rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
δώσε μου στοιχεία σε πμΝαι.
Ναι.
Ναι.
τι γιατρός είσαι
σε ποιό νοσοκομείο δουλεύεις
τα ιστορικά των ασθενών σου
αλλίως δεν το δέχομαι
δώσε μου στοιχεία σε πμΝαι.
Ναι.
Ναι.
Μπράβο μαλάκα και εσύ ώραίο σύστημα. Πας και δίνεις ακάπωτο τσιμπούκι στη καριόλα και μετά πας στη φλόμπα την γυναίκα σου. την Ελλεϊνίδα και την ποτίζεις με την αρρώστια της άλλης. Καλός είσαι και του λόγου σου
αδερφέ συγγνώμη που στο λεω αλλά αυτό δεν είναι σεξ είναι καταδίκη.Φιδεμπορα μαλακας εισαι κατ αρχην ...........Αν με διαβασεις πιο παλια εγω παω και γαμω με τα betadide μου με καποτεσ δικες μου μιλαμε για φουλ αποστειρωση και προσοχη και μονο δυο ακαποτα ειχα στην μπουρδελοκαριερα μου και επειδη εργαζομαι στον χωρο της υγειας εκανα οταν προβλεποταν την εξεταση και ειμαι καθαροπαπι .....Να ηταν δυνατον να εβαζα και ολοσωμη καποτα θα το εκανα .........Ειμαι απολυτα κατα των οποιδηποτε ακα γιαυτο τις μαλακιες σου πες τες αλλου οχι σε μενα ..........Α και σεντονακι στρωνω φρεσκοπλυμενο μην το ξεχασω και αυτο ενω εσυ γαμας επανω στα ψωλοχια του καθε ενος .............Καλο μηνα κιολας Fidebora Την Αγαπη μου ...............
Μην το δέχεσαι. Στον λούτσο μου.δώσε μου στοιχεία σε πμ
τι γιατρός είσαι
σε ποιό νοσοκομείο δουλεύεις
τα ιστορικά των ασθενών σου
αλλίως δεν το δέχομαι
σιγα ρε....Φιδεμπορα μαλακας εισαι κατ αρχην ...........Αν με διαβασεις πιο παλια εγω παω και γαμω με τα betadide μου με καποτεσ δικες μου μιλαμε για φουλ αποστειρωση και προσοχη και μονο δυο ακαποτα ειχα στην μπουρδελοκαριερα μου και επειδη εργαζομαι στον χωρο της υγειας εκανα οταν προβλεποταν την εξεταση και ειμαι καθαροπαπι .....Να ηταν δυνατον να εβαζα και ολοσωμη καποτα θα το εκανα .........Ειμαι απολυτα κατα των οποιδηποτε ακα γιαυτο τις μαλακιες σου πες τες αλλου οχι σε μενα ..........Α και σεντονακι στρωνω φρεσκοπλυμενο μην το ξεχασω και αυτο ενω εσυ γαμας επανω στα ψωλοχια του καθε ενος .............Καλο μηνα κιολας Fidebora Την Αγαπη μου ...............
αδερφέ συγγνώμη που στο λεω αλλά αυτό δεν είναι σεξ είναι καταδίκη.
υγ
μήπως ανάμεσα σε σένα και στην πουτάνα βάζεις και νάυλον προστασίας;
αχαχχαχχααχαχ στο μικροβιολογικό η ντροπή φεύγει?? χαχαχααχχααχαχα ποιός είναι ο έλεος ρε πούστη!
σκεφτείτε πριν το ανοίξετε το γαμίδι!
Τί έγινε τριγυρνάμε σε τίποτα πιάτσες κ φοβηθήκαμε ότι κάτι έχουμε κολλήσει;;;Ναι είναι καλύτερα σε μικροβιολογικό απ'ότι στο Συγγρός. Έχω πάει και στα δύο κι ο τρόπος αντιμετώπισης (ειδικά αν ντρέπεσαι και λίγο) απείχε έτη φωτός.
Ηλίθιε.
βαλβιδιτσα εχεις και χαρτια δλδΝαι είναι καλύτερα σε μικροβιολογικό απ'ότι στο Συγγρός. Έχω πάει και στα δύο κι ο τρόπος αντιμετώπισης (ειδικά αν ντρέπεσαι και λίγο) απείχε έτη φωτός.
Ηλίθιε.
Ναι είναι καλύτερα σε μικροβιολογικό απ'ότι στο Συγγρός. Έχω πάει και στα δύο κι ο τρόπος αντιμετώπισης (ειδικά αν ντρέπεσαι και λίγο) απείχε έτη φωτός.
Ηλίθιε.
Τί έγινε τριγυρνάμε σε τίποτα πιάτσες κ φοβηθήκαμε ότι κάτι έχουμε κολλήσει;;;
βαλβιδιτσα εχεις και χαρτια δλδ
θα μου δωσεις ενα φιλακι στο κεφαλακι
Δεν κάνει μόνο το Συγγρός τεστ. Υπάρχουν άλλα 12 νοσοκομεία στην Αθήνα που κάνουν. Πάρε στο 2107222222 να σου πουν που να πας.Ναι είναι καλύτερα σε μικροβιολογικό απ'ότι στο Συγγρός. Έχω πάει και στα δύο κι ο τρόπος αντιμετώπισης (ειδικά αν ντρέπεσαι και λίγο) απείχε έτη φωτός.
Ηλίθιε.
βαλβιδιτσα εχεις και χαρτια δλδ
θα μου δωσεις ενα φιλακι στο κεφαλακι
και στον δικό μου φίλε μου ;)Μην το δέχεσαι. Στον λούτσο μου.
Mόνο στο μικροβιολογικό και στο Συγγρός έχει πάει?
Πώς έτσι?
Δεν κάνει μόνο το Συγγρός τεστ. Υπάρχουν άλλα 12 νοσοκομεία στην Αθήνα που κάνουν. Πάρε στο 2107222222 να σου πουν που να πας.
Θα απολογούμαστε κι όσοι εξεταζόμαστε κάθε τόσο?
Λές baros, να είναι δηλωμένη?
γιατι σε αηδιασε ρεΘα απολογούμαστε κι όσοι εξεταζόμαστε κάθε τόσο?
Mε αηδίασες λίγο χαχαχα