Valeria_ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αρα κατι ξερω και εγω!Ναι. Από τους 11.000 οροθετικούς που υπάρχουν στην Ελλάδα, οι 5.700 παίρνουν το επίδομα.
αρα κατι ξερω και εγω!Ναι. Από τους 11.000 οροθετικούς που υπάρχουν στην Ελλάδα, οι 5.700 παίρνουν το επίδομα.
Δεν ήξερες όμως ότι 5.300 οροθετικοί δεν παίρνουν το επίδομααρα κατι ξερω και εγω!
αυτες που επιασαν λες να το παρουν; για πες εσυ που ξερειςΔεν ήξερες όμως ότι 5.300 οροθετικοί δεν παίρνουν το επίδομα
Χλωμό.αυτες που επιασαν λες να το παρουν; για πες εσυ που ξερεις
αστεια το ειπα.Χλωμό.
ωραιος!Πήγα λαίκο, πήρα τα αποτελέσματα.Όλα καλά, αν και εγώ δε είχα εκτεθεί ιδιαίτερα σε κίνδυνο με το ρωσίδι ή μπουρδελοψευτοκαπότα μάλλον έσωσε.
Ξέρει κανείς τι μέθοδο ανιχνευσης χρησιμοποιούν στο λαικό;
9.5 ΕΥΡΏ ΤΑΡΙΦΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ....
ωραιος!
πηρα κ γω σημερα αποτελεσματα για ολα hiv+ΣΜΝ καθαρος κ ξαστερος...
απλα δυστηχως πληροφορηθει οτι δεν εχω κανει εμβολιο ηπατιτιδας Β... :-
Γνωρισει κανεις το κοστος του εμβολιου?πρεπει να παω να το κανω (με την αστατη ζωη που ακολουθω εδω κ χρονια....)
μπραβο μαν ποτε ειχες παει με την τατιανα..Πήγα λαίκο, πήρα τα αποτελέσματα.Όλα καλά, αν και εγώ δε είχα εκτεθεί ιδιαίτερα σε κίνδυνο με το ρωσίδι ή μπουρδελοψευτοκαπότα μάλλον έσωσε.
Ξέρει κανείς τι μέθοδο ανιχνευσης χρησιμοποιούν στο λαικό;
9.5 ΕΥΡΩ ΤΑΡΙΦΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....
μπραβο μαν ποτε ειχες παει με την τατιανα..
κοιτανε αν εχεις αντισωμα ή κατι τετοιο αν καταλαβα καλα...η ιατρος μου ειπε οτι δεν το εχω κανει κ μου ειπε οτι πραγματοποιειται σε τρεις φασεις...Βρίσκουν σε εξετάσεις για hiv αν έχεις ή δεν έχεις κάνει εμβόλιο;
Kανα δεκάρικο...μάλλον
Η ιπαττίτιδα είναι όντως σοβαρή.
κοιτανε αν εχεις αντισωμα ή κατι τετοιο αν καταλαβα καλα...η ιατρος μου ειπε οτι δεν το εχω κανει κ μου ειπε οτι πραγματοποιειται σε τρεις φασεις...
δεν εκανα μονο για hiv αλλα κ για ηπατιτιδες,αυστραλιανο,κτλ...
9 χρονια στην πιατσα...παλι καλα που την εχω βγαλει καθαρη μεχρι τωραΑ, ναι εκάνες μικτές και μαλλον το βρήκαν απο τις άλλες...
κάντο τι να σου πω, εάν γαμάς πολύ κάντο
9 χρονια στην πιατσα...παλι καλα που την εχω βγαλει καθαρη μεχρι τωρα
ωραιος!
πηρα κ γω σημερα αποτελεσματα για ολα hiv+ΣΜΝ καθαρος κ ξαστερος...
απλα δυστηχως πληροφορηθει οτι δεν εχω κανει εμβολιο ηπατιτιδας Β... :-
Γνωρισει κανεις το κοστος του εμβολιου?πρεπει να παω να το κανω (με την αστατη ζωη που ακολουθω εδω κ χρονια....)
οκ μαν θενκς...θα παω σε κανα αφροδισιολογο ή παθολογο να δω τι θα μου πει.- για εμβολ. ηπαττ. ίσως να υπάρχει κάλυψη (έστω και μερική) από τα Ταμεία (για όσο καιρό θα υπάρχουν ακόμη δηλ.)
-εάν θα κάνεις εμβ ηπατ θα ρέπει να διακόψεις το σεξ για κάποιο διάστημα. Το εμβόλιο δεν γίνεται μια και εξω αλλά σε δόσεις και μέχρ να αναπτυξεις τα αντισωματα θα πρέπει να καλογερέψεις. μην ξεχνάς ότι εμβόλιο = βάζω τον ιό με΄σα στο σώμα μου.
-τεσπα μην κάνω τον ε΄ξυπνο γιατί θα μού πεταχτεί λαός. θα σού πω ό,τι λέω/γραφω πάντα: ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ
+1Μιά χαρά είναι οι επαγγελματίες, οι επιλογές πολλές από εμφάνιση καλές, αλλά και σαν τυπάκια επίσης καλές. Όταν είσαι κυριος επόμενο είναι να είναι κι αυτές σωστές (κατά κανόνα). Το πράγμα είναι απλό είναι εργαζόμενες-άνθρωποι-γυναίκες