Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 563K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Όταν δεν συμβαίνει σε σ'ένα δεν πανικοβάλλεσαι τόσο αλλά αν σου χτυπήσει την πόρτα ο χάρος εκεί σε θέλω...
Και θετικός να ανιχνευτώ δεν θα πάρω θεραπεία γιατί είναι πολύ βαριά αλλά θα το αντιμετωπίσω με φυσικούς μεθόδους και όπου πάει...
Ευχαριστώ πάντος για την προσπάθεια να με κάνεις να ηρεμήσω...  

1. Η πιθανότητα να έχεις κολλήσει είναι ελάχιστη.

2. Η αντιρετροική αγωγή έχει ανεβάσει το προσδόκιμο ζωής όσο του γενικού πληθυσμού. Ειδικά τα νεότερης γενιάς φάρμακα είναι πολύ αποτελεσματικά. Πλέον ένας οροθετικός μπορεί ζήσει μια κανονική ζωή, με καλό ανοσοποιητικό. Με φυσικές μεθόδους δεν .....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Όταν δεν συμβαίνει σε σ'ένα δεν πανικοβάλλεσαι τόσο αλλά αν σου χτυπήσει την πόρτα ο χάρος εκεί σε θέλω...
Και θετικός να ανιχνευτώ δεν θα πάρω θεραπεία γιατί είναι πολύ βαριά αλλά θα το αντιμετωπίσω με φυσικούς μεθόδους και όπου πάει...
Ευχαριστώ πάντος για την προσπάθεια να με κάνεις να ηρεμήσω...  
Τωρα γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και προφανως βρηκες μια καλη ευκαρια να ασχοληθουν ολοι μαζι σου και να γαμησεις το θεμα.
Πιστευει κανεις σοβαρα οτι καποιος θα εβγαινε εδω μεσα και θα ελεγε οτι πραγματι εχει παει μαζι της?

Αντισθενη βαλε ταξη...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Συγγνωμη που επεμβαινω σε τοσο σοβαρο θεμα αλλα μολις ειδα αυτο....

tromaktiko.jpg
Mου κανει εντυπωση που το ειπαν και μοντελο αυτο ....  :headbang:

Κοιταξτε υφος ολο ειρωνια στον φακο....  :S

Αν γνωριζε τι εχει, θελει κρεμασμα.....

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Οι οίκοι ανοχής (εκτός από  ένα στούντιο όπως λένε μερικοί φίλοι) στους οποίους εργαζόταν η "Νατάσσα" είναι οι:

Συνημμένα

• rosida1_473_355.JPG
    rosida1_473_355.JPG
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 60
  • natassa oikoi.jpg
    natassa oikoi.jpg
    89 KB · Εμφανίσεις: 69

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Mου κανει εντυπωση που το ειπαν και μοντελο αυτο ....  :headbang:

Κοιταξτε υφος ολο ειρωνια στον φακο....  :S

Αν γνωριζε τι εχει, θελει κρεμασμα.....
Μητσο παρε θεση επι του θεματος.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
 Ειλικρινα ευχομαι να μην κολλησε κανενας κατι.

Αλλα ρε παιδια πως γινεται να φιλατε ιεροδουλες με γλωσσοφιλα που πριν εχει αφησει τα σαλια του εκει ενας πακιστανος η ενας αστεγος βρωμιαρης που χει να πλυθει 6 μηνες??

Η βαζετε το πουτσο σας εκει που μπηκε ο πουτσος του γυφτου η οποιου αλλου?

ειναι θεμα σιχαμαρας και μονο, περα απο νοσηματα

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τωρα γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ και προφανως βρηκες μια καλη ευκαρια να ασχοληθουν ολοι μαζι σου και να γαμησεις το θεμα.
Πιστευει κανεις σοβαρα οτι καποιος θα εβγαινε εδω μεσα και θα ελεγε οτι πραγματι εχει παει μαζι της?

Αντισθενη βαλε ταξη...
Στα ρχίδια μου αν ασχοληθείτε ή όχι...Αυτό το σοκ που έπαθα δεν συγκρίνετε με τίποτα...Έγραψα γιατί ήθελα κάπου να μιλήσω
αφού δεν μπορώ σε κάποιον δικό μου...Τώρα συνεχίστε τις πίπες σας και ο καθένας το πόνο του...

Επισκέπτης
Έχεις δίκιο. Είναι δύσκολη η μετάδοση από γυναίκα σε άνδρα με κολπική επαφή. Συνήθως τέτοιες μολύνσεις γίνονται όταν η γυναίκα έχει και άλλα σεξουαλικά νοσήματα μαζί (έρπη, κολπίτιδα, κλπ.) που αυξάνουν το επίπεδο του HIV, άρα και τις πιθανότητες μόλυνσης.
Να θυμάστε: μικρό ιικό φορτίο HIV = μικρή πιθανότητα μετάδοσης. Μεγάλο ιικό φορτίο HIV = μεγάλη πιθανότητα μετάδοσης.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είσαι ειλικρινής. Αυτό να το καταλάβουν όσοι φοβούνται μην κόλλησαν από ένα απλό ακάποτο τσιμπούκι. Παιδιά ηρεμήστε, είναι σχεδόν αδύνατο. Ακόμα και με ελεύθερο σεξ με οροθετική είναι πολύ δύσκολο να κολλήσει κάποιος.

Βάζουμε καπότα, γιατί αν ΟΛΟΙ πήγαιναν και γαμούσαν ελεύθερα, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιες φορές θα γινόταν η στραβή. Αλλά προς θεού, μην τρελαίνεστε για ένα ακάποτο τσιμπούκι.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αφήστε να γνωρίζουμε λίγο καλύτερα την εξέλιξη των τεστ.

Δεν ξέρω κατά πόσο την γνωρίζουν και όλα τα εργαστήρια και όλα τα μηχανήματα που κάνουν την ανάλυση και όλες οι ιατρικές έρευνες.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αν ξέρει καποιος αν δούλευε και σε στούντιο ή σε ποιο, ας ενημερώσει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στα ρχίδια μου αν ασχοληθείτε ή όχι...Αυτό το σοκ που έπαθα δεν συγκρίνετε με τίποτα...Έγραψα γιατί ήθελα κάπου να μιλήσω
αφού δεν μπορώ σε κάποιον δικό μου...Τώρα συνεχίστε τις πίπες σας και ο καθένας το πόνο του...
Καλο κουραγιο φιλε.....  :S

Καποια στιγμη θα πρεπει να μιλησεις ομως και να δεις τι θα κανετε....

Αν δεν μπορεις να το περασεις μονος σου αυτο πηγαινοντας μονος σου σε καποιον μικροβιολογο να κανεις το τεστ
τοτε θα πρεπει να μιλησεις....

Ευχομαι να ειναι μονο ιδεα σου και να μην εχεις τιποτα .

Η πιεση οντως ειναι τρομακτικη....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Γιατι το αποκλειεις δηλαδη ?
ε γιατι αν πηγες και ακαποτα μαζι της μαλλον αλλα πραματα θα σε απασχολουσαν σημερα απο το μπεις εδω μεσα και δηθεν να ρωτας πληροφοριες.

Και του απαντανε 20 ανθρωποι και αυτος σου λεει θα ακολουθησει φυσικες μεθοδους :jerking: :jerking: :jerking:
Ε κανει πλακα...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Πήγαινε σε μια ΜΕΛ και κάνε εξετάσεις, το άγχος δεν παλεύεται. Είναι ανώνυμες και δωρεάν. Αν και δεν κολλάς τόσο εύκολα, όπως έγραψε ο Picker.

Οι οροθετικοί πλέον ζουν μια κανονική ζωή όπως όλοι. Αλλά σου επαναλαμβάνω, μην σε φάει και η αγωνία, δεν κολλάς τόσο εύκολα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλή τυχη με τα αποτελεσματα ευχομαι σε οσους εχουν ερθει σε επαφη με την κοπελα. Για αλλη μια φορα θα πω να προσεχετε και να ερχεστε σε επαφη με προφυλακτικο. για την δικη σας υγεία, της οικογενειας σας οσοι ειστε παντρεμενοι και για την λαχταρα που ειπε και το παιδι πιο πανω των δικων σας. τα σεξουαλικη μεταδιδομενα νοσηματα ειναι μια πραγματικοτητα. Μην αφηνετε τελειως στην τυχη την υγεια σας, απλα παρτε το ελαχιστο μετρο, φορατε προφυλακτικο γενικως..
Αυτο ειναι κατι που θα επρεπε να διδασκεται στα σχολεια σε αντρες και γυναικες.
Τα υπολοιπα σχολια δενκολλαει με τσιμπουκι η με γλυφπομουνι κτλ ειναι παπαριες. Και τα λεω παπαριες γιατι δεν καταλαβαινω με ποια λογικη καποιος θελει να ρισκαρει να το μαθει...

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Δεν μας λες αν εχεις παει με cg και αν ναι πες μας με ποιες απο εδω μεσα εχεις παει να παθουμε και εμεις :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom