Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Μπράβο μαλάκα και εσύ ώραίο σύστημα. Πας και δίνεις ακάπωτο τσιμπούκι στη καριόλα και μετά πας στη φλόμπα την γυναίκα σου. την Ελλεϊνίδα και την ποτίζεις με την αρρώστια της άλλης. Καλός είσαι και του λόγου σου  :jerking: :jerking: :jerking:

Φιδεμπορα μαλακας εισαι κατ αρχην ...........Αν με διαβασεις πιο παλια εγω παω και γαμω με τα betadide μου με καποτεσ δικες μου μιλαμε για φουλ αποστειρωση και προσοχη και μονο δυο ακαποτα ειχα στην μπουρδελοκαριερα μου και επειδη εργαζομαι στον χωρο της υγειας εκανα οταν προβλεποταν την εξεταση και ειμαι καθαροπαπι .....Να ηταν δυνατον να εβαζα και ολοσωμη καποτα θα το εκανα .........Ειμαι απολυτα κατα των οποιδηποτε ακα γιαυτο τις μαλακιες σου πες τες αλλου οχι σε μενα ..........Α και σεντονακι στρωνω φρεσκοπλυμενο μην το ξεχασω και αυτο ενω εσυ γαμας επανω στα ψωλοχια του καθε ενος .............Καλο μηνα κιολας Fidebora Την Αγαπη μου ...............

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Διαβάστε δήλωση υπουργού που φροντίζει για την υγεία μας...εχει πιάσει 12 με ειτς οι 10 Ελληνίδες και κάνει την δήλωση που θα ηθελε να κάνει ανεξάρτητα αποτελέσματος.
Μπορεί να μην του βγήκε η φούσκα,αλλα αυτός εκει...για ηλίθιους μας εχει ετσι και αλλιώς.
Και λέει οτι ετσι επεισε τους Ευρωπαιους που νομίζει οτι ειναι και αυτοί ηλίθιοι.
Ετσι και δούνε τα στατιστικά... μαζέψτε πρώτα τις Ελληνίδες θα του πούνε,που εχουν πίο πολύ ειτς και απο αφρικανές και μετά ασχοληθείτε και με τις ξένες.

ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ RADIO επισήμανε: «Η υγειονομική βόμβα του AIDS δεν βρίσκεται πλέον μέσα στο γκέτο των αλλοδαπών όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος, ξέφυγε από το γκέτο τώρα. Προσωπικά αλλά και όλες οι αρμόδιες αρχές προσπαθήσαμε πολύ γι’ αυτό, για να μην ξεφύγει. Γι’ αυτό φώναζα τους τελευταίους μήνες: μην πηγαίνετε με παράνομα εκδιδόμενες αλλοδαπές…».

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιδεμπορα μαλακας εισαι κατ αρχην ...........Αν με διαβασεις πιο παλια εγω παω και γαμω με τα betadide μου με καποτεσ δικες μου μιλαμε για φουλ αποστειρωση και προσοχη και μονο δυο ακαποτα ειχα στην μπουρδελοκαριερα μου και επειδη εργαζομαι στον χωρο της υγειας εκανα οταν προβλεποταν την εξεταση και ειμαι καθαροπαπι .....Να ηταν δυνατον να εβαζα και ολοσωμη καποτα θα το εκανα .........Ειμαι απολυτα κατα των οποιδηποτε ακα γιαυτο τις μαλακιες σου πες τες αλλου οχι σε μενα ..........Α και σεντονακι στρωνω φρεσκοπλυμενο μην το ξεχασω και αυτο ενω εσυ γαμας επανω στα ψωλοχια του καθε ενος .............Καλο μηνα κιολας Fidebora Την Αγαπη μου ...............
αδερφέ συγγνώμη που στο λεω αλλά αυτό δεν είναι σεξ είναι καταδίκη.

υγ
μήπως ανάμεσα σε σένα και στην πουτάνα βάζεις και νάυλον προστασίας;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σιγα ρε....

Συνημμένα

• download.jpg
    download.jpg
    3,2 KB · Εμφανίσεις: 21

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
αδερφέ συγγνώμη που στο λεω αλλά αυτό δεν είναι σεξ είναι καταδίκη.

υγ
μήπως ανάμεσα σε σένα και στην πουτάνα βάζεις και νάυλον προστασίας;

Αδελφε το απολαυμανω οσο δεν φανταζεσε .......Και με τα τελευταια γεγονοτα σκεφτομαι πατεντα για ναυλον προαστασια απο τα υγρα της πουτανας και στην περιοχη των αρχιδιων μου ......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αχαχχαχχααχαχ στο μικροβιολογικό η ντροπή φεύγει?? χαχαχααχχααχαχα ποιός είναι ο έλεος ρε πούστη!

σκεφτείτε πριν το ανοίξετε το γαμίδι!

Ναι είναι καλύτερα σε μικροβιολογικό απ'ότι στο Συγγρός. Έχω πάει και στα δύο κι ο τρόπος αντιμετώπισης (ειδικά αν ντρέπεσαι και λίγο) απείχε έτη φωτός.
Ηλίθιε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι είναι καλύτερα σε μικροβιολογικό απ'ότι στο Συγγρός. Έχω πάει και στα δύο κι ο τρόπος αντιμετώπισης (ειδικά αν ντρέπεσαι και λίγο) απείχε έτη φωτός.
Ηλίθιε.
Τί έγινε τριγυρνάμε σε τίποτα πιάτσες κ φοβηθήκαμε ότι κάτι έχουμε κολλήσει;;; :coffee:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Ηλίθιε.
βαλβιδιτσα εχεις και χαρτια δλδ :cheesy:
θα μου δωσεις ενα φιλακι στο κεφαλακι :cheesy:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ηλίθιε.

Mόνο στο μικροβιολογικό και στο Συγγρός έχει πάει?
Πώς έτσι?  :think:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τί έγινε τριγυρνάμε σε τίποτα πιάτσες κ φοβηθήκαμε ότι κάτι έχουμε κολλήσει;;; :coffee:

Θα απολογούμαστε κι όσοι εξεταζόμαστε κάθε τόσο? :birdman:

βαλβιδιτσα εχεις και χαρτια δλδ :cheesy:
θα μου δωσεις ενα φιλακι στο κεφαλακι :cheesy:

Mε αηδίασες λίγο χαχαχα

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Ηλίθιε.
Δεν κάνει μόνο το Συγγρός τεστ. Υπάρχουν άλλα 12 νοσοκομεία στην Αθήνα που κάνουν. Πάρε στο 2107222222 να σου πουν που να πας.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
εαν αυτες στις φωτο γαμιοντουσαν για 5 ευρω ακαποτα με πακιστανους και ιρανους και εκαναν πιπες για 3 ευρω σε οποιον πηγαινε για κατουρημα στην περιοχη περιξ της ομονοιας τοτε συμβαινει το εξης που ειναι πραγματικα ορολογιακη βομβα.Ο ΙΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΑΠΟ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.φυσικα και δεν ειναι ιεροδουλες οι συγκεκριμενες αλλα τελειωμενες που για την δοση κανουν τα παντα και φυσικα αυτο εκανε τον ιο να παρει μορφη επιδημιας.

ΓΙΝΑΜΕ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mόνο στο μικροβιολογικό και στο Συγγρός έχει πάει?
Πώς έτσι?  :think:

Πώς και δεν πήγα σε άλλα νοσοκομεία εννοείς? Ε για οικονομία μια φορά λέω ας πάω σε νοσοκομείο αντί σε μικροβιολογικό και κατέληξα εκεί απλά επειδή είναι το πιο εξειδικευμένο-δεν παίρνω κι όρκο. Ντάξει ίσως απλά είμαι εγώ ευαίσθητη αλλά με αντιμετώπισαν με τρόπο που δε μου άρεσε, οπότε πηγαίνω σε εργαστήριο από τότε κι έχω και τα αποτέλεσματα σε 1-2 μέρες χωρίς ταλαιπωρία.

Δεν κάνει μόνο το Συγγρός τεστ. Υπάρχουν άλλα 12 νοσοκομεία στην Αθήνα που κάνουν. Πάρε στο 2107222222 να σου πουν που να πας.

Ευχαριστώ.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Θα απολογούμαστε κι όσοι εξεταζόμαστε κάθε τόσο? :birdman:

Το αντίθετο συγχαρητήρια,
αλλά θα πρέπει να δηλωνόμαστε κ'όλας
για να ελεγχόμαστς κατά τακτά χρονικά διστήματα ώστε να προσέχουμε και την υγεία μας αλλά
και να μην είμαστε ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097

Stories

Νέο!