Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Οτι ποστάρω είναι από τα λεγόμενα φίλου λοιμωξιολόγου και έτσι προέρχονται

από εξειδικευμένο γιατρό ,ενω ούτε η Μαριακιου ,ούτε ο hivaids.gr ειναι γιατροί

και δεν ξέρουν ούτε ΒΑΣΙΚΑ πράγματα για μερικά  ιατρικά θέματα παρότι εχουν διαβασει για το εητζ .

Δικηγόρος δεν είμαι ,αλλά έχω  τους κωδικούς του dsanet του δικηγορου μου

και μπορω να βρώ στο site ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ αν ισχύουν καποια πράγματα που

ισχυρίζονται κάποιοι "δικηγόροι " εδω .

ο hivaids έχω καταλάβει τι είναι και για ποιό λόγο αρνείται ότι ώς επι το πλείστον οι άντρες που προσβάλλονται είναι πρεζάκια και gay  ;)

αλλά ρε μπαγάσα , πως είναι δυνατόν ενας μη γιατρός να ξέρει για τα οπίσθια δεμάτια του ΝΜ και την εντω βάθει αισθητικότητα ?  :2funny:
αστεράκι είσαι πάντως όποιο και αν είναι το αντικείμενό σου  ;)

λιγο πιο κατω απαντησα σε αυτο που ειπα και θα δεις και αλλες αιτιες που θα λες δλδ οποιος παει απο εκεινο....

φίλε δεν καταλαβαίνω τι θές να πείς
έχει κάποιο θέμα το συντακτικό σου

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Στο εξηγησα πιο πριν και κανεις οτι δεν καταλαβαινεις .

Η Παπαγιαννίδου πέθανε από πνευμονική εμβολή σαν επιπλοκή θρόμβωσης εντω βάθει φλέβας του κάτω άκρου .

Η ΑΙΤΙΑ αυτή του θανάτου σε ποσοστό 99% ΔΕΝ σχετίζεται με το AIDS .

Δηλαδή από τους 100 που πεθαίνουν από "πνευμονική εμβολή σαν επιπλοκή θρόμβωσης εν τω βάθει φλέβας του κάτω άκρου ". μονο ο ενας περιπου την επαθε από AIDS .

Υπαρχουν και ιατρικά βιβλία στα ελληνικά ΜΟΝΟ για την πνευμονική εμβολή διότι είναι συνηθισμένη κατάσταση  .

Εξάλλου από αυτούς που πεθαίνουν εξαιτίας του εητζ (οχι π.χ. από τροχαίο ), ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ πεθαίνουν

λογω πνευμονικής εμβολής σαν επιπλοκή θρόμβωσης εν τω βάθει φλέβας του κάτω άκρου .

Το ότι οι πάσχοντες από AIDS εμφανίζουν μεγαλύτερο ποσοστό θρόμβωσης φλεβών απότι

ο γενικός πληθυσμός ,σε καμία περίπτωση ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ δεν οδηγει στο συμπερασμα οτι αν ενας

ασθενής πέθανε από πνευμονική εμβολή σαν επιπλοκή θρόμβωσης εν τω βάθει φλέβας του κάτω

άκρου ,ο ασθενής αυτός ειχε εητζ ,έπαθε την εμβολή ΛΟΓΩ εητζ .Θα πρέπει να ταυτοποιηθεί

η ΑΙΤΙΑ που προκάλεσε την θρόμβωση και την μετεπειτα εμβολή .

Η ΘΡΟΜΒΩΣΗ μπορεί να οφείλεται σε ΤΡΕΙΣ αιτίες : 1.Στη βλάβη του τοιχώματος των φλεβών

2.Στην αυξημένη πηκτικότητα του αίματος ή γενικά σε μια διαταραχή της πηκτικότητας

του αίματος που προκάλεσε θρόμβο 3.Στη στάση του αίματος ,όπως στη περίπτωση κάποιων

ΚΙΡΣΩΝ (φλεβίτιδα ) που δημιουργεί θρόμβο .

Κατά συνέπεια χωρίς άλλα στοιχεία ΔΕΝ μπορεί να βγεί συμπέρασμα .

Η Παπαγιαννίδου μπορεί να έπαθε την θρόμβωση λόγω του AIDS ή λόγω αλλων  αιτιων που προκαλούν θρόμβωση και ειναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ από το AIDS ,πράγμα που είναι η πιθανότερη

περίπτωση στατιστικά ,ΑΝ δεν εχουμε άλλα στοιχεία .

και αν διαβασεις λιγο πιο πισω σου εχει παντησει
οπως σου απαντησα και εγω
ελεος
δικηγορος εισαι οχι γιατρος
εκτος και εαν επιδη εχεις φιλο γιατρο....
οποτε και εγω εχω φιλο αστροφυσικο...
αρα ειμαι αστρονομο....
τι να πω...
εχω χασει πασα ιδεα....
ολοι ξερολες...
και δεν βλεπετε τιποτα αποτι γινετε πραγματικα γυρω σας ...
μονο και μονο...
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΙΑΤΣΑ

Τσατσα τσαρδιου στην περιοχη της Φυλης μας δηλωσε οτι δικηγοροι που ασχολουνται με την υποθεση της Νατασας απο Φωκαιας 22 της ειπαν οτι απο τη στιγμη που την επιασαν, την υπεβαλλαν σε αλλα 4 τεστ για HIV και βγηκαν ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ...
Σημερα θα την υποβαλλουν σε αλλα 2...
Δηλωσε οτι ολο αυτο το σκηνικο γινεται στα πλαισια της προεκλογικης περιοδου και ειναι ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...

Τα συμπερασματα δικα σας  :dunno:
????????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Για αρκετά χρόνια απο το 85-97 δεν επαιρνε φάρμακα και λέει οτι δεν ειχε κανένα πρόβλημα.
Οταν αρχισε να τα παίρνει και μάλιστα νέας γεννιάς με λιγότερες παρενέργειες,αρχισε να εχει προβλήματα.
Το 1995 διαγνώστηκε. Τον Δεκέμβριο. Σε κακό χάλι. Ένα μήνα μετά ξεκίνησε θεραπεία και την έκοψε γιατί δεν άντεχε τις παρενέργειες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Και βέβαια κάνουμε στατιστική.

Εσυ κατάλαβες τι είπα;;;;

ΟΛΟΙ εδω μεσα καταλαβαν οτι αποδιδεις το θανατο της Παπαγιαννιδου στο εητζ.

Χρησιμοποίησες τη στατιστικη μελέτη  ότι "οι πασχοντες από εητζ εχουν αυξημενη

πιθανότητα θρομβωσεων "
.

Σου έδειξα ότι με βαση τις ΑΛΛΕΣ συναφείς  στατιστικες μελετες ,από ΜΟΝΗ της η αιτία

θανάτου "πνευμονική εμβολή σαν επιπλοκή θρόμβωσης εντω βάθει φλέβας του κάτω άκρου "

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ AIDS  , ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ με το AIDS .

Όπως δηλαδή ένας που πεθαίναι από τροχαιο ,δεν πεθανε λογω AIDS ,ετσι και ενας που πέθανε

απο "πνευμονική εμβολή σαν επιπλοκή θρόμβωσης εντω βάθει φλέβας του κάτω άκρου " ακόμα

και αν ΕΠΑΣΧΕ από AIDS ,χωρις άλλα στοιχεια ,το ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ είναι οτι ΔΕΝ έπαθε αυτό το κατεβατό ("πνευμονικη....." ) ΛΟΓΩ του AIDS .

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Είναι δεδομένο, ότι από την στιγμή που διαγνωστείς οροθετικός, θα πεθάνεις από AIDS.
Δεν έχει σημασία αν πας στα 105, αν είσαι σε αεροπλάνο που έπεσε ή αν σε σκοτώσει ελεύθερος σκοπευτής.

Τα νούμερα ν' ανεβαίνουν.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
φίλε δεν καταλαβαίνω τι θές να πείς
έχει κάποιο θέμα το συντακτικό σου

λιγο πιο κατω απο το ποστ που παρεθεσες θα δεις οτι εχει απαντησει και η μαριακιου και εγω

απορω ομως με ενα πραγμα πως ενας που του ειπε ο γιατρος και του μιλησε ο δικηγορος

θελει να ειναι πιο γνωστης απο καποιον βιολογο η καποιον παθον που ξημεροβραδιαζετε στα νοσοκομεια(ουτε αυτο βεβαια κανει τον hivaids γιατρο η γνωστη απλα του δεινει την δυνατοτητα να γνωριζει 1-2 βασικα πραγματα)

και να θελει να ειναι ο σωστοτερος ολων ... δεν το καταλαβαινω...

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Είναι δεδομένο, ότι από την στιγμή που διαγνωστείς οροθετικός, θα πεθάνεις από AIDS.
Καθόλου δεν είναι δεδομένο. Τα σημερινά φάρμακα κατά 90% σε βοηθούν να μην αναπτύξεις ποτέ aids.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Mια μόνο μελέτη (απο τις πολλές) που δείχνουν την ανάλογη σχέση ιικου HIV φορτίου και AIDS.Aυτη η μελέτη έγινε σε ομάδα 1,604 ατόμων μολυσμένων με HIV.

"Plasma viral load and CD4+ lymphocytes as prognostic markers of HIV-1 infection", Mellors et al, Ann Intern Med 126(12), June 1997.

Ιικό φορτίο*--------------------- Ποσοστό ασθενών που θα αναπτύξουν AIDS σε 6 χρόνια.

Λιγότερο από 500        5,4%

501-3,00                16,6%

3,001-10,0000            31,7%

10,001-300000            55,2%

περισσότερο από 30,0000  80,0%

*Αντίγραφα ιικού RNA ανά κυβικό χιλιοστόμετρο πλάσματος αίματος.

ΟΛΟΙ εδω μεσα καταλαβαν οτι αποδιδεις το θανατο της Παπαγιαννιδου στο εητζ.

Oχι αυτό το κατάλαβες αποκλειστικά ΕΣΥ ο τρανός δικηγόρος.

Χρησιμοποίησες τη στατιστικη μελέτη  ότι "οι πασχοντες από εητζ εχουν αυξημενη

πιθανότητα θρομβωσεων " .

Ναι για να δειξω οτι οι ασθενεις με AIDS έχουν αυξημενη συχνοτητα θρομβωσεων σε σχεση με το γενικο πληθυσμο και συνεπως δεν αποκλειεται να πεθανε απο AIDS.Αυτο το εκανα γιατι καποιοι απορρουσαν πως ειναι δυνατόν να λενε οτι η αιτια του θανατου της ηταν το AIDS αφου η Παπαγιαννιδου πεθανε απο θρομβωση.Ε ΝΑ πως μπορεί να ήταν.

Σου έδειξα ότι με βαση τις ΑΛΛΕΣ συναφείς  στατιστικες μελετες ,από ΜΟΝΗ της η αιτία

θανάτου "πνευμονική εμβολή σαν επιπλοκή θρόμβωσης εντω βάθει φλέβας του κάτω άκρου "

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ AIDS  , ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ με το AIDS .

Όπως δηλαδή ένας που πεθαίναι από τροχαιο ,δεν πεθανε λογω AIDS ,ετσι και ενας που πέθανε

απο "πνευμονική εμβολή σαν επιπλοκή θρόμβωσης εντω βάθει φλέβας του κάτω άκρου " ακόμα

και αν ΕΠΑΣΧΕ από AIDS ,χωρις άλλα στοιχεια ,το ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ είναι οτι ΔΕΝ έπαθε αυτό το κατεβατό ("πνευμονικη....." ) ΛΟΓΩ του AIDS .

Τζαμπα κοπο έκανες αφου ήξερα πολυ καλά οτι οι θρομβώσεις έχουν ποικιλία αιτιών.Επίσης έκανες τζαμπα κοπο γιατι αυτα που εγραψες δεν αποκλείουν την πιθανότητα η θρομβωση της Παπαγιαννιδου να προηλθε απο το AIDS.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
και αν διαβασεις λιγο πιο πισω σου εχει παντησει
οπως σου απαντησα και εγω
ελεος
δικηγορος εισαι οχι γιατρος
εκτος και εαν επιδη εχεις φιλο γιατρο....
οποτε και εγω εχω φιλο αστροφυσικο...
αρα ειμαι αστρονομο....
τι να πω...
εχω χασει πασα ιδεα....
ολοι ξερολες...
και δεν βλεπετε τιποτα αποτι γινετε πραγματικα γυρω σας ...
μονο και μονο...
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ

Εσυ φιλαράκι ,ΔΕΝ εισαι γιατρός ,ούτε βιολόγος .

Αρα δεν θα ρωτήσω εσένα ,αλλά θα ρωτήσω τον φίλο μου τον γιατρό τον λοιμωξιολόγο .

Και θα ποσταρω αυτα που μου είπε ,παραθέτοντας και την σχετική ΙΑΤΡΙΚΗ

ΒΟΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ .

Δικηγόρος δεν είμαι ,αλλά με τους κωδικούς του "ΙΣΟΚΡΑΤH " μπορω να δω

αν ισχύουν αυτά που λένε κάποιοι " δικηγόροι " .

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

:2funny: :2funny:

μην σε εκπλήσσει φίλε η πασοκική αθλιότητα
είναι εξουσιομανή άτομα και πάνω στην ενδεχόμενη
απώλεια της "καρέκλας" είναι διατεθειμένοι να κάνουν
την οποιαδήποτε "βρωμιά"

Αίσχος , αν αληθεύει αυτό

Δεν έχει σημασία αν πας στα 105, αν είσαι σε αεροπλάνο που έπεσε ή αν σε σκοτώσει ελεύθερος σκοπευτής.

Τα νούμερα ν' ανεβαίνουν.

;)

λιγο πιο κατω απο το ποστ που παρεθεσες θα δεις οτι εχει απαντησει και η μαριακιου και εγω

ο καθένας ας "φιλτράρει" λοιπόν αυτά που διαβάζει

και επίσης ο λαδάκης έχει πεί σωστά πράγματα και το επιβεβαιώνω
όπως και η μαρία

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Mια μόνο μελέτη (απο τις πολλές) που δείχνουν την ανάλογη σχέση ιικου HIV φορτίου και AIDS.Aυτη η μελέτη έγινε σε ομάδα 1,604 ατόμων μολυσμένων με HIV.

"Plasma viral load and CD4+ lymphocytes as prognostic markers of HIV-1 infection", Mellors et al, Ann Intern Med 126(12), June 1997.

Ιικό φορτίο*--------------------- Ποσοστό ασθενών που θα αναπτύξουν AIDS σε 6 χρόνια.

Λιγότερο από 500         5,4%

501-3,00                 16,6%

3,001-10,0000            31,7%

10,001-300000            55,2%

περισσότερο από 30,0000  80,0%

*Αντίγραφα ιικού RNA ανά κυβικό χιλιοστόμετρο πλάσματος αίματος.
Είναι του 1997 αυτό. Αρκετά παλιό. Τώρα με τα νέα φάρμακα που κρατάνε το ιικό φορτίο κάτω από 50 αντίγραφα δεν αναπτύσεις aids που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Τζαμπα κοπο έκανες αφου ήξερα πολυ καλά οτι οι θρομβώσεις έχουν ποικιλία αιτιών.Επίσης έκανες τζαμπα κοπο γιατι αυτα που εγραψες δεν αποκλείουν την πιθανότητα η θρομβωση της Παπαγιαννιδου να προηλθε απο το AIDS.

Ασφαλώς και δεν αποκλείουν την πιθανότητα η θρόμβωση της Παπαγιαννίδου να προήλθε

από το AIDS (πραγμα που είπα από την πρώτη στιγμή ) ,αλλά είναι το ενδεχόμενο ΜΕ ΤΗΝ

ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ,αν δεν εχουμε άλλα στοιχεία από το ιατρικό φάκελό της .

Με άλλα λόγια ,ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ,και μάλιστα το ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ,είναι οτι

ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ την θρόμβωση λόγω AIDS .

Αυτό λένε τα μαθηματικά ,η Ιατρική στατιστική ,σε περίπτωση που δεν έχουμε άλλα

στοιχεία από τον ιατρικό φάκελο της πάσχουσας από AIDS .

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Εσυ φιλαράκι ,ΔΕΝ εισαι γιατρός ,ούτε βιολόγος .

Αρα δεν θα ρωτήσω εσένα ,αλλά θα ρωτήσω τον φίλο μου τον γιατρό τον λοιμωξιολόγο .

Και θα ποσταρω αυτα που μου είπε ,παραθέτοντας και την σχετική ΙΑΤΡΙΚΗ

ΒΟΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ .

Δικηγόρος δεν είμαι ,αλλά με τους κωδικούς του "ΙΣΟΚΡΑΤH " μπορω να δω

αν ισχύουν αυτά που λένε κάποιοι " δικηγόροι " .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εισαι για γελια ανθρωπε μου...

εισαι για γελια....

τα εχεις βαλει με μια βιολογο που ουτε ξερεις σε τι εχει εξυδικευτει η εχει μελετησει...

το παιζεις παντογνωστης...

και λες σε μενα δεν ειμαι γιατρος η βιολογος?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εισαι για γελια

αλλα αν σκεφτω οτι ατομα με τετοια μυαλα θα βρω αμετρητα μεσα στην ελλαδα
μου ερχετε να βαλω τα κλαματα για το επιπεδο που ξεπεσαμε

μηχανικος εχω τελιωσει φιλε μου δεν το αρνηθικα ποτε αλλα οτι λεω βασιζεταισε πραγματικα γεγονοτα
η μελετες μιας και εχω διαβασει το θεμα δεν με ειδα ομως να τα βαζω ουτε με την μαριακιου που ειναι βιολογος ουτε μετον ειντζ που ειναι παθον ουτε με καποιον αλλο πτυχιουχο που γνωριζει οντως το θεμα

μιλαω ομως σε εναν που ουτε αυτος ειναι βιολογος η γιατρος
και το παιζει διδακτωρ

επισεις να σου θυμισω σε πιο παλιες μας αντιπαραθεσεις που παλι το επαιζες γιατρος υποστιριζεσ οτι δεν κολας ειντζ και σμν...

παλι απο γιατρο φιλο σου και αυτα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην διαφωνειτε στα λογια ρε μλκες

δεν βγαζετε τιποτα.  :headbang: :headbang: :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
ο hivaids.gr απο οσο ξερω δεν κλαφτηκε σε κανεναν μοντ να του βγάλουνε το ban...
με παρέμβαση του αντισθενη που τον θέλει να γράφει εδω μεσα ξεμιουταριστικε.
Τελεια και παυλα.

ector lopez ξεκόλα με αυτη τη μαλακια γιατι ο σκοπος αυτου του θρεντ ειναι αλλος και εχεις αρχισει να μας κουράζεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom