Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Επίσης θα ήταν χρήσιμο για τους επισκέπτες του αγοραίου έρωτα το ΚΕΕΛΠΝΟ να αναρτά σε καθημερινή βάση επίσημες ανακοινώσεις με τους οίκους ανοχής και τα studio που έλεγξε καθώς και τα ονόματα (τα επαγγελματικά τους) των ιεροδούλων που έλεγξε.
Δεν μπορει στο βωμό των προσωπικών δεδομένων να ρίχνουν σκοτάδια και να παίζουν με την αγωνία χιλιάδων πελατών των οίκων ανοχής.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
professorx εάν δεν έσπασε το προφυαλκτικό προς τι ο πανικός ; Τέλος πάντων για τη Νατάσσα πρόκειται τελικά (μου του είπε σήμερα μια κοπέλα απο το Φ22). Το Φ22 πάνω δεξιά θα μείνει κλειστό για πολύ καιρό μάλλον. Μεγάλο κρίμα , η Νατάσσα ήταν από τις πιο συμπαθής κοπέλες που γνώρισα στη Φυλής (άσχετα να δεν τη δοκίμασα ποτέ). Η Νατάσσα με την Άννα είναι φυσικά διαφορετικές κοπέλες. Μιλάμε για τη Νατάσσα που συνήθως δούλευε το απόγευμα στο Φ74 αριστερά το απόγευμα. Φυσικά τώρα η κοπέλα έχει εξαφανιστεί και στη θέση της είναι η Τζούλια. Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι και στον Αλβανό ιδιοκτήτη του οίκου , είναι πολύ πιθανόν να τον πάνε για προαγωγό και να φάει είκοσι χρονάκια χωρίς αναστολή.

georg9

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Παιδια καλησπέρα.Εχω παθει την πλακα μου με αυτό το γεγονος. Εχω επισκεφτει το συγκεκριμενο στην φωκαιας 22β πανω δεξια 2 φορες ( 1 φορα πριν από 2 εβδομαδες και την δευτερη αυτή την εβδομαδα). Το ωραιο είναι ότι παντα ειχα προτιμηση τα στουντιο αλλα λογω οικονομικης κρισης.
Την πρωτη φορα συνευρεθηκα με την Αννα , όπως μου ειπε ηταν 19 χρονων από ρουμανια . εκανα την βλακεια και μου εκανε ακαποτο στοματικο αλλα μετα σε όλα τα αλλα εβαλε προφυλακτικο. Ηταν αρκετα ομορφουλα και μελαχρινη.
Την δευτερη φορα μου παρουσιαστηκε μια διαφορετικη , Χλοη το ονομα της από Ρουμανια. Νεα σχετικα, Μελαχρινη με λιγο κοιλιτσα. Ευτυχως ζητησα και εβαλα προφυλακτικο εξαρχης.

Δεν ξερω τι να κανω, ακουω εδώ για νατασα, ρωσιδα, με ξανθιες ανταυγιες και λοιπα. Εάν είναι ετσι δεν ταιριαζει με τις περιγραφες αλλα θα ηθελα τις συμβουλες σας τι να κανω. Θα επικοινωνησω με το ΚΕΛΠΝΕΟ αλλα θα ηθελα να μου πειτε εάν οντως ηταν νατασα και όχι καποια άλλη.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Παιδια καλησπέρα.Εχω παθει την πλακα μου με αυτό το γεγονος. Εχω επισκεφτει το συγκεκριμενο στην φωκαιας 22β πανω δεξια 2 φορες ( 1 φορα πριν από 2 εβδομαδες και την δευτερη αυτή την εβδομαδα). Το ωραιο είναι ότι παντα ειχα προτιμηση τα στουντιο αλλα λογω οικονομικης κρισης.
Την πρωτη φορα συνευρεθηκα με την Αννα , όπως μου ειπε ηταν 19 χρονων από ρουμανια . εκανα την βλακεια και μου εκανε ακαποτο στοματικο αλλα μετα σε όλα τα αλλα εβαλε προφυλακτικο. Ηταν αρκετα ομορφουλα και μελαχρινη.
Την δευτερη φορα μου παρουσιαστηκε μια διαφορετικη , Χλοη το ονομα της από Ρουμανια. Νεα σχετικα, Μελαχρινη με λιγο κοιλιτσα. Ευτυχως ζητησα και εβαλα προφυλακτικο εξαρχης.

Δεν ξερω τι να κανω, ακουω εδώ για νατασα, ρωσιδα, με ξανθιες ανταυγιες και λοιπα. Εάν είναι ετσι δεν ταιριαζει με τις περιγραφες αλλα θα ηθελα τις συμβουλες σας τι να κανω. Θα επικοινωνησω με το ΚΕΛΠΝΕΟ αλλα θα ηθελα να μου πειτε εάν οντως ηταν νατασα και όχι καποια άλλη.
οποιος φυλαει τα ρουχα του....πηγαινε κανε εξετασεις

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
professorx εάν δεν έσπασε το προφυαλκτικό προς τι ο πανικός ; Τέλος πάντων για τη Νατάσσα πρόκειται τελικά (μου του είπε σήμερα μια κοπέλα απο το Φ22). Το Φ22 πάνω δεξιά θα μείνει κλειστό για πολύ καιρό μάλλον. Μεγάλο κρίμα , η Νατάσσα ήταν από τις πιο συμπαθής κοπέλες που γνώρισα στη Φυλής (άσχετα να δεν τη δοκίμασα ποτέ). Η Νατάσσα με την Άννα είναι φυσικά διαφορετικές κοπέλες. Μιλάμε για τη Νατάσσα που συνήθως δούλευε το απόγευμα στο Φ74 αριστερά το απόγευμα. Φυσικά τώρα η κοπέλα έχει εξαφανιστεί και στη θέση της είναι η Τζούλια. Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι και στον Αλβανό ιδιοκτήτη του οίκου , είναι πολύ πιθανόν να τον πάνε για προαγωγό και να φάει είκοσι χρονάκια χωρίς αναστολή.
Προσευχομαστε να εχουν ολα αισιο τελος...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αμα βγαζω λεφτα απο το site, ναι.
θα χες βγαλει λεφτα απο τα δυο που σου ειχα δωσει πριν μια εβδομαδα και τα ειχες ποσταρει κιολας

ασσο ρεαλ , και ασσο μπιλμπαο... αλλα, δεν ακους  :birdman: ΣΜΠΑΜΑΡΕΙΣ :birdman: :birdman:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ο πανικός έγκειται οτι καλούν όλους όσους επισκεύτηκαν τον οίκο αυτό.Εγώ το επεκτείνω και λέω όλη την αλυσίδα.Έχουμε να κάνουμε με 5 μπουρδέλα 3 στην Φωκ 22 και 2 στην Φυλής 74.Οι κοπέλες αυτές εναλλάσονται στα σπίτια αυτά όπως άλλωστε έκανε και η Νατάσα.Την Νατάσα φίλε συναγωνιστή και ασφαλώς την ήξερα και εγώ πάντα στο σαλόνι εμφανιζόταν ευγενική,δεν σε καραμούζιαζε αν δεν πέρναγες και φαινόταν και αρκετά σχολαστική με την καθαριότητα της.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Το καλύτερο είναι ότι και να κάνουμε όλοι να κάνουμε χρηση προφυλακτικού. Ναι φυσικά και στο στοματικό. Επίσης κάτι ακόμα: Καλό είναι να ενημερωνόμαστε πλήρως από γιατρούς για το πως μεταδίδεται η ασθένεια. Να επισημάνουμε οτι γενικότερα υπάρχουν και άλλες ασθένεις (οχι θανατηφορες) που υπάρχουν και όχι μόνο η συγκεκριμένη.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Το καλύτερο είναι ότι και να κάνουμε όλοι να κάνουμε χρηση προφυλακτικού. Ναι φυσικά και στο στοματικό. Επίσης κάτι ακόμα: Καλό είναι να ενημερωνόμαστε πλήρως από γιατρούς για το πως μεταδίδεται η ασθένεια. Να επισημάνουμε οτι γενικότερα υπάρχουν και άλλες ασθένεις (οχι θανατηφορες) που υπάρχουν και όχι μόνο η συγκεκριμένη.
Τι ειναι αυτα που λες ρε τυπε;

Ποιος σου ειπε οτι η προληψη ειναι η καλυτερη θεραπεια;

Εδω, στο site, μιλανε επιστημονες-εμπειροι παιχτες...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Κατόπιν πρόχειρης αυτοψίας, να επισημάνω ότι σήμερα πάντως το Φ74 είναι ανοιχτό.Και τα 2 μπουρδέλα που είναι εκεί μέσα νομίζω.Στο αριστερό βγήκε μία ψηλή καστανή ωραία κοπέλα, Τζούλια νομίζω.Στο δεξί δεν θυμάμαι.Στη Φωκαίας τώρα, αυτό που ανακοίνωσε το ΚΕΕΛΠΝΟ ότι είναι γωνία Αχαρνών και Φωκαίας, κάποιο λαθάκι μάλλον έχει γίνει με τα νούμερα.Γιατί τα γωνιακά Φωκαιας και Αχαρνων είναι το Φωκ. 24 (που έχει σκαλάκια και ανεβαίνεις πάνω και μπορείς να μπεις και από Αχαρνών 88 αλλά και από Φωκ. 24), όπου σήμερα είχε μία κοντούλα Ρουμανογυφτοπούλα μου έκανε εμένα και μια άλλη που έμοιζε λίγο με τη Θώδη στο λίγο πιο ωραίο, και το απέναντι Φωκαίας 27 που σήμερα είχε την Γιάννα (ή Άννα). Ψηλή σχετικά κοπέλα με ροζ εσώρουχα, λευκό δέρμα και ανοιχτά μαλλιά προς το ξανθό.
Το Φωκαίας 22 τώρα: Το φως απέξω είναι ανοιχτό.Μπαίνοντας και προχωρώντας αριστερά και 1-2 σκαλιά κάτω βρίσκει ένα μπουρδελάκι το οποίο ήταν ανοιχτό.Πάνω όμως έχει 2 μπουρδελάκια.Το αριστερό, με μαύρη πόρτα και το δεξί με καφέ πόρτα. Και τα 2 ήταν κλειστά. Το δεξί μάλιστα, αυτό που φέρεται να είναι το 22β όπου βρέθηκε η παράνομα εκδιδόμενη κοπέλα που είναι φορέας είχε και σημάδια σφραγίσματος στην πόρτα, αλλά μπορεί να είναι και παλιά.Μάλλον το 'χαν ξανακλείσει παλιότερα! Επισυνάπτω φωτός.

Συνημμένα

• Φυλης 74.jpg
    Φυλης 74.jpg
    216,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Φωκ. 22 πάνω δεξιά 2.jpg
    Φωκ. 22 πάνω δεξιά 2.jpg
    115,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
το πως κόλλησε δεν καταλαβαίνω

ξέρει κανένας αν έκανε ακάποτο πρωκτικό ή αν έπαιρνε ναρκωτικά ?

Πριν ερθουν εδω τις εχει παρει η  μιση  ρωσσια και οι ενδιαμεσες χωρες στη διαδρομη

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Συνεχίζω τις φωτός από το προηγούμενο μου μήνυμα

Συνημμένα