Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πήγα λαίκο, πήρα τα αποτελέσματα.Όλα καλά, αν και εγώ δε είχα εκτεθεί ιδιαίτερα σε κίνδυνο με το ρωσίδι ή μπουρδελοψευτοκαπότα μάλλον έσωσε.
Ξέρει κανείς τι μέθοδο ανιχνευσης χρησιμοποιούν στο λαικό;
9.5 ΕΥΡΩ ΤΑΡΙΦΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Πήγα λαίκο, πήρα τα αποτελέσματα.Όλα καλά, αν και εγώ δε είχα εκτεθεί ιδιαίτερα σε κίνδυνο με το ρωσίδι ή μπουρδελοψευτοκαπότα μάλλον έσωσε.
9.5 ΕΥΡΏ ΤΑΡΙΦΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ....
ωραιος! :rockon: :rockon:
πηρα κ γω σημερα αποτελεσματα για ολα hiv+ΣΜΝ καθαρος κ ξαστερος... :grin:
απλα δυστηχως πληροφορηθει οτι δεν εχω κανει εμβολιο ηπατιτιδας Β... :-
Γνωρισει κανεις το κοστος του εμβολιου?πρεπει να παω να το κανω (με την αστατη ζωη που ακολουθω εδω κ χρονια....) :grin:

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρισει κανεις το κοστος του εμβολιου?πρεπει να παω να το κανω (με την αστατη ζωη που ακολουθω εδω κ χρονια....) :grin:

Βρίσκουν σε εξετάσεις για hiv αν έχεις ή δεν έχεις κάνει εμβόλιο;
Kανα δεκάρικο...μάλλον

Η ιπαττίτιδα είναι όντως σοβαρή.

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
9.5 ΕΥΡΩ ΤΑΡΙΦΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....
μπραβο μαν ποτε ειχες παει με την τατιανα..

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο μαν ποτε ειχες παει με την τατιανα..

πάντως σίγουρα πάνω απο επτά μήνες, ή μέσα ιουλίου ή αρχές Αυγούστο ή Σεμπτεμβριο στο υπόγειο.
Οπότε ότι ήταν να φανεί θα φαινόνταν
όλα οκ :pipa3:
και ήδη μιας που έφυγε το αγχος έχω αρχίσει να έχω αφόρητες καύλες πάλι :pipa1:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Βρίσκουν σε εξετάσεις για hiv αν έχεις ή δεν έχεις κάνει εμβόλιο;
Kανα δεκάρικο...μάλλον

Η ιπαττίτιδα είναι όντως σοβαρή.
κοιτανε αν εχεις αντισωμα ή κατι τετοιο αν καταλαβα καλα...η ιατρος μου ειπε οτι δεν το εχω κανει κ μου ειπε οτι πραγματοποιειται σε τρεις φασεις...
δεν εκανα μονο για hiv αλλα κ για ηπατιτιδες,αυστραλιανο,κτλ... :sunglasses:

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
κοιτανε αν εχεις αντισωμα ή κατι τετοιο αν καταλαβα καλα...η ιατρος μου ειπε οτι δεν το εχω κανει κ μου ειπε οτι πραγματοποιειται σε τρεις φασεις...
δεν εκανα μονο για hiv αλλα κ για ηπατιτιδες,αυστραλιανο,κτλ... :sunglasses:

Α, ναι εκάνες μικτές και μαλλον το βρήκαν απο τις άλλες...
κάντο τι να σου πω, εάν γαμάς πολύ κάντο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
9 χρονια στην πιατσα...παλι καλα που την εχω βγαλει καθαρη μεχρι τωρα :P :P

και εγώ απο τα 17 σχεδόν 10 χρόνια, δεν το κόβω.Εξάλου χωρισα την κοπέλα μου 1 φορά πριν 6 χρόνια και μια πριν 2 (άλλη)επειδή οι πουτάνες ως μέσο όρο ομορφίας και αποδόσεις είναι καλύτερες και βγαίνουν πιο φθηνά.Αν τύχει και βρώ κανα καλό κομμάτι τότε μπορεί να κόψω και τα μπουρδέλα. Δεν είμαι άνθρωπος που αγαπάει
Καθαρές είναι οι γκόμενες έτυχε τώρα...
κανονικά πρέπει να το κατεβάσουν στα 15 εύρω με μόνο Ελληνες και καπότα και τα δύο
Αυτά τα χυσίματα στο στόμα και στο στήθος μου έφερναν αλλεργία, αν και μου αρέσει φυσικα, πρέπει όμως  να είναι κάποιος πολύ καμενος για να πάει με μία πουτάνα που πριν ρούφηξε τα σπέρματα αλλου ή τα έφαγε στο στήθος και σκουπίστηκε με μια πετσέτα πριν 1 λεπτό.
Ωραία τα ακόποτα αλλά αν ακούγονται κρούσματα είτα αυτά είναι αλήθεια έιτε μαλακίες του υπουργείου πέφτει χεσίδι.

explosedtank

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
σε σχέση με τα παραπάνω εγγυημένα τα κορίτσια απο σπίτι ζηλευουν τις ιερόδουλες δίοτι αυτές έχουν συνήθως περίσσοτερα προσόντα, και μη μου πεί κανεις για "εσωτερικό κόσμό", μαλακίες.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
κ γω με τις σχεσεις δε τα παω καλα...λιγες κ μετρημενες μεχρι τωρα,αλλα απο ουσια τιποτα... :P
ενω με ΄΄΄κοριτσια΄΄ της δουλειας τα παω καλυτερα...οχι μονο σε θεμα σεξ,αλλα κ σε θεμα επικοινωνιας...
Μαλλον ειναι η μοιρα μου τετοια.Τεσπα υγεια σε ολους ευχομαι...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310

- για εμβολ. ηπαττ. ίσως να υπάρχει κάλυψη (έστω και μερική) από τα Ταμεία (για όσο καιρό θα υπάρχουν ακόμη δηλ.)

-εάν θα κάνεις εμβ ηπατ θα ρέπει να διακόψεις το σεξ για κάποιο διάστημα. Το εμβόλιο δεν γίνεται μια και εξω αλλά σε δόσεις και μέχρ να αναπτυξεις τα αντισωματα θα πρέπει να καλογερέψεις. μην ξεχνάς ότι εμβόλιο = βάζω τον ιό με΄σα στο σώμα μου.
-τεσπα μην κάνω τον ε΄ξυπνο γιατί θα μού πεταχτεί λαός. θα σού πω ό,τι λέω/γραφω πάντα: ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
- για εμβολ. ηπαττ. ίσως να υπάρχει κάλυψη (έστω και μερική) από τα Ταμεία (για όσο καιρό θα υπάρχουν ακόμη δηλ.)

-εάν θα κάνεις εμβ ηπατ θα ρέπει να διακόψεις το σεξ για κάποιο διάστημα. Το εμβόλιο δεν γίνεται μια και εξω αλλά σε δόσεις και μέχρ να αναπτυξεις τα αντισωματα θα πρέπει να καλογερέψεις. μην ξεχνάς ότι εμβόλιο = βάζω τον ιό με΄σα στο σώμα μου.
-τεσπα μην κάνω τον ε΄ξυπνο γιατί θα μού πεταχτεί λαός. θα σού πω ό,τι λέω/γραφω πάντα: ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ
οκ μαν θενκς...θα παω σε κανα αφροδισιολογο ή παθολογο να δω τι θα μου πει.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
Μιά χαρά είναι οι επαγγελματίες, οι επιλογές πολλές από εμφάνιση καλές, αλλά και σαν τυπάκια επίσης καλές. Όταν είσαι κυριος επόμενο είναι να είναι κι αυτές σωστές (κατά κανόνα). Το πράγμα είναι απλό είναι εργαζόμενες-άνθρωποι-γυναίκες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Μιά χαρά είναι οι επαγγελματίες, οι επιλογές πολλές από εμφάνιση καλές, αλλά και σαν τυπάκια επίσης καλές. Όταν είσαι κυριος επόμενο είναι να είναι κι αυτές σωστές (κατά κανόνα). Το πράγμα είναι απλό είναι εργαζόμενες-άνθρωποι-γυναίκες
+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom