Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Θιχτηκε και ο Ιπποτης που ενα τοοοοοοσο σοβαρο θεμα το μπαχαλεψανε.
Οταν σε κριτικες εκθειαζουν τα ακαποτα και διαφημιζουν ποιες κανουν,
εκει δεν υπαρχει λογος παρεμβασης.

Συμπερασμα: Μπαχαλεψτε οποιο thread γουσταρετε,
αρκει να μην θιγετε οικους και επαγγελματιες.
Χανονται πολλα λεφτα...

Να σου πουμε συγχαρητηρια για αυτο που πεταξες? Η δεν αρκει, θες κανα μεταλιο??  :headbang:

ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΙΧΤΗΚΕ ΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΑΥΤΟ? Αλλα για ενα θεμα για μια πουτανα με ΑΙDS ΔΛΔ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΝΙΑΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, που ολοι μας η καποιοι εχουμε παει, καποιοι εχουμε-εχουν γαμησει κλπ.
Και γραφοντουσαν ακατασχετες παπαρολογιες. Ειλικρινα ουτε καν ειδα ποιοι μπαναριστηκαν για αρχη. Οι 3 πρωτοι που ειδα- αφου εσβησα καποια ασχετα, να σπαμαρουν, αυτοι ηταν.

Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι θιχτηκε οικος , επαγγελματιας και ποια λεφτα χανονται- και επρεπε δηθεν να "προστατευτει"? Με αποδειξεις και τεκμηριωμενα, περιμενουμε επιχειρηματα.

Οριστε ακουμε.

Για τα αλλα που λες οτι αν λεγονται για ακαποτα κλπ γιατι αφηνονται. Το φορουμ δεν εχει σκοπο να πει κατι συγκεκριμενο. Αλλα πως λεγεται καθετι και να διασφαλιστει οτι ακουγονται ολες οι γνωμες. Αν καποιος γραφει για ακαποτα κλπ, θα δεχτει τεκμηριωμενα τον αντιλογο. Ο εχων κριση που διαβαζει καταλαβαινει. Σαιτ για ενηλικους ειναι.

Α και κανενας ιπποτης η πειρατης η ουσαρος δε θιχτηκε. ο κοσμος που διαβαζε το θρεντ θιχτηκε. Τυχαινει το κουμπακι- εκεινη την ωρα- να το ειχα εγω και το πατησα για λογαριασμο των ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.

Για τα λεφτα που ειπες, να πω τι? Το μισο σαιτ με γνωριζει προσωπικα και καταλαβαινει πως αυτα που λες δε στεκουν.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.127
Πόντοι
6.495
Ρε μάγκες, είναι ανάγκη να κάνει ακάποτο πρωκτικό ή να σουτάρει για να κολλήσει; Ακάποτες πίπες δεν έκανε; Μπορεί να είναι λίγες οι πιθανότητες να κολλήσει μια γυναίκα έτσι, αφού θα πρέπει να έχει πληγές στο στόμα ή τι σκατά άλλο, αλλά άμα καταπίνει 30 πούτσες τη μέρα οι πιθανότητες δεν αυξάνονται;  

Δυστυχώς, το πράγμα έχει ξεφύγει με τα διάφορα έξτρα που προσφέρονται και αγοράζονται και μάλλον από καθαρή τύχη δεν έχει εξαπλωθεί το πράγμα (εάν δεν έχει εξαπλωθεί και δεν το ξέρουμε ακόμα).

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Για οτι θελεις να ενημερωθεις ,θα ψαξεις :

1.Στο περιοδικό AIDS ,που ειναι online δωρεαν οι περιληψεις των άρθρων του.

XLargeThumb.00002030-201204240-00000.CV.jpeg

2.Στο

Δηλαδή στο Centers for Disease Disease Control and Prevention

των ΗΠΑ .

3.Στο ιατρικό επιστημονικό site MEDLINE

που έχει πάνω από 15 εκ. άρθρα

από περισσότερα από 4000 ιατρικά περιοδικά από όλο τον κόσμο .

Στο περιοδικό Αmerican Journal of Immunology αναφέρεται ότι ο ιός HIV

ανιχνεύεται στα κολπικα υγρά μόνο στο 30% των οροθετικών γυναικών και σε

μικρή συγκέντρωση .

Διαβάστε το παρακάτω:

Oral-Vaginal Sex

Like the study of fellatio, evaluating the risk of unprotected oral-vaginal sex (cunnilingus) is difficult, given that most people surveyed in studies did not avoid other types of unsafe sexual activity. However, there have been case reports highlighting one case of female-to-female transmission of HIV via cunnilingus and another case of female-to-male transmission of HIV via cunnilingus. Both of these cases involved transmission from receptive partner (the one receiving oral sex) to the insertive partner (the one performing oral sex). There haven't been any documented cases of HIV transmission from the insertive partner to the receptive partner.

Αυτά είναι τα επιστημονικά δεδομένα για την πιθανοτητα μεταδοσης

του ιου του AIDS με γλειφομούνι ( Πρακτικά μηδενική ).

Καλό θα είναι να προσεχετε ,αλλά μην πανικοβαλλεστε .

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ρε μάγκες, είναι ανάγκη να κάνει ακάποτο πρωκτικό ή να σουτάρει για να κολλήσει; Ακάποτες πίπες δεν έκανε; Μπορεί να είναι λίγες οι πιθανότητες να κολλήσει μια γυναίκα έτσι, αφού θα πρέπει να έχει πληγές στο στόμα ή τι σκατά άλλο, αλλά άμα καταπίνει 30 πούτσες τη μέρα οι πιθανότητες δεν αυξάνονται;  

Δυστυχώς, το πράγμα έχει ξεφύγει με τα διάφορα έξτρα που προσφέρονται και αγοράζονται και μάλλον από καθαρή τύχη δεν έχει εξαπλωθεί το πράγμα (εάν δεν έχει εξαπλωθεί και δεν το ξέρουμε ακόμα).

Πριν κανένα τρίμηνο έλεγε σε ένα αρθράκι για αύξηση των κρουσμάτων 500% στο κέντρο. Συμπεριλαμβανομένων όλων των φυντανιών, πακια, πρεζάκια, γαζέλες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πριν ερθουν εδω τις εχει παρει η  μιση  ρωσσια και οι ενδιαμεσες χωρες στη διαδρομη

Σωστος. Το πιθανοτερο ειναι να χει κολλησει στην ΧΩΡΑ της απο πιτσιρικα ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Να σου πουμε συγχαρητηρια για αυτο που πεταξες? Η δεν αρκει, θες κανα μεταλιο??  :headbang:

ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΙΧΤΗΚΕ ΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΑΥΤΟ? Αλλα για ενα θεμα για μια πουτανα με ΑΙDS ΔΛΔ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΝΙΑΤΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, που ολοι μας η καποιοι εχουμε παει, καποιοι εχουμε-εχουν γαμησει κλπ.
Και γραφοντουσαν ακατασχετες παπαρολογιες. Ειλικρινα ουτε καν ειδα ποιοι μπαναριστηκαν για αρχη. Οι 3 πρωτοι που ειδα- αφου εσβησα καποια ασχετα, να σπαμαρουν, αυτοι ηταν.

Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι θιχτηκε οικος , επαγγελματιας και ποια λεφτα χανονται? Με αποδειξεις και τεκμηριωμενα, περιμενουμε επιχειρηματα.

Οριστε ακουμε.

Εαν εσυ νιωθεις οτι κανεις σωστα την δουλεια σου,
τοτε οτι και να παραθεσω θα ειναι ματαιο.

Γεγονος ειναι οτι εχετε ενα site με χιλιαδες επισκεψεις την ημερα, και ενα thread καθαρο και εγκυρο για την Υγεια δεν υπαρχει.
Αφηνετε τον καθε ασχετο να πανικοβαλει τον κοσμο, ειτε ανοιγοντας thread ειτε δινοντας συμβουλες.

Ξερεις καλα οτι μαλακες ανευθυνοι θα υπαρχουν παντα, εσυ (ως μοντ) τι κανεις για να προστατευσεις τα μελη;

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Το κοινωνικο Κρατος μας δινει καποια μορφη επιδοματος στους οροθετικους.
Για να εισπραξουν αυτο το επιδομα, πολλα ζακια "αρπαξαν" επιτηδες τον ιο...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Πριν ερθουν εδω τις εχει παρει η  μιση  ρωσσια και οι ενδιαμεσες χωρες στη διαδρομη

Ετσι ειναι.Στο στρατο, ειχα γνωρισει εναν τυπο ρωσοποντιο? ελληνοκαζακστανο? δε θυμαμαι τι σκατα ηταν. Μου ειπε πως ταξιδευε σε ενα πουλμαν , οπου μεσα βρισκονταν κοπελες που πηγαιναν στην πολη για να αρχισουν το επαγγελμα η' να φυγουν προς εξωτερικο. Οπου εκανε στασεις το πουλμαν, αυτες επαιρναν και καποιον επιβατη..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εαν εσυ νιωθεις οτι κανεις σωστα την δουλεια σου,
τοτε οτι και να παραθεσω θα ειναι ματαιο.

Γεγονος ειναι οτι εχετε ενα site με χιλιαδες επισκεψεις την ημερα, και ενα thread καθαρο και εγκυρο για την Υγεια δεν υπαρχει.
Αφηνετε τον καθε ασχετο να πανικοβαλει τον κοσμο, ειτε ανοιγοντας thread ειτε δινοντας συμβουλες.

Ξερεις καλα οτι μαλακες ανευθυνοι θα υπαρχουν παντα, εσυ (ως μοντ) τι κανεις για να προστατευσεις τα μελη;

για θεματα υγειας δεν ειμαι ειδικος ! Υπαρχουν καποιοι μινιμουμ κανονες ωστοσο στο φορουμ! Εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να κοιταζω αν οτι λεγεται ειναι επι του θεματος. Γνωστης δεν ειμαι. Αλλα φροντιζω ο καθενας να λεει την αποψη του. Αυτο μπορω να κανω και ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ.

ΔΛΔ αν καποιος γραφει παπαρολογιες, ο εχων αλλη αποψη, ειναι ελευθερος να γραψει ΑΝΤΙΛΟΓΟ και ετσι να τον ΕΚΘΕΣΕΙ.

Τα θεματα υγειας ειναι μεν πολυπλοκα, σωστα το γραφεις, δεν διαφωνω. Και καταλαβαινω τη λογικη σου. Ωστοσο εδω, ο αλλος γνωριζει εκ των προτερων πως δεν ειναι σαιτ εξειδικευμενο για θεματα υγειας, επομνεως θα διαβασει και ανοησιες.

Αλλα το συγκεκριμενο σπαμαρισμα αφορουσε κατι πιο συγκεκριμενο και οχι αοριστα για υγεια. Κατι που ΕΓΙΝΕ πραγματικα με μια ιεροδουλη γνωστη σε ολους. Ο αλλος καιγοταν να μαθει γιατι ανησυχουσε και καποιοι που σπανιως η καθολου πανε σε μπουρδελα γραφανε ΑΣΧΕΤΑ πραγματα, ενω μπορουσαν καλλιστα να γραφουν αλλου.

Συγγνωμη για το εγκλημα δηλαδη. Που το βλεπεις το κακο οτι επρεπε επιτελους σε αυτο το θρεντ να γραφουν 5 πραγματα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085
Σωστός ο Ιππότης. Ας τελειώσει το θέμα δώ κι ας μείνουμε οn topic.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
για θεματα υγειας δεν ειμαι ειδικος ! Υπαρχουν καποιοι μινιμουμ κανονες ωστοσο στο φορουμ! Εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να κοιταζω αν οτι λεγεται ειναι επι του θεματος. Γνωστης δεν ειμαι. Αλλα φροντιζω ο καθενας να λεει την αποψη του. Αυτο μπορω να κανω και ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ.

ΔΛΔ αν καποιος γραφει παπαρολογιες, ο εχων αλλη αποψη, ειναι ελευθερος να γραψει ΑΝΤΙΛΟΓΟ και ετσι να τον ΕΚΘΕΣΕΙ.

Τα θεματα υγειας ειναι μεν πολυπλοκα, σωστα το γραφεις, δεν διαφωνω. Και καταλαβαινω τη λογικη σου. Ωστοσο εδω, ο αλλος γνωριζει εκ των προτερων πως δεν ειναι σαιτ εξειδικευμενο για θεματα υγειας, επομνεως θα διαβασει και ανοησιες.

Αλλα το συγκεκριμενο σπαμαρισμα αφορουσε κατι πιο συγκεκριμενο και οχι αοριστα για υγεια. Κατι που ΕΓΙΝΕ πραγματικα με μια ιεροδουλη γνωστη σε ολους. Ο αλλος καιγοταν να μαθει γιατι ανησυχουσε και καποιοι που σπανιως η καθολου πανε σε μπουρδελα γραφανε ΑΣΧΕΤΑ πραγματα, ενω μπορουσαν καλλιστα να γραφουν αλλου.

Συγγνωμη για το εγκλημα δηλαδη. Που το βλεπεις το κακο οτι επρεπε επιτελους σε αυτο το θρεντ να γραφουν 5 πραγματα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ?

Αντιστοιχα:
Δε σου ειπα να δωσεις συμβουλες, αλλα να προστατευσεις τα μελη απο την ραδιο αρβυλα και τον πανικο.

Κανεις το λαθος να νομιζεις οτι τα μελη σκεφτονται σαν και σενα. Διαβαζουν πολλοι αδαεις και πιτσιρικαδες αυτες τις αρλουμπες.

Δε μπορω να μεινω στο θεμα, οταν ενας ανευθυνος, που κανει ακαποτα, ρωτα δεξια και αριστερα στο καφενειο για το τι να πραξει...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Το κοινωνικο Κρατος μας δινει καποια μορφη επιδοματος στους οροθετικους.
Για να εισπραξουν αυτο το επιδομα, πολλα ζακια "αρπαξαν" επιτηδες τον ιο...

Ναι αυτό γινόταν πάντα. Η έρευνα ήταν για το τελευταιο εξάμηνο νομίζω. Πάντως πριν 2 χρόνια τα ξεσκούφωτα έπαιζαν σε λίγα μαγαζιά και για γλυφομούνια δε νομίζω να είχα διαβάσει σε κριτικές πάνω απο 4-5 φορές απο το 2005 που μπαίνω εδω μέσα. Τώρα όλοι ορμάνε χωρίς οίκτο.  

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Κολλάει ευκολα; ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ναι αυτό γινόταν πάντα. Η έρευνα ήταν για το τελευταιο εξάμηνο νομίζω. Πάντως πριν 2 χρόνια τα ξεσκούφωτα έπαιζαν σε λίγα μαγαζιά και για γλυφομούνια δε νομίζω να είχα διαβάσει σε κριτικές πάνω απο 4-5 φορές απο το 2005 που μπαίνω εδω μέσα. Τώρα όλοι ορμάνε χωρίς οίκτο.  
Με καθε επιφυλαξη, μαλλον η αρμοδια υπηρεσια αποφασισε να κανει σωστα τη δουλεια της,
και να αναφερει τα πραγματικα στοιχεια.

Ειπαμε, τα ελληνικα στατιστικα ηταν ανεκδοτο μεχρι προτινως...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αντιστοιχα:
Δε σου ειπα να δωσεις συμβουλες, αλλα να προστατευσεις τα μελη απο την ραδιο αρβυλα και τον πανικο.

Κανεις το λαθος να νομιζεις οτι τα μελη σκεφτονται σαν και σενα. Διαβαζουν πολλοι αδαεις και πιτσιρικαδες αυτες τις αρλουμπες.

Δε μπορω να μεινω στο θεμα, οταν ενας ανευθυνος, που κανει ακαποτα, ρωτα δεξια και αριστερα στο καφενειο για το τι να πραξει...

Σε αυτα που λες και στη λογικη σου ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. Αλλα , αν φιλαρακι ο αλλος θελει να αυτοκτονησει δοξασμενα με τη σημαια ψηλα, ε πως να το κανουμε οτι και να του πεις δε θα πιασει τοπο.

Ο καλυτερος τροπος να προστατευτει καποιος απο την αρβυλα και τον πανικο ειναι ο ελεθερος διαλογος. Δηλαδη να διαβασει την αρλουμπα, αλλα διπλα να διαβασει τη ΣΩΣΤΗ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ αποψη, που θα κανει " σκονη" την αρλουμπα. Ετσι και ο πιτσιρικας πιστευω θα καταλαβει.

Με το να σβησεις την αρλουμπα, παλι αυτος που ειναι να κανει κατι θα το κανει.

Απο εκει και περα μια ιστοσελιδα πρεπει να ειναι υπευθυνη να τηρειται το ισχυον νομθετικο πλαισιο πρωτον.

Αν θες καποιες κοκκινες γραμμες που βαζω εγω προσωπικα σε ερωτικες συνευρεσεις ειναι η συναινεση, η υγειινη και η ηλικια ( οχι με ανηλικα).
Απο εκει και περα ομως νομιζω καταλαβαινεις πως το να ελεγχεται καθε τι που γραφεται για προτιμησεις ,προσφερομενα προγραμματα κλπ ειναι αδυνατο. Πιο αποτελεσματικο ειναι να υποκειται σε ΑΝΤΙΛΟΓΟ και γιατι οχι κραξιμο.  Αλλιως αν ηταν βαζαμε τα δελτια του ΚΕΕΛΠΝΟ εδω οπως ειναι και δε γινεται καθολου κουβεντα. Εδω δινεται το ΕΝΑΥΣΜΑ για ψαξιμο, δεν ειναι το ψαξιμο καθεαυτο!

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
οι μαλακιες που χω ακουσει εδω μεσα ειναι απιστευτες πια.
Ναι ειναι σχεδον αδυνατον να κολησεις απο στοματικο ειδικα απο αντρα σε γυναικα ειναι 1στις 2500 και αυτο αφορα τη γυναικα και οχι τον αντρα. αλλα ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
η Νατασσα Ειναι ψηλη , ρωσιδα , ξανθια με μαλι λιγο πιο πανω απο τους ωμους που μαλιστα ειχε τη συνηθεια να το μαζευει σε κοτσο στο σεξ, ελαφρως πεσμενο στηθος ,πολυ γλυκο προσωπακι γαλανα ματια πολυ ωραιο χαμογελο , και σιγουρα δεν ειχε χαλασμενα δοντια ασχετα τι ειπε ο πιο πανω μπαχαλακιας. ΔΕΝ εκανε κωλο ουτε ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ (αοποσο ξερω γιατι δεν ειναι τωνπροτιμησεων μου αυτα) ΕΚαΝΕ ΟΜΩΣ ακαποτη πιπα που ευτυχως δεν ειχα προτιμησει. Μπορει να εκανε τιποτα μπαφους ή μυτιες , αλλα ηρωινη δεν νομιζω γιατι ειχα κοιταξει τα χερια της και σημαδια απο τρυπηματα δεν υπηρχαν.
Παρολα αυτα, Η ΝΑΤΑΣΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΦΥΛΗΣ 74 ΥΠΟΓΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΜΑΤΑ ΜΕΧΡ ΤΗΣ 11, ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΦΩΚΑΙΑΣ ΣΤΟ 22 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΟΡΤΑ. ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕς ΠΗΓΕς ΤΟΥς ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕς ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕς Ας ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΙΣΧΥΕΙ. ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ Η ΝΑΤΑΣΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕς , Ο ΚΙΝΔΥΝΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥς ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟς ΞΕΡΙΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕς ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ ΧΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙς 11 ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ. τωρα μια εξεταση καλο εινα να την κανουμε ολοι βεβαια ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΗΔΗΞΑΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ Η ΟΧΙ . ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΗΔΕς ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ. ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΑΛΒΑΙΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗς ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΣΔΕς ΦΟΡΕς ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ , ΝΑ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΗ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑΝΑΙ 4 - 5 ΦΟΡΕς . ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗ
(γιατι βιτσιο ειναι)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

Stories