hivaids.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Αν είναι αρνητικό αμέσως.Ποσο καιρο κανουν να βγουν τα αποτελεσματα???
Αν είναι θετικό το πρώτο τεστ, χρειάζεται επιβεβαιωση. Σε αυτή την περίπτωση, γύρω στον 1 μήνα.
Αν είναι αρνητικό αμέσως.Ποσο καιρο κανουν να βγουν τα αποτελεσματα???
νομιζω δεν πρεπει να πανικοβαλλεσαι διαβασε εδω τις πιθανοτητες... www.hivaids.gr/homepage.php?id=pliroforisi/hivaids]http://www.hivaids.gr/homepage.php?id=pliroforisi/hivaids[/url]Μόνο την πρώτη φορά αν θυμάμαι καλά μου έκανε πίπα ακάποτα αλλά και τις δυο φορές έδινε γλωσσόφιλα...
Θα πάω για εξετάσεις αύριο...
Πάνω απ' όλα ψυχραιμία. Και βέβαια όλα καλά εύχομαι. Σε όλους δηλαδή. Ειδικός δεν είμαι αλλά με γλωσσόφιλα τουλάχιστον δεν κολλάς HIV. Με το δε ακά τσιμπούκ πολύ λίγες πιθανότητες. Δες το link που έβαλε ο al.Μόνο την πρώτη φορά αν θυμάμαι καλά μου έκανε πίπα ακάποτα αλλά και τις δυο φορές έδινε γλωσσόφιλα...
Θα πάω για εξετάσεις αύριο...
Χαλάρωσε βρε.Δεν πέθανες ακόμα!! Το πιθανότερο είναι όλα να είναι ΟΚ.Αλλά θα είσαι σίγουρος με τις εξετάσεις. Όχι πανικός.Ψυχραιμία και στο εξής Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις που λένε...Μάλλον ήρθε η ώρα να τιμωρηθώ για τις μαλακίες...
Είναι διαφορετικό.αφου ηταν μη ανιχνευσιμο πως βρεθηκε θετικη στο τεστ των αστυνομικων?
η ειναι διαφορετικο αυτο?
Η όλη συζήτηση (δεν εξαιρώ και την δική μου συμμετοχή) αρχίζει και μου θυμίζει τις συζητήσεις για τα αποτελέσματα που γίνεται σε όλα σχεδον τα τηλεοπτικά κανάλια το βράδυ των εκλογών.
Συνέχεια επαναλαμβάνονται (σχεδόν) τα ίδια δεδομένα ...
Παρεμπιπτόντως να σημειωθεί ότι στο μπουρδέλο Ελλάδα, όλα τα μπουρδέλα είναι παράνομα εκτός από 5-6 ...
και να συμφωνήσω ότι άλλο ζήτημα είναι η καθαριότητα στους οίκους ανοχής και άλλο η υγεία των εργαζομένων σε αυτούς τους χώρους, χωρίς αυτό να αποκλείει ότι εκεί που υπάρχει καθαριότητα διασφαλίζεται η καλή κατάσταση της υγείας σε αρκετούς τομείς όπως μολύνσεις δέρματος, αναπνευστικού κλπ
Όταν δεν συμβαίνει σε σ'ένα δεν πανικοβάλλεσαι τόσο αλλά αν σου χτυπήσει την πόρτα ο χάρος εκεί σε θέλω...νομιζω δεν πρεπει να πανικοβαλλεσαι διαβασε εδω τις πιθανοτητες... www.hivaids.gr/homepage.php?id=pliroforisi/hivaids]http://www.hivaids.gr/homepage.php?id=pliroforisi/hivaids[/url]
Aλλα αν θες να'χεις πληρη εικονα του θεματος να διαβασεις ξενα σαϊτ καλυτερα.Οταν το μελετησα το θεμα διαπιστωσα οτι τα ελληνικα ειναι καπως απολυτα με το θεμα και εκτος αυτου αναλογικα ειναι λιγα τα περιστατικα εδω.
Παρακαλώ να μην γράφονται βλακείες για γλωσσόφιλα.
Ο hiv δεν κολλάει με γλωσσόφιλα.
Τελεία και παύλα.
Παρακαλώ να μην γράφονται βλακείες για γλωσσόφιλα.
Ο hiv δεν κολλάει με γλωσσόφιλα.
Τελεία και παύλα.
Τώρα με τα νέα τεστ, είναι 1 μήνας μετά την ύποπτη επαφή.Λοιπόν 1ον για να δεις από μία ανάλυση αίματος άμα έχεις κολύσει θα πρέπει συνήθως να περάσουν 2-3 μήνες από την σεξουαλ επαφή(καμιά φορά και 6 μήνες)
Έχεις δίκιο. Είναι δύσκολη η μετάδοση από γυναίκα σε άνδρα με κολπική επαφή. Συνήθως τέτοιες μολύνσεις γίνονται όταν η γυναίκα έχει και άλλα σεξουαλικά νοσήματα μαζί (έρπη, κολπίτιδα, κλπ.) που αυξάνουν το επίπεδο του HIV, άρα και τις πιθανότητες μόλυνσης.Με ακάποτο σεξ κολλάει αν η γυναίκα δεν έχει περίοδο? Πολλοί έχουν σχέσεις με οροθετικές γυναίκες και κάνουν συστηματικά ελεύθερο σεξ αλλά δεν κολλάνε ποτέ. Ποια είναι η γνώμη σου? Ειλικρινά.