Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mailo1979

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΗΠΑ 1984 : Ο ερευνητής Robert Gallo ανακοινώνει σε συνέντευξη τύπου ότι ανακάλυψε έναν ιό, τον HIV ο οποίος οφείλεται για μια ομάδα ασθενειών, η οποία ονομάστηκε σύνδρομο AIDS.
Αν και η ανακοίνωση δεν δημοσιεύτηκε ποτέ σε επιστημονική εφημερίδα, τα ΜΜΕ θεώρησαν την αποκάλυψη του Robert Gallo αληθινή .
Εβδομήντα χρόνια πριν την αποκάλυψη του Robert Gallo, οι ρετροϊοί ήταν ένα γνωστό, μη τοξικό, μέρος του κυττάρου. Επιπλέον, κανένας ιός δεν θα μπορούσε ταυτόχρονα να προκαλέσει μια ασθένεια όπως την πνευμονία, στην οποία τα κύτταρα καταστρέφονται και έναν καρκίνο όπως το σάρκωμα Kaposi, στο οποίο τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται γρήγορα.
Ορισμένοι επιστήμονες υποστήριξαν ότι η ενοποιημένη θεωρία HIV/AIDS του Robert Gallo είναι εσφαλμένη και ότι η θεραπεία 29 ανεξάρτητων ασθενειών με τα εξαιρετικά τοξικά φάρμακα του AIDS όπως το AZT και οι ανασταλτικοί παράγοντες πρωτεάσεων (protease inhibitors) είναι στην καλύτερη περίπτωση ανεύθυνη και στη χειρότερη ιατρική γενοκτονία. Είναι γεγονός ότι σύμφωνα με τις στατιστικές του CDC μέχρι το έτος 2000 ενενήντα τέσσερα τοις εκατό όλων των θανάτων που σχετίζονται με το AIDS στις ΗΠΑ, εμφανίστηκαν μετά από την έγκριση του AZT. Επίσης σύμφωνα με το πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, η υπ'αριθμόν 1 αιτία θανάτου των ασθενών του AIDS στην Αμερική είναι σήμερα η ανεπάρκεια του συκωτιού, μια παρενέργεια των νέων ανασταλτικών παραγόντων πρωτεάσεων (protease inhibitors).
Για να ''διαγνωστεί'' κάποιος με AIDS πρέπει να βρεθεί θετικός στον ρετροϊό HIV και να πάσχει εκ μιάς των 30 περίπου ασθενειών που περιλαμβάνονται στο σύνδρομο AIDS. Αν ωστόσο ισχύει πράγματι η θεωρία ότι ο ρετροϊός ΗΙV είναι ακίνδυνος για την υγεία σημαίνει ότι πρόκειται για ασθένεια φάντασμα, πράγμα που αποδεικνύει και το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα μεταξύ μολύνσεως από τον ρετροϊό και αναπτύξεως AIDS, θεωρείται ακαθόριστο. Συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν σε 10 χρόνια μπορεί όμως και ποτέ. Αλλά δεν υπάρχει θεραπεία, λένε. Ο θάνατος επέρχεται σίγουρα, λένε. Γι' αυτό και συστήνουν στον ''ασθενή'' να αρχίσει τη λήψη των τοξικών τους φαρμάκων και κατά μεγάλη σύμπτωση τότε αρχίζουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα.
Από το «1984» και την ανακοίνωση του Robert Gallo πέρασαν 22 χρόνια. Καμία από τις προβλέψεις των υποστηρικτών της θεωρίας HIV-AIDS δεν επαληθεύτηκε. Ούτε εξαπλώθηκε πανδημία AIDS, ούτε οι ασθενείς με AIDS θεραπεύθηκαν με τα αντιρετροϊικά φάρμακα που τους χορηγούν, ούτε σίγουρη καταδίκη σε θάνατο των φορέων του HIV υπήρξε (να υπενθυμίσουμε ότι ένα άτομο-φορεύς του HIV, δεν ταυτίζεται με ένα ασθενή από σύνδρομο AIDS).

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το αντίθετο συγχαρητήρια,
αλλά θα πρέπει να δηλωνόμαστε κ'όλας
για να ελεγχόμαστς κατά τακτά χρονικά διστήματα ώστε να προσέχουμε και την υγεία μας αλλά
και να μην είμαστε ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Με λες πουτάνα και αδήλωτη κιόλας επειδή είπα ότι εξετάζομαι? :think:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Πώς και δεν πήγα σε άλλα νοσοκομεία εννοείς? Ε για οικονομία μια φορά λέω ας πάω σε νοσοκομείο αντί σε μικροβιολογικό και κατέληξα εκεί απλά επειδή είναι το πιο εξειδικευμένο-δεν παίρνω κι όρκο. Ντάξει ίσως απλά είμαι εγώ ευαίσθητη αλλά με αντιμετώπισαν με τρόπο που δε μου άρεσε, οπότε πηγαίνω σε εργαστήριο από τότε κι έχω και τα αποτέλεσματα σε 1-2 μέρες χωρίς ταλαιπωρία.

Ευχαριστώ.

Πέρα από το  :2funny:, οι σταθεροί αιμοδότες, όπως εγώ που δίνω ανά 6μήνες, μου γίνεται έλεγχος στο αίμα μου για όλα τα αφροδισιακά, πριν δωθεί σε κάποιο συνάνθρωπο μας

mailo1979

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τα τεστ αντισωμάτων είναι μια αποδεκτή λύση για τον εντοπισμό διάφορων μικροβίων, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι για τον HIV. Ο λόγος είναι ότι στην περίπτωση των άλλων μικροβίων, προτιμάται το τεστ αντισωμάτων ως μια πιο φθηνή και εύκολη λύση από το τεστ για τον εντοπισμό του μικροβίου καθεαυτού. Στην περίπτωση του HIV, όμως, χρησιμοποιείται το τεστ αντισωμάτων γιατί δεν υπάρχει τεστ για τον ιό καθεαυτό. Οσο για τη λεγόμενη εξέταση  ¨ιικού φορτίου¨, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τα τεστ ιικού φορτίου δεν έχουν εγκριθεί ούτε συνιστώνται από τον FDA για διάγνωση της λοίμωξης με τον HIV. Γι’ αυτό και το τεστ για το AIDS παραμένει πάντα το τεστ αντισωμάτων. Το τεστ ιικού φορτίου, όμως, το χρησιμοποιούν για να εκτιμήσουν το επίπεδο υγείας όσων έχουν βρεθεί «οροθετικοί». Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που δείχνουν ότι αυτό το τεστ είναι εντελώς αναξιόπιστο. Ούτε το τεστ αντισωμάτων, ούτε το τεστ ιικού φορτίου βασίζονται πάνω στον HIV καθεαυτό.Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να θεωρήσουμε αναξιόπιστο και το τεστ αντισωμάτων. Οι δύο τύποι αυτού του τεστ που κυκλοφορούν ευρέως είναι το ELISA και το Western Blot (WB). Το τελευταίο πρωτόκολλο θέλει να επιβεβαιώνει κανείς το αποτέλεσμα του ELISA με τα πιο «αναλυτικό» WB (το οποίο καταργήθηκε πρόσφατα στη Μεγάλη Βρετανία επειδή ακριβώς είναι τόσο επισφαλές). Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι τα κριτήρια για να βγει θετικό το WB ποικίλλουν από χώρα σε χώρα και, ακόμα, από εργαστήριο σε εργαστήριο. Χοντρά, μπορούμε να πούμε ότι το αποτέλεσμα της εξέτασης αλλάζει ανάλογα με τον τόπο προέλευσής της. Μπορεί ακόμα να βρεθεί κανείς «WB ακαθόριστος», το οποίο μπορεί να ερμηνευτεί ως «μη μολυσμένος», «ίσως μολυσμένος» ή, ακόμα πιο παλαβό, «μερικώς μολυσμένος» με βάση την παρούσα εξέταση.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το αντίθετο συγχαρητήρια,
αλλά θα πρέπει να δηλωνόμαστε κ'όλας
για να ελεγχόμαστς κατά τακτά χρονικά διστήματα ώστε να προσέχουμε και την υγεία μας αλλά
και να μην είμαστε ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Η βέλβυ είναι σωστή πόρνη τον σέβεται τον πελάτη!!! :rockon:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ναι είναι καλύτερα σε μικροβιολογικό απ'ότι στο Συγγρός. Έχω πάει και στα δύο κι ο τρόπος αντιμετώπισης (ειδικά αν ντρέπεσαι και λίγο) απείχε έτη φωτός.
Ηλίθιε.

έμπλεξες τ'αρχίδια σου. άλλο να πας σαν πιθανός φορέας κι άλλο να πας για απλές εξετάσεις ρουτίνας. εξάλλου, δεν είναι παιδική χαρά να ανήκεις στο ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό και να περιμένεις τον άλλο με το χαμόγελο στο στόμα. το aids δεν είναι παιχνίδι και προφανώς η αντιμετώπιση πρέπει να είναι εφάμιλλη. τώρα αν σε αρχίζει στα γαμωσταυρίδια στο ξεκούδουνο, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Τα κορδόνια απο τα παπούτσια οι μπάτσοι τους τα βγάλανε ή είναι μόδα των πρεζούδων?

Επισκέπτης
παντως για εμας που ξερουμε απο αγοραιο ερωτα αυτο που κανουν ειναι η μεγιστη ξεφτιλα..
βρηκαν απο σποντα την νατασα και μετα κανοντας ερευνα σε "παρανομα σπιτια και πιατσες" επειδη απο σπιτια δεν βρηκαν τιποτα για να κανουν θεμα πηγαν και μαζεψαν 12 πρεζακια και το παρουσιαζουν υγειονομικη βομβα...

δηλαδη αν μαζεψουν ολα τα πρεζακια αντρες-γυναικες ποσους με aids θα βρουν? πανω απο τους μισους

γιατι δεν κανουν ελεγχο σε ολα τα πρεζακια? γιατι δεν τους παιρνει να χτυπισουν αυτη την πορτα

γιατι αποκαλυψαν τα ονοματα των 11 ελληνιδων? για εντυπωσιασμο αφου αμα πας με αυτες τις κοπελες ξερεις οτι μαλλον εχουν aids. ασε που ξεφτιλησαν τις οικογενιες τους χωρις λογο

γιατι τις κατηγορουν με εκουσια μεταδοση της νοσου? παλι για εντυπωσιασμο, σιγα μην τα πρεζακια ειχαν κανει εξετασεις!!

γιατι δεν κλεινουν ολα τα σπιτια αφου ειναι κινδυνος για την δημοσια υγεια? γιατι θα χασουν τα φραγκα και ειναι πολλα

γιατι δεν κανουν ολα τα σπιτια νομιμα και ολες οι κοπελες να περνανε απο γιατρους και να τις ελεγχουν συνεχεια και να φορολογουνται και να βγαζει λεφτα το κρατος απο αυτα και οχι οι μπατσοι? γιατι παλι θα χασουν τα φραγκα αφου ειναι παρανομα και πεφτει λαδι για να μενουν ανοιχτα.

γιατι δημοσιευουν σικε δηλωσεις μπουρδελιαριδων και κοριτσιων? για να εντυπωσιασουν εν οψη εκλογων.

δηλαδη? παντου φραγκα και εντυπωσιασμο για τις κωλοεκλογες ΑΠΛΑ

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ για εμενα.
1)ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ
2)ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
3)ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ (ας αφαιρεσουν 1 απο καθε πολιτικο-προδοτη-μουνοπανο-πουτανοπαιδο)
4)ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ (αντι να μας γαμανε και να μας καταδικαζουν το μελλον ας ακουμπησουν και καπου αλλου)
5)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ

μονο ετσι και το κρατος θα κερδιζει και εμεις και το καθε παιδακι που θελει λιγες στιγμες ερωτα θα μπορει να χαιρεται τον αγοραιο ερωτα χωρις να εχει επιπτωσεις.. μονο αν φυγει ο αγοραιος ερωτας απο την παρανομια θα ειμαστε ασφαλεις και μελλοντικα θα απολαυσουμε πιο ποιοτικες υπηρεσεις. αντι αυτου ομως παρανομια, σαπιλα, παρακμη και κερδος τον ολιγων χωρις να ενδιαφερονται για τιποτα.

λοβερδο και λοιποι γιατι αντι να κανετε αυτες τις μαλακιες (αμυγδαλεζα, εξευτελισμος πρεζακιδων κτλ) δεν βγαινετε σε κανα μπαλκονι να μας πειτε τα κλασικα ψεματα σας? γιατι μονο ο τζακ νορις θα σας γλυτωσει απο τον λαο....
ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Φιδεμπορα μαλακας εισαι κατ αρχην ...........Αν με διαβασεις πιο παλια εγω παω και γαμω με τα betadide μου με καποτεσ δικες μου μιλαμε για φουλ αποστειρωση και προσοχη και μονο δυο ακαποτα ειχα στην μπουρδελοκαριερα μου και επειδη εργαζομαι στον χωρο της υγειας εκανα οταν προβλεποταν την εξεταση και ειμαι καθαροπαπι .....Να ηταν δυνατον να εβαζα και ολοσωμη καποτα θα το εκανα .........Ειμαι απολυτα κατα των οποιδηποτε ακα γιαυτο τις μαλακιες σου πες τες αλλου οχι σε μενα ..........Α και σεντονακι στρωνω φρεσκοπλυμενο μην το ξεχασω και αυτο ενω εσυ γαμας επανω στα ψωλοχια του καθε ενος .............Καλο μηνα κιολας Fidebora Την Αγαπη μου ...............

Μην ξεχνάς τον κλιβανο για μετά και ένα κουβερλί δώρο. Καλό μήνα τύπε  :rockon:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πάντως ΄μου είναι λιγο δύσκολο να πιστέψω οτι γάμησαν χωρις προφυλάκτικο τόσοι πολλοί...
και φοβάμαι μήπως έκανε καμιά μαλάκια στα προφυλακτικά όπως τρύπα κτλ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τα κορδόνια απο τα παπούτσια οι μπάτσοι τους τα βγάλανε ή είναι μόδα των πρεζούδων?
τα βγαζουν οι μπατσοι για να μην κρεμαστει καποιος-α και μετα τους τρεχουν! κοβει το ματακι σου  ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δώσε μου στοιχεία σε πμ

τι γιατρός είσαι
σε ποιό νοσοκομείο δουλεύεις
τα ιστορικά των ασθενών σου

αλλίως δεν το δέχομαι

ο τύπος είναι 2πιτο απ'ολα :grin:

είσαι οροθετικός, γιατρός, νοσηλευτής ή απλά ασχολείσαι ?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πάντως ΄μου είναι λιγο δύσκολο να πιστέψω οτι γάμησαν χωρις προφυλάκτικο τόσοι πολλοί...
και φοβάμαι μήπως έκανε καμιά μαλάκια στα προφυλακτικά όπως τρύπα κτλ
Γιατι να το κανει αυτο?

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Τα τεστ αντισωμάτων είναι μια αποδεκτή λύση για τον εντοπισμό διάφορων μικροβίων, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι για τον HIV. Ο λόγος είναι ότι στην περίπτωση των άλλων μικροβίων, προτιμάται το τεστ αντισωμάτων ως μια πιο φθηνή και εύκολη λύση από το τεστ για τον εντοπισμό του μικροβίου καθεαυτού. Στην περίπτωση του HIV, όμως, χρησιμοποιείται το τεστ αντισωμάτων γιατί δεν υπάρχει τεστ για τον ιό καθεαυτό. Οσο για τη λεγόμενη εξέταση  ¨ιικού φορτίου¨, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τα τεστ ιικού φορτίου δεν έχουν εγκριθεί ούτε συνιστώνται από τον FDA για διάγνωση της λοίμωξης με τον HIV. Γι’ αυτό και το τεστ για το AIDS παραμένει πάντα το τεστ αντισωμάτων. Το τεστ ιικού φορτίου, όμως, το χρησιμοποιούν για να εκτιμήσουν το επίπεδο υγείας όσων έχουν βρεθεί «οροθετικοί». Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που δείχνουν ότι αυτό το τεστ είναι εντελώς αναξιόπιστο. Ούτε το τεστ αντισωμάτων, ούτε το τεστ ιικού φορτίου βασίζονται πάνω στον HIV καθεαυτό.Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να θεωρήσουμε αναξιόπιστο και το τεστ αντισωμάτων. Οι δύο τύποι αυτού του τεστ που κυκλοφορούν ευρέως είναι το ELISA και το Western Blot (WB). Το τελευταίο πρωτόκολλο θέλει να επιβεβαιώνει κανείς το αποτέλεσμα του ELISA με τα πιο «αναλυτικό» WB (το οποίο καταργήθηκε πρόσφατα στη Μεγάλη Βρετανία επειδή ακριβώς είναι τόσο επισφαλές). Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι τα κριτήρια για να βγει θετικό το WB ποικίλλουν από χώρα σε χώρα και, ακόμα, από εργαστήριο σε εργαστήριο. Χοντρά, μπορούμε να πούμε ότι το αποτέλεσμα της εξέτασης αλλάζει ανάλογα με τον τόπο προέλευσής της. Μπορεί ακόμα να βρεθεί κανείς «WB ακαθόριστος», το οποίο μπορεί να ερμηνευτεί ως «μη μολυσμένος», «ίσως μολυσμένος» ή, ακόμα πιο παλαβό, «μερικώς μολυσμένος» με βάση την παρούσα εξέταση.
Τα τεστ ιικού φορτίου έχουν εγκριθεί από τον FDA και συνιστώνται για την επιβεβαίωση της λοίμωξης με τον HIV. Προβλέπεται από τις παγκόσμιες κατευθυντήριες οδηγίες.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ΗΠΑ 1984 : Ο ερευνητής Robert Gallo ανακοινώνει σε συνέντευξη τύπου ότι ανακάλυψε έναν ιό, τον HIV ο οποίος οφείλεται για μια ομάδα ασθενειών, η οποία ονομάστηκε σύνδρομο AIDS.
Αν και η ανακοίνωση δεν δημοσιεύτηκε ποτέ σε επιστημονική εφημερίδα, τα ΜΜΕ θεώρησαν την αποκάλυψη του Robert Gallo αληθινή .
Εβδομήντα χρόνια πριν την αποκάλυψη του Robert Gallo, οι ρετροϊοί ήταν ένα γνωστό, μη τοξικό, μέρος του κυττάρου. Επιπλέον, κανένας ιός δεν θα μπορούσε ταυτόχρονα να προκαλέσει μια ασθένεια όπως την πνευμονία, στην οποία τα κύτταρα καταστρέφονται και έναν καρκίνο όπως το σάρκωμα Kaposi, στο οποίο τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται γρήγορα.
Ορισμένοι επιστήμονες υποστήριξαν ότι η ενοποιημένη θεωρία HIV/AIDS του Robert Gallo είναι εσφαλμένη και ότι η θεραπεία 29 ανεξάρτητων ασθενειών με τα εξαιρετικά τοξικά φάρμακα του AIDS όπως το AZT και οι ανασταλτικοί παράγοντες πρωτεάσεων (protease inhibitors) είναι στην καλύτερη περίπτωση ανεύθυνη και στη χειρότερη ιατρική γενοκτονία. Είναι γεγονός ότι σύμφωνα με τις στατιστικές του CDC μέχρι το έτος 2000 ενενήντα τέσσερα τοις εκατό όλων των θανάτων που σχετίζονται με το AIDS στις ΗΠΑ, εμφανίστηκαν μετά από την έγκριση του AZT. Επίσης σύμφωνα με το πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, η υπ'αριθμόν 1 αιτία θανάτου των ασθενών του AIDS στην Αμερική είναι σήμερα η ανεπάρκεια του συκωτιού, μια παρενέργεια των νέων ανασταλτικών παραγόντων πρωτεάσεων (protease inhibitors).
Για να ''διαγνωστεί'' κάποιος με AIDS πρέπει να βρεθεί θετικός στον ρετροϊό HIV και να πάσχει εκ μιάς των 30 περίπου ασθενειών που περιλαμβάνονται στο σύνδρομο AIDS. Αν ωστόσο ισχύει πράγματι η θεωρία ότι ο ρετροϊός ΗΙV είναι ακίνδυνος για την υγεία σημαίνει ότι πρόκειται για ασθένεια φάντασμα, πράγμα που αποδεικνύει και το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα μεταξύ μολύνσεως από τον ρετροϊό και αναπτύξεως AIDS, θεωρείται ακαθόριστο. Συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν σε 10 χρόνια μπορεί όμως και ποτέ. Αλλά δεν υπάρχει θεραπεία, λένε. Ο θάνατος επέρχεται σίγουρα, λένε. Γι' αυτό και συστήνουν στον ''ασθενή'' να αρχίσει τη λήψη των τοξικών τους φαρμάκων και κατά μεγάλη σύμπτωση τότε αρχίζουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα.
Από το «1984» και την ανακοίνωση του Robert Gallo πέρασαν 22 χρόνια. Καμία από τις προβλέψεις των υποστηρικτών της θεωρίας HIV-AIDS δεν επαληθεύτηκε. Ούτε εξαπλώθηκε πανδημία AIDS, ούτε οι ασθενείς με AIDS θεραπεύθηκαν με τα αντιρετροϊικά φάρμακα που τους χορηγούν, ούτε σίγουρη καταδίκη σε θάνατο των φορέων του HIV υπήρξε (να υπενθυμίσουμε ότι ένα άτομο-φορεύς του HIV, δεν ταυτίζεται με ένα ασθενή από σύνδρομο AIDS).
oρθό  ;)

το aids είναι μια ανοσοανεπάρκεια που όντως υπάρχει
βέβαια το πώς προκύπτεί είναι άγνωστο αν και υπάρχουν
πολλές θεωρίες

επίσης ΠΟΤΕ δεν έχει βρεθεί άντρας str8 που να κόλλησε
aids απο sex , οπότε ο τρόπος μετάδοσης είναι συγκεκριμένος

επίσης είμαι 100% σίγουρος ότι τα ναρκωτικά ο υποσιτισμός
και οποιαδήποτε κατάσταση που κατάβαλει τον οργανισμό
δημιουργεί μια "επίκτητη ανοσοανεπάρκεια"

και κάτι προ-τελευταίο , αυτός ο κανιβαλισμός αυτών των κακόμοιρων πλασμάτων
για προεκλογικούς λόγους , είναι ανεκδιήγητος

τέλος ,

έχετε ακούσει κανένα str8 πελάτη μη τοξικομανή , αυτών των 12 μολυσμένων πορνών να έχει βγεί hiv+ ?

τι διάλο δεν θα είχαν σύνολο 12000 πελάτες , θεωρητικά κάποιος θα μολύνθηκε... πρακτικά όμως ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Πέρα από το  :2funny:, οι σταθεροί αιμοδότες, όπως εγώ που δίνω ανά 6μήνες, μου γίνεται έλεγχος στο αίμα μου για όλα τα αφροδισιακά, πριν δωθεί σε κάποιο συνάνθρωπο μας
ωραιος ρε μαγκα μου εδωσες ιδεα θα παω να δωσω αιμα για να μη δωσω στοχο :grin:
σου αρεσε το σταιλινγκ :birdman:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Κλεινοντας εγω προσωπικα την ασχολια μου με την συγκεκριμενη υποθεση διοτι αρχιζει και μου θυμιζει αλλη ιστορια μετα τις φωτο που ειδα ξαναλεω οτι Ο ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ ΑΝΤΡΑΣ δεν ειναι αυτος που παει και δινει τον πουτσο του καθημερινα γυμνα τσιμπουκια σε εκδιδομενες...αυτος που το κανει αυτο παιζει με την δημοσια υγεια χιλιαδων ανθρωπων..το ιδιο ισχυει και για τις κοπελες που ανετα τον παιρνουν στο στομα τους λες και ειναι καραμελα και δεν εχουν την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ οτι ετσι αυξανουν τις πιθανοτητες να μεταφερουν τον ιο...

Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
και στον δικό μου φίλε μου  ;)

αν ήσουν επιστήμονας θα έλεγες κάτι πιο σοβαρό
Έκανες 3 ερωτήσεις.
Σου έδωσα 3 θετικές απαντήσεις και είπες ότι δεν τις δέχεσαι.
Πρόβλημά σου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Έκανες 3 ερωτήσεις.
Σου έδωσα 3 θετικές απαντήσεις και είπες ότι δεν τις δέχεσαι.
Πρόβλημά σου.
καμία απάντηση δεν έδωσες

δώσε μου τα ιστορικά των ασθενών σου
για να τους δώ και γώ
τις φώτο απο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο του hiv
και τα pcr +  δείγματα και τι ακριβώς ανίχνευσαν

για να το δεχθώ , αλλιώς ξέρεις που έχω εγγεγραμμένα τα διάφορα ανακυκλούμενα στερεότυπα
και διανεμόμενες φοβίες  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom