Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες καλα καναν και δημοσιευσαν την φωτογραφια γιατι εγω την πηρα την προηγουμενη εβδομαδα σε αλλο σπιτι και επαθα σοκ.Το καλο ειναι οτι το εκανα με προφυλακτικο ακομα και στην πιπα, ουτε γλωσατο ουτε σαλια η μονη επαφη ειναι οτι τον επαιξε για να το βαλει.Παρολα αυτα εχω αγχωθει αν και πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι αφου το εκανα με προφυλαξη να μη ανησυχω...Παρολα αυτα θα κανω εξετασεις για να μου φυγει η ιδεα...

gero-bisbikis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 12 ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. Η ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΟΡΟΘΕΤΙΚΗ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ποιός μιλάει... ο πολέμιος του εθελοντισμού...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ηλίθιε... η ερώτηση που γίνετι είναι αν τον τελεθυταίο χρόνο είχες πολλούς ερωτικούς συντρόφους χωρίς προφυλάξεις...

ότι ισχύει για τις πουτάνες ισχύει και για τις γκόμενες ...
Ρε ΗΛΙΘΙΕ εδω ο αλλος ποσταρισε κομπλε τα ερωτηματολογια και επιμενεις?

"Δε θα πρέπει να δίνετε αίμα αν:...έχετε περισσότερους του ενός ερωτικούς συντρόφους ή αν έχετε ερωτικές επαφές με πόρνες."

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλημέρες σε όλους ιδιαιτέρως στον Τράμμυ ..τά σέβη μου! ..αλλά τα νεα ειναι πολύ άσχημα φίλοι μου . 12 συνολικά είναι μέχρι στιγμής ! ....να δούμε πως θα κλείσει αυτή η ιστορία αλλά αν υπολογίσει κανείς την γεωμετρική πρόοδο που μπορεί να ακολουθήσει αυτή η ιστορία .... :S :rockon: ;)
και καλό μήνα ,Καλη πρωτομαγιά

καλό μήνα και σε σένα... και καλό βόλι την κυριακή (προσοχή με προφυλάξεις βεβαίως βεβαίως  ;))

αμα δεν νομιμοποιηθεί πλήρως η πορνεία και δεν μπούνε σωστές βάσεις και ξεκάθαρο νομοθετικό πλαίσιο για την λειτουργία αυτού του επαγγέλματος αυτά θα έχουμε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε ΗΛΙΘΙΕ εδω ο αλλος ποσταρισε κομπλε τα ερωτηματολογια και επιμενεις?

έχεις δώσει ποτέ αίμα?
έχεις συμπληρώσει ποτέ το ερωτηματολόγιο?  (το οποίο είναι κάτι παραπάνω από σαφές)

προφανώς όχι.. διότι η ερωτηση είναι απλή και ξεκάθαρη..

Είχατε τον τελευταίο χρόνο συχνή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων χωρίς λήψη προφυλάξεων?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Εκτός αν πας στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, που εκεί η μαλακισμένη Διευθύντρια θα σου ζητήσει να πληρώσεις. Η μαλάκω! Ε, τό 'πα. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ!
ελα ρε?κανονικα στα δημοσια νοσοκομεια ειναι δωρεαν...αυτη με ποιο δικαιωμα ζηταει χρημα?εκτος αν μου διαφευγει κατι... :think:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δεν Νομίζω Να Έχουμε Τόσο Διαφορετική Άποψη !
Συμφωνώ Απόλυτα Στο Ότι Είναι ΜΕΓΑΛΗ Μαλακία Να Κάνει Κάποιος Σεξ Χωρίς Προφυλάξεις (Εγώ Εννοώ Γαμήσι Χωρίς Προφυλάξεις) Με Πουτάνες...Είτε Αυτές Δουλεύουν Σε Μπουρδέλα Είτε Είναι City Tour !!!
Μάλλον Όμως Θα Διαφώνουμε Στόν Όρο "Σεξ Χωρίς Προφυλάξεις¨ Εσύ Θα Εννοείς & Όλα Τα Άλλα Έκτός Από Το Γαμήσι !! (Π.χ Ακάποτα Τσιμπούκια Η Γλυφομούνια)

Πάντως Τα Links που Έβαλε Ο Χρήστης Ervin11 Είναι Ακρως Ενημερώτικα Ρίξε Αν Θέλεις Μιά Ματιά !!

Έγραψες...
"Αλλα οπως είχα γράψει πριν 100 σελίδες περίπου σε 10 μέρες όλα θα εχουν ξεχαστει και η ζωή θα γυρίσει στα φυσιολογικά της!"
Σε Αυτό Σου Βγάζω Το Καπέλο !!! Μεγάλη Αλήθεια Έγραψες Τώρα !!!  :rockon:
Ναι. Για ολα λεω εγω. Γιατί εκτος απο τις αρρώστειες υπάρχει και η σιχαμάρα!!!!!!!
Και το 2ο μου φτανει!!!!!!!!!!

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εκτός αν πας στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, που εκεί η μαλακισμένη Διευθύντρια θα σου ζητήσει να πληρώσεις. Η μαλάκω! Ε, τό 'πα. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ!
Ρε φιλε το τεστ σε ποσο καιρο βγαινει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω μπορει να κανω μια καταθεση παντως πριν μπω φανταρος
μαλακιες οτι αρρωστιες εχουν οι ιεροδουλες εχουν και οι εξω γκομενες
παντα προφυλακτικο και ολοι θα ειμαστε καλα.

Μην φοβαστε χωρις λογο

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Λάθος μεγάλε να διαβάζεις τα άρθρα προσεκτικότερα.
Οι τρεις που τους χορηγήθηκε αγωγή είναι αυτοί που πήγαν μαζί της ακάποτα τις τελευταίες 72 ώρες!
Οι 700 είναι αυτοί που είχαν το θαρρος να βγουν μπροστά και να ρωτήσουν τί θα τους συμβεί τώρα που το καναν ακά (διότι ήταν στα extra της συγκεκριμένης το ακά).
Για τους υπόλοιπους που πήγαν και δεν μιλάνε νηστεία και προσευχή είναι η μόνη λύση...

Συναγωνιστή...Για Τους Τρείς Που Λές Έχεις Απόλυτο Δίκιο...  :rockon:  Αλλα...

Sorry Μεγάλε Αδυνατώ 1ον) Να Πιστέψω Τα Μ.Μ.Ε Που Είδαν Ότι Το Θέμα "Τσιμπάει" Τηλεθέαση & Κάνει Ντόρο Μετά Απο 2 Ημέρες !!!
Σήμερα Νωρίς Ειπαν Για 700 Άτομα Που Πήγαν Χωρίς Προφύλαξη & Μετά Από Λίγη Ώρα Είπαν Ότι Τα Τηλέφωνα Έφτασαν Τα 1000 !!!
Η ΤV Αν Μείνει Ανεξέλεγκτη Σε Μια Εβδομάδα Θα Έχει Κολλήσει Aids Όλη Την Ελλάδα Ακόμα & Αν Κάποιος Τον Παίζει Σπίτι Του & Δεν Έχει Πάει Ποτέ Σε Πουτάνες !!!

& 2ον) Δεν Υπάρχει Περίπτωση Να Είναι 700 Αυτοί Που Γάμησαν Χωρίς Καπότα !!! (Βέβαια Δεν Βάζω & Το Χέρι Μου Στη Φωτιά Για Την Μαλακία Που Κουβαλάει Ο Καθένας
Στο Μυαλό Του, Αλλά Το Θεωρώ ΠΟΛΥ Δύσκολο Αυτόν Τον Αριθμό - Τα Ακάποτα Τσιμπούκια & Τα Γλυφομούνια Είναι Διαφορετική Περίπτωση Ασφαλούς Η Όχι Σέξ -)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
στο αχεπα που είναι κ το ειδικο τμημα σε 2 μερες παιρνεις τα αποτελεσματα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Συναγωνιστή...Για Τους Τρείς Που Λές Έχεις Απόλυτο Δίκιο...  :rockon:  Αλλα...

Sorry Μεγάλε Αδυνατώ 1ον) Να Πιστέψω Τα Μ.Μ.Ε Που Είδαν Ότι Το Θέμα "Τσιμπάει" Τηλεθέαση & Κάνει Ντόρο Μετά Απο 2 Ημέρες !!!
Σήμερα Νωρίς Ειπαν Για 700 Άτομα Που Πήγαν Χωρίς Προφύλαξη & Μετά Από Λίγη Ώρα Είπαν Ότι Τα Τηλέφωνα Έφτασαν Τα 1000 !!!
Η ΤV Αν Μείνει Ανεξέλεγκτη Σε Μια Εβδομάδα Θα Έχει Κολλήσει Aids Όλη Την Ελλάδα Ακόμα & Αν Κάποιος Τον Παίζει Σπίτι Του & Δεν Έχει Πάει Ποτέ Σε Πουτάνες !!!

& 2ον) Δεν Υπάρχει Περίπτωση Να Είναι 700 Αυτοί Που Γάμησαν Χωρίς Καπότα !!! (Βέβαια Δεν Βάζω & Το Χέρι Μου Στη Φωτιά Για Την Μαλακία Που Κουβαλάει Ο Καθένας
Στο Μυαλό Του, Αλλά Το Θεωρώ ΠΟΛΥ Δύσκολο Αυτόν Τον Αριθμό - Τα Ακάποτα Τσιμπούκια & Τα Γλυφομούνια Είναι Διαφορετική Περίπτωση Ασφαλούς Η Όχι Σέξ -)
700 ηταν τα τηλεφωνα απο την πρωτη μερα που εδωσαν την φωτο της, πριν 3 μερες δηλαδη, αρα το 1000 σημερα μου φαινεται λογικο, ισω και λιγο..

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Μην φοβαστε χωρις λογο

Δλδ εχω ειτζ και δεν το ξερω????    :-

Επισκέπτης
έχεις δώσει ποτέ αίμα?
έχεις συμπληρώσει ποτέ το ερωτηματολόγιο?  (το οποίο είναι κάτι παραπάνω από σαφές)

προφανώς όχι.. διότι η ερωτηση είναι απλή και ξεκάθαρη..

Είχατε τον τελευταίο χρόνο συχνή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων χωρίς λήψη προφυλάξεων?
Εισαι τελειως μαλακας,τελος.

Πηγαινε(αν σε δεχτουν στα 56 σου)και πες τους"κοιταχτε,εγω πηγαινω στα ντελα δυο φορες τη βδομαδα αλλα παντα με καποτα"...Να δουμε τι θα σου πουνε,ΒΛΗΜΑ.

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Καλα εγω ειμαι αθηνα ευχαριστω παντως,Αν και πηρα ολες τις προφυλαξεις και απο το κεντρο μου ειπαν οτι δεν κολλαει   αλλους τροπους εχω αγχωθει...

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Μην φοβαστε χωρις λογο

+1000000000  :rockon:

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Δεν γίνεται να πηγαίνει όλη η Βόρεια Ελλάδα μόνο στο ΑΧΕΠΑ. Υπάρχουν και άλλα νοσοκομεία που κάνουν το τεστ στη Θεσσαλονίκη, όπως το Ιπποκράτειο. Αλλά εκεί η μαλακισμένη η διευθύντρια με το έτσι θέλω βάζει τον κοσμάκι να πληρώσει. Η τσατσά!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και για να μην μου ξανασπάσει κανένας τα αρχίδια σχετικά με την επιλογή αιμοδοτών ορίστε και το επίσημο κείμενο για την επιλογή βασισμένο στην σχετική οδηγία της ΕΕ

και παραθέτω το αυθεντικό έντυπο λήψης ιστορικού...

Συνημμένα

• aima.JPG
    aima.JPG
    54 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom