Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 562K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θα κάνω μια περιγραφή της κοπέλας με το νόσημα και αν είναι
αυτή ας το επιβεβαιώσει όποιος ξέρει...
1)Είναι ψιλή
2)Έχει ξανθιές ανταύγιες
3)Είναι χαμηλωκόλα
4)Καπνίζει
5)Έχει χαλασμένα δόντια
6)Δούλευε συνήθως στο Φυλής 74, αριστερά  απογευματινές βάρδιες
7)Κάτασπρο δέρμα με φακίδες στο πρόσωπο και το στήθος
8)Πεσμένο στήθος
9)Μαλλιά μέχρι τους ώμους ελεύθερα

τυπε και να μην ειναι, απο τη περιγραφη και αυτη αρρωστιαρα ακουγεται

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
γιατι οι μαλακες δε δινουν το ονομα με το οποιο εργαζοταν να τελειωνει η υποθεση? :think:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
τυπε και να μην ειναι, απο τη περιγραφη και αυτη αρρωστιαρα ακουγεται
Τυπε, αν κρυβουν και την ηλικια της και ειναι 50φευγα,

τοτε Δευτερα θα παω κι εγω για εξετασεις...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
θα κανω εναν απλο συλλογισμο
οι πελατες της συγκεκριμενης,ελπιζω κι εγω να μην εχει κολλησει κανενας,οι πελατες της ομως πηγαιναν ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ?οχι βεββαια,πηγαιναν κι αλλου σε αλλα μαγαζια
οποτε δυδτυχως ολοι κι ολες ειναι δυνητικα εμπλεγμενοι στην υποθεση αυτη..δυστυχως...απλη λογικη..ακαποτο εχω παρει κι εγω,στοματικο εννοειται μονο, δυο φορεςς απο δυο ρουμανες,πιο παλια, αλλα τωρα το μετανιωσα βεβαια  :headbang: κι εγω,ελπιζω στην επιτυχια της στατιστικης μικρης πιθανοτητας...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Εσυ τι κερδος εχεις απο το ανελεητο spam ρε μορτη?
Εκτος του να σπας αρχιδια περνιεσε για εξυπνος?
Σου χαλαω την ενημερωση τυπε;
Μηπως σου υποβαθμιζω το σοβαρο υφος σου;

Οτι και να νομιζεις για μενα στα αρχιδια μου.

*Παω φουνταριστος για ban και ο Θεος (Κλεισθενης) βοηθος.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
 Καταρχας απο οτι λετε η κοπελα δουλευε και σε ενα αλλο παλιοτερα.

Να ρωτησω που ξερουν οτι η κοπελα εχει τον ιο ενα εξαμηνο??φαινεται αυτο στις εξετασεις ή ρωτησανε απο ποτε δουλευει εκει η συγκεκριμενη??

Εξετασεις δεν θα χει παλιοτερες αφου ειναι παρανομη(και ετσι τη βρηκαν, επειδη ηταν παρανομη, δεν πηγαν για να κανουν εξεταση για ειτζ)

Αν -λεμε αν- το χει κολλησει απο καποιον πελατη, λογικα προσφερει υπηρεσιες ακαποτα...που ξερουμε οτι ο ιδιος πελατης δεν εχει παει σε αλλες και εχει πληρωσει παραπανω για να εχει το εξτρα??Οποτε και αλλες κοπελες να ειναι φορεις και να μην το ξερουν?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σφε, προσωπικά σε έχω για έξυπνο τύπο, και δεν βλέπω λόγο να σπαμάρεις σαν τον μπολδετρόλλ.
Δεν λέω, καλή η πλάκα, αλλά το θρέντ αυτό είναι σημαντικό και ουσιαστικό για την θεματολογία του σάιτ.
Ο ΣιΕφ είχε δίκιο στα μιούτ, και μπορώ να πω ότι άργησε κιόλας.

Όσο για τους μακάκες του ΚΕΕΛΠΝΟ, πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση και για το Φυλής 74, αν πρόκειται για την Νατάσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σφε, προσωπικά σε έχω για έξυπνο τύπο, και δεν βλέπω λόγο να σπαμάρεις σαν τον μπολδετρόλλ.
Δεν λέω, καλή η πλάκα, αλλά το θρέντ αυτό είναι σημαντικό και ουσιαστικό για την θεματολογία του σάιτ.

Όσο για τους μακάκες του ΚΕΕΛΠΝΟ, πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση και για το Φυλής 74, αν πρόκειται για την Νατάσα.

μπα γιατι ρε τυπε? για να αναστεναξουν με ανακουφιση οι ανεγκεφαλοι και να συνεχισουν τα ακαποτα? ειναι αντικοινωνικο αυτο που λες.

υ.γ. στηριζω ΚΑΙ σφε  :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
μπα γιατι ρε τυπε? για να αναστεναξουν με ανακουφιση οι ανεγκεφαλοι και να συνεχισουν τα ακαποτα? ειναι αντικοινωνικο αυτο που λες.

υ.γ. στηριζω ΚΑΙ σφε  :rockon:

Έτερον εκάτερον οι ανεγκέφαλοι. Αυτοί δεν πρόκειται να ακούσουν κανένα μας.

Το συγκεκριμένο θρέντ έχει μια ουσιαστική είδηση, και προσπαθούμε να βρούμε μια άκρη γιατί οι υπεύθυνοι περισσότερο μπερδεύουν παρά βοηθούν.
Συνεπώς πόστ του στυλ πλιτς πλιτς πλιτς, είναι τουλάχιστον μαλακίες.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

:think: Με αποκαλεις εξυπνο και μετα με παρομοιαζεις με τον Μορτη; Με βραχυκυκλωσες τωρα.

Πρεπει να καταλαβετε οτι δε βοηθατε με αυτα που γραφετε και ποσταρετε, τον καθε δυστυχο που απο Δευτερα θα τρεχει σαν τον Βεγγο.

Επιπλεον, ο Ιπποτης ειχε κι αλλες ευκαιριες να βαλει ταξη στο κωλοχανειο εδω μεσα.
Αλλα ειπαμε, διαφορετικα μετρα και σταθμα για μελη και thread.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
:think: Με αποκαλεις εξυπνο και μετα με παρομοιαζεις με τον Μορτη; Με βραχυκυκλωσες τωρα.

Πρεπει να καταλαβετε οτι δε βοηθατε με αυτα που γραφετε και ποσταρετε, τον καθε δυστυχο που απο Δευτερα θα τρεχει σαν τον Βεγγο.

Επιπλεον, ο Ιπποτης ειχε κι αλλες ευκαιριες να βαλει ταξη στο κωλοχανειο εδω μεσα.
Αλλα ειπαμε, διαφορετικα μετρα και σταθμα για μελη και thread.

Οταν γινεις μοντ βαλε υτα δικα σου μετρα και σταθμα

proedras13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Paidia i Natasa k i Anna dn paizei na einai to idio proswpo e? gt ti Natasa ptrwti fora tin akouw.. I Anna douleve apogevmatines vardies. Plz an kserei kapoios gt stin Anna eixa dwsei aka pipa..

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Paidia i Natasa k i Anna dn paizei na einai to idio proswpo e? gt ti Natasa ptrwti fora tin akouw.. I Anna douleve apogevmatines vardies. Plz an kserei kapoios gt stin Anna eixa dwsei aka pipa..
Με τις υγειες σου τυπε.

Περιμενε και σε λιγο θα σε βοηθησουν οι επιστημονες-σαμαρειτες του site...

paiktis913

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Καλά θα κάνετε να δείτε αυτό, αντί να σας πιάνει πανικός - αξίζει τον κόπο.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στην αλυσίδα αυτή η τελευταία επαφή ήταν με την Αλίνα το πιπίνι στις 3/3/2012,επίσης γίνανε και 3 επαφές με την Άννα με το μουστακάκι 10/2011 και 11/2011. Την Νατάσα παρόλο που μου περνούσαν ιδέες να πάω μαζί της κάτι με εμπόδιζε και κατέληγα αλλού.Δεν συνευρέθηκα μαζί της αλλά συνευρέθηκα στην ίδια αλυσίδα που δούλευε με άλλες κοπέλες.
Η Αλίνα όπως γνωρίζω έχει φύγει απο Αθήνα, αν γνωρίζει κάποιος αν κατά την διάρκεια της εφόδου απο το ΚΕΛΠΝΟ που έγινε εχθές εξετάστηκε και η Άννα με το μουστακάκι ας με πληροφορήσει για να αρχίσω να αποκλείω πιθανότητες.Εγώ όπως και να χει θα κάνω εξετάσεις για τον εαυτό μου αφού καταλαγάσει ο πανικός.Αν είχα πάρει την Νατάσα θα έκανα άμεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom