Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ναι. Για ολα λεω εγω. Γιατί εκτος απο τις αρρώστειες υπάρχει και η σιχαμάρα!!!!!!!
Και το 2ο μου φτανει!!!!!!!!!!

Κάτσε Ρε Μεγάλε Τώρα !!! Εδώ Συζητάμε Για Ένα Θέμα Ζωής & Θανάτου & Μας Διαβαζεί Κόσμος & Κοσμάκης !!
Η Σιχαμάρα Που μπορεί Να Έχει Ο Καθένας (& Καλά Κάνει) Τι Δουλειά Έχει Me Το Aids !??!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Δεν γίνεται να πηγαίνει όλη η Βόρεια Ελλάδα μόνο στο ΑΧΕΠΑ. Υπάρχουν και άλλα νοσοκομεία που κάνουν το τεστ στη Θεσσαλονίκη, όπως το Ιπποκράτειο. Αλλά εκεί η μαλακισμένη η διευθύντρια με το έτσι θέλω βάζει τον κοσμάκι να πληρώσει. Η τσατσά!
στο Γεννηματα ειναι δωρεαν...κ ειναι κ ευκολα προσβασιμο...

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Ολες οι πληροφοριες για το τεστ αντισωμάτων HIV στην Αθηνα...
Διόρθωση. Όχι στην Αθήνα γενικά. Στο Συγγρός.

Στην Αθήνα γίνεται σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ δημόσια νοσοκομεία το τεστ.
Και αν σας ζητήσουν λεφτά, ή σας πούνε μα μου, θέλω καταγγελίες στο HIVAIDS.GR

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
700 ηταν τα τηλεφωνα απο την πρωτη μερα που εδωσαν την φωτο της, πριν 3 μερες δηλαδη, αρα το 1000 σημερα μου φαινεται λογικο, ισω και λιγο..

Μπορώ Να Συμφωνήσω Μαζί Σου Για Τους Αριθμούς Αλλά Δεν Συμφωνώ Οτί Όλοι Αυτοί Γάμησαν Ακάποτα !!!
Σίγουρα Παίρνουν Τηλέφωνα & Όσοι Πήγαν Μαζί Της Ακόμα & Με Προφύλαξη Διότι Δεν Υπάρχει Σωστή Ενημέρωση & Ο Κόσμος Με Τις Διαστάσεις
Που Έχει Παρεί Το Θέμα Λόγω TV Έχει Τρομοκρατηθεί !!

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Καλα εγω ειμαι αθηνα ευχαριστω παντως,Αν και πηρα ολες τις προφυλαξεις και απο το κεντρο μου ειπαν οτι δεν κολλαει   αλλους τροπους εχω αγχωθει...
μονο με σεχ κ αιμα κολαει , με το σαλιο δεν κολλας ( εδω ομως να φοβασαι την ιπατιτιδα ),

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μονο με σεχ κ αιμα κολαει , με το σαλιο δεν κολλας ( εδω ομως να φοβασαι την ιπατιτιδα ),
Ο HIV μεταδίδεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, μέσω της απευθείας επαφής με μολυσμένο αίμα και από την μητέρα προς το έμβρυο. Τα σωματικά υγρά που περιέχουν HIV είναι:

Αίμα (συμπεριλαμβανομένου του αίματος περιόδου)
Σπέρμα και πιθανώς τα προσπερματικά υγρά
Κολπικά υγρά
Μητρικό γάλα

Για να μεταδοθεί ο HIV πρέπει:
να είναι παρόν σε κάποιο από αυτά τα υγρά
να εισχωρήσει μέσα στο σώμα
Οι σεξουαλικές συμπεριφορές που μπορούν να μεταδόσουν τον HIV είναι:
Κολπικό σεξ (πέος μέσα σε αιδοίο)
Πρωκτικό σεξ (πέος μέσα σε πρωκτό)
Στοματικό σεξ (στόμα σε πέος ή αιδοίο)
Ο κίνδυνος της μετάδοσης του HIV μειώνεται σημαντικότατα χρησιμοποιώντας ένα προφυλακτικό.
Άλλοι τρόποι μετάδοσης του HIV είναι:
Κοινή χρήση συριγγών όταν λαμβάνεται δόση ναρκωτικών ουσιών
Μη επαγγελματικό τατουάζ και τρύπημα αυτιών κλπ.
Τυχαίες διατρήσεις με σύριγγες
Μεταγγίσεις μολυσμένου αίματος
Τοκετός
Θηλασμός

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Κάτσε Ρε Μεγάλε Τώρα !!! Εδώ Συζητάμε Για Ένα Θέμα Ζωής & Θανάτου & Μας Διαβαζεί Κόσμος & Κοσμάκης !!
Η Σιχαμάρα Που μπορεί Να Έχει Ο Καθένας (& Καλά Κάνει) Τι Δουλειά Έχει Me Το Aids !??!
Μαλλον θες να τσακωθουμε για να ανέβει η τηλεθέαση!!!!!!!!!!! :grin:
Διαβασε ξανα το ποστ μου και θα καταλάβεις!!!!!!!!

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τον διαφορετικό βαθμό κινδύνου μετάδοσης του HIV σε περιπτώσεις μη επαγγελματικής έκθεσης, σύμφωνα με την βιβλιογραφία (χωρίς την χρήση προφυλακτικού).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τοποθετώντας το ποντίκι πάνω από τον εκάστοτε "ΤΥΠΟ ΕΚΘΕΣΗΣ", εμφανίζονται εικόνες οι οποίες μπορεί να θεωρηθούν ακατάλληλες για ανήλικους!

ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Μετάγγιση 90%
Τοκετός 25%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ναρκωτικών 0,67%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,30%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%
Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%

Τα ποσοστά κινδύνου μετάδοσης του δεν είναι απόλυτα. Ο κίνδυνος μετάδοσης εξαρτάται από τον τύπο έκθεσης αλλά και από παράγοντες όπως οι ακόλουθοι:
Μολυσματικότητα: Υψηλό ιικό φορτίο αυξάνει τον κίνδυνο. Για κάθε log μείωσης του ιϊκού φορτίου, ο κίνδυνος μόλυνσης μειώνεται 2,5 φορές.
Γεννητικά, στοματικά έλκη, ΣΜΝ ή αιμορραγίες αυξάνουν τον κίνδυνο σεξουαλικής έκθεσης
Για τυχαία τρυπήματα από βελόνα το νωπό αίμα, το βαθύ τρύπημα ή η ενδοφλέβια ένεση αυξάνουν τον κίνδυνο μετάδοσης του HIV
Πως να αποφύγετε τη μόλυνση με HIV
Ο HIV είναι ένας ιός που μολύνει τους ανθρώπους όταν εισέρχεται στα κύτταρα του αίματος. Για να αποφύγετε τη μόλυνση με HIV, πρέπει να εμποδίσετε το αίμα, σπέρμα, κολπικό υγρό, η μητρικό γάλα κάποιου μολυσμένου ατόμου να μπει στο σώμα σας μέσω του στόματος, αιδοίου, πρωκτού, κορυφής του πέους ή πληγών του δέρματος.

Κινδυνεύω;
Κάποιες συμπεριφορές είναι περισσότερο επικίνδυνες από άλλες. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο παράγοντας επικινδυνότητα δεν είναι το άμεσο αίτιο της ασθένειας. Ο HIV προσβάλει ανθρώπους σε κάθε σημείο του φάσματος επικινδυνότητας και πολλοί άνθρωποι που θεωρούνται ώς "υψηλού κινδύνου" δεν μολύνονται ποτέ. Η κατανόηση του παράγοντα επικινδυνότητας μπορεί να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε καλύτερα το ρίσκο σας.

Κάποιες από τις πιό επικίνδυνες συμπεριφορές είναι:
Σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό (κολπική ή πρωκτική) με οροθετικό άτομο ή με άτομο που δεν γνωρίζει αν είναι HIV θετικό ή αρνητικό.
Συχνή αλλαγή ερωτικών συντρόφων
Σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό με επαγγελματίες
Σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό με χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών ουσιών
Κοινή χρήση συριγγών
Χρήση μη αποστειρωμένων βελονών για τρύπημα αυτιών και τατουάζ
Κάποιες από τις λιγότερο επικίνδυνες συμπεριφορές είναι:
Σεξουαλική επαφή (κολπική ή πρωκτική) με προφυλακτικό
Στοματικός έρωτας
Άλλοι παράγοντες επικινδυνότητας
Κάποια άλλοι σεξουαλικώς μεταδιδόμενη νόσος όπως έρπης, χλαμύδια, βλενόρροια, τριχομονάδες ή ηπατίτιδα
Να έχετε πέσει θύμα βιασμού
Να έχετε κάνει έρωτα υπό την επήρρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ
Να έχετε γεννηθεί από μητέρα που είχε HIV

Επισκέπτης
Καταρχήν, να πω ότι ποτέ δεν έχω γαμήσει χωρίς καπότα. Αν γαμάς πάντα με καπότα και κάποια φορά τύχει να σου σπάσει από ατύχημα ενώ γαμάς οροθετική γυναίκα, είναι εξαιρετικά απίθανο να έχεις κολλήσει HIV. Δώσαμε τα επίσημα στατιστικά για τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν την τρομολαγνεία!

Εισαι πολυ επικινδυνος και ασχετος.  :uglystupid: Βαζεις ορισμενα στατιστικα που και εγω δεν ξερω που τα βρηκες και μετα μιλας για πολυ μικρες ανησυχιες απο ακαποτο σεχ με ιεροδουλη.

Εσύ είσαι άσχετος, τελείως όμως! Αυτά που δώσαμε είναι επίσημα στατιστικά.

Βέβαια έχεις δίκιο, δεν χρειάζεται πανικός, αλλά όχι και να εφυσυχάζουμε (γλωσσόφιλα, γλυψίματα, ακάποτα κλπ).

Σαν τις μαλακίες που γράφουν ορισμένοι ότι τα γλωσσόφιλα σε ιερόδουλη δεν είναι επικίνδυνα.  :jerking:

Φίλε κανείς ποτέ δεν κόλλησε από γλωσσόφιλα ή γλυφομούνι! Πρέπει να τρέχουν "ποτάμια αίματος" για να κολλήσεις έτσι. Το σάλιο σκοτώνει τον ιό!

ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ Picker
ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ...........  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Τράβα στη γυναίκα σου ρε μαλάκα! Μην ξαναπάς σε πουτάνα, αλήθεια σου λέω!

+100000000

Έτσιιιιι...Πέστα Μεγάλε Να Αγιάσει Το Στόμα Σου !!!

Φίλε τα λέμε αλλά δεν καταλαβαίνουν τα άτομα. Το πιο πιθανό είναι ότι κανείς δεν έχει κολλήσει κάτι, εκτός κι αν την έχει γαμήσει ακάποτα ενώ αυτή είχε περίοδο.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ο HIV μεταδίδεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, μέσω της απευθείας επαφής με μολυσμένο αίμα και από την μητέρα προς το έμβρυο. Τα σωματικά υγρά που περιέχουν HIV είναι:

Αίμα (συμπεριλαμβανομένου του αίματος περιόδου)
Σπέρμα και πιθανώς τα προσπερματικά υγρά
Κολπικά υγρά
Μητρικό γάλα

Για να μεταδοθεί ο HIV πρέπει:
να είναι παρόν σε κάποιο από αυτά τα υγρά
να εισχωρήσει μέσα στο σώμα
Οι σεξουαλικές συμπεριφορές που μπορούν να μεταδόσουν τον HIV είναι:
Κολπικό σεξ (πέος μέσα σε αιδοίο)
Πρωκτικό σεξ (πέος μέσα σε πρωκτό)
Στοματικό σεξ (στόμα σε πέος ή αιδοίο)
Ο κίνδυνος της μετάδοσης του HIV μειώνεται σημαντικότατα χρησιμοποιώντας ένα προφυλακτικό.
Άλλοι τρόποι μετάδοσης του HIV είναι:
Κοινή χρήση συριγγών όταν λαμβάνεται δόση ναρκωτικών ουσιών
Μη επαγγελματικό τατουάζ και τρύπημα αυτιών κλπ.
Τυχαίες διατρήσεις με σύριγγες
Μεταγγίσεις μολυσμένου αίματος
Τοκετός
Θηλασμός
καλα το μητρικο σασ γαλα ειναι τελειο, τωρα απο τοκετο κ φιλασμο δεν ειπαρχι περιπτοσι ( τουλαιστον για τα αγορια )  :-*

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Μαλλον θες να τσακωθουμε για να ανέβει η τηλεθέαση!!!!!!!!!!! :grin:
Διαβασε ξανα το ποστ μου και θα καταλάβεις!!!!!!!!

Μπάααα....Δεν Θέλω Να Τσακωθώ Γιατί Βαριέμαι ! Ποιός Την Γαμάει Την Τηλεθέαση ?  :grin:
Το Ξαναδιάβασα...Νο Problem Φίλε Μου !!!   ;)

marks

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Mόλις διάβασα ότι έφτασαν τις 11...μήπως υπάρχουν φωτογραφίες και για τις άλλες;

Επισκέπτης
και για να μην μου ξανασπάσει κανένας τα αρχίδια σχετικά με την επιλογή αιμοδοτών ορίστε και το επίσημο κείμενο για την επιλογή βασισμένο στην σχετική οδηγία της ΕΕ

και παραθέτω το αυθεντικό έντυπο λήψης ιστορικού...
Η ερωτηση που ανεφερες πιο πριν,και που την ανεφερες και λαθος(γιατι εισαι μαλακας),ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Διόρθωση. Όχι στην Αθήνα γενικά. Στο Συγγρός.

Στην Αθήνα γίνεται σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ δημόσια νοσοκομεία το τεστ.
Και αν σας ζητήσουν λεφτά, ή σας πούνε μα μου, θέλω καταγγελίες στο HIVAIDS.GR

Σωστα,απλα εβαλα το Συγγρος επειδη ειναι νοσοκομειο αφροδισιων νοσηματων + ευκολα προσβασιμο...

Mόλις διάβασα ότι έφτασαν τις 11...μήπως υπάρχουν φωτογραφίες και για τις άλλες;

Ειπαν οτι θα βγαλουν + απο τις αλλες...αναμενουμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom