Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Ναι βρε φιλε μονον στην Ελλαδα και στην Αφρικη υπαρχουν τοσο ασχετοι σαν εσενα που πανε στα μπουρδελα και ζητανε ακαποτα με τανες. Μεχρι στιγμης το ποσοστο μολυνσης σε ιεροδουλες ειναι 12% αλλα θα πεσει οσο εξεταζουν περισσοτερες.
Αυτο που θα ηθελα να ξερω ειναι πως αισθανονται μερικοι τωρα που εκαναν γλυφομουνια σε τανες με HIV
Ααααααααααα και που ηταν το ΚΕΕΛΠΝΟ τοσα χρονια????
Πράγματι Συναγωνιστή Υπάρχουν Πάρα Πολλοί Άσχετοι Με Το Θέμα & Δεν Εννοώ Γιατρούς Αλλά Δημοσιογράφους Οπώς Π.χ. Σήμερα Το Πρωί που Λέγανε Ότι 700 Άτομα Τηλεφώνησαν Στο ΚΕΕΛΠΝΟ
& Ότι Τα 700 Αυτά Άτομα Κάνανε Σεξ Χωρίς Προφύλαξη Με Την Συγκεκριμένη Ιερόδουλη ! (Τώρα Αν Το Σεξ Χωρίς Προφύλαξη Εννόουν Γλωσόφιλα, Ακάποτο Τσιμπούκι Η Γλυφομούνι Τότε Ναι Ειναι
& Γαμώ Τους Ασχετούς !!) Οι Συναγωνιστές Που Έκαναν Σεξ Χωρίς Προφύλαξη (& Εννοούμαι Έβαλαν Την Πούτσα Χωρίς Καπότα Μέσα Στο Μουνί) Ήταν 3 & Τους Χορηγήθηκε Φαρμακευτική Αγωγή !!!
Ακόμα Να Σε Ρωτήσω Πως Έβγαλες Συμπέρασμα Από Αυτά Που Γράφω Ότι Πηδάω Ακάποτα Τάνες ??
Όσο για Ακάποτα Τσιμπούκια Ναι Μου Έχουν Κάνει & Γλυφομούνια Έχω Κάνει (Όχι Ότι Τα Συνήθιζα Η Τα Απαιτούσα Αλλά Έχει Τύχει) & Αισθάνομαι Μια ΧΑΡΑ !!!
Για Την Ερώτηση Σου "Που Ήταν Το ΚΕΕΛΠΝΟ Τόσα Χρόνια" Δεν Ξέρω Να Σου Απαντήσω Αλλά Αν Σε Ρωτήσω Έγω Που Θα Είναι Το ΚΕΕΛΠΝΟ Μέτα Από λίγο Καιρό Αφότου Περάσουν Οι Εκλογές Εσύ
Θα Μπορέσεις Να Μου Απαντήσεις ??
Ακόμα Αν Θέλεις Ενημερώσου Απο Τα Παρακατω Links Που Παρέθεσε Ο Χρήστης Ervin11 Για Το Aids & Μη Προσπαθείς Να Κάνεις Ότι & Οι Δημοσιογραφίσκοι...Που "Σπέρνουν" Το Πάνικο & Τον Τρόμο !!
Καλημέρα και απο εμένα φίλοι μπουρδελιάρηδες.
Επειδή βλέπω ότι πολλοί έχουν χεστεί πάνω τους και αρκετοί είναι τελείως ανημέρωτοι, πάρτε 2 links για να λύσετε τυχόν απορίες σας και να να βγάλετε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ συμπερασματα για το πόσο έχετε κινδυνέψει στις μπουρδελο εξορμήσεις σας.
Καλές μπουρδελοπτήσεις