mgb
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εξεταασις αγαπη μου εσυ
αν και δεν ειναι επανγελματικο ειναι οτι πιο σωστο μπωρειτε να κανετεΣύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων εντοπίστικαν ελληνίδα και δύο βουλγάρες στην Ομόνοια με τα ίδια προβλήματα. Προφανώς το πρόβλημα του AIDS και Ηπατίιδας στη Αθήνα έχει μεγαλύτερη έκταση από αυτή που φαντάζεται κάποιος. Κάποτε σε ένα thread εδώ μέσα είχαμε κάνει μία συζήτηση σχετικά με τις ιερόδουλες ότι είναι καλύτερο να πάνε εκτός Αττικής. Η καλύτερη λύση θα ήταν να τις συγκεντρώσουν όλες σε τρεις τέσσερις πολυλκατοικίες ή και περισσότερες για να μπορούν να ελέγχονται ευκολότερα. Παντού ξεφυτρώνουν νέα σπιτάκια, άλλες τρέχουν από εδώ άλλες από εκεί, όυτε γνωρίζει κανείς πόσες πουτάνες εκδίδονται στα σπίτια στους δρόμους στις αγγελίες και σε τι συνθήκες, εξ΄ άλλου πελάτες είμαστε και έχουν δει τα μάτια μας ουκ ολίγα. Κάτω από μία τέτοια κατάσταση είναι πολύ φυσικό να έρθει σύντομα και το AIDS όπως και ήρθε. Η αποχή από τα μπουρδέλα είναι η καλύτερη κίνηση αυτή την στιγμή μέχρι να γίνει ουσιαστική παρέμβαση από το κράτος.
ζμπροχνουν μπροστα οι μπαοκτζηδεςεκει στο βορρα ειναι πολυ μπροστα τυπε
Πως μπορει να ξερει ο καθενας αν το χαρτι των εξετασεων ειναι γνησιο και οτι πραγματι αντιστοιχει στην αναλογη κοπελα ?εξεταασις αγαπη μου εσυ
Αν ημουν Υπουργος υγειας, θα ειχα διαταξει να κλειστουν ολοι οι οικοι των Αθηνων(στουντιο-μπουρδελα)για πεντε εργασιμες ημερες και θα καλουσα και τις 1000(αν ειναι παραπανω στην Αθηνα, διορθωστε με) εργαζομενες για αμεσες εξετασεις...για να προφυλαξω την δημοσια υγεια!!!....Λετε, μονο την Ρωσιδα που επιασαν χτες... να νοσει;;
Το θέμα είναι να μπει κάποια τάξη συστηματικής υγειονομικής παρακολούθησης στους οίκους και όχι μόνο. Αλλιώς ας γίνουν πακόσπιτα, δηλαδή εμείς θα πληρώσουμε τη νύφη;Νομιζω πως ηδη τα σπιτια θα ψαχνουν πελατη με τα κυαλι και αυτο θα εχει ως συνεπεια να γαμανε τα πακια που μεχρι προχθες τα εδιωχναν...η κατασταση δεν αλλαζει ευκολα...
Καταρχάς εργάζομαι σε ιατρικό επάγγελμα και μπορώ να γνωρίζω πολύ καλά πως μεταδίδεται ο ιός, μιας και το σπούδασα και το εξασκώ.
Δεν με απασχολούν οι πιθανότητες και νομίζω κανέναν δεν πρέπει...δηλαδή σκοπός είναι να..προκαλέσουμε την τύχη μας?
τι να πω βρε αγαπη δεν σου εχω απαντηση σε αυτο....μονο προσοχι και δυπλο προφιλακτικοΠως μπορει να ξερει ο καθενας αν το χαρτι των εξετασεων ειναι γνησιο και οτι πραγματι αντιστοιχει στην αναλογη κοπελα ?
Ανοιξε ο ασκος του αιολου και δεν το εχετε καταλαβει ακομη ολοι σας......
Εχει πολυ ψωμι ακομη η υποθεση αυτη και θα κλαψουνε πολλες μανουλες και οικογενιες.......
Μονο που αυτο Αμαντα δεν μπορουμε να το κανουμε εμεις, αλλα το κρατος, μεσω των νομων, των θεσμων και των κανονων, που καταπατουνται καταφορα συνεχως !!!!!!αν και δεν ειναι επανγελματικο ειναι οτι πιο σωστο μπωρειτε να κανετε
Πως εμφανιζεσαι ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ηξερε οτι ηταν φορεας και σκοπιμα κλπ.?Εχετε προβλημα στον εγκεφαλο σιγουρα. Τα πραγματα ειναι πολυ απλα χωρις να με νοιαζουν οι μαλακιες που λετε. Η τυπισσα ηξερε οτι ειχε HIV. Δεχοταν να γαμηθει ακαποτα ασκοντας το συγκεκριμενο επαγγελμα χωρις να ενημερωσει τον κοσμο. Απο τις κριτικες φαινεται οτι επαιρνε και με δικια της πρωτοβουλια να φιλησει η να παρει πιπα. ΗΘΕΛΕ να μεταδωσει τον ιο. Αν μου το ειχε κανει εμενα αυτο μπορει να μην ζουσε τωρα.
ΕΠΕΙΔΗ εμενα με νοιαζει να μην αρρωστησουν τα μικρα βλαμμενα που πηγαιναν εκει και εστω και οι χαμηλοτερης νοημοσυνης συμπολιτες μου, που ζουνε μαζι μου και πληρωνουν φορους στο κρατος και οφειλω να τους προστατευσω, στ'αρχιδια μου τα προσωπικα δεδομενα της λαθρομεταναστριας. Ο πελατης ΔΕΝ φταιει ποτε. Ο καθενας μπορει να παει να ζηταει οτι μαλακια θελει, αυτο ΔΕΝ σημαινει τιποτε.
Προς τον εμπνευστη της καταπτυστης ανακοινωσης καλο ψοφο...
Μας απασχολούν οι πιθανότητες... Καθημερινά ζούμε με αυτές. Μπαίνουμε σε αυτοκίνητα που μπορεί να τρακάρουν, αεροπλάνα που μπορεί να πέσουν, κάνουμε εγχειρήσεις που είναι «απλές» αλλά μπορεί να πεθάνουμε. Τα ανεχόμαστε όλα αυτά γιατί θεωρούμε ότι οι πιθανότητες είναι αρκετά χαμηλές και δεν θα μας συμβεί κάτι, αλλά τελικά σε κάποιους συμβαίνει
Τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω προς τι ο τόσος ντόρος. Δηλαδή νομίζαμε ότι δεν υπάρχουν εκδιδόμενες φορείς του HIV στην Αθήνα, και τώρα που βρέθηκαν 4 πέσαμε από τα σύννεφα; Αν είναι μόνο 4 και οχι 44 ή 84 θα είναι έκπληξη...
Συγγνώμη αλλά διαφωνώ. Δεν πρέπει να λειτουργούμε με βάση τις πιθανοτητες γιατί οι ο νόμος των πιθανοτήτων δεν ισχυεί παντού. Και αν ξέρεις απο μαθηματικά, οι πιθανότητες ισχύουν μόνο όταν τα δυνατά αποτελέσματα είναι ισοπίθανα. Πολύ απλά κἀποια πράγματα είναι στο χέρι μας. Για παράδειγμα, αν δεν κάνεις σέρβις το αμάξι σου τότε οι πιθανότητες να κάνεις ένα ατυχημα είναι σαφώς μεγαλύτερες. Το ίδιο ισχυεί και στην προφύλαξη.
Μακαρι να ηταν μονο 1000 οι κοπελες και μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα οπως τα περιγραφεις....πολυς ντορος προεκλογικος του λοβερδου> Στις 1000 εκδιδομενες λετε να μην υπαρχουν εστω 10 οροθετικες; η με αλλα νοσηματα; στα 10000000 ελληνες ποσοι ειναι οροθετικοι και το αγνοουν; καθε ερωτικη πραξη εχει ρισκα και ο μονος τροπος αποφυγης να κολλησεις κατι είναι να μην κανεις σεξ ! Μπορουμε; Και με τη γκομενα καποτα χρειαζεται , και με τη γυναικα . ......... διαλεχτε!
δεν ειναι το ιδιο αγαπη μου το αμαξη με το aids....μιλαμε για ζωη οχι για σιδεραΜας απασχολούν οι πιθανότητες... Καθημερινά ζούμε με αυτές. Μπαίνουμε σε αυτοκίνητα που μπορεί να τρακάρουν, αεροπλάνα που μπορεί να πέσουν, κάνουμε εγχειρήσεις που είναι «απλές» αλλά μπορεί να πεθάνουμε. Τα ανεχόμαστε όλα αυτά γιατί θεωρούμε ότι οι πιθανότητες είναι αρκετά χαμηλές και δεν θα μας συμβεί κάτι, αλλά τελικά σε κάποιους συμβαίνει
Τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω προς τι ο τόσος ντόρος. Δηλαδή νομίζαμε ότι δεν υπάρχουν εκδιδόμενες φορείς του HIV στην Αθήνα, και τώρα που βρέθηκαν 4 πέσαμε από τα σύννεφα; Αν είναι μόνο 4 και οχι 44 ή 84 θα είναι έκπληξη...
Σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, οι έλληνες που είναι οροθετικοί και το αγνοούν είναι το 50% όσων είναι ήδη διαγνωσμένοι, δηλαδή γύρω στα 6.000 άτομα έχουν HIV αλλά είναι αδιάγνωστα. Δηλαδή μεταδίδουν τον ιό σε πολλά άλλα άτομα... χωρίς να το ξέρουν.στα 10000000 ελληνες ποσοι ειναι οροθετικοι και το αγνοουν;