Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μαλακίες είναι αυτά. Αυτά τα υποστηρίζει ένα κίνημα οι "αρνητές" του ΗΙV (ότι δεν υπάρχει ιός κλπ). Στην Ελλάδα η Μαρία Παπαγιαννίδου τα ισχυριζόταν αυτά (απεβίωσε πριν λίγο καιρό).
:thumbsup:

είδες όταν δεν γράφεις παπαριές επιβραβεύω :2funny: :-*

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Εσεις, γνωρίζετε τους νόμιμους οίκους ανοχής/στούντιος ή δεν έχετε καμμία δουλειά μ'αυτά?
Και να τους γνωρίζαμε, ο ιός hiv δεν κοιτάει νόμιμους ή παράνομους οίκους ανοχής/στούντιος. Παντού μπαίνει.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Πρέπει να έχει περάσει 1 μήνας απο την επαφή για να κάνεις το τεστ αντισωμάτων (και το rapid test, τεστ αντισωμάτων είναι).

Άλλο τεστ δηλαδή δεν υπάρχει ; πρέπει να περιμένεις σώνει και καλά ένα μήνα για να δείς άν έχεις τον ιό ή όχι ;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εσεις, γνωρίζετε τους νόμιμους οίκους ανοχής/στούντιος ή δεν έχετε καμμία δουλειά μ'αυτά?

Ρε συ τυπε τι σε νοιαζει ποιοι οικοι ειναι νομιμοι? Αφου το αν ενα σπιτακι ειναι νομιμο ή οχι δεν εχει να κανει με την υγεια των κοριτσιων!

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Πω ρε πούστη μου, είδα τις φώτο και μου κόπηκαν τα γόνατα.Τέτοιο σοκ δεν έχω ξαναπεράσει...
Την έχω πάρει 2 φορές πέρσι και μου ρχεται να φουντάρω τώρα...Δεν με νοιάζει για μ'ένα αλλά
για τους δικούς μου που αν μάθουν μπορεί να είμαι οροθετικός θα πεθάνουν από την λαχτάρα...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2012/04/29/resized/rosida1_473_355.JPG[/img[/URL]]
Με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της - Έκκληση του ΚΕΕΛΠΝΟ σε όσους επισκέφθηκαν τον οίκο ανοχής να εξεταστούν - Της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος Μετά απο εντολή εισαγγελέα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της 22χρονης που εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής να είναι φορέας του ιού HIV.

Η 22χρονη Tatiana Bukhtoyarova εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής επι της οδού Φωκαίας 22 στην Αθήνα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας κατοικεί στο Γαλάτσι.
[URL unfurl="true"]http://www.eglimatikotita.gr/2012/04/22-aids.html[/URL]
ps προς τους μοντ(αμα αυτο το ποστ απαγορευεται σβηστε το σας παρακαλω..)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στο αμέρικα διάβαζα ότι υπήρχε εκστρατεία στα σκολεία να ζητούν απο πιτσιρίκαι να παίρνουν τηλ αμέσως την αστυνομία ή το σκολείο τους εάν ακούσουν για τέτοιες περιπτώσεις σε πάρτυ κλπ....
εδώ είμεθα ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΛΑΝΤΕΡΣ.  :grin:

φαντασου να εσκαγε καμια τετοια κλεημουρ για σιτιτουριστρια τι εχει να γινει.

μπααααα αδυνατο. μαλακια ειπα  :grin:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Πω ρε πούστη μου, είδα τις φώτο και μου κόπηκαν τα γόνατα.Τέτοιο σοκ δεν έχω ξαναπεράσει...
Την έχω πάρει 2 φορές πέρσι και μου ρχεται να φουντάρω τώρα...Δεν με νοιάζει για μ'ένα αλλά
για τους δικούς μου που αν μάθουν μπορεί να είμαι οροθετικός θα πεθάνουν από την λαχτάρα...
Έκανες κάτι χωρίς προφύλαξη?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Δεν κολλάει και τόσο εύκολα τύπε. Μην σε φάει το άγχος, χειρότερο είναι.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Άλλο τεστ δηλαδή δεν υπάρχει ; πρέπει να περιμένεις σώνει και καλά ένα μήνα για να δείς άν έχεις τον ιό ή όχι ;
Υπάρχει το RNA test που βρίσκει τον ίδιο τον ιό στο αίμα 9 μέρες μετά την επαφή, αλλά δεν γίνεται, γιατί κοστίζει πολύ ακριβά (2500 ευρώ αν θες να το κάνεις μόνος σου). Το τεστ αντισωμάτων είναι αυτό που γίνεται σε όλους όσους θέλουν να μάθουν αν έχουν HIV, αλλά πρέπει να περιμένουν 1 μήνα μετά την επαφή για να το κάνουν.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Να πας να κανεις τις απαραιτητες εξετασεις και να μην να πανικοβαλεις τους δικους σου, πριν παρεις τις εξετασεις.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
λατρεια γιατι κουραζεσαι? μιλαμε για μια χωρα και ενα λαο που το ακαποτο θεωρειται πολυτελειας και το πληρωνει εξτρα σαν χρυσο λουκουμακι :2funny:
και αμα ρωτησεις κανεναν αν φοβαται για ακαποτο θα σου απαντησει οτι κοβει το ματι του και ειναι χρονια στο κουρμπετι.. :headbang: :headbang:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Η 22χρονη Tatiana Bukhtoyarova εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής επι της οδού Φωκαίας 22 στην Αθήνα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας κατοικεί στο Γαλάτσι.
Και γω νομιζα οτι την ελεγαν Νατασσα. :(
Τελικα...

"Μάγκες ΔΕΝ υπάρχει εμπιστοσύνη , ΤΕΛΟΣ."
                                                    Αορατος

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Μη φοβάσαι. Κάνε το τεστ. Το πιο πιθανό (για να είναι σε τόσο καλή κατάσταση), είναι ότι έπαιρνε θεραπεία. Άρα το ιικό της φορτίο σε αυτή την περίπτωση μάλλον ήταν μη ανιχνεύσιμο και άρα μη μεταδοτικό. Με πάσα επιφύλαξη.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Έκανες κάτι χωρίς προφύλαξη?
Μόνο την πρώτη φορά αν θυμάμαι καλά μου έκανε πίπα ακάποτα αλλά και τις δυο φορές έδινε γλωσσόφιλα...
Θα πάω για εξετάσεις αύριο...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Μόνο την πρώτη φορά αν θυμάμαι καλά μου έκανε πίπα ακάποτα αλλά και τις δυο φορές έδινε γλωσσόφιλα...
Θα πάω για εξετάσεις αύριο...
Συγνώμη για την ερώτηση, αλλά ειλικρινά ΔΕΝ φοβάσαι γλωσσόφιλα και ακάποτες με ιερόδουλη? Δεν στη λέω, προσπαθώ να καταλάβω και αυτούς που το κάνουν.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Μη φοβάσαι. Κάνε το τεστ. Το πιο πιθανό (για να είναι σε τόσο καλή κατάσταση), είναι ότι έπαιρνε θεραπεία. Άρα το ιικό της φορτίο σε αυτή την περίπτωση μάλλον ήταν μη ανιχνεύσιμο και άρα μη μεταδοτικό. Με πάσα επιφύλαξη.

αφου ηταν μη ανιχνευσιμο πως βρεθηκε θετικη στο τεστ των αστυνομικων?

η ειναι διαφορετικο αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom