Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
hivaids, αφού είσαι λαλίστατος, περιμένω μια απάντηση σ'αυτό που σε ρώτησα. Λες οτι δεν έχει σημασία για σένα αν μία είναι εκδιδόμενη με hiv ή μη εκδιδόμενη με hiv και ότι κακώς ανακοίνωσαν την κοπέλα που βρέθηκε. Και ήρθες πριν λίγο να μας ανακοινώσεις ότι συνέλαβαν μια τρανς οροθετική! Τι άλλαξε τώρα και είσαι υπέρ της ανακοίνωσης και γιατί να μας ανακοινώσεις μία τρανς εκδιδόμενη που βρέθηκε οροθετική και όχι την Κούλα από τα Πατήσια που μπορεί να βρέθηκε οροθετική.Περιμένω...

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
hivaids, αφού είσαι λαλίστατος, περιμένω μια απάντηση σ'αυτό που σε ρώτησα. Λες οτι δεν έχει σημασία για σένα αν μία είναι εκδιδόμενη με hiv ή μη εκδιδόμενη με hiv και ότι κακώς ανακοίνωσαν την κοπέλα που βρέθηκε. Και ήρθες πριν λίγο να μας ανακοινώσεις ότι συνέλαβαν μια τρανς οροθετική! Τι άλλαξε τώρα και είσαι υπέρ της ανακοίνωσης και γιατί να μας ανακοινώσεις μία τρανς εκδιδόμενη που βρέθηκε οροθετική και όχι την Κούλα από τα Πατήσια που μπορεί να βρέθηκε οροθετική.Περιμένω...
Εγώ δεν ανακοίνωσα ότι ΜΙΑ τρανς είναι οροθετική. Πολλές είναι.
Εγώ ανακοίνωσα ότι μία τρανς οροθετική συνελήφθη.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά.

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Α μάλιστα...πριν λίγες μέρες υποστήριζες το ιατρικό απόρρητο. Τώρα το 'κανες γαργάρα? Μ'αυτό που λες, παίρνεις όλες τις τρανς που εκδίδονται μπάλα.

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Μου το ειπε εμπιστο ατομο γιατρος απο δημοσιο νοσοκομειο. Δεν εχω λογο να την αμφισβητησω.
Τεσπα ημουν υπερβολικος με τον ορο σιγουρα.

Πανεπιστημιακο Γενικο Νοσοκομειο Πατρας.
Δηλαδή, έτσι όπως το παρουσιάζετε, υπάρχει ένας πίνακας ανακοινώσεων ας πούμε που δείχνει φωτος των οροθετικών σαν να καταζητούνται? Κάτι τέτοιο εννοείτε?

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Όποιος δεν έχει βιβλιάριο, δεν μπορεί να ενταχθεί σε Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Παρένθεση, στη διαφωνία μας, να σε ρωτήσω αν ξέρεις. Οι κοπέλες που εκδίδονται, αν περνάνε γιατρούς, έχουν βιβλιάριο υγείας κι αν ναι, έχει δικαίωμα ο πελάτης να το δεί?

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Α μάλιστα...πριν λίγες μέρες υποστήριζες το ιατρικό απόρρητο. Τώρα το 'κανες γαργάρα? Μ'αυτό που λες, παίρνεις όλες τις τρανς που εκδίδονται μπάλα.
Υπάρχουν οροθετικές τρανς. Ε και; Είναι κακό;

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Παρένθεση, στη διαφωνία μας, να σε ρωτήσω αν ξέρεις. Οι κοπέλες που εκδίδονται, αν περνάνε γιατρούς, έχουν βιβλιάριο υγείας κι αν ναι, έχει δικαίωμα ο πελάτης να το δεί?
Φυσικά και δεν έχει δικαίωμα ο πελάτης να το δεί. Ειναι ιατρικό απόρρητο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δηλαδή, έτσι όπως το παρουσιάζετε, υπάρχει ένας πίνακας ανακοινώσεων ας πούμε που δείχνει φωτος των οροθετικών σαν να καταζητούνται? Κάτι τέτοιο εννοείτε?
Δεν το συνεχιζω διοτι δεν ειμαι αρμοδιος να σου δωσω απαντηση.
Αποτι ξερω υπαρχουν φωτογραφιες μεσα στο νοσοκομειο απο μερικους οροθετικους, μου ειπε δηλαδη με μια ιεροδουλη μαυρη στην Πατρα, που ειχε γινει ιστορια.
Δεν ξερω κατι παραπανω.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Αποτι ξερω υπαρχουν φωτογραφιες μεσα στο νοσοκομειο απο μερικους οροθετικους, μου ειπε δηλαδη με μια ιεροδουλη μαυρη στην Πατρα, που ειχε γινει ιστορια.
Δεν ξερω κατι παραπανω.
Όχι από μερικούς. Από όλους είπαμε.

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Δεν ξερω κατι παραπανω.
Α καλά...σαν τα στοιχειωμένα σπίτια στην Ελλάδα ένα πράγμα...

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
μερικοι μεταναστες δεν εχουν βιβλιαριο και ομως κανουν κανονικα την αγωγη.
Βγάζουν ένα ειδικό βιβλιάριο με τη ρωζ κάρτα.
Όλοι όσοι εντάσσονται σε μια Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων υποχρεούνται να δώσουν το βιβλιάριο τους για να βγει φωτοτυπία.

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Δεν ξερω κατι παραπανω.
Κοίτα, έχει διαφορά να υπάρχει στο φάκελό σου σ'ένα νοσοκομείο, φωτοτυπία του βιβλιαρίου σου με τη φωτό σου και άλλο πράγμα αναρτημένη μια φωτό σε δημόσια θέα. Ετσι δεν είναι?

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Βγάζουν ένα ειδικό βιβλιάριο με τη ρωζ κάρτα.
Όλοι όσοι εντάσσονται σε μια Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων υποχρεούνται να δώσουν το βιβλιάριο τους για να βγει φωτοτυπία.
δεν εχουν βιβλιαριο τους δινουν μολις διαγνωσθει η ασθενεια ?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Α καλά...σαν τα στοιχειωμένα σπίτια στην Ελλάδα ένα πράγμα...
Ρε φιλε αμα γουσταρεις μπορεις να ενημερωθεις απο τα καταλληλα ατομα.
Σε site με πουτανες εισαι δηλαδη τι περιμενεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom