ειχα προτιμησει. Μπορει να εκανε τιποτα μπαφους ή μυτιες , αλλα ηρωινη δεν νομιζω γιατι ειχα κοιταξει τα χερια της και σημαδια απο τρυπηματα δεν υπηρχαν.
Παρολα αυτα, Η ΝΑΤΑΣΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΦΥΛΗΣ 74 ΥΠΟΓΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡ ΤΗΣ 11, ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΦΩΚΑΙΑΣ ΣΤΟ 22 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΟΡΤΑ. ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕς ΠΗΓΕς ΤΟΥς ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕς ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕς Ας ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΙΣΧΥΕΙ. ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ Η ΝΑΤΑΣΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕς , Ο ΚΙΝΔΥΝΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟς ΞΕΡΙΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕς ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΧΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙς 11 ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ. τωρα μια εξεταση καλο εινα να την κανουμε ολοι βεβαια ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΗΔΗΞΑΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ Η ΟΧΙ . ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΗΔΕς ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ. ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΑΛΒΑΙΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗς ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΣΔΕς ΦΟΡΕς ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ , ΝΑ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΗ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑΝΑΙ 4 - 5 ΦΟΡΕς . ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗ
(γιατι βιτσιο ειναι)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το αποτελεσμα θα ειναι η αστυνομια να κλεισει τα Μπουρδελια αφου τωρα πια αποτελουν εστια μολυνσης.Εχει να πεσει στην Ελλαδα!Οι Πιρφοροι θα ξεσκιστουνε στη Παντος υπαρχουν και χειροτερα μερη απο την Ελλαδα για να μενει κανεις.Στην Αιγυπτο συμφωνα με το νεο νομοσχεδιο ο συζηγος θα μπορει να τη νεκρη γυναικα του.Θα εχει δικαιομα για αποχαιρετηστηριο Σεξ εως 6 ωρες μετα το θανατο της !
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Δεν ειμαι και γω τις αποψης οτι "απαγορευω την διαθεση τσιγαρων για να σε προφυλαξω".Σε αυτα που λες και στη λογικη σου ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. Αλλα , αν φιλαρακι ο αλλος θελει να αυτοκτονησει δοξασμενα με τη σημαια ψηλα, ε πως να το κανουμε οτι και να του πεις δε θα πιασει τοπο.
Ο καλυτερος τροπος να προστατευτει καποιος απο την αρβυλα και τον πανικο ειναι ο ελεθερος διαλογος. Δηλαδη να διαβασει την αρλουμπα, αλλα διπλα να διαβασει τη ΣΩΣΤΗ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ αποψη, που θα κανει " σκονη" την αρλουμπα. Ετσι και ο πιτσιρικας πιστευω θα καταλαβει.
Με το να σβησεις την αρλουμπα, παλι αυτος που ειναι να κανει κατι θα το κανει.
Απο εκει και περα μια ιστοσελιδα πρεπει να ειναι υπευθυνη να τηρειται το ισχυον νομθετικο πλαισιο πρωτον.
Αν θες καποιες κοκκινες γραμμες που βαζω εγω προσωπικα σε ερωτικες συνευρεσεις ειναι η συναινεση, η υγειινη και η ηλικια ( οχι με ανηλικα).
Απο εκει και περα ομως νομιζω καταλαβαινεις πως το να ελεγχεται καθε τι που γραφεται για προτιμησεις ,προσφερομενα προγραμματα κλπ ειναι αδυνατο. Πιο αποτελεσματικο ειναι να υποκειται σε ΑΝΤΙΛΟΓΟ και γιατι οχι κραξιμο. Αλλιως αν ηταν βαζαμε τα δελτια του ΚΕΕΛΠΝΟ εδω οπως ειναι και δε γινεται καθολου κουβεντα. Εδω δινεται το ΕΝΑΥΣΜΑ για ψαξιμο, δεν ειναι το ψαξιμο καθεαυτο!
Πρεπει να εχουμε το δικαιωμα της επιλογης, ΟΜΩΣ να υπαρχει και αναγκαια πληροφορηση για τους κινδυνους.
Εχετε τοσα μπανερακια για αγοραιο σεξ, ενα μπανερακι ή εστω συνδεσμος σε περιοπτη θεση για θεματα υγειας δεν εχετε βαλει.
Το ειχα γραψει και πριν, μαλακες-ανευθυνοι παντα θα υπαρχουν, το θεμα ειναι εσεις να προσφερετε και τις δυο μεριες της ενημερωσης.
Οφειλετε να βοηθατε στο ψαξιμο τους νεους και τους απειρους.
Και επειδη στο αρχικο ποστ που σε παρακινησε να μου απαντησεις, μιλησα για χρηματα,
μου φαινεται περιεργο να μην εχετε μεριμνησει για την προστασια (ενημερωση) των μελων σε τετοιο σημαντικο ζητημα.
Αυτην η εντυπωση μου εχει δημιουργηθει.
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φανταζομαι πως οποιος πηγε μαζι της ενα τεστ πρεπει να το κανει.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Εκανα ενα τεστ στο Toefl πριν δυο χρονια.φανταζομαι πως οποιος πηγε μαζι της ενα τεστ πρεπει να το κανει.
Το μετρας;
paiktis913
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οπως αποδεικνύεται από αυτό το ντοκυμαντέρ
ο ιός HIV δεν υπάρχει. Σας κοροϊδεύουν. Δείτε το και θα εκπλαγείτε, βλέποντας τους ίδιους που έφτιαξαν το ψέμα να το ξεμπροστιάζουν! Τα τεστ για HIV δεν ανιχνεύουν ΚΑΝΕΝΑΝ ιο και το λένε αυτοί που τα κάνουν σε Γερμανία, Νότια Αφρική και άλλες χώρες.
Μπορείτε να πάθετε ηπατίτιδα C, όμως, άρα, προσοχή κυρίως στη συνουσία.
Επίσης καλά είναι τα
και
στα οποία ερευνητές του κλάδου των ιών retrovirus για 30 χρόνια διαψεύδουν τις μαλακείες περί HIV και χωρίς έλεος.
Δείτε τα.
ο ιός HIV δεν υπάρχει. Σας κοροϊδεύουν. Δείτε το και θα εκπλαγείτε, βλέποντας τους ίδιους που έφτιαξαν το ψέμα να το ξεμπροστιάζουν! Τα τεστ για HIV δεν ανιχνεύουν ΚΑΝΕΝΑΝ ιο και το λένε αυτοί που τα κάνουν σε Γερμανία, Νότια Αφρική και άλλες χώρες.
Μπορείτε να πάθετε ηπατίτιδα C, όμως, άρα, προσοχή κυρίως στη συνουσία.
Επίσης καλά είναι τα
και
στα οποία ερευνητές του κλάδου των ιών retrovirus για 30 χρόνια διαψεύδουν τις μαλακείες περί HIV και χωρίς έλεος.
Δείτε τα.
vasilisvasilis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες,
να ρωτήσω αλλά και να πω κάτι άλλο.
Στο 22 πάνω δεξιά, μετά τις 12 το βράδυ ήταν μια καστανή ή μαυρομάλλα, δεν θυμάμαι που έκανε σαν χαζό και φορούσε συχνά μπλέ σκιά στα μάτια.
Παίζει να είναι και αυτή;
Είχα λίγο κοιλίτσα κιόλας νομίζω.
Την ξέρετε αυτή;;
Θα ήθελα να πω επίσης σε όλους αυτά τα τσουτσέκια, τους μάγκες δηλαδή, που φοβούνται και τη σκιά τους
να αφήσουν τα σχόλια του τύπου: ''για να ψοφάνε σιγά σιγά'' και να κράζουν.
Το επίπεδο σας ρε ζωάκια μέχρι εκεί φτάνει;
Έστω και ένας απο εδώ μέσα να έχει χεστεί πάνω του εσύ του απαντάς έτσι;;
Τόσο μάγκες είστε ρε πίσω απο την οθόνη;
Συντονιστή συνέχισε να τους κλείνεις το στόμα, είναι χρέος σου.-
Στο 22 πάνω δεξιά, μετά τις 12 το βράδυ ήταν μια καστανή ή μαυρομάλλα, δεν θυμάμαι που έκανε σαν χαζό και φορούσε συχνά μπλέ σκιά στα μάτια.
Την ξέρετε αυτή;;
Θα ήθελα να πω επίσης σε όλους αυτά τα τσουτσέκια, τους μάγκες δηλαδή, που φοβούνται και τη σκιά τους
Επισκέπτης
φανταζομαι οτι οποιος κανει ετσι απλα ακαποτα σε μπουρδελα δεν θα το σκεφτειφανταζομαι πως οποιος πηγε μαζι της ενα τεστ πρεπει να το κανει.
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλη η ειρωνεια μα δεν λεει.στη παρουσα φαση.Εκανα ενα τεστ στο Toefl πριν δυο χρονια.
Το μετρας;
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Εσυ τωρα που εφτιαξες κλωνο επειδη σου εσφιξε η κωλοτρυπιδα απο την ειδηση,Καλησπέρα μάγκες,
Την ξέρετε αυτή;;
εισαι παλλικαρι;
Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γενικα ακομη και εαν καποιος κανει απλως ακαποτα με γκομενες σε μπαρ παλι επικινδυνος ειναι.ποτε θα το καταλαβετε αυτο;φανταζομαι οτι οποιος κανει ετσι απλα ακαποτα σε μπουρδελα δεν θα το σκεφτει
εδω και 1 χρονο ειχα γραψει στους αντμιν και εδω και στο ιερο οτι πρεπει να μπει μπανερακι για θεματα υγειας και προφυλαξης οχι μονο για τους πελατες αλλα και τις εργαζομενες..και οι 2 μου ειχαν υποσχεθει οτι θα το πραξουν....τελικα δεν υπηρχε χωρος απο οτι φαινεται.Δεν ειμαι και γω τις αποψης οτι "απαγορευω την διαθεση τσιγαρων για να σε προφυλαξω".
Πρεπει να εχουμε το δικαιωμα της επιλογης, ΟΜΩΣ να υπαρχει και αναγκαια πληροφορηση για τους κινδυνους.
Εχετε τοσα μπανερακια για αγοραιο σεξ, ενα μπανερακι ή εστω συνδεσμος σε περιοπτη θεση για θεματα υγειας δεν εχετε βαλει.
Το ειχα γραψει και πριν, μαλακες-ανευθυνοι παντα θα υπαρχουν, το θεμα ειναι εσεις να προσφερετε και τις δυο μεριες της ενημερωσης.
Οφειλετε να βοηθατε στο ψαξιμο τους νεους και τους απειρους.
Και επειδη στο αρχικο ποστ που σε παρακινησε να μου απαντησεις, μιλησα για χρηματα,
μου φαινεται περιεργο να μην εχετε μεριμνησει για την προστασια (ενημερωση) των μελων σε τετοιο σημαντικο ζητημα.
Αυτην η εντυπωση μου εχει δημιουργηθει.