Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Ένας οροθετικός που εκδίδεται, είναι το ίδιο με έναν οροθετικό που δεν εκδίδεται.
Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και από τον έναν και από τον άλλο.
Δηλαδή είτε εκπορνεύεσαι παράνομα με aids ή hiv, είτε όχι είναι το ίδιο για σένα? Έλα βρε φίλε τώρα...

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Για μένα, όσον αφορά τη μετάδοση του ιού, είναι ακριβώς το ίδιο.
Όχι.Όταν εκδίδεσαι πρέπει να είσαι καθαρός.Τέρμα.Με συγχωρείς που στο λέω αλλά λες βλακείες.Καλά το ξεκίνησες αλλά μετά δεν ξέρω, λίγο οι γνώσεις σου, λίγο ο απολυταρχισμός σου, σε κάνουν να έχεις έπαρση και να λες πράγματα που δεν στέκουν.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Όχι.Όταν εκδίδεσαι πρέπει να είσαι καθαρός.Τέρμα.Με συγχωρείς που στο λέω αλλά λες βλακείες.Καλά το ξεκίνησες αλλά μετά δεν ξέρω, λίγο οι γνώσεις σου, λίγο ο απολυταρχισμός σου, σε κάνουν να έχεις έπαρση και να λες πράγματα που δεν στέκουν.
Γιατί όταν δεν εκδίδεσαι δεν πρέπει να είσαι καθαρός;

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί όταν δεν εκδίδεσαι δεν πρέπει να είσαι καθαρός;
Πρέπει.Αλλά ξέρεις, οι εκδιδόμενοι έχουν κάτι παραπάνω υποχρεώσεις από αυτούς που δεν εκδίδονται όσον αφορά τις επαφές τους. Γιατί κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις?

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Πρέπει.Αλλά ξέρεις, οι εκδιδόμενοι έχουν κάτι παραπάνω υποχρεώσεις από αυτούς που δεν εκδίδονται όσον αφορά τις επαφές τους. Γιατί κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις?
Δεν το καταλαβαίνω.
Πρέπει να μου το εξηγήσεις.
Θέλω να μου πεις τι διαφορά έχει η μετάδοση του ιού από ένα εκδιδόμενο άτομο, από τη μετάδοση του ιού από ένα μη-εκδιδόμενο άτομο.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν το καταλαβαίνω.
Θέλω να μου πεις τι διαφορά έχει η μετάδοση του ιού από ένα εκδιδόμενο άτομο, από τη μετάδοση του ιού από ένα μη-εκδιδόμενο άτομο.
Μαλλον στις πιθανοτητες που εχει να κολλησει και αλλα ατομα.
Μια ιεροδουλη θα παει προφανως με ΠΟΛΥ περισσοτερα ατομα.

Επισης ακουσα απο μια γνωστη μου γιατρο οτι υπαρχουν εδω και χρονια φωτογραφιες με οροθετικους στα νοσοκομεια.

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Δεν το καταλαβαίνω.
Αφού δεν έχει διαφορά, γιατί βγήκες να μας πεις ότι πιάσανε μία τρανς oροθετική και δεν είπες ότι ο τάδε ή η τάδε που έκανε εξετάσεις βγήκε οροθετικός?

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Σε δυσκόλεψα φίλε μου ε?...Είδες λοιπόν, που έχει διαφορά...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Είδες τι μαθαίνει κανείς εδώ;
σωστό όμως :

άλλο η μάθηση μιας πληροφορίας
και άλλο η μάθηση μιας παραπληροφόρησης

Σιγουρα υπαρχει αυτο. Απλα δεν ξερω υπο ποιες προυποθεσεις μπαινουν οι φωτογραφιες.
να φωτογραφίζουν τους οροθετικούς έ ?

τι να πώ μπορεί να ξέρετε πολύ καλύτερα τα ενδόμυχα μυστικά των νοσοκομείων ...όσοι δεν είστε κάν του χώρου

όμως ειλικρινά κάτι τέτοιο πρώτη φορά το ακούω απο σας εδώ...

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Σιγουρα υπαρχει αυτο. Απλα δεν ξερω υπο ποιες προυποθεσεις μπαινουν οι φωτογραφιες.
Όταν ένας οροθετικός πάει σε μια Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, ο γιατρός παίρνει το ασφαλιστικό του βιβλιάριο και το βγάζει όλο φωτοτυπία (μαζί με τη φωτογραφία που υπάρχει στο βιβλιάριο).
Αυτό το φωτοαντίγραφο μπαίνει στο φάκελλο του οροθετικού που υπάρχει στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Μαλλον στις πιθανοτητες που εχει να κολλησει και αλλα ατομα.
Μια ιεροδουλη θα παει προφανως με ΠΟΛΥ περισσοτερα ατομα.

Επισης ακουσα απο μια γνωστη μου γιατρο οτι υπαρχουν εδω και χρονια φωτογραφιες με οροθετικους στα νοσοκομεια.
Για να ισχύει αυτό που άκουσες, πρέπει να μάθεις και πού ακριβώς είναι αυτές οι φωτός, αν υπάρχουν.Το ότι κάπου άκουσα...κάποιος μου 'πε, δεν λέει κάτι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τι να πώ μπορεί να ξέρετε πολύ καλύτερα τα ενδόμυχα μυστικά των νοσοκομείων ...όσοι δεν είστε κάν του χώρου

όμως ειλικρινά κάτι τέτοιο πρώτη φορά το ακούω απο σας εδώ...
Μου το ειπε εμπιστο ατομο γιατρος απο δημοσιο νοσοκομειο. Δεν εχω λογο να την αμφισβητησω.
Τεσπα ημουν υπερβολικος με τον ορο σιγουρα.

Για να ισχύει αυτό που άκουσες, πρέπει να μάθεις και πού ακριβώς είναι αυτές οι φωτός, αν υπάρχουν.Το ότι κάπου άκουσα...κάποιος μου 'πε, δεν λέει κάτι.
Πανεπιστημιακο Γενικο Νοσοκομειο Πατρας.

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
και εαν δεν εχει βιβλιαριο?πως βγαζουν τη φωτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom